Esittele kotisivusi

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Seppot, 20.03.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Torremolinos

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2011
  Viestejä:
  94
  Joo, ei mielellään iframella, php-kielellä (WP perusteella) toki onnistuu muutenkin. Mitä olet upottamassa?
   
 2. Kaalii

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  326
  olin upottamassa erästä ohjelmaa/scriptiä sivulle, mutta onnistuin siinä jo :)
   
 3. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Pakko kommentoida tuota hintatasoa, että on se aivan sairas ainakin savolaisen silmissä. Bilis maksaa täällä ~6 €/h ja yksinpeluu -50 %. Toinen vakipaikka vielä antaa yksinpeluun 2 €/h iltapäivisin.
   
 4. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  @poolbar.fi
  Jos ylhäällä pitää olla kuva niin pistä se koko alueen kokoiseksi eikä tuommoiseksi pieneksi keskelle. Päänavilinkit eivät ole ollenkaan teemoitettu, joten niille voisi tehdä jotain. Pää- ja sivulinkit voisi olla hiukan suuremmalla fonttikoolla. En tiedä miksi, mutta silmäni eivät tykkää värityksestä. Leipätekstin vieressä oleva tummempi pystypalkki pois. Vaivaiset 211 virhettä ja 14 varoitusta..
   
 5. NocandoTwo

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  970
  Paljon parempi, vähän eri kohdassa voisi olla. Mutta parempaan suuntaan silti.
   
 6. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Testasin eilen cyber caféssa chrome selaimella ja sivulta puuttuu verticaalinen vieritys palkki kokonaan, eli iso osa sivusta jai kokonaan nakematta (1024x768 resolla). Sen lisaksi tuohon ilmestyy horizontaali palkki jota vierittamalla vain yla menu siirtyy ees taas.

  edit:
  nakojaan sama vika firefoxilla omalla lapparilla. Eli suurin osa sivuista on luku kelvottomia.
   
 7. Kaalii

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  326
  Nyt alkoi vaivaamaan, että mitä muita noita upotus mahdollisuuksia sivustoon on sitten, kuin iframe? Olen vähän "noob" näiden koodien kanssa vielä. Olisiko vaikka antaa ihan konkreettista koodipätkää jolla voisi upottaa vaikka kyselyn kotisivuun tms.?:)
   
 8. Mooserock

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2000
  Viestejä:
  21
  Jees, kiitos kaikille palautteesta, logosta on propsit sivun alareunassa, ei itellä tuommoseen taidot riitä :)

  Tästä värihommasta, oon vähän miettiny värejä, mutta imho vitutus ei värejä kaipaa, korkeintaan punaista, mutta sitten hyppii silmille...? Ehdotuksia?

  Värejä pistin sivulle *piip*nosten muodossa ja tarkotus on tutkia vähän kohde ryhmää ja ctr hommia. Tällä hetkellä siellä on aika jännä viritys :D mutta siitä se ku vähän aikaa leikkii :)

  Sivusto ei skaalaudu kovin hyvin alaspäin resoissa ja *piip*nosten sijoittelu tuottaa tuohon leiskaa hieman pään vaivaa. Sivusto toimii parhaiten 1280x1024 ->

  Pienemmillä resoilla sitten tuottaa ongelmia *piip*nosten sijoittelu, siks tällä hetkellä testissä tuo viritys. Kommentteja tästäkin kaipaisin?

  Ja en sitten tiiä menekö tää koko homma mainostukses, modet päättäköön siitä. Kyseessä kuitenki viritys&testaus saitti.
   
 9. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Seksinovellit

  Ulkoasusta ja käytettävyydestä olis kiva saada palautetta. Alustana Wordpress.
   
 10. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  PHP ja SSI (Server Side Includes) on osoittaneet vuosien varrella toimivuutensa. Vaativat tosin tuen webbipalvelimelta, joten aika harvoin ilmaispaikoissa voi käyttää näitä.

  Koodi:
  <?php include("./txt/omateksti.txt"); ?>
  <!--#include virtual="../quote.txt" -->
  Server Side Includes - Wikipedia, the free encyclopedia
  PHP: include - Manual
   
 11. tiskipöytä

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2008
  Viestejä:
  19
  Ihan hyvä idea pitää simppelinä, mutta käsittämättömän raskaat sivut ja pärstä alakulmassa outo ja turha ratkaisu.

  Voisko se paikallaan pysyvä nuppisi aiheuttaa tuota raskautta?
   
 12. stantweedle

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2009
  Viestejä:
  155
  Veikkaisin pärstän + fonteissa käytettävän cufonin olevan syypäät sivujen raskauteen.
   
 13. asdderbi123

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  470
  Tuli taas päiviteltyä tuota sivuani ja korjailtua ainakin osan teidän ehdottamista korjauskohteista. Kiirettä on pitänyt muutenkin mm. Demo Reel:n kanssa jonka tekemiseen upposi useampi päivä.

  Sivusto on nyt aika lailla valmis, mutta vielä on korjattavaa kuten IE6:lla sivu ei ole 100% kunnossa :) Osoite on siis Kimmo Kaunela - online portfolio
   
 14. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  En ite sivuista sano mitään, mut näin sivuhuomautuksena: Todella ärsyttävästi editoitu toi sun demo reel. Tulee koko ajan sellanen olo, että videossa on jotain vikaa kun vähän väliä ruutu vilkkuu mustana ilman sen suurempaa "tarkoitusta". Näin siis kun kattelee reelin niin kuin ne usein katotaan, eli ilman ääntä.
   
 15. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Edelleen ärsyttävä tyhjä tila tuolla oikeassa yläkulmassa. Auto ja tausta latautui tällä kertaa kännynetillä hivenen hitaasti, mutta ei luultavasti ole ongelma kunnon netillä. Teksti voisi olla pari px suurempaa, oikeastaan kaikki tekstit. Teeman alaosassa olevat tekstit ovat aika epäselviä tai sitten tarvitsen vain uudet lasit.

  Tuommoinen aiheuttaa semmoisen "vittu ku vituttaa"-fiiliksen, varsinkin jos moinen on vielä leffa- tai pelitrailerissa. En tiedä mikä siinä on, mutta ottaa päähän todella paljon. :P
   
 16. Kaalii

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  326
  Kiitos vinkeistä! Noi toimii kun itselläni on webbipalvelin:)
   
 17. asdderbi123

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  470
  Voisitko kertoa hiukan tarkemmin missä se tyhjä tila oikeen on, kun itsellä ei osu silmään :)

  Teen sivuille sellasen vaihtoehdon jossa voi valita sen fontin koon kolmesta eri koosta. Itellä ainakin teksti on sopivan kokosta luettavaa 21,5" 1920x1080 näytöllä ja 19" 1440x900 näytöllä. Jossain älypuhelimissa tai muissa vastaavissa sitten voi tulla ongelmia, mutta sivusto on suunnattu perjaatteessa vain selattavaksi koneelta käsin, vaikka monet kyseisillä puhelimilla selailee nykypäivänä.

  Niin ja tosta Demo Reel:sta. Tarkotus oli tehdä siitä just sellanen trailerimainen. Mopo karkas ehkä hiukan käsistä :) Ihme ja kumma, mutta sain viestin eräältä Davien:lta joka piti siitä ja kyseli, että onko mulla kiireitä ja ehdotti pientä yhteistyötä hänen projektinsa kanssa. Kaveri on yks omistajista eräässä levyfirmassa ja tarvis animaation.

  Korjailen sivua taas kun aikaa löytyy.
   
 18. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  -Edit: Tää on ehkä vähän väärä triidi antaa palautetta reelistä sen tarkemmin, joten napsasen tästä pois. Asian ydin kuitenkin, että tiivistä nyt hyvä ihminen tota reeliä järkevämpään muotoon jos se on ihan tosissaan tehty. Melkeen puoli minuuttia alussa ihan "turhaa" tauhkaa ennen kuin päästään edes varsinaisiin töihin ja hirveesti saman toistoa muutenkin. Kait neljässä vuodessa enemmän on kertynyt esittelykelpoista materiaalia?

  Vielä menee OT:n puolelle, mutta aina kun joku ehdottaa "yhteistyötä", on se ihan liian usein tarkoittanut että pitäis tehdä lähes ilmaiseks tai "näkyvyyttä" vastaan duunia. Tai että vaihdossa sais jotain turhaa, jolla ei laskuja maksa kuitenkaan. En sano, että sun tapauksessa niin olis, mut se tosta mieleen tuli.

  Ite noudatan ehdottoman tiukasti tätä linjaa mitä yhteydenottoihin tulee, se on rahaa tai ei mitään:
  NO!SPEC | To educate the public about speculative (spec) work
   
 19. Torremolinos

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2011
  Viestejä:
  94
  asdderbi123: jos ja kun taas teet sivusi uudelleen, niin kokeile piruuttaisi tällaista lähestymistapaa:
  - mieti mitä haluat sivuillasi kertoa
  - kasaa ja putsaa tämä materiaali (kuva, video, teksti)
  - yhdistä se semanttiseksi kokonaisuudeksi
  - muokkaa ulkoasua, unohda turha kikkailu

  Yleensä henk.koht. kotisivut näytetään kasatun juuri päinvastaisessa järjestyksessä, ja sehän sitten paistaa läpi. Vaikuttaa ettei oikein tiedetä mitä halutaan kertoa ja sekin vähä on eri sanoin kolmella eri sivulla. (Tietenkin oikeat graafiset lahjakkuudet osaavat tehdä jotain uutta ja mullistavaa, jolloin se voi toimiakin päinvastaisessa järjestyksessä. Kuitenkin suurin osa - käytännössä kaikki - perusjantterit yrittävät vain kiivetä perse edellä puuhun efektikikkailullaan.)
   
 20. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Vasemmalla on vuori, oikealla ei ole mitään == ärsyttävä tyhjä tila siellä ylhäällä. Näin ainakin minun miniläppärin (Ubuntu) Firefoxilla (5).

  Mitäs kyselet aina kun satun olemaan läppärin kanssa reissussa. Resoluutio näyttäisi olevan 1024 x 600.

  Muuten tuo on kyllä hieno, mutta ne mustat hetket ärsytti. En tosin ihan loppuun asti katsonut kun alkoi pätkimään tällä kännynetillä.
   
 21. Zeroksi

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2007
  Viestejä:
  292
  Mua ei niin tuo trailerimaisuus häirinnyt, mutta jonkin verran tuntui olevan juurikin em. toistoa tuossa reelissä. Hienoja töitä olivat, oli vain ehkä hieman turhan sekava. IMO parempi olisi näyttää kukin työ kerrallaan 2-3 kuvakulmasta, nyt tuli vähän "tää on nähty jo" fiilis, kun tuo puhelin ainakin teki comebackin varmaan viiteen kertaan (tai ainakin se tuntui siltä).
   
 22. Jiikax

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  110
  Itseltä löytyy täältä tilattu webhotelli. Alle 3e/kk halvimmasta hotellista ei ole ollenkaan paha, varsinkin kun palvelut sijaitsevat Suomessa. Sivusi kun ovat muuten niin ammattimaiset, niin miksi käyttää ilmaispalveluita? Itse jos tarvitsisin 3D-grafiikkaa tällä hetkellä ja sattuisin sivuillesi niin mieleeni heräisi kysymys, että jos teet tätä ammattimaisesti, miksi sinulla ei ole omaa osoitetta.

  Sivullasi huomasin tekstin: "Töilläni olen saavuttanut monia palkintoja vuosien ajalta". Miksi missään ei kerrota mitä palkintoja olet saanut? :D

  Tämä tekstinpätkä: "Jos sinä mahdollisesti tarvitset palvelujani, ota rohkeasti yhteyttä" kannattaa muuttaa muotoon "Kun tarvitset palvelujani..." ;) Jos epäröit tekstissä niin epäröiminen siirtyy myös asiakkaaseen ja se jättää tilaamatta.

  Sivuillasi on myös yksi pieni virhe alhaalla:

  [​IMG]

  Ota tuosta tuo linkki pois niin kukaan ei huomaa että siellä olisi joku laskuri.

  Muuten on hyvän näköistä.
   
 23. sukellusvene

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2009
  Viestejä:
  9
  Kiitoksia kommenteista!

  Kuten monet ovatkin jo todenneet, selaimen ikkunan koon mukaan muuttuva pärstähän sivut hidasti. Muutin ratkaisua hieman yleisön pyynnöstä ja nyt pärstä ei hidasta eikä tuijota muuten kuin näin haluttaessa!

  Joku kommentoi, että pelkälle kuva-arkistolle blogimainen sivu on outo ratkaisu. Tämä on täysin totta, mutta jossain vaiheessa sivulle tullee myös tekstiä.

  Ja osoitehan on tuttu: Timo Virtanen
   
 24. asdderbi123

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  470
  Kiitos paljon vinkeistä.

  Teen tuon palkinto osion tuonne, josta voi sitten selailla mitä palkintoja olen haalinut. Muutan myös tuon "jos mahdollisesti tarvitset..." lauseen.

  Tuo pieni piste virhe on jäänyt laskurin lisäämisestä ja muutenkin kyseinen kävijälaskuri on surkea ja käytänkin nyt googlen vastaavaa. -> Virhe postuu tuota pikaa.

  Kiitos viisaista vinkeistä!

  Pidän jatkossa mielessä, että tiivistän noita reelejä ja täytyy myöntää, että kyllä se toistaa itseään :) On neljässä vuodessa kertynyt kaikenlaista, mutta nämä olivat niitä parhaimpia omasta mielestä + muutamat olivat niin raskaita renderöidä animaatioksi, että jätin suosiolla pois.
   
 25. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Itse kyllä asettelisin tuon muotoon: "Mikäli tarvitset palveluitani..." Minusta tuo kun-sanan käyttö kuulostaa liian rohkealta ja tuputtavalta. Alkuperäisessä virkkeessä oleva ylimääräinen sinä-sana saa sen kuulostamaan epävarmalta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti