Etsitkö koodaajaa?

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja adois, 16.11.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Moguli

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  583
  Haussa koodaaja Wordpress-lisäosalle, joka ei sinänsä sisällä mitään ihmeellisiä toimintoja, mutta toteutuksen pitää olla "pro". Vaatimusmäärittely on olemassa kustannusarviota varten, ottakaa yksityisviestillä yhteyttä.
   
 2. paveq

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2005
  Viestejä:
  467
  Etsimme pääasiassa Senior-kehittäjiä Ouluun, alla pakollinen myyntiteksti:

  Etsitkö BACKEND DEVELOPER / SENIOR ARCHITECT tehtävää, jossa tärkeää on…

  • Mahtava työpaikka; tyytyväiset asiakkaat ja motivoitunut henkilökunta saavat työnteon
  tuntumaan mukavalta
  • Kannattavuus: jos asiakkaamme menestyvät, mekin menestymme
  • Jatkuva oppiminen: tuemme henkilökohtaista kehittymistä ja jaamme tietoa toisillemme
  • Läpinäkyvyys: olemme avoimia ja rehellisiä sekä työtovereillemme että asiakkaillemme
  • Sitoutuminen: otamme vastuuta sekä yksilöinä että tiimin jäseninä

  Hae nyt Vaimo Finland Oy:lle! Vaimo toiminta alkoi vuonna 2008. Vaimo Finland Oy on osa Ruotsalaista Vaimo Ab konsernia, joka toimii yhdeksässä eri maassa ja kolmessatoista eri kaupungissa. Suomessa Vaimo toimii sekä Helsingissä, jossa sijaitsee pääkonttori, että Oulussa josta löytyy tuotekehitysyksikkömme. Koko konsernissa työntekijöitä on hieman vajaa 300, josta Oulussa meitä on noin 25. Arvojamme ovat laatu, nopeus ja erinomaisuus. Panostamme merkittävästi omaan tuotekehitykseen, ja pyrimme luomaan helposti uudelleenkäytettäviä ratkaisukokonaisuuksia.

  Backend developerin tai senior architectin tehtävässäsi Oulussa:

  • Suunnittelet, kehität, testaat ja dokumentoit verkkokaupankäynnin ratkaisuja
  • Kehität Magento-alustaa sekä integraatiota Magenton ja ERP-järjestelmien välillä
  • Kehität sekä geneerisiä että asiakaskohtaisia Magento-laajennuksia
  • Osallistut tarvittaessa Vaimon sisäisten työkalujen kehitykseen
  • Buzz-wordit: Linux, Apache, Varnish, MySQL, PHP 7, Composer, PHPUnit & Codeception, Redis, RabbitMQ, RequireJS, Knockout.js, LESS/SASS, grunt/glup, Continuous Integration, Dependency Injection, Aspect-oriented programming, load balancing/failover -ratkaisut

  Verkkokaupankäynnin parissa työskentelystä kiinnostuneille tämä on loistava tilaisuus, sillä tuote jonka parissa työskentely tapahtuu, on alansa huippu. Magento tarjoaa laajan toiminnallisuuden, joka mahdollistaa keskittymisen jännittävien ratkaisujen ja parannusten etsintään työssä.

  Lisätietoja saa allekirjoittaneelta, paavo.pokkinen@vaimo.com tai yksityisviestinä foorumilla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016
 3. Finnish Spartan

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2009
  Viestejä:
  78
  --
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2016
 4. Apeli

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2013
  Viestejä:
  1
  Meillä Mediapoolissa (mediapool.fi) olisi paikkaa auki. Full-stack -tyyppiä tai sellaiseksi haluavaa etsitään. Koodareilla on hyvin vapaat kädet päättää alustat, tekniikat ja työtavat ja kaikki tekijät pääsevät vaikuttamaan projektien toteutukseen alusta asti. Teemme hyvin laajalla kirjolla nettipohjaisia palveluja - perus kotisivuja, stand-alone kampanjasivuja, isoja tietojärjestelmiä, rajapintatoteutuksia ym.

  Pitkää kokemusta tai tuhannen projektin Github-tiliä ei tarvitse olla, mutta arvostamme asiallista suhtautumista koodin laatuun, itsensä kehittämiseen ja aikatauluissa pysymiseen.

  Maksamme rehdin korvauksen rehdistä työstä joko kuukausipalkkaisesti tai freelancer-pohjaisesti. Toimistomme on Helsingin Alppiharjussa, Porvoonkadulla.

  Jos kiinnostaa, soita tai mailaa aapo@mediapool.fi / 050-3377420 tai tule soittamaan ovikelloa!
   
 5. Helager

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2001
  Viestejä:
  61
  Web developeriksi kansainvälisiä asiakkuuksia hoitavan modernin markkinoinnin toimistoon Turkuun tai Helsinkiin?

  ID BBN:llä tarjolla Junior & Senior web developer positiot, osa-aikainen tai vakituinen järjestely mahdollinen kummassakin. Lopullinen toimenkuva räätälöidään osaamisesi ja halujesi mukaisesti.

  Lisää infoa kummastakin positiosta löytyy täältä: http://idbbn.fi/rekry

  Hakemukset palkkatoiveineen ja lisäkysymykset voi lähettää sähköpostitse henrik@idbbn.fi
   
 6. QualityControl

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2016
  Viestejä:
  1
  Terve!

  Etsimme ohjelmoinnista kiinnostuneita ja mielellään johonkin ohjelmointikieleen erikoistuneita henkilöitä töihin meidän ohjelmoinnin-opiskeluun tarkoitetulle sivustollemme.

  KUVAUS:

  Tällä hetkellä tuotamme materiaalia ympäristöihin kuten: Ruby on Rails, Python, Swift ja Node.js. Jos osaat jotain ylläolevista tai jotain muuta yleistä ohjelmointikieltä toivomme kuulevamme sinusta!

  Työnkuva tulee olemaan oma-aloitteista ja freelance-tyylistä. Työnteko tapahtuu siis kotoa ja maksamme tuntityönä palkkaa, joten työmme sopii mahtavasti esim. opiskelijoille!

  TYÖTEHTÄVÄ:

  Työtehtävänäsi on rakentaa sisältöä, ohjelmointi-tutoriaalien muodossa palveluumme. Sinänsä ei haittaa vaikka et olisi ennen tehnyt ohjelmointiin liittyviä harjoituksia muille, koska koulutamme sinut tehtävään emmekä oleta sinun olevan suoraan seppä syntyessäsi.

  Jos kiinnostuit kuulemaan lisää ja haluat liittyä huippuun porukkaan edistämään muiden ihmisten ohjelmoinnin oppimista niin laita viestiä: iiro@boostedu.com
   
 7. SuviR

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2016
  Viestejä:
  1
  Täällä oli aikaisemmin puhetta näistä headhuntereista, ja ilmoitankin olevani sellainen! Rekrytointifirmat toimivat periaatteella, jossa aina etsitään täydellistä matchiä. Tämä sen vuoksi, että asiakas tilaa meiltä osaajan X, ja siihen ei voi oikein muuta lähettää (asiakas maksaa meille, ja jos laatu ei ole vakuuttavaa, niin se asikassuhde päättyy). Jos ei ymmärrä tätä kuviota, niin rekrytointifirmat voivat todella tuntua "torppaajilta" ja siltä, "ettei niiden kautta saa mitään". Paikkoja on kuitenkin jatkuvasti, joten joskus se täydellinen match osuu myös omalle kohdalle.

  Etsinkin jatkuvasti osaavia koodaajia ja muita IT-alan ammattilaisia eri pituisiin projekteihin sekä Pohjoismaihin että muualle Eurooppaan. Koska tämä on yleinen foorumi, en anna enempää lisätietoa näin julkisesti (tarkat mediasäännöt), mutta soitan mielelläni, mikäli saan yhteystiedot. Tehtäväni on tällä hetkellä kasvattaa verkostoa (kaikille hyödyllistä), mutta valitettavasti meitä suomalaisia on äärimmäisen vaikea tavoittaa. Eli nyt rohkeasti laittamaan mulle viestiä - minulla saattaa olla sinulle juuri täydellinen keikka (mainospuhe).
   
 8. eltore

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  3
  Tervehdys kaikille,

  En ole headhunter enkä ison yrityksen edustaja.

  Aloittelin tuossa 3 vuotta sitten rakentamaan lautapelaajille suunnattua web-pohjaista palvelua nimeltä Tabledom. Alpha:n saatuamme valmiiksi rupesimme tuttavan kanssa myymään VR ratkaisuja yrityksille ja tämä minun Alpha-versio pistettiin mappi Ö:hön.
  Nyt on aika jatkaa samaa rataa, koska vieläkään ideaa ei ole toteutettu maailmassa ja lautapelien vuosittainen kasvu on huomattavaa.

  Nykyinen Alpha on tehty PHP, MySQL pohjalta ja tarkoituksena lisätä toimintoja ja uudistaa UI:ta ennenkuin kunnollinen markkinointi aloitetaan. Tarkoituksena tehdä maailmanlaajuinen alusta peliseuran etsinnälle ja vakioittaa se standardiksi.
  Ansaintamalli sovittavissa.

  Mikäli tämä herätti yhtään mielenkiintoa niin ota yhteyttä niin kerron kyllä lisää. Alpha-versio laitetaan takaisin online 16 - 18.12.2016 niin pääsee vähän tutkimaan sitäkin puolta.

  Löydät minut fb:stä nimeltä tai jm.torkkel@gmail.com
  Puh numeroa en viitsi tänne jakaa.

  Ystävällisin terveisin,
  Juha-Matti Torkkel
   
 9. tatup

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  416
  Moi

  Pitkään on mielessä kytenyt halu tehdä uudenlainen tehokkuustyökalu, joka yhdistää mind mappingia ja tasklistejä. Olen yrittänyt tuloksetta löytää ohjelmaa, joka auttaisi minua pitämään monimutkaiset työkuvioni ja tehtäväni järjestyksessä. Maksaisin siitä mielelläni esim. euron kuussa, firman käytössä ainakin saman per käyttäjä. Luulen, että tällainen sovellus olisi sopivalta tekijältä suht järkevästi tehtävissä.

  Sovellukseen pystyisi tyhjentämään päänsä sisällön eri aihealueista, jolloin osasten välisten yhteyksien hahmottaminen on helppoa. Kaikille osasille voi tehdä myös taskeja (tehtäviä), joiden toteutumista tai toteuttamatta jättämistä voi seurata esim. googlen kalenterista. Ensialkuun ohjelma voisi olla vain yksittäisen käyttäjän käyttöön, mutta tiimi/yrityskäytössä edut olisivat selvemmät ja kuukausimaksukin helpompi saada rullaamaan.

  Ongelmat, joihin ohjelma vastaa:

  1. Mitä minun/yrityksen pitää saada aikaiseksi tänään / tällä viikolla? (task-list kalenteri-integraatiolla)

  2. (tietyssä kontekstissa) Mikä on asiakkaan y tilanne toimitusten ja laskutuksen suhteen? Mitä meille relevantteja järjestelmiä heillä on käytössään? Ketkä ovat heidän yhteyshenkilönsä kullekin osa-alueelle? (mind map yhteisillä ja yksityisillä konteksteilla)

  Ohjelman tulisi toimia Androidilla/Iphonella sekä selaimissa. Hyvä käytettävyys ja kaunis, selkeä ulkonäkö ovat tärkeitä. Toteutustekniikkaan en osaa valitettavasti ottaa kantaa, se olisi sinun osaamisaluettasi.

  Tekijäksi etsin kokenutta koodaria, joka pystyy toteuttamaan sovelluksen teknisesti mahdollisimman itsenäisesti. Korvaus olisi mielellään tuntilaskutus firmalta firmalle-tyylistä. Aivan parasta olisi, jos idea innostaa niin paljon, että tekijällä olisi halua tulla mukaan partneriksi, koska yksin näitä on vähän tehotonta ideoida ja yksinyrittäminen on tylsä muutenkin. Sijainti - oikeastaan missä vaan, mutta nenäkkäin pitäisi päästä tapaamaan Helsingissä aluksi.

  Ensimmäisen vaiheen tavoitteena on saada kasaan toimiva demo minimitoiminnallisuuksilla. Siitä saatavan palautteen perusteella suunnitellaan jatkokehitys ja sitä demoten hankitaan tarvittavat yhteistyökumppanit (lähinnä markkinointiin/mainontaan/muuhun mobiilitöhkään liittyen, rahoitukseen en uskoisi olevan suurta tarvetta).

  Jos kiinnostuit, laita privaa muroon!
   
 10. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  868
  Miksi juuri mindmap ?
  Tuntuu vaikealta uskoa että mindmap-näkymä & -hierarkia toimisi paremmin kuin esim. kanban-näkymä. Mindmapissa en helppo liikkua, mutta vaikea nähdä tietoja usean eri haaran kesken.

  Tehtäviä saa hoidettua ylivoimaisen tehokkaasti Trellolla trello.com, ja sen opiskeluun http://trello.tuunix.fi/
  Siihen saa selainlisäosan, tai oliko nykyään jopa vakiona korttien linkitys ja puurakenne, ainakin #hashtagilla sai viitattua toiseen korttiin.

  Uudempi, lupaava vastaavanlainen, mutta monipuolisempi sovellus on zenkit. Siinä saa korteille myös seurattavia älykkäitä rivejä kuten tunnit tai eurot tai mitä haluaakaan. Se tuntuu kuitenkin vielä hieman keskeneräiseltä. Erinoimasta tässä on juurikin useat erilaiset näkymät joita trellossa ei ole.
   
 11. AndreasTsa

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  1
  Hei, oletko halukas rakentamaan jotain uutta ja mullistavaa täysin nollasta? Etsin henkilöä joka hallitsee koodaamisen sen verran että saataisiin jonkillainen demo-sovellus, jotta voimme lähteä metsästämään rahoittajia. Toivon että olisit Oulun alueelta, jotta voisimme tavata vaivattomasti. En itse hallitse koodamista lainkaan, mutta hallitsen myynnin ja puheen!

  Valitettavasti palkkaa en voi tarjota vaan aluksi joudumme molemmat tekemään työtä ilman korvausta, mutta näin on monet suuretkin yritykset saaneet alkunsa! Kun saamme demon valmiiksi voimme perustaa yhdessä yrityksen. Eli jos sinulla on muutama tunti päivästä aikaa ja kiinnostusta projektiin niin ota minuun yhteyttä :)

  Olen 21-vuotias liiketalouden opiskelija Oulun ammattikorkeakoulussa.
  Kaikki kyselyt ovat tervetulleita sähkäpostiini: andreas.tsa(at)hotmail.com , vastaan vuorokauden sisällä.
   
 12. panumaula

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Viestejä:
  1
  Hei!

  yrityksemme hakee toista developeria tiimiin. Työ ei vaadi erityistä paikkasidonnaisuutta, mutta aikaerojen takia olisi hyvä jos oleskelet suurimman osan elämästäsi Euroopan alueella. Jos kiinnostut niin ota rohkeasti yhteyttä! Seuraavaksi sitten se duunitarjous pitchi:

  Startup Catapult is looking for a Full Stack developer in Europe, who knows his/her way around GUI, and REST applications with dynamic Front- and Back-end. If you are entrepreneurial, business minded and interested in building something never seen before in the startup scene, send an open application to us right away!

  What we need from you:
  · Mindset for building something new
  · Knowledge of Angular or React (if your’ expertize is in other languages, challenge us!)
  · English language skills

  What we offer you:
  · Great team to work with
  · Non-location based work(work wherever there's an internet connection)
  · Flexible hours(work when it works best for you)
  · Competitive salary

  What is Startup Catapult:
  · Startup Catapult is the most significant Catapulting Platform in Europe. Catapult Platform is the matchmaker between the needs of large international corporations, and the means of internationally operating startups & growth companies. Our platform is result based and driven – no consulting, we aim for concrete results. The platform is an exclusive, invitation only, online environment.
  · We work with international multi-billion corporations
  · http://catapult.guru

  Got interested in this opportunity and want to know more about it? Be swift not to miss your chance and send us an application!

  Contact:
  Mikael Juntunen
  +358 50 405 5252

  mikael@catapult.guru
   
 13. tallipoika

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Viestejä:
  2
  Haussa olisi henkilö, joka tekisi "systeemin", millä jalkapallotulokset, esim, http://www.livetulokset.com/ottelu/h29nuDnN/#kokoonpanot;1, tiedot siirtyisi Excelliin automaattisesti. Excellissä näkyisi eri värillä avaus/vaihdosta tulleet, toimitan käyttämäni sapluunan halukkaille.
  Tuloslinkkejä on tarvittaessa muitakin vastaavia.
  Tarkoituksena ko ohjelman kattaa; Veikkausliiga, Allsvenskan, Superettan, Tippeliga kesäksi, syksyksi tulisi vastaavaa Euroopan sarjoihin. Itsellä tuo varsinainen tietotekniikka täysi 0, joten apua tarvittaisiin, tähän asti ko tiedot siirretty manuaalisti.

  Olen vedonlyöntiä harrastava, ed mainitulla systeemillä olen pystynyt hahmottamaan parhaiten kokoonpanomuutokset tmv, mutta on työläs.., eli
  Ohjelma tulee yksityiskäyttöön.

  Jos kiinnostaa, ota yhteyttä, mielellään hinta-arvion kanssa, sähkäpostiini: tallipoika(at)vetoveljet.com
   
 14. spengele

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  10
  Moi. Tarvitsisin apua pienen työkalun asennuksessa. Koneellani pyörii arma 3 peliserveri exile survival modilla. Pelin tapahtumat pyörivät sql tietokannassa.

  Nyt pitäisi saada asennettua työkalu, joka lukee tiettyjä rivejä tietokannasta ja tulostaa ne nettisivulle paikallisesti serverikoneella. Ei tarvitse hostata tätä ulkopuolelle.

  Sql tietokanta ja serveri toimivat ihan hyvin, eli ongelmana on vain tämän työkalun käyttöönotto. Työkalukin on jo koodattu valmiiksi ja vapaasti käytettävissä http://www.exilemod.com/topic/20354-exile-php-admin-toolsportal/

  Tutoriaaleja ja ohjeita lukemalla ymmärrän, ettei tämän pitäisi olla mikään iso homma, mutta kun kokemusta ei ole sql/php:stä, niin ei vaan onnistu. Varmaan tämäkin olis 10 min homma, kun vaan osaisi...

  Jos on kiinnostusta, niin vnc yhteydellä pääsee koneelle häkyttämään ja pienen korvauksen voin luvata.
   
 15. Turmelo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  1 004
  Tervehdys,
  Tarvetta olisi webbisivujen tekijälle ja keskustelupalstan alkuun laittamiselle (Keskustelupalstan aihe ei liity tietotekniikkaan millään tavalla).
  Tarve olisi niin, että saataisiin perusasiat kuntoon ja yksinkertaisesti, niin että pystyn itse hoitamaan sen jälkeen ylläpitoasioita ja apua tarvittaessa voisin olla yhteydessä.

  Tekijä mielellään Jyväskylästä, yhteyttä voi ottaa YV:llä. Tämä sopii hyvin, esim. Lisätuloa etsivälle alan opiskelijalle.
   
 16. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Opiskelija on hyvä ja ottaa pankista lainaa jotta pystyt projektisi rahoittamaan. Vakuudeksi lainalle kelpaavat vanhempien omaisuus.
   
 17. edup

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2015
  Viestejä:
  1 082
  Joo tää on hauska. Yritys oltais perustamassa vasta sitten kun koodari on tehnyt leijonanosan työstä ja demo on valmis. Ja hups kun koodari sai sitten firmasta yhen osakkeen sadasta tuhannesta.

  Jos haluaa firmaa perustaa, niin kyllä se omistusosuuksien jako pitää olla selvillä aika paljon ennen ku siihen on koodari kaatanut sata- tai tuhatmäärin työtunteja.
   
 18. anttihukkanen

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1
  Terve,

  Etsin yritykseeni Mainio Tech Oy (www.mainiotech.fi) porukkaa, jolla olisi kiinnostusta web-kehitystä kohtaan. En oleta, että taidat tällä hetkellä vielä kaiken, joskin kokemuksesta on varmasti hyötyä. Etsin enemmänkin ihmisiä, joilla on aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä asenne, joka korvaa mahdollisesti puuttuvia taitoja.

  Seuraavalta sivulta löytyy hieman enemmän infoa siitä, millaiset tyypit tähän firmaan sopisivat:
  https://www.mainiotech.fi/yritys/tyopaikat

  Samalta saitilta pääsee myös kurkkimaan joitain asioita, mitä ollaan tähän mennessä tehty.

  Hommaa meillä riittää tällä hetkellä enemmän kuin ehdimme tekemään, minkä takia tarjolla olisi mielenkiintoisia projekteja sekä mukavaa porukkaa. Olen myös kiinnostunut löytämään yritykseen partnereita, eli mikäli sinua kiinnostaa tämä mahdollisuus, niin sovitaan ihmeessä tapaaminen ja keskustellaan lisää!

  Yhteystiedot:
  Antti Hukkanen
  antti.hukkanen@mainiotech.fi
  +358 50 565 0687
   
 19. pjotranton

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  2
  Hei!

  Etsimme henkilöä, joka voisi toteuttaa pienen teatterimme nettisivuille kätevän lipunvarausjärjestelmän. Lippuja ei siis myydä, vaan ne varataan netissä ja maksetaan ovella. Optimaalinen lipunvarausjärjestelmä olisi sellainen, joka kokoaisi varatut liput henkilötietoineen johonkin sheettiin, jonka voi helposti tulostaa. Järjestelmän tulisi ilmoittaa itsestään sivuilla koska mikäkin esitys on loppuunvarattu. Plussaa olisi vielä jos järjestelmä osaisi lähettää varaajan ilmoittamaan sähköpostiin vahvistusviestin. Tällä hetkellä sivumme ovat hyvin yksinkertaiset ja käyttävät nettihotelli.fi-alustaa.

  Vaihtoehtoisesti etsimme henkilöä, joka voisi toteuttaa teatterillemme kokonaan uudet helppokäyttöisemmät nettisivut. Uusien sivujen tulisi olla suht helposti muokattavat (sisällön osalta, ei niinkään ulkoasun), siellä tulisi olla muutamalle kymmenelle jäsenelle oma kirjautumismahdollisuus ja mahdollisuus muokata omaa sivuilla näkyvää jäsenprofiiliaan, edellä mainittu lipunvarausjärjestelmä yms.

  Jos kiinnostuit laita yksityisviestä mieluiten hinta-arvion kera, rahaa teatterillamme ei todellakaan ole paljon, mutta tarjoa, itsellä ei ole mitään hajua kuinka paljon aikaa, vaivaa ja ammattitaitoa tämänkaltaiset asiat vaativat :)
   
 20. niklaas

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2014
  Viestejä:
  1
  Terve,

  Etsin henkilöä joka osaisi tehdä google optimoinnin nettisivuilleni. Nettisivut ovat Wordpressillä tehdyt perus nettivuokraus sivut.

  Sivut tein itse opiskeltuani wordpressin käytön mutta google optimointiin haluaisin panostaa ja antaa sen tehdä jonku osaavan henkilön.

  Korvauksen toki maksan tehdystä työstä mutta itselläni ei ole tietoa paljonko homma vaatii aikaa ja vaivaa!

  Jos homma kiinnostaisi niin laita sähköpostia asiasta!

  Nojala90(at)gmail.com
   
 21. Vampiretea

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2011
  Viestejä:
  131
  Jos ei ole tarve niinkään itse oppia hakukoneoptimoinnista mitään niin suosittelisin seuraavaa plugaria: https://fi.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
  Plugarista on saatavilla myös Premium-versio, jonka ostaminen tulee todennäköisesti halvemmaksi kuin jonkun koodarin palkkaaminen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2017
 22. pimpbot9000

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2012
  Viestejä:
  4
  <no content>
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2020
 23. minavain123

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2010
  Viestejä:
  179
  Vastaaviahan ei ole kuin 100+1. :D
   
 24. jyri87v

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2015
  Viestejä:
  3
  Olisi kännykkä app idea.
  Olen pyöritellyt päässä jo muutaman vuoden ideaa ja nyt ajattelin laittaa koneen liikkeelle.
  Idea yhdistelisi muutamaa eri palvelua jotka ovat tuleet pintaan viimesen vuoden aikana.
  Ajatuksia ohjelman sisältöön tulee jatkuvasti ja miten ohjelman monipuolistamiseen on lukemattomia teitä kuten crowdfundin ja peer to peer uberin kaltainen kaupanteko.
  En ole mitenkään koodaaja ihmisiä eikä hirveästi ole taustaa tällä alalla mutta alustava pääomasijoitus on neuvoteltu.

  Jyri.astokari@gmail.com
  @Astokari
   
 25. izefyr

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2014
  Viestejä:
  24
  .
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti