Etsitkö koodaajaa?

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja adois, 16.11.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Matso167

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2018
  Viestejä:
  90
  Ihan vaikuttaa olevan sekä työvoiman tarjoajia että hakijoita tässä ketjussa, joten ei oma viestini siitä erityisemmin poikkea.
   
 2. uta

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2014
  Viestejä:
  51
  Luepa topiikin aloitusviesti vähän tarkemmin. Jos joku tässä meni ohi aiheen niin tuo sinun paasaus, ei Matson viesti.
   
 3. UB1

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2011
  Viestejä:
  41
  Poistettu :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2020
 4. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  868
  Itse koin että hinta kyllä helposti kymmenkertaistui siitä 7 euron kk-maksusta mitä web-hotelli maksaa kun käytössä on tietokannat ja js-backendit. Jos jostain saa samalla hintaa myös kaupalliseen käyttöön soveltuvan palvelun, niin kerrothan.

  Lisäksi joutuu web-koodarina opiskelemaan palvelinpuolen optimointia ihan liikaa jos palveluun sattuukin saamaan tuhansia käyttäjiä. Tämä siis jokunen vuosi sitten kun amazonin palveluita testasin...
  Php:lla taas v.7 on erittäin hyvin optimoitu kunhan vaan osaa koodata muutakin kuin apinakoodia
   
 5. grimmari

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2018
  Viestejä:
  3
  Hakusessa olis Angular 6 ja NodeJs osaajaan suht laajaan projektiin, toki pienempiä osia voi ajatella myös.
  Laita viestiä osoitteeseen [email protected] yhteystietoineen niin kerron lisää projektista.
   
 6. Tjldiagnostics

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Viestejä:
  1
  Moro kaikille!
  Löytyisikö PK-seudulta osavaa kaveria joka rakastaa mobiilisovellusten kehittämistä ja verkkosivujen rakentamista? Usein tulee hyviä ideoita mutta liian paljon jää toteutamatta kun osaaminen tai aika ei riitä.

  Tarvitsen satunnaisesti apua tai neuvoja.. eli työpaikkaa ei ole täällä hetkellä tarjolla vain pienia (tai ehkä isoja?) keikkoja silloin-tällöin.

  Täällä hetkellä ajankohtainen olevaa idea liittyy mobiilisovelluksiin ja autovaraosiin. Tarvitsen neuvoa siitä mitä ja miten pystyy tekemään. Jos kaikki sujuu niin pitää se joskus myös toteutaa.

  Vaatimuksina ovat ainakin omat työvälineet, "outside the box" ajattelutapa, ja hyvä oman alan tuntemus.

  Laita rohkeasti viestiä niin kerron lisää.

  Toni
   
 7. AnssiH1

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2019
  Viestejä:
  1
  Terve
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2019
 8. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  868
  ........vahinko
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019
 9. lsandini

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2012
  Viestejä:
  14
  Pientä apua tarvitaan avoimen koodin sovelluksen kehitykseen. Kyseessä jo Javascriptissa koodattu sovellus, joka pyörii debianissa (sekä raspbianissa että jubilinuxissa). Ei graafista osuutta, ei nettisivua. Sovellus on jo valmis ja käytössä, mutta uutta toimintoa varten kaipaan kokeneen koodajan ohjeita tai yhteistyötä. Pientä korvausta voidaan sopia, mutta koska se on open-source projekti ei-kaupalliseen käyttöön, niin resurssit ovat rajalliset.

  Jos homma kiinnostaa, ota yhteyttä lsandini ät gmail.com kiitos !

  L.
   
 10. marGoira

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  145
  Moro,
  Tarjoan kotiautomaatioon suunniteluratkaisuja. 3D-suunnittelen ja työstän tarvittavat kotelot&komponentit ja teen ohjelman. Annan myös konsultointia suunnittelusta, sensoritekniikasta ja sulautetuista järjestelmistä. Ota yhteyttä: [email protected]
   
 11. ****

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2003
  Viestejä:
  583
  Olisiko joku kiinnostunut pientä korvausta vastaan tekemään koodin pätkän, google sheets scriptin?
  Minulla on arduino/esp8266 joka lähettää jo tiedot vuotoanturilta/palovaroittimelta sheets taulukkoon, lisäksi pitäisi tehdä scripti joka lähettää sms viestin jos taulukossa oleva arvo on haluttu, lisäksi tekee esim. merkinnän toiseen sarakkeeseen, että viesti on lähetetty niin, että saman rivin poikkeavasta arvosta ei lähetä viestiä seuraavaan tuntiin. Viestin lähetyksessä voisi käyttää esim. 46elks palvelua. Kerron tarkemmin jos jotain kiinnostaisi tehdä tuollainen.
   
 12. kytkijä

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2011
  Viestejä:
  189
  Python / Raspberry Pi -ohjelmoija

  Moi,

  Tarvitsisin ohjelmoijalta apua. Voin kuvailla python-ohjelmaa tarkemmin ja toki antaa sen ajettavaksi jos 'sopimukseen' päästään, mutta ongelmani on seuraava:

  - Minulla on valmis Pythonilla tehty ohjelma, jossa on hyvin yksinkertainen GUI Tkinterillä tehtynä. Kaikilta muilta osin ohjelma toimii hyvin, mutta ohjelman pitäisi lukea Raspberryn IO:sta pulsseja (1<sec) ja kerryttää niiden perusteella laskuria luotettavasti.

  - Yhden pulssin lukeminen laskuriin minulta onnistuu suht hyvin, menetän vain n. 1% pulsseista (ajan pulssienlaskentaa rinnakkaisessa threadissa)
  - Kun pitäisi toisessa sovelluskohteessa kerryttää samaa laskuria 4-5 erillisen inputin avulla, jotka voivat aktivoitua jopa yhtä aikaa, minulta loppuu taidot ja hävikki on suurempi
  - Tähän liittyy kaikenlaista multithreading/safethreading/queue/buffer terminologiaa joka ei minun kahden viikon python kokemuksellani ole realistista toteuttaa, vaikka nopeasti sainkin ohjelman perusrungon tehtyä.

  -> Tavoitteena siis saada tuo laskurin kerryttäminen toimimaan luotettavasti olemassa olevaan ohjelmaan (tarvittaessa voidaan keskustella myös koko ohjelman uudelleen ohjelmoinnista).
  -> Uskoisin, että vähänkään kokeneemmalle ohjelmoijalle tämä ei ole ongelma

  Kyseessä on raflaavasti sanottuna "teollinen IoT" eli todellinen POC sovellus, ja ongelman ratkaisusta maksetaan mikäli pystyt laskuttamaan firmaa.

  Laita minulle yksityisviesti mikäli uskot pystyväsi ratkaisemaan tämän järkevällä vaivalla, niin keskustellaan lisää.

  terveisin
  Kytkijä
   
 13. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Väärä ketju :(
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019
 14. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  868
  Olen nyt opiskellut netistä Laraveliä muutaman kuukauden ja tietojen soveltaminen tökkii pahasti.
  Löytyisikö ketään nohevaa osaajaa joka voisi opastaa minua etäyhteyden avulla puoli tuntia - tunnin ?
  Kunhan hinnasta päästään sopimukseen niin maksan tästä kyllä. Laita yv:tä jos kiinnostaa ja olet laravelliä käyttänyt niin että osaat neuvoa hyvän ohjelmointitavan mukaisia ratkaisuja.
   
 15. Sakkesimo

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  71
  Saiskos tätä kautta koodaajaa palkattua h hinnalla hienosäätään kotisivuja. Vähä pc näkymä vs mobiilinäkymää siellä täällä ja muutamaa muuta kohtaa näin alkajaisiks?
   
 16. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  868
  Laitan yv:tä
   
 17. jarpola

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  105
  Etsinnässä Reac Native koodaria mobiiliäppiprojektiin. Meillä on kokemusta Unitylla teosta, mutta nyt pitää tehdä Reac Nativella. Yhteydenotot sähköpostitse jarpola (ät) gmail.com.
   
 18. Juggelix

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2015
  Viestejä:
  22
  Hei,

  Hakusessa android koodaaja sovelluksen tekoa varten, kyseistä sovellusta ei löydy ja asiakkaita olisi varmasti tiedossa. Lisätietoja sitten enemmän jossain muualla.
   
 19. Samzon

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  30
  Kahden edellisen viestin projekteista olisi mielenkiintoista tietää enemmän. Vieläkö tekijälle on tarvetta?
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2020
 20. Calathia

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  35
  Morjens!

  Hakusessa omaan pieneen projektiin python osaajaa, joka hallitsee async pythonin. Muukoodi koodi on käytännössä valmis, mutta oma osaaminen ei vaan näytä taipuvan tuohon async maailmaan.

  kuuntelen koodissani kahta webstreamia; toisesa tulee muutamia kertoja sekunnissa tietty arvo joka tallennetaan muuttujaan. toisesta streamista tulee tietty vahvistusviesti joka siepataan. pääkoodissa pitää välillä awaitata kunnes toinen streami vastaanottaa vahvistusviestin.

  ei siis tosiaankaan mitään hardcore-tason koodausta, ja työn määrä on luokkaa 5min - muutama tunti, osaamistasostasi riippuen. hinta sovitaan yhdessä joko tuntimääräisesti tai urakkapohjaisesti, miten itse haluat.

  yhteydenotto yv:llä
   
 21. ethancarter

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2020
  Viestejä:
  1
 22. businessmies123

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2020
  Viestejä:
  1
  Olen 16v poika ja aloittamassa omaa nettisivua. Etsin työkumppania, joka taitaa koodaamisen todella hyvin (Mieluiten noin saman ikäinen). Minulla on nettisivulle suuret aikeet, koska sen vertaista sivua ei vielä ole ja uskon, että se voisi kasvaa todella suureksi. Etsin siis ”co-founderia” rinnalleni. Jos kiinnostaa, laita Instagramissa DM käyttäjälle ”businessmies123”. Instagram-tili on puhtaasti yhteydenottoa varten, mihinkään muuhun.
   
 23. KoodiJorma

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2020
  Viestejä:
  1
  Olisitko kiinnostunut tälläisestä projektista? Palvelun tarkoituksena on toimia asiakkaan hyvinvoinnin seuraajana ja koostaa siitä raporttia palvelun tarjoajalle. Tällä hetkellä palvelusta on kiinnostunut STM, Poliisihallitus, Opetushallitus ja Diakonissalaitos. Etsin 1-2 ohjelmoijaa mukaan startuppiin. Voidaan jutella google miitissä lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä! Koodijorma(a)gmail.com
   
 24. nsda

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  33
  Moikka, Codaonella haussa junior ja senior ohjelmistokehittäjiä. Käytetty alusta on Magento 2 eli teknologia php, javascript, symfony framework, knockout.js, jquery jne. Aikasempi Magento 2 kokemus plussaa, mutta ei vaatimuksena. Hyvät työsuhde-edut. Kyselyt voi laittaa privana tai [email protected].
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti