Elokuvan & TV-sarjan / jakson tunnistus -thread

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja jebe, 04.07.2004.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. piratejenny

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2019
  Viestejä:
  1
  Haen ruotsalaista minisarjaa 90-luvulta. Se oli trillerimäinen sarja, kai nuorille suunnattu, jossa musiikkiluokan oppilaat lähtivät luokkaretkelle saarella olevaan taloon. Talossa kummittelee ja kaikenlaista outoa tapahtuu...talo oli kai jotenkin kirottu ja uppoaa lopussa?
   
 2. Caracen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2005
  Viestejä:
  480
  Mikä komedia?

  Muistaakseni alussa joku lääkäri kävelee sairaalan käytäviä ja taustalla kaiuttimista kutsutaan (olkoon vaikka Mr. Smith -nimistä) lääkäriä tyyliin "Dr. Smith, please report to surgery" tms. Sama kuulutus toistuu kohta, ja kolmannella kerralla kuuluu "Dr. Smith, where the hell are you)?

  Joku tuttu filmi mutta ei tuu päähän mikä...
   
 3. Tonait

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2010
  Viestejä:
  1 240
  Tää on nyt varmaan paha kun muistikuvat olemattomat. Taisin heti 90luvun alussa nähdä VHS filmiltä leffan. Olin silloin hyvinkin alle kouluikäinen varmaan. Kamppailulaji leffa jossa oli ainakin lopputaistelussa kaksi joukkuetta punaiset (muistaakseni ns pahikset) ja valkoiset. Ei mikään streetfight vaan järjestetty turnaus yleisöineen päivineen ellen ihan väärin muista. Ottelijoita taisi olla niin "jenkkejä" kuin aasialaisiakin. Jokaisella oli toisesta joukkueesta joku tietty vastustaja. Taistelut taisi olla aika verisiä ja karuja. Leffaan liittyy muistaakseni rekatkin jotenkin..jokin kohtaus missä ehkä joku 6 vanhan tyylistä isoa rekkaa ajaa rinnakkain jossain aavikolla...??
   
 4. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223

  En kyllä muista elokuvasta mitään rekkoja, mutta Best of the Best -elokuvassa (1989) on ainakin tuollainen turnaus...

  toinen voisi olla Bloodsport.
   
  Viimeksi muokattu: 29.02.2020
 5. Katlu

  Rekisteröitynyt:
  Perjantai
  Viestejä:
  1
  Hei!
  Nyt tarvitsen kipeästi apua erään vanhan suomileffan löytämiseen.

  Elokuvasta ei ole mitään muuta muistikuvaa, kuin että siinä vaalea (?) naisnäyttelijä haukkoo henkeänä pitäen kämmenselkäänsä otsalla ja hokee: "ilmaa, ilmaa, ilmaa". Hetken kuluttua nainen lyhistyy dramaattisesti pyörtyneenä maahan.

  Matkimme lapsuudenystävöni kanssa tätä näyttelijää todennäköisesti 70- luvun loppupuolella. Ja se on jäänyt meille molemmille mieleen. Nyt haluaisin ilahduttaa ystävääni tällä elokuvalla, jos sen jostain löydän. Nimi auttaisi kovasti asiaa tai jos joku asiantuntija tietäisi vaikka kyseisen näyttelijän?
   
 6. bruno73

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2013
  Viestejä:
  50
  Ostin tabletille uuden suojakotelon ja siinä pitäisi olla magneetilla aukaisu ja sulku, mutta mitään ei tapahdu. Onko tabletissa jotain asetuksia, että tuon saisi toimimaan
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti