Etsitkö koodaajaa?

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja adois, 16.11.2008.

 1. Phoenix

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  218
  SW design engineer

  Etsimme Ouluun Test Automation -puolelle softaria! Alla hieman vaatimuksia, tarkemmat tiedot löytyy LinkedInistä.
  • experience in embedded Linux and Windows programming,

  • solid experience on C++ and/or .NET C# and

  • experience or willingness to learn PLC programming with TwinCAT2/3.
  Ilmoitus LinkedInissä: https://www.linkedin.com/jobs/view/300316573/
  Voit hakea LinkedInin kautta tai laittamalla mailia otsikolla 'Application for SW Desing Engineer' osoitteeseen sirkka.ikonen[at]jotautomation.com.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017
 2. nennesystems

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  Viestejä:
  1
  Hei!


  Etsimme Wordpressin hallitsevaa koodaria yritykseemme. Yrityksen websivusto sisältää hakumoottorin ja varausjärjestelmän. Sivusto on lähelle valmista, mutta koodaajan pitäisi lähinnä hienosäätää käytettävyys ja mahdollisesti kehittää sivua.


  Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

  Jussi Lehikoinen

  [email protected]

  puh. 0405883873
   
 3. Ezzz

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2011
  Viestejä:
  584
  Hei!

  Olemme pelialalla uraamme aloitteleva aloittelijoista tietojenkäsittelytieteen maistereihin koostuva porukka. Olemme aloittamassa nykyaikaan sijoittuvaa roolipeliprojektia Arma 3:een. Tarkoitus on aluksi kehittää pelimuotoa harrastuksena ja pitää hauskaa yhdessä, mutta lopullisena tavoitteena on pelimuodon kaupallistaminen Arma 3:n ulkopuolella. Projekti on tarkoitus julkaista avoimena lähdekoodina sen valmistuttua, joten vaikkei projekti menestyisikään kaupallisesti, saa siitä mukavan lisän omaan portfolioon.

  Tiimissä on tällä hetkellä n. viisi henkeä (pari miettii vielä osallistumista) ja lisävoimia rekrytään jatkuvasti. Osa tiimiläisistä tullee työskentelemään projektin parissa kokoaikaisesti, mutta se ei ole mitenkään vaadittua.

  Etsimme erityisesti ohjelmointitaitoisia pelialasta kiinnostuneita henkilöitä. Arman saloja ei tarvitse osata, kunhan hanskaat ohjelmoinnin perusperiaatteet. Jos olet tosissaan lähdössä mukaan projektiin, niin kustannamme pelin omasta pussistamme sinulle.

  Huom! Arma on yksi raskaimmista PC-peleistä, joten miellyttävän kehityskokemuksen ylläpitämiseksi sinulla pitäisi olla mielellään moderni Intelin moniydinprosessori (miel. vähintään neljä ydintä), mahdollisuus asentaa peli SSD:lle ja hyvästä näytönohjaimestakaan ei ole haittaa.

  Jos kiinnostuit, lähetä minulle kaveripyyntö Steamissa:

  [​IMG]

  https://steamcommunity.com/id/ezcoo_
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 4. tatup

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  416
  löytyi!
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 5. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  769
  En ole tähän liitoksissa millään tavalla, mutta sopii erittäin hyvin tähän topikkiin!

  Eli, etsitkö koodaajaa sinun seuraavalle facebook-ideallesi? Jotain joka koodaisi ideasi ilmaiseksi ja jakaisit sitten voitot toki 50/50?

  Nou hätä, nyt saat ideallesi ihan kunnon tuen, olettaen että se on tuomariston mukaan oikeasti parhaimpien joukossa, eli ei mutta kuin powerpointtia väsämään..

  http://startupgarage.nebula.fi/
   
 6. Asdqwerty

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2015
  Viestejä:
  159
  Olisiko joku kiinnostunut toteuttamaan pari matematiikan tehtävää ohjelmoiden pientä korvausta vastaan?
  Omat hyvin alkeelliset ohjelmointitaitoni eivät näiden tehtävien tekemiseen riitä, käytettävänä kielenä joko matlab tai jokin muu.
   
 7. asd12345

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2017
  Viestejä:
  1
  Tarvitsen apua kouluprojektini loppuunviemiseen. Projekti on java aplikaatio joka toimii tietokantaohjelmana. Oma osaaminen loppuu kun opettaja vaati lisäämään hakutoiminnon projektiin.
   
 8. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  339
  @asd12345: Selität vaan ongelman tähän alle – tai paremminkin asiaa käsittelevään ketjuun – niin varmasti joku ilmestyy auttamaan. Voi olla vaikeampi löytää ketään pitämään kädestä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2017
 9. ENCLAVECA

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2017
  Viestejä:
  1
  Auttakkaa Excel Mikki-hiirtä Excel merihädässä! :eek2:

  Tarkoitus on muuttaa kaikki tietyn listan sanat numeroiks ja summata ain yhden sanan numerot yhteen jne..
  Löysin tutorialin mutta en ymmärrä siitä mitään! Tai ylipäätään Excelistäkään! Fuck.
  Osaisiko joku tiestä viisaampi tässä auttaa miten tämä tehdään:

  " -If you have Excel, simply load one column with a list of words.
  -Enter into the second column a SUM and LEN argument allowing you to add the value of each letter in the previous cell to the sum total of that word. Ex. (this is used for Roman Numerals) "=SUM(((13*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"C","")))))+(6*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"D",""))))+(23*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"I",""))))+SUM((21*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"M","")))))+(2*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"L",""))))+(10*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"V",""))))+(22*(LEN(B60)-LEN(SUBSTITUTE(B60,"X","")))))"

  Toimiiko kaikissa vai vain uusimmassa Excelissä? Yritin kaikkeni mutta en saanut tulosta, auttakaa!! :confused:;)
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2017
 10. Lee Mails

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Viestejä:
  10
  Nyt olisi lyhyt homma osaavalle, täytyisi muokata hieman yrityksen kotisivuja. Julkaisualustana WordPress, vaaditaan HTML- ja CSS osaamista.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2017
 11. matso-

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2016
  Viestejä:
  40
  Löytysköhän täältä kiinnostusta jatkokehittämään peliprojektia? Vielä olis paljon tehtävää hyväks peliksi, mutta auttas jos ois vähän enemmän resursseja kehityksessä.

  Vaatimuksena olis kyky tuottaa asiallista ja optimoitua JavaScriptiä ja simppeliä 3D mallinnusta. WebGL/GLSL plussaa. Tekniikkoina tässä mm. nodejs, mongodb ja babylonjs.

  Peli pyörii moderneissa selaimissa ja sen applikaatioversio julkaistaan PhoneGapin päällä Play-kaupassa ja Appstoressa.

  https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.matias.stoneage&hl=fi

  Mitään en tästä pysty maksamaan, mutta suunnitelmana on ollu tehdä peli joka tuottais jotain rahaakin. Sopimukset voidaan siis tehdä omistusosuuksista yms. jos tästä myyvä tuote saadaan aikaseks.

  Yksityisviestiä voi pistää jos kiinnostaa.

  Itse asun Espoossa ja olis plussaa jos täällä etelässä päin sattuu kiinnostunut henkilö myös pyörimään.


  EDIT: Julkasinkin tän sourcen GPLv3 lisenssillä, joten ei tarvii kun forkata githubissa jos tän jatkokehitys kiinnostaa...
  https://github.com/matso165/islands-of-tribes/
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017
 12. Rasbperry

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2017
  Viestejä:
  1
  Tarjoan mielenkiintoista ja haastaavaa homma Raspberry Pi koodajalle joka rakastaa sensoreita (magneetti, nfc, liike jms.) ja releita. Joitakin toimivia pohjia on valmiina, joitakin liittymiä ja logiikkoja pitäisi kehittää lisää.
  AR, VR ja LeapMotion osaaminen on eduksi.
  Installoinnit tapahtuvat Helsingissä.
  Sekopäisten ideoitten toteuttamisen mahdollisuuden lisäksi maksan myös palkkaa.
  Mielellään laillisesti ja laskutuksella.
   
 13. ster

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2009
  Viestejä:
  7
  Morjens,

  Etsin henkilöä joka pystyisi jeesaamaan omistamani matkailusivuston ohjelmointihommissa. Sivusto on jo pystyssä mutta vähän väliä tarvitaan korjauksia ja muutoksia siellä täällä. Varsinainen ohjelmoija on päivätöissä/omissa projekteissaan sen verran että aina ei riitä aikaa.

  Sivusto on tehty drupalilla, eli se osaaminen plussaa. Ei kuitenkaan pienempiin juttuihin välttämätöntä, esim. nyt pitäisi korjata Facebook-login joka jostain syystä on lakannut toimimasta.

  Jos etsit ohjelmointihommia sivuduunina, tässä voisi olla sopiva mahdollisuus. Vastaukset YV:nä, kerro hiukan osaamisestasi ja hinnoittelustasi.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2017
 14. Vampiretea

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2011
  Viestejä:
  126
  Tarvetta uusille verkkosivuille tai -palveluille?

  Olen 23-vuotias tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittanut "nuori" mies, joka opiskeli noin 1,5 vuotta samaisen alan insinööritutkintoa Turun ammattikorkeakoulussa, mutta erinäisten syiden takia tuo opinahjo päättyi Marraskuussa 2016 ja nyt olisi kiva työllistää itseäni itsenäisesti erilaisten mielenkiintoisten projektien parissa.

  Verkkosivujen taittoa olen harrastanut jo 13-vuotiaasta lähtien, joten yleisimmät web-tekniikat (HTML/CSS/JavaScript/jQuery) ovat minulle tuttuja käsitteitä. Näiden lisäksi myös palvelinpuolen ohjelmoinnista ja tietokannoista on karttunut muutamien projektien varrella kokemusta; etenkin PHP ja MySQL ovat minulle tuttuja ja rakkaita välineitä.

  Alla listaa erilaisista kielistä ja frameworkeista, joiden kanssa on tullut leikittyä enemmän ja vähemmän merkittävien projektien parissa:

  - HTML & CSS
  - JavaScript / jQuery / NodeJS (Express / MongoDB)
  - PHP / Laravel / CodeIgniter
  - MySQL
  - Wordpress

  Laskutus hoituu Ukko.fi -palvelun avulla.
  Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai vaihtoehtoisesti yksityisviestillä.

  E: Päivitellään vielä sen verran kun muutama yksityisviesti on mennyt itseltäni ohi, että paremmin tavoittaa sähköpostilla.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2017
 15. Gingston

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2017
  Viestejä:
  1
  Olen jonkin aikaa tässä miettinyt tietokonepeli ideaa ja sen toteuttamista. Varsinaiseen pelin tekemiseen ei rahkeet riitä, joten tavoitteena olisikin alkuun yksinkertaisen demon/beta-version toteuttaminen. Kyseessä olisi strategiapeli jossa johdetaan omaa maata, pelikenttä muodostuu kuusikulmioista, melko perinteinen, mutta varsinainen idea ei ole siinä.

  Se mitä tarvitsen on koodaajan tai yrityksen joka osaisi tuollaisen tehdä ja kehitellä, mieluiten Pirkanmaalta. Olen tähän valmis sijoittamaan muutaman tuhat euroa, riippuen tietysti työn laajuudesta. Yleisellä tasolla voi kommentoida tässä, mutta jos kiinnostaa tosissaan niin laita yv.
   
 16. LarsNev

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Viestejä:
  1
  löytyi!
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2017
 17. Tomix

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2005
  Viestejä:
  898
  KIIRE KIIRE KIIRE!!

  Olisi seurantascripti, yhteensä reilusti alle 500 riviä PHP koodia. Palvelimen PHP version päivitty seiskaan ja tietokantakäskyt (mysql_) hajosi lopullisesti. Kiireisesti haussa PHP koodari päivittämään tiedostot PDO kirjastoa käyttäväksi.

  Maksu joko luonnossa, käteisellä, laskulla tai Ukko.fi kautta. Ihan mikä vaan kunhan tekijä löytyy heti eikä kohta.

  YV
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017
 18. ster

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2009
  Viestejä:
  7
  Interested in working for a big corporation with close to zero contribution to the product? Eager to wait years to get your ideas through?

  If not, we might be a better fit for you. We are building a workforce optimization software that will change the game in workforce planning, globally. Our product takes in the forecasts and the complexity of legal and personnel based limitations and creates the shifts automatically and optimally. Big companies around the world have thousands of employees to plan and are waiting for a solution like this.

  We are looking for competent software developers to join our team and speed up the development.

  What you can expect:
  • Interesting product and technologies
  • Strong impact on the development
  • Flexibility
  • Competitive compensation
  • Meaningful job in a rapidly growing company

  What we expect:
  • At least 2 years experience from development. You have experience on production-running web applications and
  understand the importance of code readability and maintainability.
  • Initiative and self-organized person
  • A good team player

  We use microservices with various technologies, e.g., nodeJS, TypeScript, React, Elixir, Golang, so experience and knowledge in these is highly appreciated. But more important than experience on our selected techs and tools, is your passion for growth and learning. We want to use the best tools for the task at hand and are not afraid to learn new stuff when required. We expect this from you too.

  If you´re interested in making an impact, send your CV and application to [email protected] by 25.10.2017. Don´t wait for the deadline though vacancies are filled as suitable candidates are found.
   
 19. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  2 109
  Etsitään freelancer pohjaista tekijää. Työn aloitus heti, projekti toistaiseksi jatkuva. 20h/vko tai enemmän, riippuen tuntihinnasta.

  - Web scraping, osaamisalueina Python/Selenium/Linux

  Lisätiedot ja muut yhteydenotot yksityisviestillä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti