1. Vain 14 vrk rekisteröityneenä olleet käyttäjät voivat lisätä ilmoituksia kauppa-alueelle.
  Poista ilmoitus

Nosto Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset?

Viestiketju alueella 'Sekalaiset' , aloittaja CP-Geek, 23.11.2004.

 1. Aaltoliike

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2013
  Viestejä:
  685
  Poistoon. Vastalauseena koskien Otavamedian toimintaa!
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2016
 2. Aaltoliike

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2013
  Viestejä:
  685
  Poistoon. Vastalauseena koskien Otavamedian toimintaa!
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2016
 3. Reiska-Setä

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2006
  Viestejä:
  2 641
  Tarkoitinkin, että olipa ostaja sitten kuka tahansa luurin olisi saanut tulla hakemaan myös paikan päältä. Jos viallista luuria olisin myynyt, niin en tietenkään olisi suostunut nouto kauppoihin.

  Mutta kuten todettu, luuri lähti minulta ehjänä lähes täydellä akulla.

  Laturia en edes mukaan luvannut :) Okei, "alkuperäinen myyntipakkaus" tekstin voi toki ymmärtää, että tulee kaikki mitä uutena paketti sisältää. Tässä tapauksessa se vain tarkoitti sitä pahvilaatikkoa. Mutta hyvitin laturin kuitenkin sinulle samantien kun muroon taas palasin ja viestisi huomasin.
   
 4. Aaltoliike

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2013
  Viestejä:
  685
  Poistoon. Vastalauseena koskien Otavamedian toimintaa!
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2016
 5. Reiska-Setä

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2006
  Viestejä:
  2 641
  Eipä minun sinulle hirveämmin tarvitse mitään selitellä. Taas kerran, luuri lähti täältä ehjänä.

  Puhelinta on vaikea kasata väärin, koska näyttö ei mene paikoilleen runttaamalla johtuen alalaidassa olevista kolmesta muovi kynnestä, mitkä pitää työntää hahloihinsa ennenkuin näyttö menee paikoilleen.

  Mutta tee se rikosilmo jos se helpottaa, empä minä jaksa enää asiasta veivata.
   
 6. Make_k

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2008
  Viestejä:
  2 659
  Tuollaisia oletuksia et oikein voi tehdä jos testaamatta lähdet räpeltämään luuria osiin. Myyntiketjun kuvissa näkyy luuri toiminnassa ja näkyy myös, että näyttö on hieman koholla. Tuo on varsin yleistä tarvikenäytöillä.

  Eli kasasit luurin itsekin väärällä tavalla ensimmäisellä kerralla?

  Hieno oletus jälleen. Mitä jos tämä tapahtui kun itse kasasit luurin ensimmäisellä kerralla "väärin"? Tai jollakin noista kolmesta kerrasta kun luuria purit osiin.
   
 7. iso-H

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2012
  Viestejä:
  614
  Ei ehkä epärehellisen puolelle mene mutta käyttäjän Petskuu1 kanssa aina nihkee homma..sovittu tapaaminen, hoitanut omat asiat niin että kaupan voisi hoitaa, minun piti hakea sovitusta paikasta mutta sitten yhtäkkiä perutaankin kauppa..huoh..no aikataulu uusiksi..
   
 8. eskimoe

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2008
  Viestejä:
  1 559
  Kyseisen kaverin kanssa ollut nyt itselläkin ongelmia.

  http://murobbs.plaza.fi/pelikonsoli...4893-ps3-500gb-super-slim-cod-black-ops2.html

  Maanantaina tehty tilisiirto, kaveri sanonut torstaina laittaneensa paketin kulkemaan mutta mitään seurantakoodia en oo saanut lupailusta huolimatta. Perjantaina aamulla pistin viestiä ja kyselin koodia jonka kaveri lupasi laittaa "töiden jälkeen" ja mitään ei oo kuulunut vaikka on murossa käynyt perjantai illan aikana..

  EDIT:

  Homma hoidettu Blackbullin kaa ja paketti on matkalla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2014
 9. Aaltoliike

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2013
  Viestejä:
  685
  Poistoon. Vastalauseena koskien Otavamedian toimintaa!
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2016
 10. sChoOlmAStEr

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  3 425
  Miten Nysin näytön voi asentaa väärin ja miksi purit laitteen ennen kuin testasit sen. Jos ko. luurin akun vetää kuivaksi niin se ei välttämättä lähde käyntiin ilman laturi kikkailua ja kaupan perumista olisit voinut ehdotella ennen kuin rupeat räpeltämään.Kaupatkaan ei huoli asiakaspalautuksena avattuja tai käyttäjän itsensä paskomia uusia tuotteita.

  Pariin lumia 800 ja 9:iin olen vaihtanut tarvikenäytön, niissä kehys on ollut kiinni itse näytössä ja paketin kiinnittäminen on varsin simppeli operaatio. Sensijaan alkuperäisen tai "tiukahkon" tarvikenäytön irrotus ehjänä ei välttämättä onnistu ensimmäisellä kerralla.
   
 11. Reiska-Setä

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2006
  Viestejä:
  2 641
  Se olisi jännä tietää itsekkin. Tuossa on kuvia kunnosta missä luuri minulta lähti: http://sdrv.ms/1hVxA2z

  Puhelin on haettu seurannan mukaan postista 23. päivä noin kello 14:30, samana iltana oli tullut illalla viesti, että näyttö on kohollaan ja 24. päivä iltapäivällä luuri ei enää toimikkaan. Kertaakaan puhelinta ei ole kuulemma tässä ajassa käynnistetty vaan purettu ja kasattu, jonka jälkeen puhelin ei toimi. Ei ihan hirveitä intressejä ole kaupan purkuun :rolleyes:

  Tottakait jos puhelin olisi ollut kuollut paketista otettaessa olisin sen takaisin huolinut.
   
 12. Reccy

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2013
  Viestejä:
  1 396
  Pakko antaa negatiivista palautetta käyttäjästä TheMake, tarjosi hintapyynnön + pk vesijäähystä, sitten laittaakin YV:llä että haluaa postiennakolla, sanoin että sopii, mikäli maksaa osan hinnasta ennakkoon. Sen jälkeen ei ole vastausta kuulunut, vaikka murossa käy päivittäin. Tämä siis 22.1.
   
 13. Jope69

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  163
  Käyttäjä BulldogPO tarjosi pari viikkoa takaperin myymistäni osista HP:n ja noudon 25. päivä tätä kuuta. Varasin tietenkin tuotteet sääntöjen mukaisesti hänelle, kun kerta HP:n oli tarjonnut. Kun noutopäivä viimein eilen koitti niin eihän tästä kaverista kuulunut pierun suhaustakaan. Munatonta toimintaa, enkä täten suosittele kaupan tekoa kyseisen herran kanssa.
   
 14. BulldogPO

  Rekisteröitynyt:
  04.08.1999
  Viestejä:
  4 393
  Ei ollut aamuun mennessä tullu tmitään yhteydenottoa ja ja en ehtinyt itse enää lähettämään.
   
 15. Jope69

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  163
  Ilmoitin sinulle samantien, jo silloin kaksi viikkoa sitten tarkan kellonajan, minkä jälkeen tuotteet olisi voinut tulla noutamaan. Kauppapäivän lähestyessä sinusta ei kuulunut enää mitään, mutta oletin toki että laittaisit viimeistään sitten lauantaina viestiä, kun tietäisit omat aikataulusi paremmin, sillä itsehän kun olin jo ilmoittanut tarkan kellonajan, minkä jälkeen kaupat oltaisiin voitu duunailla. Sinä taasen se olit, joka ei vielä silloin pari viikkoa sitten sen tarkemmin suunnitelmistaan osannut kertoa, joten ei liene vaikeaa päättää kummankohan tässä olisi pitänyt yhteyttä ottaa. Lähetin sinulle vielä viestiä eilen iltapäivästä, mutta siihenkään yhteydenottoon en koskaan saanut vastausta, paitsi vasta nyt.
   
 16. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Jos odottelit yhteydenottoa, niin mikset laittanut vaikka eilen viestiä, että kai vielä sopimus on voimassa?

  Kuulostaa että molemmat on kussu homman, jos kumpikaan ei viitsinyt ottaa yhteyttä ennen kuin oli liian myöhäistä.

  Edit. Jaa vähän jutut ristissä teillä.

  Itse ainakin tuppaan ottamaan esim. 20e etukäteen tilille, ennen kuin rupean varaamaan jollekkin osia pitemmän aikaa. Näin varmistutaan että kaupat ovat pitävät tai mahdollinen floppaaminen ei niin haittaa.
   
 17. hpguru

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2009
  Viestejä:
  890
  Eiköhän tuossa ole jo yhteydet otettu ja sovittu tarkasta noutoajasta. Jos ei siinä ostaja pysy kiinni tai haluaakin uutta aikaa, mistä sen myyjä voi tietää? Kristallipalloko pitää hankkia vai turvautua selvänäkijän taitoihin? Jos ei aika sovikaan ostajalle, jonka hän aiemmin sopi, yhteydenotto myyjään ja kertoo uuden ajan kun tulee hakemaan.

  Ilmoittamatta jättäminen ja ajatus siitä, että myyjän tulisi tietää, että ostaja ei noudakaan sovittuna aikana on täyttä roskaa. Myyjä on jo siinä vaiheessa työnsä tehnyt, kun sai sovittua tarkan noutoajan. Ostajan haluttomuus noutaa tuote sovittuna aikana ei ole myyjän vika. Joten ostajan syytä katsoa peiliin eikä jauhaa roskaa tässä ketjussa.
   
 18. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Lueppas nyt uudestaan. Ainut mistä sovittu oli päivä.
  Jos eivät tajua 10p jälkeen vielä varmistella, että ostaja tulee hakemaan tai myyjä myy tavarat, niin on kummassakin vikaa.

  Hankala noista viesteistä nyt päätellä, että onko yhteyttä otettu vai ei. Toinen sanoo ettei ole ja toinen sanoo että on.

  Ilmeisesti kaupat ovat sovittu todella tarkkaan, kun puhelinnumerojakaan ei oltu vaihdettu. Tai tuskin muutenkaan buldoggi pysty olla ottamatta yhteyttä 25p myyjään. Nettiin ei välttämättä pääse, mutta luulisi että soittaa voi koska vain. Ilman numeroa tai sitä kristallipalloa tämä on aika hankalaa.
   
 19. TheIllustrator

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2007
  Viestejä:
  1 176
  Käyttäjänimi Dunari

  Tarjosin hänen myymistään muistikapuloista (2x2Gb DDR2 RAM) hintapyynnön myyntiketjuun, jonka hän oli luonut. Empi ensialkuun postitse toimittamista, mutta kun yksityisviestillä neuvoin häntä pakkaamisen suhteen, niin meillä piti olla selvä diili.

  Laittoi jo paluuviestissä tilitietojaan ja oli valmiina lähettämään, kunnes joku kolmas osapuoli laittoi myyntilankaan viestiä, että voi ostaa ja noutaa kyseiset kamppeet.

  Ei suostunut myymään enää minulle ja piti "linjaani" huonona, kun en suostunut huijattavaksi ja kerroin kirjoittavani tähän lankaan kokemuksestani + ilmoittamaan modeille kauppa-alueen sääntöjen rikkomisesta. Minä siis olin jo tarjonnut hintapyynnön ja vieläpä kiistatta ensimmäisenä.


  Välttäkää kyseistä nimimerkkiä kuin ruttoa.
   
 20. megaboo

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2010
  Viestejä:
  4 439
  Ei hän ole mitään sääntöjä rikkonut, jos kaupat oli sovittu uuden sääntömuutoksen jälkeen.
   
 21. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Ai sääntöjen mukaan OK perua kaupat tilinumeroiden jne lähettämisen jälkeen? Toivottavasti ostaja ei ehtinyt rahoja siirtämään..

  Jotenkin voisin ymmärtää tuon, jos kyseessä olisi joku isompi kotiteatteri mikä pitäisi lähettää postin kautta, mutta kirjeessä kulkeva muistikitti. :facepalm:
   
 22. Jope69

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  163
  Ei sillä ole mitään merkitystä onko sovittu yhden vai kymmenen päivän päähän. Jos jotain on sovittu, niin silloinhan se on sovittu asia.

  Jos jommalle kummalle osapuolelle tulee tilanne että sovittu tapaaminen ei onnistukaan tai että haluaa perua kaupat, niin silloinhan siitä pitäisi ilmoittaa etukäteen toiselle osapuolelle. En saanut mitään ilmoitusta kauppojen perumisesta bulldogilta, joten oletin tottakai että hän ottaa yhteyttä tietenkin vasta silloin lauantaina, kun hän on täällä kaupungilla paikan päällä. Kaikenlisäksi kun miehen piti omien sanojensa mukaan olla koko päivä täälläpäin, niin enhän minä nyt siinä halunnut alkaa ahdistelemaan kyselemällä tarkemmilla kellonajoilla kerta kun hän ei selvästi osannut vielä tarkemmin mitään tiettyä aikaa sanoa ja olinhan jo kuitenkin itse kertonut minkä kellonajan jälkeen osat voi tulla hakemaan. Eipä tuossa 10pv aikana muuta tullut mieleen, kuin odottaa sitä lauantaita ja silloin saapuvaa, lähes varmana pitämääni yhteydenottoa, jossa mies olisi kertonut mihin aikoihin pystyisi hakemaan osat (kun ei aikaisemmin mitään kellonaikaa antanut) ja näin samalla oltaisiin sovittu myös tarkempi kohtaamispaikka. Laitoin hänelle itse viestiä lauantai iltapäivästä, jossa ilmoitin että duunipäivä kohta päättymässä, eli tavarat on tuotapikaa noudettavissa. Tuohon tuli pahoitteluvastaus vasta tänään iltapäivästä. Tähän loppuun vielä sanottava, että sehän on selvä, että kaikkein kanssa ei aina hommat aina onnistu, mutta mä ainakin teen täällä luotettavaa kauppaa ja pidän sovituista aikatauluista aina kiinni, ja jos se on sun mielestä väärin tehty niin morjes.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2014
 23. pyreksi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  4 102
  E;Kommentti pois, kun homma selvä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2014
 24. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Jope: riippuu siis oletko lähettänyt viestiä vai ei. Lisäksi tarkoitatko txt vai yv?
  Ens kerralla muistat ottaa vähän ennakkoa tilille ja pari päivää enemmin txt ja soittaa jos ei vastausta kuulu. Ei tule niin isoa pettymystä sitten jos kaupat kusee.
   
 25. JyKKe

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2000
  Viestejä:
  212
  Vinkki postiennakolla kauppaa käyville. Pyytäkää postikulut ennakkoon tilille. Tämä toiminut ainakin itsellä loistavasti eikä yhtäkään pakettia ole jätetty lunastamatta. (ennen tätä käytäntöä, kolme keissiä) Tällä karsii varmasti 80% noista hupiostelijoista. :kippis:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti