Elite Dangerous (Elite 4) - David Braben & Frontier Developments

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Grendel-B, 06.11.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Taisi Scratchilla mennä 5-6 viikkoa.. :D
   
 2. MAKE62

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2015
  Viestejä:
  47
  Läksinpä minäkin perjantaina LHS 3447 CG:hen mukaan. Ostin T-6:sen kun en raatsinut myydä Vulturea pois. Pari päivää ja alkoi tuntua nysväykseltä. Menin ja myin tappin asti viritellyn Vulturen ja T-6:sen pois ja ostin T-7:n. Ensimmäisellä matkalla, 2 sek sen jälkeen kun olin siirtynyt LHS 3447 alueelle, mut intrdectas joku Skepsis Imperial Cuorierilla ja vaati 30t Palladiumia. Hetken väännön jälkeen sai 15t ja nilkutin eteenpäin. Hullia jäljellä 37%. Jäljellä n.100.000ls. Minuutti ja vastaan tuli lisää wanted porukkaa... Rupes korpeen ja tallennus ja pois. Jatkan jonkin aikaa Solon puolella ton Palladiumin rahtaamista. Ja pitänee myöhemmin ostaa se Vultere takaisin ja käydä etsimässä se Skepis käsiin ja muistuttaa kun viimeksi tavattiin.
   
 3. Scratch

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2014
  Viestejä:
  691
  Heh, joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön :D. Ei vais, sehän meni ihan hyvin kun selvisit hengissä etkä menettänyt alusta!

  Edit. Olipa itelläkin pulssia nostattava tapaus eilen iltasella, kun niitä näitä roudailin T-7:lla ja yhtäkkiä sitte joku komentaja Aspilla interdictas. Aluksi luulin että taas npc, mutta cmdr:han se ja tajusin että nyt tosi kyseessä. Ja välittömästi kun tultiin normaaliavaruuteen submittauksen jälkeen, näin kun Aspi suhahtaa ihan läheltä vasemmalta ohi. Noh, siinä sitte vaadittiin nopeita päätöksiä, tajusin että se ei varmaan nähny minua kun jatkoi eteen päin, joten ei muuta ku riskillä silent running päälle (jolloin tietty myös suojat putoaa) ja vastakkaiseen suuntaan kiiruusti nokka. Siinä nopeasti lämmöt nousi kun boostaili ja latas fsd:tä kun normaalistikin tuo saa T7:n keittämään, saatikka Silent Running päällä. Heatsinkin laukasu ja sen jälkeen vihu varmaan viimistään huomas missä olen koska ne näkyy tutkassa. Onneksi fsd oli ladannut ja noin 180 asteen lämmöillä viimein päästiin hyppyyn :D. Seuraavasta systeemistä vielä pari eksytyshyppyä siltä varalta jos cmdr ois päättäny seurata. :cool:
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2016
 4. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Olisit tyytyväinen että selvisit tilanteesta vain osittaisella cargon menetyksellä, tuohan on nimenomaan se ainoa oikea tapa harrastaa piratismia.
  Se paskempi skenaario olisi ollut että kaveri olis tappanu sut kyselemättä mitään.
   
 5. MAKE62

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2015
  Viestejä:
  47
  Kyllähän mä jo eilen luin joltain keskustelupalstalta että noi CG:t houkuttelee yhtälailla rahtaajien lisäksi piraatteja.
  Muttakun...
  Sunnuntaina ei näkynyt ensimmäistäkään (ehkä T-6 ei jaksanut kiinnostaa ) Ja eilen vedin puoleeni kun hunaja kärpäsiä :confused:
   
 6. 459

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2000
  Viestejä:
  691
  Jäi siitä CG:stä muutakin kuin känsät käteen. 300 reporttia, top 15% ja 14.4 miljoonaa. En tiedä oisko Sag A*:n ja ton yhdistelmästä tulleella noin 4000 reportilla päässy top 10:iin, mutta se 24 miljoonaa sieltä ois ainakin tullu. Eipä toi nyt niin hirveästi harmita. :)

  Ja eiköhän sieltä Henkalle ainakin napsahda Elite jos Python kestää koko matkan Beagleen ja perille takaisin. Sillä reissulla kyllä sen ansaitsee. :D
   
 7. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Toivotaan, se olisikin yksi reissun tavoite. Tällä hetkellä exploration rank on Trailblazer eli tartten sen 158 miljoonaa ja rapiat. :D
  Hävettävän paljon on joutunu kyllä harrastamaan honk-jumpingia, mutta vastahan tässä on neljäsosa reissusta takana jos koko matkaa mietitään. Paluumatkan aioinkin pyhittää vähän paremmalle skannailulle, eilenkin vedettiin sellanen 2000Ly matka skannaamatta käytännössä mitään muuta kuin systeemi joka hypyn jälkeen. :o
   
 8. John Preston

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2009
  Viestejä:
  28
  Onpa pitkästä aikaa hauskan oloinen peli, mut alkuunpääsy meinaa olla kankeaa. Bulletin board tehtävillä ei tienaa kuin pennosia eikä sidukalla ei paljon kauppaa käydä. Ainoa mistä saa jonkin verran rahaa on bountyt, mut hyvät metsästyspaikat meinaa olla hakusalla ja niiden lähellä on jo pari kertaa npc interdictannu ja tuhonnut aluksen. Jospa ens kerralla osais jo karata. Millainen alus on hyvä kaupankäyntiin, iso cargo ja pitkä hyppykyky varmaan?

  On kyllä jotenkin niin ysäripeli turboahdetuilla grafiikoilla. Mielikuvitusta pitää käyttää, että maailma on elävä, mitään ei neuvota ja joskus jotkut tilanteet jää vain ihmetyttämään oliko bugi vai ei.

  Kuinkahan tarkasti universumin talous on mallinnettu? Mites noi demandit ja supplyt avaruusasemilla, creditteinähän ne on? Miten ne käyttäytyy, jos vastaa kysyntään myymällä tavaraa asemalle? Onko demand taas muuttunut seuraavan hyperspacehypyn jälkeen vai muistaako peli ne pitkäänkin? Olisi kiva ottaa projektiksi jonkin aseman kaiken kysynnän täyttäminen. :)
   
 9. Scratch

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2014
  Viestejä:
  691
  Tervetuloa omasta puolesta pelin pariin! Hyvä kuvaus tuo ysäripeli turboahdetuilla graffoilla! :D Joo alku aina hankala ja ite meinasin ihan alkutaipaleella heittää pyyhkeen kehään, mutta sitten loksahti ja peli koukutti oikein kunnolla.

  Ensimmäiset satatonniset tienasin salakuljetuksilla, jonka jälkeen Haulerilla ja myöhemmin T-6:sella rehellistä treidausta... Avaruuden rekkakuskina pääasiassa vieläkin yli 450h jälkeen vietän aikani pelissä :)

  Tuolla kannattaa frontier forumilla käydä kans pyörimässä, siellä aktiivista keskustelua ja pohdintaa mm. eliteuniversumin tapahtumista ja aktiviteeteista.

  Treidaukseen ja muutenkin "mitä mistäkin löytyy" apuvälineeksi kannattaa kokeilla eddb.io nettisivua ja etn.io on hyvä ja nopea tapa plotata usean järjestelmän traderouteja.

  Fly safe!
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2016
 10. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Teretulemas loistavan pelin pariin. :)
  Sidewinderistä seuraava on varmastikin tuo Scratchin mainitsema Hauler tai Cobra Mk3. Siitä sitten seuraavaksi vaikka Asp Explorer joka onkin yksi pelin suosituimmista tradealuksista, vaikkakin joidenkin meidän mielestä supertylsä alus. ;)
  Talous on mallinnettu siten että pelaajien tekemä kauppa todellakin vaikuttaa asemien tarjontaan, joskaan yksittäisen pelaajan vaikutusta asemien demandeihin tuskin näkee rahtaamalla yksittäistä commodityä. Ja myös niin pienien kuin suurienkin factionien tapahtumat vaikuttaa asemien tarjontaan.
  Esimerkkinä tapaus pelin sisältä: eräällä asemalla oli muinoin black market, jonne pystyi myymään orjia. Samassa systeemissä oli 4 eri factionia, joista kahden välille syttyi sisällissota. Tämä hallitseva faction hävisi sodan jolloin myös systeemissä sijaitsevat asemat siirtyivät voittaneen factionin hallintaan ja koska heidän no-no listalla oli orjakauppa, myös black market katosi asemalta vaikuttaen myös samalla normimarketin tarjontaan.

  Tuossa treidaukseen avuksi erittäin hyödyllinen sivusto, hokaset kyllä nopsaan miten sivu toimii:

  https://eddb.io/

  Pelissä on helvetisti tekemistä ja tuo mielikuvituksen käyttö onkin melko ensiarvoista jos meinaa tämän parissa viettää aikaa ja viihtyä. Itsellä plakkarissa rapiat 750 tuntia eikä loppua näy, aina on tekemistä.
  Tämä vaatii siis roolipelaajan luonnetta ja esim Powerplayn myötä pääsee oikeasti vaikuttamaan universumin tapahtumiin, joskin myöskin siinä yksittäisen pelaajan teot eivät näy nopeasti.
  Olen itse pelissä tällä samalla nickillä, voi millon vaan pistää viestiä myös pelissä jos tulee kysyttävää ja myös wingissä voidaan joskus lennellä, tällä hetkellä olen vaan matkalla galaksin toiselle puolelle ja palailen sieltä joskus loppukesästä. :D
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2016
 11. Scratch

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2014
  Viestejä:
  691
  VIHDOIN! Taas yksi rajapyykki saavutettu. Paraikaa Ray Gatewaylla Diaguandrissa tehdään käyttöönottotarkastusta ja luovutuspapereita uudenkarhealle Lakon Type 9:lle. :D

  CHV (Commercial Hauling Vehicle) "Coal Kitten". Nimetty epäsuorasti meidän mustan pikkukissan mukaan. Voi olla että vetäisen mattamustaksi, tai sitten jonkin Tactical-värin hommaan. Kuvassa originaalimaaleissa.
  [​IMG]
  (Sori huono reso näissä meikän shoteissa, johtuu SteamVR:stä/Riftistä)

  Hieman rakenneltuna, mm. 420 tonnin rahtitilalla, 6A luokan suojilla ja 6B FSD:llä, joka tarjoaa mahtavan n. 10LY (laden) hyppymatkan :cool: Hieman tyyristä on pienempiin ja halvempiin tottuneelle tämän linnun varustelu, joten näillä mennään nyt :o Vakuutusrahat löytyy jos jotain sattuu, kunhan nyt sais tämän täältä Li Yong-Ruin alueelta kotijärjestelmään turvaan. Nyt sitte yritetään saada tämä luukusta ulos ja neitsytmatkalle! Luulen, että sen 18 miljoonaa maksaneet 6A suojat tulee tarpeeseen...

  Edit. Uusi paatti saatettu kotisatamaan ja hyvinhän se sopii luukuista sisään ja ulos, ei kolissut laitoihin kertaakaan. :cool: Mahtavan raskaan tuntunen lentää tyhjänäkin ja jos suhahtaa epähuomiossa ohi asemasta, kääntäminen kestää about tunnin. Myös kantapäänkautta tuli opittua, että tämä ei enää välttämättä taitu täydellä kaasulla tähdestä poispäin kun uuteen järjestelmään saavutaan... Ohjaamosta mainiot näkymät, mutta runko kaartaa niin paljon taakse että aluksen leveyttä ei ohjaamosta näe. Penkin taakse kun kurkkii niin on taas ihmeteltävää ja korostuu, että ei ihan pieni alus ole enää kyseessä.

  Aluksen muihin osiin lähteviä käytäviä, kahdessa kerroksessa
  [​IMG]


  Tässä näkyy myös alemmalla tasolla sijaitsevista co-pilotin istuimista toinen.
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2016
 12. Elmerico

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2003
  Viestejä:
  93
  Lähdin sitten keskustasta samoilemaan galaxin alarajalle. Mahtavan erilaiset näkymät sieltä!
  [​IMG]

  [​IMG]

  Linnunrata ei näy enää pelkkänä viivana edessäpäin, vaan hienona kirkkaana huntuna ylläpäin :)
   
 13. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  No niin Scratch, nyt vaan laskeutumistreeniä jollekin 6G planeetalle. :D
   
 14. Toe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  1 026
  Tervetuloa Eliten universumiin minunkin puolestani. Oma polkuni pelissä on ollut Betasta lähtien pääosin palkkasoturin/palkkiometsästäjän tie. Alussa grindasin jonkin verran haulerilla/type6:lla parin hyvän paikan välillä, mutta koska grindaaminen tappaa pelin kuin pelin, en tuota tehnyt enempää kuin cobran (mk. III, luonnollisesti) A-speksiin saaminen vaati. Elitessä kannattaa muistaa, ettei kiirehdi liikaa seuraavan kalliimman aluksen, tai komponentin ostamista. Niin kauan kun lentelet sidukalla, ei aluksen tuhoutuminen paljon kirpaise, mutta jos olet ostanut viimeisillä pennosillasi shieldittömän T6:n ja täyttänyt sen ruuman kullalla, et voi kuin itseäsi syyttää jos kimppuusi käydään ensimmäisen hyperspace-hypyn jälkeen ja joudut palaamaan takaisin sidukkaan koska et varannut tarpeeksi käteistä vakuutuksen omavastuuosuuden maksamiseen. Nimikin sen jo kertoo Elite:Dangerous... Jos interdiktaajien joukossa on Imperial Clipper, ei edes Brave Sir Robin-liike:  välttämättä auta, vaan edessä on väistämättä vakuutusruutu. (Peli on brittiläinen, Monty Python, tee ja keksit näkyvät väistämättä sisällössä ja foorumeilla :) )


  Lähitulevaisuudessa tuleva 2.1 päivitys tuo meille insinöörit ja kasvoilla/henkilöllisyydellä varustetut tehtävienantajat, joten jotain parannusta sen suhteen on tulossa. Taustasimulaatio, jonka takia pelissä ei täysin off-line moodia ole, on ero ysäripeleihin. Pelaajakannan liikeet oikeasti vaikuttavat talouteen, valtasuhteisiin ja järjestelmien turvallisuuteen. Yksi pelaaja ei vielä hirveästi hintoihin vaikuta, vaikka hinkkaisi 24/7 kahden paikan välillä täyttämässä kysynnän ja tarjonnan välistä eroa, mutta koska yleensä mitä parempi reitti on, sen löytävät muutkin, jonka jälkeen alkaa hinnat nousta ostopaikassa ja laskea myyntipaikassa. Nämä Community Goal-tapahtumat sen hyvin osoittavat. Frontierin foorumeilla noista treidaajat sitten juttelevat ja jakavat seuraavaksi parempia paikkoja hakea mitä se sitten ikinä onkin, mitä kohteeseen pitää sillä kertaa roudata. Taustasimulaation nyansseista kannattaa etsiä tietoja Frontierin foorumeilta, siellä on aiheesta pitkät threadit. Melkoisen laaja se kuitenkin on ja ottaa huomiin monia asioita. Hutton Orbitaliin ei välttämättä sitten kannata ottaa kuskaustehtävää, vaikka tuntuisi hyvin sillä tienaavansa... just take my word for it. ;)

  Aloittelijan ei minusta kannata lähteä Powerplay-kuvioihin mukaan, koska niillä tekee sitten suurimman osaa avaruudesta itselleen vihamielisen paikan. Lisäksi todella tuottoisa powerplay-taso 5 vaati jo ennen NPC:itten AI-päivitystä ihan järkyttävän määrän grindaamista tai valtavan alkupääoman, että saa riittävästi vihollistappoja tai oman puolen PP-rahdin kuljettamista (rahtia saa vain tietyin väliajoin, jotka saa pikakelattua maksamalla neljännesmiljoonan per 10-25 tonnia rahtia) jotta pääsee sille tasolle 5, josta saa 50 miljoonaa viikossa palkkaa. Sitten kun pelaaja on sillä tasolla että saavuttaisi nuo viikossa, on hänelle avoinna monta muuta vähemmän puuduttavaa ja paljon tuottoisampaa tapaa ansaita rahaa. Puhtaasti kokemuksena jossain kohtaa kannattaa varmaan sitäkin kokeilla, mutta ei minusta kovin alussa, koska se on niin sitovaa ajallisesti ja alueellisesti - Powerplayssä vihollispuoli lentelee aika tehokkaillakin aluksilla ja lähes aina lentueessä, joten hairahtuminen väärän powerin alueelle tulee helposti vaaralliseksi.

  Teen noita Orulaksen CG:itä tällä hetkellä, enkä viitsi lopettaa kun kerrankin olen top kympissä (siis top kympissä, ei top 10%:ssa) jossain CG:ssä. Sen perusteella että en tipu siitä pois, vaikka olen 21 tuntia poissa pelin parista joka päivä, voisin veikata, että olen jopa aika lähellä kärkeä, joten tämä pitää katsoa loppuun. Joskus noissa on jaettu vielä erikoisbonari sille kaikkein eniten osallistuneelle komentajalle. MUTTA sen jälkeen, käytännössä huomisiltana, voisi tehdä jotain vähemmän intensiivistä. Convoy Beacon helpoimmillaankin (2 saatto-Vulturea ja Python-transportti) ei ole kokemattomalle sopiva paikka. Pari kertaa olen Anacondan tuonut takaisin asemalle alle 10% rungon kestävyydenstä jäljellä, kun on käynyt yksi virhearvio shield cell bankkien ja heatsink launcherien kanssa. Transportti repii shieldit alas varomattomalta todella nopeasti, vaikka olisi parhaat mitä 'condaan saa ilman että on sinitukkaisen keijukaisen leirissä PP:ssä. Porukassa homma helpottuu, mutta siinäpä sitten jaat muiden kanssa ne 4-6 escape podia, mitä se transportti tiputtaa.

  Mainaaminen on kohtalaisen tuottoisaa hommaa, kunhan on pristine reserves, metallic-renkaassa ja omistaa mainaamiseen sopivan aluksen. Mulla on mainaus-anaconda parkissa Diaguandrissa, josta parin hypyn päässä on oivallinen louhintapaikka. Mainaan itse vain Painiteä, Palladiumia ja Platinaa, mutta joka asteroidista tulee aina muita, vähemmän arvokkaita metalleja ja mineraaleja (kultaa, osmiumia, hopeaa, bertranditeä jne.) joista periaatteessa kuitenkin saisi hyvät rahat jos ne veisi asemalle. Itse dumppaan ne vaan rahtitilasta avaruuteen ja siirryn pari kilometriä kauemmas mainaamaan, etteivät collectorini käy poimimassa niitä takaisin kyytiin. Tuossa olisi jollekulle hyvä tilaisuus scooppailla kyytiin noita 7000-2000 credittiä per tonni maksavia aineita ja kuskata niitä parin valosekunnin päähän asemalle myyntiin. Sikäli paljon tuota "kuonaa" kertyy, että pikkualuksella niitä kuskaava ei paljon ehdi paikallaan istuskella. Paluupostissa voisi tuoda 105 crediititä per tonni maksavia limpettejä täydennykseksi mainaajalle. Tuossa olisi hyvä tapa auttaa rahallisesti aloittelijaa ja olisi muutenkin win/win tilanne. Voisi siinä sitten jonkun painite tonnin vielä paiskata bonariksi kiitoksena avusta. Yhden session tuotoilla pääsisi varmasi kiinni vähintään kohtalaisen hyvin varusteltuun cobraan. Diaguandrissa on vielä hyvä valikoima aluksia ja moduleja 15% alennuksella, koska se on Li Yong-Rui:n hallitsemalla alueella. Lisäksi tämä sopii roolipelaavalle, koska se ei sisällä mitään metapelaamista, kuten login-logout missionien stackkaamista tai kolmansien osapuolien työkalujen käyttöä treidausvoittojen maksimoimiseksi.

  Toinen hyvä paikka tehdä yhteistyötä ja ansaita Imperial rankkiakin vielä bonarina on Cubeo ja siellä planetary missionit. Riittää kun on ottanut yhdeltä asemalta sopivia tehtäviä (log out to main menu/log in-rumballa noita saa stackattua kymmenittäin) ja on samassa instanssissa kohdeasemalla kun joku skannaa tehtävän kohteen, tai tuhoaa toisten tehtävien kohteena olevan generaattorin, saa itsekin ne tehtävät merkityksi suoritetuksi. Ahkeralla stackkaamisella tuosta tienaa kymmenen miljoonaa tunnissa, vaikka vain peesailisi kaveria. Tuollakin mulla on hommaan dedikoitu alus parkissa, joten yhden suorituskierroksen lentelyyn menee melkein vähemmän aikaa kuin niiden tehtävien hakemiseen tuolla logout-login metodilla. Halusin taannoin mahdollisuuden ostaa myös Imperial Cutterin, joten grindasin Imperial rankkiani Cubeossa pari päivää. Oikeastaan ihan hauskaa ohjusten paiskomista Federal Gunshipistä kohti SAM-saitteja ja kevyttä SRV-ajelua tukikohdan katolla. ;D

  Saa ottaa yhteyttä pelissä, Wile E on komentajatunnus. Lentelen yleensä Mobiuksessa, mutta on mulla oma privaattigrouppikin siltä perulta kun joskus kaveria koitin Elitessä alkuun auttaa - hänellä oli vaan sen verran tiukat muuriasetukset kotiverkossa, että Eliten P2P-datat eivät hänelle oikein kulkeneet, eli emme koskaan päässeet samaan instanssiin hänen kanssaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2016
 15. Infy

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  837
  Corvette oli täysin rahtaukseen riisutussa kokooonpanossa joten rahaa vakuutukseen meni vain n. 8 miljoonaa. Onneksi ei rahtiakaan sillä hetkellä ollut. Corvettea aiemmin lentelin Pythonilla tehtäviä tehden, jotta sain liittovaltion sijoituksen tarivittavalle tasolle. Tässä meni joku 100-150 tuntia, ei kiinnostanut lähteä mihinkään huijaamisluonteiseen toimitaan sijoituksen nostamiseksi. Ihan rehellisesti bulletin boardilta kasa tehtäviä ja mars matkaan :)

  Yllättävän paljon rahaa ketryi siinä sivussa, kun välillä vastaan tulee 1-2 miljoonan palkioilla olevia salakuljetustehtäviä. Robigossa en ole käynyt kuin kolme kertaa ja tuotto jäi aina aika heikoksi. Tarvittaessa rahaa on helppo tehdä, jo pelkästään Pythonilla pääsin normaalilla commidity rahtauksella tahtiin 4-5miljoona tunnissa.
   
 16. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Nyt äänestämään Eliteen suomalainen järjestelmä.
  Eli menossa on siis äänestys pitkänmatkan systeemistä jonne rakennetaan mahdollisesti tulevaisuudessa asemia ja joka toimii levähdyspaikkana exploraajille ja muille pitkänmatkalaisille jotka ovat esim coreen menossa.

  Eli submission 2, systeemin nimeksi tulisi Vaelimatka ja siellä olisi planeetat Kalevala ja Horna. :D
  Tällä hetkellä submission 10 johtaa huimasti, mutta tuo etumatka on kurottavissa murovoimin kiinni.

  https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=235581

  Äänestä!
   
 17. Toe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  1 026
  Jees, äänestin kakkosta. Vielä pitäis saada npc "kahen kilon siika" sinne lentelemään. ;)
   
 18. Scratch

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2014
  Viestejä:
  691
  Äänestetty!
   
 19. Elmerico

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2003
  Viestejä:
  93
  Ääni annettu!
   
 20. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Ei helvetti noita bucky ball racereita.. :D
  Ts. kuinka päästä Sag A:han alle 8 tunnissa.

   
 21. _pjs_

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2003
  Viestejä:
  1 019
  On ollut mukava lueskella teidän kirjoituksia ja katsoa screenshotteja. Alla muutama oma ruutukaappaus sopivista tilanteista. Olen aikoinani pelannut alkuperäistä Eliteä, joten olihan tämä pakko-ostos. Nyt on tullut kokeiltua pelissä vähän kaikkea ja alkaa jo tylsistyttämään, kovasti odotan jo 2.1 versiota. Siitä pidän, että tulee koko ajan uusia versiota -> jatkumoa ja pysyy mielenkiinto yllä. Jossakin vaiheessa testattava tuota VR-puolta!

  Tuli aika makea efekti kun salakuljetustehtävää suorittaessa tuli kiire pois ja oli pakko käyttää HeatSink. Kun sitten tulin ulos HyperSpacesta niin ohjaamon lasit veti jäähän samalla kun tipuin kahden valkoisen tähden väliin.
  [​IMG]
  A-spec Anaconda planeetan pinnalla. Myyty jo pois ja Corvette tilalla surkealla jump rangella.
  [​IMG]
  Kaverin kanssa pintatehtävää suorittamassa. Bugitti muuten sopivasti, koska hänelle ei nuo containerit näkyneet.
  [​IMG]
  Hyppy CZ:sta Laavaplaneetan vierestä, tuli hieno efekti
  [​IMG]
  HyperSpace hyppy aseman läpi
  [​IMG]
  Suurin kaupunki mitä on tullut vastan. Grafiikat on jo ihan hienot
  [​IMG]
  Oman aluksen lähetys pois kun on itse suoraan aluksen alla
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2016
 22. Toe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  1 026
  Kaikki postaa noita kiiltokuva-aluksia. Tässä yksi kuva työn raskaan raatajasta, joka voittoisana lähtee Convoy Beaconilta 15 kpl escape podeja ruumassa kohti Nespeleveä.

  [​IMG]

  26% hullia jäljellä, eikä tullu edes tiukka paikka. Military grade armori on sitkeää. Tuolla tulee helposti ammutuksi, kun sitä transporttia ei vaan parane ampua kuoliaaksi asti. Onneksi löytyy beam-asekin, joka näyttäisi tekevän kiitettävästi subsystem damagea, saa lypsettyä rahdit paikallaan pysyvästä transportista, jolloin ei tarvitse metsästää escape podeja ympäri instanssia.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2016
 23. Toe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  1 026
  Niin, sanos vielä uudelleen mikä kuvassa on.... ;)

  Huge gimballed multicannon...drooool. Jos se on mitenkään järkevästi skaalattu, niin alkaa Corvettekin saada oikeutuksen olla olemassa. Nykyisellään jää vaan vielä anacondan varjoon.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2016
 24. juuba

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2003
  Viestejä:
  9
 25. Toe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  1 026

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti