Esittele kotisivusi

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Seppot, 20.03.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. conseptas

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2011
  Viestejä:
  1
  Itsekin kaipaisin vinkkejä ja ideoita miten saisin sivustostani paremmat. Pidän selkeästä ja yksinkertaisesta designista. Erityisesti kiinnostaa miten saisin ne nousemaan google -haussa paremmin esille. Itse en ole ammattilainen sivujen teossa, joten nämä on kaverin tekemät. Osoite on www.conseptas.com
   
 2. Velocity

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2003
  Viestejä:
  57
  ^ Mulla tulee ainakin sivuttainen scrollbar tuolla sivulla, jolla pääsee ihailemaan sivun oikealla puolella olevaa valkoista tyhjiötä. Win7 + FF6.0.

  Lisäksi jos kiinnostaa, niin Validator näyttää 19 Errors, 20 warning(s).
   
 3. conseptas

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2011
  Viestejä:
  1
  Enpä ole tuota scrollbaria aikaisemmin huomannutkaan (taisi tulla kutosversion myötä). Internet explorerilla tuota ei näkynyt.
   
 4. orakk

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  115
  Näkyy myös uusimmalla Chromella / SRWare Ironilla
   
 5. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  @conseptas.com
  Maapallo katkeaa rumasti (kuten myös muut kuvat) ja otsikko vaikuttaa yksinäiseltä tuolla tyhjyydessä. Muuten kyl aika hyvä. Kaikki olennainen selkeästi esillä. Header voisi olla hivenen pienempi, koska tuommoisella sivulla haluaisin saada mahdollisimman paljon esiin heti ekalla näkymällä (läppäreitä ajatellen).
   
 6. Torremolinos

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2011
  Viestejä:
  94
  Maapallo tosiaan katkeaa oudosti.

  Itselläni pisti silmään ensimmäisenä tuo Georgia-fontin käyttö myös yhteystiedoissa. Näyttää jotenkin tragikoomiselta - etenkin tuo puhelinnumero.
   
 7. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Jotenkin hassusti kirjoitettu koodissa korostetut kohdat:

  Eikö ko. sanat voisi päättyä ssa tai ssä?
   
 8. conseptas

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitos vinkeistä. Olisiko täällä spesialistia, joka osaisi hakukoneoptimoinnin ja sivun viilauksen? Voin töistä jonkun verran maksaakin. Jos kiinnostaa niin voi ottaa yhteyttä.
   
 9. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Kielikorvani sanoo, että tuossa jäljessä pitää olla vielä sana "pitkä", jos haluaa kyseistä sijamuotoa käyttää.
   
 10. rolle_

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2011
  Viestejä:
  16
  "Kotisivut", vanhentunut käsite. Joka tapauksessa, onhan minulla sadan muun sivuston lisäksi oma blogi, joka joskus kotisivunakin tunnettiin: Rollemaa.org
   
 11. Chaos__AD

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2004
  Viestejä:
  3 499
 12. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Tässä pari ilmaista vinkkiä: Omat sivuni olen saanut tärkeimmillä hakusanoilla ykköseksi ja kakkoseksi tsekkaamalla validaattorilla sivustojen koodin kuntoon, varaamalla relevantit domain-nimet ja vaihtamalla muutamat linkit (pari laadukasta linkkiä auttaa jo paljon). En ole jaksanut avainsanaviljelyä koska Panda-päivityksen jälkeen se ei ole enää niin tärkeää hakutulosten kannalta ja mielestäni se myös heikentää sivuston tekstien laatua. En tiedä oletko miettinyt tuota "viljelyä" sivustoa tehdessäsi mutta ainakin etusivulla mainitaan mekaniikkasuunnittelu ärsyttävän monta kertaa. Tietysti myös monet muut asiat vaikuttaa, esim. kävijämäärät.
   
 13. fella5s

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  1 346
  Kiinnostuksesta tuli luettua vaikka rivitykset olikin ihan päin persettä. Vinkki, kirjoita teksti putkeen äläkä tee rivinvaihtoja enterillä, kappalejakoa luonnollisesti unohtamatta.
   
 14. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Viesti
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2012
 15. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Viesti
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2012
 16. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
 17. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Viesti
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2012
 18. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Meni läpi, mutta Microsoft osti sen pois ensin yritettyään uhkailua.
   
 19. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  No näinhän se olikin kun muistelin tarkemmin. Tosin ois voinut käydä hassusti jos ihmiset ei olisi lahjoittanut rahaa. Ei ole halpaa tuo oikeudenkäynti.

  Ei tästä ole kauaakaan kun tuli luettua tuo juttu.
   
 20. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  @rollemaa.org
  Jotain php-virhettä näyttää heittävän, ja header vissiin siksi kahteen kertaan. Ääkköset eivät toimi. Teksti aivan väärän väristä taustaan verrattuna. Valitettavasti pitää suoraan antaa VMP-leima.

  @elamammeexploraatio.com
  Hieno header-kuva, plussaa ropsahtaa heti kättelyssä. "Ihan uusi WordPress-sivusto" kannattaisi varmaan vaihtaa? Erittäin selkeä kokonaisuus. Rivitys on rumasti ainakin "Mistä kyse?"-sivulla.

  On kyllä maailman ärsyttävin ominaisuus artikkelissa. Varsinkin jos haluaa tietää jonkun loppupäätelmän (esim. arvostelut) ja se sijoitetaan toiselle sivulle eikä linkkiä toiselle sivulle ole kuin artikkelin alla. Muutenkin tuntuu täysin turhalta käyttäjän kiusaamiselta hajoittaa artikkeli kahteen tai useampaan osaan. Toinen samanlainen ärsytys on sivustot, jotka tekevät "ilmoituksen" uudesta artikkelista (lyhyt tiivistelmä omana sivuna), josta on linkki oikeaan artikkeliin. Miksi ylimääräinen sivu? Hakukoneet tuntuvat ottavan aina tuon lyhyen tiivistelmän oikean sisällön sijasta..

  Hakusanat pitää sijoittaa otsikoihin (title, h1), koska isoimmat hakupalvelut eivät kunnioita keywords-kohtaa vaan luovat omat hakusanansa sisällöstä. Linkkivaihtoja ei kannata tehdä liian näkyvästi, koska se voi heikentää Googlen tuloksia (Google tykkää linkeistä, jotka eivät näytä ostetuilta tai vaihdetuilta). Linkit tulisi olla myös paikasta, jonka sisältö on samaa kuin sivuston sisältö. (X)HTML pitää olla oikein. Hakukoneille kannattaa tarjota sivuston rss- tai sitemap-tiedosto, koska se auttaa hakukoneita löytämään uutta sisältöä nopeammin. Kannattaa rekisteröidä Google ja Bing Webmaster Tools käyttöön.

  Google Panda Update – ohjeita hakukoneoptimointiin | j2media.fi
  (nämä siis lähinnä kyselijälle)
   
 21. conseptas

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2011
  Viestejä:
  1
  Paljonko vaikutusta google- sijoitukseen on, jos laittaa esim. facebook- tai twitter- syötteen sivulle ja päivittää sitä esim. pari kertaa viikossa?
   
 22. Ferrell

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2011
  Viestejä:
  10
  Kiitti palautteesta.

  Pakko kysyä että miksi et ostaisi esim. jotain tuotetta minkä sivuilta löytäisit? Tai miksi et laittaisi yrityksesi ilmoitusta näkyville, kun/jos sivustolla on kävijöitä? Sivustohan ei ota penniäkään mistään sen kautta tapahtuneista myynneistä. Ja miksi yritysten ei pitäisi maksaa mainostamisestaan? Missä sitä voi kannattavasti ilmaiseksi tehdä? Hinta on ainakin mielestäni kohdillaan, molemmille osapuolille.
   
 23. Arnoldi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2010
  Viestejä:
  381
  Tuota tuota, enpä näe tuossa sivustossa oikein minkäänlaista liikeideaa. Todennäköisesti et saisi sinne yritysten mainoksia vaikka se olisi ilmaista, maksullisesta puhumattakaan.

  Siis miten tuo eroaa bannerimainonnasta joita on lähes jokaisella verkkosivustolla esillä? Niin, ei oikein mitenkään ja luuletko että kävijät tulisi pelkkien mainosten takia sivuillesi vierailulle?
   
 24. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  Kaikki mainonta ei ole hyvää mainontaa, imagonhallintaan panostava yritys ei välttämättä halua näkyä ihan millä tahansa pelkkään mainostukseen erikoistuneella sivulla.

  Samoin jos et pysty tarjoamaan minkäänlaista kohdennettua mainontaa tai et tiedä edes millaista porukkaa sivuilla käy, niin siellä mainostaminen olis vähän sama kuin ampuis haulikolla järveen ja toivois osuvansa kalaan. Odotettavissa aika pienet hyödyt siis eikä tunnu kovin kiinnostavalta vaihtoehdolta yrityksen kannalta.
   
 25. Ferrell

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2011
  Viestejä:
  10
  Joko et tutustunut sivustoon ja lukenut tekstejä tai sitten ymmärsit käyttötavan väärin.

  No ainakin käytettävyydeltä eroaa oikeastaan täysin ja siten että ilmoitukset/tarjoukset on aina vain päiväkohtaisia. Pysyy vierailijoilla samalla mielenkiinto. Lisäksi ilmoituksia voi katsella aihealueittain. Ruutuun tuleva banneri ilmoittaa mitä tahansa. Tuotteita myyvät yrittäjät on ollu kiinnostuneita mahdollisuudesta kaupata edullisesti yksittäisiä/pieniä määriä tuotteita, jotka on jääneet vaikkapa varastoon roikkuun. Moni myy ennemmin vaikka pienellä tappiolla jonkun tuotteen, jos toinen vaihtoehto on että se jää vaikka sinne varastoon pyörimään. Tästä syystä alkoi koko palvelun kehitys. Ja esim. parturin hiljaista päivää piristämään en keksi mitään muuta kuin tämmöisen palvelun, jossa lähetetty ilmoitus tulee heti asiakkaiden näkyville. Kummasti ne yrittäjät vaan makselee suuria hintoja mm. lehdessä mainostamisesta. Miksi eivät siis etuoikeudessa mainostaisi ja verrattaen paljon edullisemmin, jos sivuilla on hyvin kävijöitä? Pienille ja alkaville yrityksille hintojensa puolesta palsta on mielestäni todella hyvä paikka saada nimeä ja mainostaa tuotteitaan/palveluitaan.

  Toi on varmaan totta. Mutta en odottelekaan tai en ole lähestynytkään mitään esim. Giganttia tai Ikeaa asian tiimoilta. Kohdentaminen vaatisi rekisteröimisen ja sitä en halua. Mahdollisimman vähän vaan "vaivaa" ihmisille jotka sivuilta tarjouksia etsivät. Ainut kohdennus on valittavat aihealueet mitä sivuilta löytyy. Niitäkin lisäillään tarpeen mukaan. Jos olet kiinnostunut elektroniikasta, klikkaat elektoniikka ja näet sen alueen ilmoitukset. Mitä muuta tarvitsisi?


  Kiitokset molemmille kommenteista!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti