Esittele kotisivusi

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Seppot, 20.03.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  BBPlaze on ollut, ja tulee olemaan, varjosivustojen ykkönen. Kaikki tietää sen ja vakiokävijät tuskin vaihtaa, koska foorumi on jo kasvanut muihinkin ohjelmiin. Jotain satunnaistyyppejä toki voi kalastella jos haluaa, mutta niistä tuskin saa juttelijoita. Ja kyllä, minä tiedän, koska olen lukemattomia kertoja yrittänyt voittaa monien eri alojen isoja sivustoja.

  Sivusto on omaan silmään aivan liian kirkkaan oranssi. Tuo on jopa niin paha, etten viitsisi sivustolla nopeaa käväsyä enempää olla.

  @koti.mbnet.fi/hypetrem/Vania/
  Jos oikein siristelee, voi jopa nähdä jotain. Säästetäänkö siellä bittejä vai miksi teksti on noin pientä? Henk.koht. en pidä värityksestä, mutta en yleensä tykkää muutenkaan tummista teemoista. :)
   
 2. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Ei tullut viimeksi yhtään kommenttia tästä sivustosta:

  Seksinovellit

  En kaipaa palautetta sisällöstä, vaan ulkoasusta :)
   
 3. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Tiqec: Eihän internet nyt niin toimi, että kävijät pysyy siellä missä on aikasemmin asiat toimineet, vaan siirtyvät paremman palvelun perässä. En väitä että omat sivuni tulevat olemaan paremmat, mutta erilaiset.

  Lisäksi kiinnität liikaa huomiota foorumiin, joka on BB-sivujen sivutuote. jotenki vaikuttaa, että olet yksi tuon BBPlazan ylläpitäjistä, ainakin nimimerkissä on yhteneväisyyttä yhteen ylläpitäjään, sekä tuo puolustus kuulostaa vähän samalta minkä olen käynyt BBPlazan tyyppien kanssa.

  Vaihdoin tosiaan tuon taustan haaleemmaksi, koska porukka (ei pelkästään murot) jaksaneet odottaa kuun loppua, kun saan leiskan uuden version valmiiksi.
   
 4. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Mieleen tulee enemmän antikvariaatti kuin irstas seksipalsta. Leiska on hyvä mutta väärässä paikassa.
   
 5. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  Tää kommenttihan on nyt ihan järkyttävää paskaa. Mikään sivusto ei tule "aina olemaan" ykkönen. Ei mikään. Se, että sinä et ole onnistunut voittamaan isoja sivuja, kertoo enemmänkin omasta taitotasosta ja siitä, että toteutustapa sekä ideat eivät ole riittävän mielenkiintoisia mahdollisen käyttäjän kannalta. Saati että ko. käyttäjä jakaisi sivun kavereidensa kanssa.

  Joku BB Plazakin näyttää ihan järkyttävän vanhalta ja sekavalta, että en usko tollasen syrjäyttämisen olevan millään tasolla mahdotonta. Tässä vaiheessa vuotta toki ihan kohtalaisen haastavaa ja fiksumpaa olis ollut aloittaa sivuston markkinointi ja käyttäjien kerääminen jo ennen alkavaa BB-tuotantokautta jollain sopivalla koukulla.

  Lisäksi se, että joku yhden asian ympärille perustettu nettisivu laajenee käsittämään vähän kaikkea, ei ole välttämättä mitenkään hyvä juttu ja voi nimenomaan ajaa käyttäjiä kilpailevaan palveluun, joka keskittyy alkuperäiseen mielenkiinnon kohteeseen paremmin.

  BB Plazan etusivulle mentäessä lähinnä tulee sellainen olo, että sivustolla ei ole mitään tarjottavaa. Ensimmäisen parin sekunnin aikana silmään ei osu mitään syytä jatkaa sivustolla vierailua yhtään pidempään. Jos menen lukemaan BB:stä, niin ei mua kiinnosta sivuston tekninen toiminta (foorumi laajenee) sen enempää kuin kielenhuoltoketju tai tatuoinnitkaan.

  Eikä paljoa uskottavuutta lisää myöskään tämä:
  "BBPlazan sivuston kehitys on ollut jäissä nyt pari vuotta. Onko sinulla ideoita ja taitoa toteuttaa uusia ominaisuuksia sivustolle? ".

  Eli tiivistettynä, kyllä mä näkisin hyvin toteutetulle ja nykyaikaiselle kilpailevalle BB-sivustolle olevan ihan hyvin kysyntää. Tosin, tota hyvää toteutusta ei voi riittävästi painottaa.
   
 6. Ferrell

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2011
  Viestejä:
  10
  En tiedä onko tarpeellinen tieto kaikille BB:n hc-faneille, mutta en löytänyt sivuilta että koska tuleva kausi alkaa.

  Mitäs mieltä näistä sivuista: Etuoikeus
   
 7. koelli

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2000
  Viestejä:
  188
  Ja kyseisen sivuston käyttäjäkunta revitään mistä ? Harva vaivautuu sivustolle, joka pitää sisällään ainoastaan mainostamista (imo).
   
 8. Ferrell

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2011
  Viestejä:
  10
  Vaivautuminen olisi jo päätöksenä lähes voitto, se kuitenkin tarkoittaa että tietää ks. paikan/osoitteen. Onhan ihmiset aina kiinnostuneita kaikenlaisista eduista ja tarjouksista, toki kait se on jonkinlaista mainostamista sekin...
   
 9. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Jos kävijöitä onnistuu hyvillä mainospuheilla hakukoneista repimään tuonne, niin sivuston mielenkiinnottomuus saattaa olla jopa positiivista.

  Ei viihdytä sivuilla, ja klikataan mainosta =)
   
 10. asdderbi123

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  470
  Tuli taas jälleen päiviteltyä noita sivuja. Nyt teksti näkyy paremmin ja sivu latautuu nopeammin. Lisää kuvia lisäilty ja tälläkertaa on panostettu englannin kieliseen sivuun. Kimmo Kaunela - online portfolio
   
 11. haydens

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2010
  Viestejä:
  251
  Tai sitten mennään takaisin Googleen, ja sivun bounce rate hyppää tähtiin. Pandan myötä Google on alkanut testaamaan tuota, ja tuo välillä alempiakin sivuja ykköspaikoille vain nähdäkseen miten käyttäjät suhtautuvat sivustoon. Jos on muita suurempi bounce rate, sijoitukset tippuu, entisillä vakipaikoillakin.
   
 12. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Saa nähdä miten tuo Panda vaikuttaa mun vakuutussivuihin, jossa on käytännössä vaan yks sivu.
   
 13. haydens

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2010
  Viestejä:
  251
  Ihan mukavasti näytät ainakin rankkaavan primary keywordille, mutta onko tossa mitään liikennettä :D

  adwords keyword tool näyttää pelkkää -, mutta se on tosin vähän paskaa suomen kohdalla.
   
 14. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Oon koittanut saada sitä nousemaan vakuutus hakusanalla. Tuo vaasa perään oli hetken päähänpisto, joka oli ehkä aavistuksen huonokin.

  Vakuutus hakusanalla se on Rank trackerin mukaan pysyny tuossa 11 - 15 sijalla suurimman osan ajasta.

  Sisäinen optimointi tuossa sivustolla on hiukan vaikeeta, koska joudun hyväksyttämään tuossa sivuilla olevan tehtin jos siihen teen muutoksia.
   
 15. haydens

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2010
  Viestejä:
  251
  Jos pystyt, niin käytä Easy WP SEO -pluginnia ja wordpressiä. Sijoitukset nousee huomattavasti jo pelkästään on-page seolla Suomessa, kun kilpailu on niin vähästä. Kannattaa myös olla vähintään 300 sanaa sivulla, ja nimenomaan sisällyttää hakutermi h1, h2 ja h3 tageihin sekä vielä boldata sekä eri kohdassa italic tekstissä, sekä katsoa että termiä on käytetty tekstissä 2-5.5% kokonaisuudesta. Ihan oikeasti auttaa :kippis:
   
 16. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Muissa sivustoissa käytän kyllä paljon wp:tä ja siinä näitä seo blugineita. Tuosta sivusta tiesin jo alunperin, että en käytännössä voi tehdä ku esittelysivun, jossa on nuo tekstit.

  Jos olis mahdollista helposti hoitaa nuo sivut, niin tekisin tuohon kylkeen vakuutusblogin, johon tulis postauksia pari kertaa viikossa.

  Oikeestaan näitä muita mitä kirjoitit oon tehnyt, paitsi tuota boldausta, en oo nähny sillä muissa sivustoissa olevan niin suurta merkitystä että sitä olisin lähtenyt tekemään.
   
 17. Pipanacansleri MMMIX

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  7 236
  ^Ei saa.
   
 18. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  @seksinovellit.com
  Otsikkotekstin yläpuolella on turha väli. Mahtaako olla mainoksia tms (blokkaus päällä, joten en tiedä)? Teema vaikuttaa kovasti ilmaisteemalta, jota olen itsekkin joskus kokeillut. Onko sivuston ulkoisessa olemuksessa mitään omaa jälkeä vai oletko vain mainostelemassa? No joka tapauksessa kokonaisuus näyttää erittäin selkeältä. Helppoa lukea ja tieto helposti löydettävissä. Erittäin hyvä teema mielestäni. Novelistit voisivat olla kahdessa tai jopa kolmessa rivissä. Ohjeiden otsikko menee rumasti kahdelle riville.

  @etuoikeus.fi
  Onhan tuo ihan ok, mutta en kyllä ostaisi tai myisi mitään tuon kautta. Ja yritysten pitäisi maksaa siitä, että saavat sivulle oman tarjouksensa?
   
 19. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Kiitos palautteesta (myös aiemmasta), täytyy korjata mainitsemasi seikat. Teema on itseasiassa maksullinen, eli kuuluu Elegant themes-pakettiin jonka olen aikoinaan ostanut. Tuntui järkevältä vaihtoehdolta silloin kun sivustoa suunnittelin, nyt en ehkä enää lähtisi ostamaan. Aika kovalla kädellä olen kuitenkin ulkoasua muokkaillut, ja omaa jälkeä on kaikki käytettävyyteen ja toiminnallisuuteen liittyvä. Mainostus ei ollut kyllä ensimmäisenä mielessä, en oikein usko että murolaiset ovat sitä tyypillisintä kohderyhmää :)
   
 20. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  Yhtälailla MuroBBS:n käyttäjät ovat siirtyneet IO Techin, Muro2:n, Foorumi48:n (onko näistä enää yksikään pystyssä?) jnejne. foorumeille kun Muro tökki todella pahasti, ei toiminut, ei ollut juuri mitään toimintoja, käyttäjät vihaisia...

  Tai Suomi24? Onko surkeampaa keskustelupalstaa olemassakaan?
   
 21. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8

  En käyttäisi tässä asiassa termiä "yhtälailla", koska foorumilla asiat saattavat olla eritavoin.

  Uskon että syy miksi tällä foorumilla riittää kirjoittajia on muut kirjoittajat ja keskusteluiden sisältö, ei niinkään tekninen toteutus.

  Suomi24 palstalla lähinnä sama juttu, sinne kirjoittamalla saa nopean vastauksen, vaikka taso onki matalalla. Lisäksi tuo on markkinoitu kohtuu hyvin.


  Tuon mun BB-sivun vertaaminen BBPlazaan on suht hölmöä, koska BBPlaza on käytännössä foorumin ympärille rakentunut sivusto (ainakin tämän kuvan olen saanut), oma sivustoni on uutisiin keskittynyt, jonka sivutuotteena toimii foorumi.
   
 22. Jiikax

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  110
  Kannattaa ottaa tuolta vakuutussivustolta pois tuo linkki sinun BB-sivulle. BB:tä vihaavat ihmiset tuskin kiinnostuvat sinusta jos mainostat sivuillasi BB:tä. Muutenkin epäammattimaista mainostaa ns. "työ"sivulla henk. koht. projekteja. Ja tuo sun naamakuva on vieläkin kauhean tumma verrattuna muuhun sivustoon.
   
 23. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Viesti
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2012
 24. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  Vai yhtälailla kuin Friendsterin tai Myspacen käyttäjät ovat siirtyneet Facebookkiin? Edelleen, kaikki riippuu siitä onko kilpaileva palvelu sisällöltään sekä toiminnallisuudeltaan niin paljon parempi ja mielenkiintoisempi että käyttäjä haluaa sinne siirtyä.

  Myspace on malliesimerkki näistä "me tullaan aina olemaan ykkönen" -sivuista, joka sitten romahti täysin. Vaikka toki onkin kokoluokaltaan vähän toista kuin BBPlaza, niin samat periaatteet niissä pääasiassa pätee.
   
 25. FinStdio

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  8
  Viesti
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2012

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti