Elokuvan & TV-sarjan / jakson tunnistus -thread

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja jebe, 04.07.2004.

 1. piratejenny

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2019
  Viestejä:
  1
  Haen ruotsalaista minisarjaa 90-luvulta. Se oli trillerimäinen sarja, kai nuorille suunnattu, jossa musiikkiluokan oppilaat lähtivät luokkaretkelle saarella olevaan taloon. Talossa kummittelee ja kaikenlaista outoa tapahtuu...talo oli kai jotenkin kirottu ja uppoaa lopussa?
   
 2. Caracen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2005
  Viestejä:
  481
  Mikä komedia?

  Muistaakseni alussa joku lääkäri kävelee sairaalan käytäviä ja taustalla kaiuttimista kutsutaan (olkoon vaikka Mr. Smith -nimistä) lääkäriä tyyliin "Dr. Smith, please report to surgery" tms. Sama kuulutus toistuu kohta, ja kolmannella kerralla kuuluu "Dr. Smith, where the hell are you)?

  Joku tuttu filmi mutta ei tuu päähän mikä...
   
 3. Tonait

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2010
  Viestejä:
  1 241
  Tää on nyt varmaan paha kun muistikuvat olemattomat. Taisin heti 90luvun alussa nähdä VHS filmiltä leffan. Olin silloin hyvinkin alle kouluikäinen varmaan. Kamppailulaji leffa jossa oli ainakin lopputaistelussa kaksi joukkuetta punaiset (muistaakseni ns pahikset) ja valkoiset. Ei mikään streetfight vaan järjestetty turnaus yleisöineen päivineen ellen ihan väärin muista. Ottelijoita taisi olla niin "jenkkejä" kuin aasialaisiakin. Jokaisella oli toisesta joukkueesta joku tietty vastustaja. Taistelut taisi olla aika verisiä ja karuja. Leffaan liittyy muistaakseni rekatkin jotenkin..jokin kohtaus missä ehkä joku 6 vanhan tyylistä isoa rekkaa ajaa rinnakkain jossain aavikolla...??
   
 4. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223

  En kyllä muista elokuvasta mitään rekkoja, mutta Best of the Best -elokuvassa (1989) on ainakin tuollainen turnaus...

  toinen voisi olla Bloodsport.
   
  Viimeksi muokattu: 29.02.2020
 5. Katlu

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2020
  Viestejä:
  1
  Hei!
  Nyt tarvitsen kipeästi apua erään vanhan suomileffan löytämiseen.

  Elokuvasta ei ole mitään muuta muistikuvaa, kuin että siinä vaalea (?) naisnäyttelijä haukkoo henkeänä pitäen kämmenselkäänsä otsalla ja hokee: "ilmaa, ilmaa, ilmaa". Hetken kuluttua nainen lyhistyy dramaattisesti pyörtyneenä maahan.

  Matkimme lapsuudenystävöni kanssa tätä näyttelijää todennäköisesti 70- luvun loppupuolella. Ja se on jäänyt meille molemmille mieleen. Nyt haluaisin ilahduttaa ystävääni tällä elokuvalla, jos sen jostain löydän. Nimi auttaisi kovasti asiaa tai jos joku asiantuntija tietäisi vaikka kyseisen näyttelijän?
   
 6. bruno73

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2013
  Viestejä:
  51
  Ostin tabletille uuden suojakotelon ja siinä pitäisi olla magneetilla aukaisu ja sulku, mutta mitään ei tapahdu. Onko tabletissa jotain asetuksia, että tuon saisi toimimaan
   
 7. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 171
  Mahtuisiko joukkoon yksi näyttelijän tunnistuskysymys, ilman pahaa silmää?

  Kuka toi eilisillan uutisissa ollut melko tunnettu suomalainen naisnäyttelijä on? Jäi häiritsemään, kun nimi on kielen päällä, mutten muista enkä onnistu kaivamaan netistä tietoa. Alkaen kohdassa 24:52:
  https://areena.yle.fi/1-50338460
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2020
 8. Ingenjör

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  852
  Joku kämmärikaivuri vetäs piuhat poikki elisan kaapelista tiistaina ja jäi näkemättä pari uutta jaksoa 11.8. Uusintoja tulee melken joka päivä, mutta mites mä tiistain kaks(?) uutta jaksoa tunnistan? Ärsyttävää kun kuvauksissa ei voi olla sitä kausi x, jakso n.
   
 9. tth78 Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2012
  Viestejä:
  4 575
 10. Ingenjör

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  852
  Niin joo discovery
   
 11. H8red

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2013
  Viestejä:
  32
  Elokuva,ehkä steven seagal tai joku muu toiminta tähti. Muistan muutamia kohtauksia.
  -Alussa jossain parkkipaikalla jotain ehkä itämaalaisia mafiasoja ja jotain muita selvittelee välejä. Oiskohan viel auton takakontis ollut joku sidottu nainen.
  - Joku venäläinen jätkä selviää hengis ammuskelusta,just tän "staran" ansiosta ja pakenevat lähikaupunkiin. menevät baariin,minkä omistaa venäläiset mafisot ja tää pelastettu jätkä sanoo isänsä olevan joku mafia pomo ja jos stara tarvii joskus apua käänty tämän isän puoleen.
  -kaukoitä mafia tulee etsimään sitä tyttöö,käyvät siel baaris
  - isompi ampuma kohtaus näiden venäläisten pomon kotona.

  jos joku tunnistais?
   
 12. UtagawaAki

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2020
  Viestejä:
  11
  Minä muistan Robert Downey -elokuvan. Unohdin tittelin, mutta hänellä on kadonneita sieluja, ja hän varttui heidän kanssaan, koska he olivat hänen kanssaan lapsuudestaan asti. aikuisena hän auttaa noita sieluja suorittamaan tehtävänsä. se oli mukavaa, se oli haamuja, mutta se ei ole kauhua. se on todella hauskaa, koska se on Robert Downey.
   
 13. Caracen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2005
  Viestejä:
  481
  Mikä 80-luvun horror-sarja tms? Yhdessä jaksossa vanhalla miehellä on nukketeatteri ja joku nuori pojankloppi tulee haistattelemaan miehelle ja tuhoaa nukketeatterin miltei maan tasalle. Jossain vaiheessa joku hyökkää pojan kimppuun jollain laudanpalalla (hyökkääjää ei siis näy) ja muistelen että se olisi ollut yksi teatterin nukeista joka heräsi eloon.

  Mikä sarja? En usko että on Amazing Stories koska jakson johdannossa näkyi yläosaton nainen suihkussa muistaakseni :D
   
 14. bruno73

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2013
  Viestejä:
  51
  Mikä oli sarjan nimi: Tytär on poliisi ja saa isäänsä yhteyden autotallista löytyvän radion/jonkun semmosen kautta. Isä elää noin 20v eri aikaa
   
 15. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 171
  Mikä sarja, mikä pyöri telkassa joskus omassa varhaislapsuudessa ~89-95. Siinä oli joku ihmisenkokoinen super-robotti tai robottia muistuttava päälle puettava supersankaripuku, mikä taisi olla hyvis-päähenkilö ja aina lähti suorittamaan erilaisia tehtäviä. Oli varmaan jotain K8-12v-kamaa ja oli kuvattu, ei piirretty. Hyvin on hatarat muistikuvat ja aika heikot vihjeet, mutta katsotaan tärppääkö, vai onko tuo peräti joku unimuisto? :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti