1. Vain 14 vrk rekisteröityneenä olleet käyttäjät voivat lisätä ilmoituksia kauppa-alueelle.
  Poista ilmoitus

Nosto Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset?

Viestiketju alueella 'Sekalaiset' , aloittaja CP-Geek, 23.11.2004.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Puoleuroo

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2020
  Viestejä:
  1
  hei toni. pystysitkö olemaan miuhun yhteydessä vaikka snäpissä jaroohh liittyen tähän kaveriin?

  Edit mode
  Htiedot pois
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.04.2020
 2. Tubulaari

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2006
  Viestejä:
  566
  @Vivvez91 -käyttäjä otti rahat ja katosi. Ei vastaa enää sähköposteihin eikä YV. PS4 Pro, josta sovittiin ostoilmoituksen kautta jäi saamatta. Lähetti vielä kuvan oikeanlaisesta tuotteesta päivämäärällisellä nimilapulla. Rikosilmoitus tehty.

  EDIT: Käyttäjä ollut paikalla tänään kello 16:44.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2020
 3. Charun

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2014
  Viestejä:
  444
  Nimimerkki @Skulli_ .
  Maksu- ja foorumitietojen perusteella ilmeisesti Hämeenlinnasta, tili S-Pankissa. 4 positiivista kauppapalautetta mm. vuonna 2008 ja 2016 rekisteröityneiltä käyttäjiltä, joissa mm. kehuttiin olevan "Varmasti palstan reiluin kaupantekijä. Löysi myymästään tuotteestaan vikaa, ilmoitti rehdisti ja palautti oma-alotteisesti rahat korkojen kera tilille. Tämän kanssa käyn varmasti vielä kauppa", joten melko hyvillä mielillä kaupat sovin.

  Tein useampaan paikkaan ostoilmoituksen mikistä ja sain täällä Muron puolella tarjouksen josta kaupat sovittiin ja maksun 100€ laitoin tilisiirrolla 1.4. ja myyjä ilmoitti postittavansa paketin ja ilmoittavansa seurantatunnuksen seuraavana päivänä.
  3.4. kyselin tilannetta, kun mitään ei ollut kuulunut ja oli kuulemma tuntia aiemmin postittanut toimistolta. Eipä hätiä, muuttujia tulee, eikä se yksi päivä mitään kaada, mutta olis kiva pitää ostaja ajantasalla.
  La 4.4. kyselin taas seurantakoodin perään ja nyt herra oli mökillä, eikä kuulemma itsekään ollut seurantakoodia saanut? Tarjosi kyllä hövelisti siirtämään rahat takaisin ja että maksaisin sitten uudelleen, kun paketti saapuu. Tämä yhdistettynä positiivisiin kauppapalautteisiin muilta foorumilaisilta lisäsi luottoa kaveriin ja ajattelin, että turha niitä rahoja nyt on edestakaisin pallotella, kun Postissa homma kusee.
  7.4. kertoi, että eivät olleet Hämeenlinnan Postissa käsitelleet yhtäkään hänen 1.4. lähettämää pakettia, eivätkä antaneet mitään syytä, tai arviota paketin liikkeelle lähtemisestä.
  9.4. ei muutosta, eikä kuulemma Postiltakaan saa ketään vastaamaan mihinkään, niin sovittiin, että myyjä palauttaa rahat (laitoin vielä varmuuden vuoksi tilinumeroni ja nimeni viestiin).
  15.4. ei ollut rahoja kuulunut, niin kyselin perään ja oli kuulemma unohtunut, mutta laittaa heti maksuun.
  17.4. ei edelleenkään rahoja kuulunut, niin kyselin perään ja vannoi maksaneensa, mutta lupasi vielä tarkistaa.
  19.4. kertoi, että oli johonkin ihme tilinumeroon maksellut, jolla ei ollut mitään yhtenevää meikäläisen tilinumeroon. Sanoi maksavansa oikealle tilille tällä kertaa.

  Eilen illalla (20.4.) kyselin taas rahojen perään, eikä vielä ole tullut vastausta. Hetki sitten ilmoitin, että jos ei perjantaihin mennessä rahoja, tai tuotetta ole tullut, niin rikosilmoitus lähtee perään.

  Mitäpä mieltä muut tästä toiminnasta? :think: Kohta 3 viikkoa tätä veivattu ja rahat meni, mutta mikki jäi saamatta ja nyt rupee rehellisesti sanottuna riittämään..
   
 4. Charun

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2014
  Viestejä:
  444
  Skulli palautti rahat, eli homma puolestani hoidettu.
   
 5. aint2bright

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2017
  Viestejä:
  95
  @Stayinpaid taitaa viedä rahat mennessään. Maksun jälkeen alkoi hiljaisuus.
  Viikonloppuun menessä on mahdollisuus palauttaa rahat, jonka jälkeen alkaa rikosilmoituksen raapustelu.

  #Edit: rahat palautettu 08.05.2020
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2020
 6. Stayinpaid

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2018
  Viestejä:
  38
  Maksusta sovittu.
   
 7. _Märkäsimo_

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2020
  Viestejä:
  1
  Laitetaa omat kokemukset @Postman- kaverista tänne:

  Herra myi hiljan I5-9600k prossun, varmistin häneltä prossun kunnon ja myi tuotteen täysin toimivana ja ei kellotettuna. Lähetyksen aikataulussa oli useamman päivän viive mutta sai lopulta lähtemään ja laittoi seurantakoodin pyydettyä. Sitten tuli häneltä viesti:

  "Pakattu sit laatikkoon jonka sisällä on röökiaski jossa prossu antistaattisessa pussissa et älä ihmettele"

  No paketti todellakin saapui ja avattuani laatikon sisällä 2 suikaletta sanomalehteä, röökiaski sekä prossu pohjalla. Askia ei oltu teipattu edes kiinni joten prossu oli lennelly lähetyksen aikana ympäri laatikkoa. Ilmoitin asiasta välittömästi myyjälle että saa nähdä toimiiko mm. Lähetys tavan takia.

  Niinhän siinä sitten kävi kun kone saatiin kasaan että prossu on viallinen eikä lähtenyt toimimaan. Asia varmistettu hakemalla kivijalasta Uusi samanlainen prossu jolla lähtee käyntiin.

  Asia ilmoitettu @Postman- maanantaina whatsapissa 11.5 ja pyritty soittamaan mutta numeroon ei saa enää yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta koko viikon ajalta. WhatsApp viestit menneet läpi vasta eilen mutta ei luettu/vastattu. Pyydetty kaupan purkua tuloksetta. Asiasta tehdään perjantaina 15.5 rikosilmoitus mikäli hän ei ota yhteyttä.

  Korjaan palautteen mikäli myyjä ottaa yhteyttä ja purkaa kaupan.
   
 8. Tonttu2

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2004
  Viestejä:
  4 320
  @ozisus

  Pyysi 30.4. varaamaan koneen 10 euron lisämaksua vastaan viikon päähän ja pyysi lähettämään. Olin laittanut ilmoitukseen ainoastaan nouto mahdollisuuden, mutta suostuin näillä ehdoilla. 1.5. kyseli riittääkö pankin screenshot, jos on eri pankki ja silloin maksun näkymiseen menisi 1-2 päivää. Hän olisi halunnut saada koneen jo seuraavan viikon viikonlopuksi. Kerroin minulla olevan sama pankki, joten raha näkyisi heti.

  Maanantaina 4.5. hän kertoi maksavansa ti-ke 5.5-6.5 ja ilmoitti olevansa valmis maksamaan hieman extraa, koska olin varannut konetta. Samalla hän antoi erään paikkakunnan poste restante osoitteen ja vaihtoehtoisesti S-Marketin pakettiautomaatin, jos lähetys olisi mennyt siihen. Sen jälkeen tuli vielä puhelinnumero. Vastasin 4.5. antaen tilinumeroni ja lupasin heittää yhden kovalevyn kaupan päälle.

  11.5. lähetin yksityisviestin, ettei rahoja ole tullut tililleni.

  Tähän päivään 16.5. mennessä ei ole rahoja näkynyt, mutta en ole lähettänyt konettakaan.


  Kauppoja ei normaalisti hoideta noin. En voi todistaa mitään, mutta väkisillä jäi kuva, että tässä yritettiin kalastaa hienovaraisesti kepillä jäätä kokeillen itselleen ilmaista konetta. Sen verran monta asiaa tarjoajalla meni pieleen suhteessa normaaleihin kaupankäynnin tapoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2020
 9. Zacier

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2020
  Viestejä:
  20
  Elikkäs @tunturi1234 scammailemassa (ilmeisesti jälleen). Tästä myyntiketjusta löytyy lisätietoja ja muiden käyttäjien kokemuksia ainakin tätä postausta kirjoittaessani. https://murobbs.muropaketti.com/thr...ry-new-450e-nopeasti.1441847/#post-1718739244

  Mutta tiivistettynä yrittänyt scammata ihmisiä "myymällä" csgo BFK Marble Fadea kohtuu halvalla. Jos on ehdottanut F2F kauppoja, yhteydenpito on loppunut välittömästi, vaikka myynti-ilmoituksen mukaan F2F-kaupat olisi mahdollista. Ilmeisesti käyttäjältä @JS200 onnistunutkin scammaamaan rahat.

  Minä otin tähän henkilöön yhteyttä muutama päivä sitten ja sovittiin hinnasta. Kyseinen itemi oli hänen mukaan trade locked ensi perjantaihin asti, joten kaupat oli tarkoitus tehdä silloin. Tämän kuultuani sovittiin tilisiirrosta maksutapana, mutta oikeasti olisin myöhemmin ehdottanut F2F kauppoja, sillä asutaan samalla paikkakunnalla ja hinta vaikutti melkein jopa liian hyvältä ollakseen totta. Pian kuitenkin kyseinen henkilö poisti minut steam-kavereista eikä enää vastannut viesteihini. Selvisipä nopeasti nyt syykin tähän.
   
 10. tele09

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2012
  Viestejä:
  47
  @ariizZ -nimipoistettu- otti rahat sen jälkeen alkoi hiljaisuus, lähtee rikosilmoitus jos ei palauta rahoja tai postita tuotetta huomisen aikana.
  Miten murobbs ylläpito reagoi näihin huijareihin?! kai niiden profiilit sentään poistetaan?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 15.06.2020
 11. rapsuu

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  28
  Tähän kannattas ehkä reagoida modellakin. Myynti-ilmoitusten mukaan asuu Mikkelissa, Rovaniemellä ja Imatralla yhtäaikaa ja "myyvän" jos jonkinmoista tavaraa.
   
 12. 10sessio

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  232
 13. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 243
 14. shaaka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  3 288
  @Ostomosto sovittiin kaupat RTX 2060 kortista 13.7, maksun saatuaan meni täysin mykäksi foorumeilla ja tekstiviestin välityksellä. Rikosilmoitus tehty, välttäkää kuin ruttoa.
   
 15. Angry Pig

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  70

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti