Elämäsi merkittävimmät pelikokemukset

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja jyrki, 21.02.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rokki72

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2013
  Viestejä:
  13
  Toinen muisto on C64:lta, kun kasetilla oli joku peli, jota olen aina välillä yrittänyt metsästää et mikä se oli. Oli graafisesti vähän pacmanin tapainen ylhäältä kuvattu sokkelo. Siinä piti kultaharkkoja tms. siirtää kentän toiselta laidalta toiselle väistellen vihuja. Ei mitään hajua mikä pelin nimi oli, haluaisin katsella vaikka youtube videoita siitä.

  Olisikohan ollut juurikin Boulder Dash???
   
 2. jumijumi

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2013
  Viestejä:
  91
  1. Witcher 3
  Pelasin tätä peliä vasta vuosia myöhässä koska en pitänyt aiemmista Witchereistä, ja olin lopen kyllästynyt avoimen maailman peleihin koska ne aina tietyn pisteen jälkeen kävivät tylsiksi. Voi pojat kun olin väärässä. Pelasin perus peliä n. 200h enkä kyllästynyt, koska tarinat pitivät kiinnostuksen yllä. Reilut 100 tuntia aikuisten satuja jotka ovat parempia mitä monet tv-sarjat tai elokuvat. Toiminta oli myös ihan jees, mutta olisi voinut olla parempaakin.

  2. Civilization 4
  Pelasin Civ 1:stä ysärillä mutta se ei innostanut ja vasta Civ 4:n suomennoksen ansiosta vihdoin uskaltaudun kokeilemaan. 1500h myöhemmin ostin Civ 5:n ja sitä pelasin myös 1500h, mutta Civ 6:sta en enää ole yliannostuksen takia edes hankkinut.

  3. Zero Escape -sarja (Tämä sarja kannattaa pelata sokkona ilman mitään spoilereita)
  Luen harvoin kirjoja ja siksi vähän yllätyin miten jaksoin alunperin kiinnostua visuaalisesta novellista, onneksi tämä perhanan trilogia olikin yksi kaikkien aikojen kokemuksista. Pelaaminen on putkessa etenevän tarinan seuraamista, puzzlejen ratkontaa ja tiukkoja valintoja joilla on seurauksensa. Telltalen tarinapelejä ei haluta edes verrata näihin mestariteoksiin, ero on kuin Oblivionilla ja Witcher 3:lla. En tiedä onko pelien isä Kotaro Uchikoshi nero tai hullu, mutta ainakin hän on kirjoittanut ennen näkemättömiä juonenkäänteitä & mysteerit pitävät hyvin mielenkiinnon yllä. Jokaisen pelin lähtökohta on että 9 henkilöä on kaapattu ja heidän on selvittävä hengissä. Kaksi ensimmäistä osaa julkaistaan samassa paketissa 3 päivän päästä PC:lle Steamissä http://store.steampowered.com/app/477740/ ja kummallisesti viimeinen osa on julkaistu jo vuosi sitten.

  Pelit ja pelaus järjestys:
  -Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors
  -Virtue's Last Reward
  -Zero Time Dilemma
   
 3. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Merkittävimpiä varmaan:

  Tomb Raider 2 ja 3
  Resident Evil 1-3
  Metal Gear Solid
  Tekken 3
  GTA:t ykkösestä San Andreakseen
  Fallout 2
  Civilization 2
  Gran Turismo 2
  Quake 3
  RtCW
  Enemy Territory
  Anarchy Online
  WoW

  Pelailtua tuli jo vuonna NES, Contra, Ice Climber yms, mutta eivät yllä ihan merkittävimpien listalle.
   
 4. Anis

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2013
  Viestejä:
  186
  Itselläni varmaan mieleen jäänyt päällimmäisenä

  Jagged Alliance 1 & 2
  C&C alkupään tuotokset
  Ja tietysti fps Wolfenstein 3D ja Doom 2
   
 5. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Ei alle kaksivuotiasta peliä nyt kauhean montaa vuotta myöhässä voi pelata. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017
 6. zibbr

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2011
  Viestejä:
  256
  Onhan näitä: aikajärjestyksessä

  Elite
  Railroad Tycoon
  Civilization
  World of Warcraft 2005-2007
  Witcher 3

  Noi nyt on sellaisia säväyttäviä. Toki paljon muutakin ynnämuuta-tauhkaa tullut pelattua, sanotaan nyt vaikka Ufo: Enemy Unknown ja Master of Orion 1&2, muttei yllä listalle.
   
 7. dktha

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  3 975
  Kaikki eivät välttämättä ole kaikki omalla listalla "top 100" mutta jotka ovat saaneet ns. wau-elämyksiä aikaan ja ovat tuntuneet uskomattomilta ja ihmeellisiltä aikanaan.

  Mario Bros (C64)
  Turtles II (NES)
  Space Gun kolikkopeli
  Larry
  Stunts
  Pinball Fantasies
  Secret of Monkey Island
  Doom II
  Nascar Racing
  NHL Hockey (PC)
  NHLPA93 (MD)
  Destruction Derby (PC)
  NHL96
  Sega Rally 1995 (kolikkopeli)
  Sonic the Hedgehog (MD)
  Ecco the Dolphin (MD)
  World of Illusion (MD)
  Quake2
  R6 Rogue Spear cooppina
  The Longest Journey
  The Elder Scrolls III: Morrowind
  Dark Messiah of Might & Magic
  Gothic 3 (Community Patchilla)
  Crysis (jo pyörii!)
  Demon's Souls
  Amnesia the Dark Descent
  Heavy Rain
  Alien Isolation
  Witcher 3

  Varmaan muutama kymmenen tosta nyt puuttui mutta näillä mennään.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017
 8. Mandragora

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  34
  No pitääpä itsekin vastata tähän.

  - Double Dragon (2?) NES - Mättöä kaverin kotosalla NES:n ääressä. Parhautta ala-asteikäisenä.
  - Syndicate (PC) - NPC-pelaajien käristäminen flamerilla hymyilyttää yhä.
  - Secret of Mana SNES - Ensimmäinen kosketus ropehtaviin peleihin. Loistava tunnelma, haahuilua ympäriinsä ja toimiva mekaniikka. Voisi vielä nykyäänkin palata pelin pariin.
  - Steel Panthers - Ensimmäisissä kokeiluista ei ymmärtänyt yhtään mitään, mutta riittävien toistojen jälkeen alta lopulta paljastui loistava peli. Tätä tulee vieläkin hakattua, joskin uudempana versiona (World at War). Siinä on jotain äärettömän tyydyttävää kun kuulee miten 75mm uppoaa ja losauttaa vihollisen T-34:n.
  - Civilization 2 - Oikeastaan ensimmäinen peli jonka kanssa termit "hesarin kolahdus neljän aikaan aamulla" ja "vielä yksi kierros" tulivat tutuksi.
  - Master of Orion 2 - Tulee vielä nykyäänkin silloin tällöin viriteltyä tämä peli tulille. Omasta subjektiivisesta mielestäni parasta avaruusstrategiaa vaikka oikean pelityylin opittuaan muuttuu turhan helpoksi. Muistuu myös mieleen hyvin se kun on rauhassa kasvattanut kansakuntaansa ja sitten yrittää Orionin porteille ja vastassa on xiljoona Orionilaista. :D
  - Red Alert - Parasta RTS naksuttelua. Jatko-osat eivät ole iskeneet yhtä kovaa. Tanya <3.
  - Fallout 2 - Ensimmäinen ei sytyttänyt samalla tavalla kuin jatko-osa. Todella upea tunne seikkailla maailmassa ja löytää joka pelikerralla jotain uutta.
  - Broken Sword - Ensimmäisiä kosketuksia seikkailupeli-genreen. Edelleen yksi parhaista genren peleistä.
  - Counter-Strike - Koukuttava, tuli hakattua liikaa aikoinaan. Puurtaminen jatkuu yhä Global Offensiven muodossa.
  - Witcher 3 - Monta vuotta ajattelin, että Fallout 2 on paras roolipeli ikinä mutta onneksi Witcher 3 osoitti sen vääräksi.
  - SOMA - Kauhua, hiippailua ja loistava juoni. Tämä peli ahdisti pelatessa ja mietitytti tematiikallaan pelaamisen jälkeenkin. Erinomainen peli.

  Edit: Unohtui:
  - Battlefield 1942: Forgotten Heroes (ja BF2: FH2): Tätä peliä tuli moninpelinä pelattua äärettömän paljon. Yhä mielestäni paras WW2 moninpeli.
  Edit 2:
  - Walking Dead (by TellTale): Näennäisen vapauden puute ei haitannut. Loistava ja koskettava juoni. Tuli pelattua muutaman kerran lävitse. TellTalen pelit eivät ole sen jälkeen sävähdyttäneet yhtä paljon vaikka ovatkin hyviä olleet (kunniamaininta: Tales from the Borderlands).
  Edit 3 (:D):
  - Wings: Tätä tuli hakattua veljien/serkkujen/kaverien kanssa samalla näppäimistöllä hulvattoman paljon. Parasta oli omien "tukikohtien" rakentelu ja toisen vastaavien tuhoaminen. Musiikit ovat myös porautuneet syvälle aivoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017
 9. LRTJeeves

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2013
  Viestejä:
  89
  Ensimmäinen Mass Effect iski aikoinaan kuin miljoona volttia. Sen lisäksi että kyseessä oli upea tarinavetoinen SciFi-RPG ja uteliaalle mielelle rikas pelikokemus, avasi se myös omaa ajattelua ja antoi melkoisen piristysruiskeen allekirjoittaneen kiinnostukselle tieteeseen yleisellä tasolla, universumin mittasuhteisiin sekä ihmisrodun mitättömän pieneen osuuteen tämän kaiken lomassa. Ensimmäisen kerran monitorilla pyörivä viihde sai aikaan jotain aidosti konkreettista ja hyödyllistä myös ruudun tällä puolen (pl. ajosimut).

  Samalla henkisen kasvun tiellä ollaan edelleen, tosin toki nyt jo useampaa kokemusta vauraampana. Silti aika-ajoin palaan pelin pariin ja yritän tavoitella uudestaan sitä oivaltamisen tunnetta ja suuren seikkailun tuomaa jännitystä, jonka trilogian ensimmäinen osa tarjoaa juonen lyödessä ison vaihteen silmään. Nimettömän jonnen sanoin; "Ahhh, to experience Mass Effect again for the first time. I wish I had amnesia."
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017
 10. baa

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2006
  Viestejä:
  1 303
  Pelaamisjärjestyksessä:

  C64:
  Sid Meyer's Pirates!

  NES:
  Super Mario Brothers 2

  Gameboy:
  Tetris

  Amiga 500:
  Moonstone
  North & South
  Defender of the Crown

  PC:
  King's Quest IV
  Ufo: Enemy Unknown
  Civilization II
  Master of Orion
  Jagged Alliance 2
  Fallout 2
  Battlefield 1942
  Ghost Recon
  Battlefield 2
  World of Tanks
  Hearthstone
   
 11. Flying Hellfish

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  761
  Indiana Jones and the fate of Atlantis...
   
 12. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  343
  Kyllä vaan täytyy sanoa GTA (Vice City, San Andreas, vitonen), Dark Souls ja Fallout 3. Näihin kaikkiin upottanu moniamonia tunteja, ja kaikki ovat säväyttäneet aikalailla aikanaan ja jäänyt hyvään muistiin. Onhan myös monia muita hyviä pelejä, jotka ovat vähän säväyttäneet, mutta ei läheskää niin paljon kuin nämä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017
 13. rokki72

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2013
  Viestejä:
  13
  Muistaako joku vielä Battlezonen?

  Pelasin varmaan pentuna 80-luvun alussa kiertävässä tivolissa kolikkopelinä ensimmäistä kertaa... vektorigrafiikka ja kaikki kaksi joystickia ohjaimina.

  Sitten tuli PC-aikana "uutena" tuttavuutena pelattua I ja !!. On vieläkin hauska peli...

  Edit: Jos kolikkopelitkin lasketaan lisäksi niin ehdottomia klassikoita Galaga, Xevious, Astetoids(vektoreilla), Invaders, Star Wars(vektoreilla), Exerion(Linnnanmäellä sain pelata vielä -94), Dragon's Lair ja Space Ace, Sitten oli joku peli jossa pingviiniin piti pistää kolme timanttia nippuun...
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017
 14. Sothis

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2008
  Viestejä:
  4 512
  Team Fortress 2 - ensimmäinen ja rakkain online FPS-räiskintäni
  Civilization V - huumetta!
  Skyrim - tehtävät, maailman tutkiminen ja hahmonkehitys pitivät otteessaan pitkään

  Erikoismaininnan saa Max Payne. Siihen aikaan kun se julkaistiin, oli oma elämäni hajalla ja Max Paynen pelimaailma oli ainoa lohtua tarjoava paikka. Pelasin sitä PS2:lla, en PC:llä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017
 15. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Vaikka kasarin lopusta olenkin pelannut aika aktiivisesti niin merkittävimmät ovat ensimmäinen Ghost Recon lisäreineen ysärin lopulla koska siitä alkoi innostukseni nettiräiskintöihin. Toinen on Silkroad online josta alkoi mun vuosia kestänyt ja edelleen voimissaan oleva morppien pelaaminen.
   
 16. Disturbia

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 133
  Raskaasti modattu Oblivion. Ensimmäistä kertaa tutustuin modien käyttöön ja Oblivion oli myöhäislapsuuden parhaita pelejä. Se tunnelma oli jotain aivan uskomatonta ja siihen maailmaan jaksoi uppoutua päivä toisensa jälkeen

  Myös Vampire the Masquerade - Bloodlines herätti suuria tunteita. Mikään peli ei tunnelmassaan ole päässyt samalla tasolle. Eikä mikään peli ole ahdistanut samalla tavalla :D Loistava peli, vaikka vikojakin (teknillisiä) riittää. Fan-patchit ovat erinomaisia

  Suurin on kuitenkin aina ollut Counter-Strike. Kaikkein lämpimin muisto liittyy ensimmäisille (ja ainoille) laneille jotka pidettiin silloisen pelikahvila Nookin tiloissa. Siellä oli CS Turnaus ja pääsimme toiseksi. Hävittiin finaali Populukselle. Oltiin 14v räkänokkia, oli erittäin hieno kokemus. Se kun ihmisiä oli katsomassa peliä ja mukana. Finaalitappio harmitti, mutta paljon kokeneempi ja parempi tiimi oli vastassa

  Nyt onkin sitten jännitys pinnassa kun kesäkuussa tulen Suomeen ja kaverien kanssa menemmä Vectorama laneille. Mielestäni hienoimpia asioita Counter-Striken tyylisissä peleissä on se voittaminen ja onnistumsien tunne - ryhmänä. Ei ainoastaan että yksin pärjää, vaan se kun kaikki pärjää ja tsemppaa toisiaan.
   
 17. menu

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2004
  Viestejä:
  7 751
  wing commander sarja
  ultima sarja
  baldurs gate pelit
  mechwarrior 2 mercenaries
  mech commander
  witcher
  starcraft
  diablo
  world of warcraft
  darksun
  ad&d goldbox sarja
  counter-strike betat
  command & conquer
  ufo
  quest sarjat sierralta
  monet lucasarts pelit
  mass effect 1
  dragon age origins
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2017
 18. dj_pirtu

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2001
  Viestejä:
  1 917
  Pidetään lista lyhyenä: Unreal vuodelta 1998. Ensimmäinen oikeasti todella hieno FPS-peli joka vei niin kovin mukanaan että tahkosin tunteja päivittäin kunnes se oli läpi. Koneena oli varmaan joku Pentium MMX ja Voodoo1.

   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017
 19. Jugo

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  1 115
  Pieni listaus minuun vaikuttaneista peleistä. Lista ei ole missään paremmuusjärjestyksessä:

  Baldur's Gate
  Fallout 1 & 2
  Deus Ex
  Super Mario World
  Legend of Zelda: Ocarina of Time
  Witcher 1-3
  Mass Effect 1-3
  Resident Evil
  Counter-Strike 1.6 (ylivoimaisesti eniten pelaamani peli)
  UFO: Enemy Unknown
  Final Fantasy 8
  Dragon Age Origins

  Siinäpä ne minuun suurimman vaikutuksen tehneet pelit.
   
 20. Creisi

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2012
  Viestejä:
  143
  Age of Empires 1&2
  Baldurs Gate 1&2
  Mass Effect 1-3
  Skyrim, Oblivion ja Morrowind
  Dragon Age Origins
  Fallout 2
  Mortal Kombat Trilogy
  World of Warcraft
  World of Tanks ja Warships

  Konsolipuolelta:

  Perfect Dark (n64)
  MAG (ps3 ai että konsolifin jannujen kanssa tuli mätettyä tätä joku 1600h)
   
 21. Pekonijuhla

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  234
  Age of Empires 1 ja jossain määrin 2
  C&C, Red Alert, Tiberian Sun
  Doom-sarja
  TK (Tapan Kaikki)
  Pro Pilkki
  Liero
  GTA-sarja (pl. 3) jota en ole koskaan pelannut läpi
  Colin McRae Rally -sarja
  CS 1.6
  Half Life 1
  The Last Of Us
  Quake-sarja
  NHL-sarja
  F1-sarja
  Uncharted-sarja
  Mortal Kombat-sarja
  God Of War-sarja
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2017
 22. Kopernikus

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2003
  Viestejä:
  1 409
  GTA Vice City (PC)
  Fallout 3 (X360)
  Halo (PC)
   
 23. Kylaenmies

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2010
  Viestejä:
  87
  Hitusen tulee nostalginen olo näitä listoja selatessa, et ai niin sellainenkin oli jne... Miten mahtavia pelejä onkaan tehty :rolleyes:

  Ei tainnut kenenkään listalla olla Heroes of Might and Magic 1-3, on muuten uponnut monen monet tunnit.

  Indiana Jones and The Fate of Atlantiksen ja The Dig:n kaltaisia pelejä toivoisin lisää.
   
 24. Tanner-

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2011
  Viestejä:
  189
  Olisi kyllä mielenkiintoisempaa lukea pelkkien listojen lisäksi vähän perusteluja tai nostalgiatarinaa näihin peleihin liittyen, kuten täällä jotkut ovatkin jo kirjoittaneet. Mikä teki tästä pelistä elämäsi merkittävimmän pelikokemuksen. Tässä omani:


  The Legend of Zelda (NES, 1988)
  Tähän peliin liittyy lapsuuteni ensimmäisiä pysyviä muistoja. Vuosi oli varmaan jotain 1991 tai 1992, kun NES-pelejä vuokrattiin kioskilta aina muutamaksi päiväksi, ja niitä sai pelata sen jälkeen kunhan oli käynyt ulkonakin leikkimässä. Muistan kirkkaasti, miten äitiäni ärsytti, kun en pelannut peliä kunnolla, vaan kävin painamassa konsolista resettiä ja kuuntelin mieluummin sen intron musiikkia. Nykyään saman teeman kuuleminen missä tahansa muodossa herättää kyllä uskomattomia fiiliksiä.

  Itse pelissäkin pääsin aikanaan sentään ensimmäisen luolan läpi.

  Listan voisi täyttää omalta osaltani pelkällä Zeldalla, mutta jätetään nyt tähän yhteen. Rakkaimmista pelisarjoista puhuttaessa se on kuitenkin kaukana ylitse muiden ja tulee aina olemaan.


  Super Mario World (SNES, 1992)
  2D-mario parhaimmillaan. Selkäytimestä ja ulkomuistista varmaan tulisi edelleen kaikki kentät. Tätä on pelattu niin paljon, että veikkaan sillä olleen vaikutusta jo ihmisen käden evoluutioon. 90-luvun alun lasten kädet ovat kasvaneet SNES-ohjaimen muotoiseksi, ja sama pätee itseni osalta.


  DOOM II: Hell on Earth (PC, 1994) & QUAKE (PC, 1996)
  Windows 95 oli juuri julkaistu, ja porukoiden 75-megahertsisellä IBM Aptivalla kelpasi hypätä FPS-pelien kelkkaan. Näille kahdelle pelille yhteiskunnianosoitus, sillä kumpaakin pelotti pelata aivan perkeleesti. Etenkin Quakesta on jäänyt ikuisia muistijälkiä niistä kauhuntunteista, jotka saivat yliotteen nuoresta pelaajasta, kun (muistaakseni) ensimmäisen episodin toisessa kentässä putosi sinne kellariin zombien kanssa. Doomia tulikin hakattua sitten koodeilla, ja riemua aiheutti jo pelkästään se, että löysi vihdoin ulospääsyn kentästä.


  Half-Life (PC, 1998)
  Tästä pelistä merkittävimmän kokemuksen tekee etenkin se, että se vaikutti lopullisesti siihen, miten käytän hiirtä pelatessa. Ensikosketus Half-Lifeen oli silloisen kaverini luona, ja hän sattui olemaan vasenkätinen, jolloinka hiiri oli hänellä luonnollisesti vasemmassa kädessä. Tästä viisastuneena itsekin oikeakätisenä nappasin hiiren vasempaan käteeni tämän pelin kanssa ja ajattelin että näin tätä kuuluu pelata. Ja se pelityyli on käytössä edelleen vuonna 2017, kun pelaan FPS-pelejä.

  Counter-Strike 1.3 - 1.6 (PC, 1999-200x)
  Hiiri vasurissa, mutta hyvin kulki peli. Lempimapit ehdottomasti ja aina cs_office & cs_italy CT:iden puolella. Yhdessä vaiheessa olin oikeasti hyväkin, tai no ainakin kaveripiirini paras pelaaja. Klaaneihin kysyttiin, mutta introverttina en oikein uskaltautunut sellaiseen touhuun mukaan.


  The Elder Scrolls III: Morrowind (PC, 2002)
  Morrowind - tuo kaikkien RPG-pelien henkinen vertailukohta ja roolimalli. Uppoutuminen ja seikkailun tunne oli jotain uskomatonta. Tästä pelistä lienee kaikki sanottu, mitä sanoa voi. Parhaiten on jäänyt mieleen tunnelma; Dwemer-raunioiden kolina ja Silt Striderien utuisen kutsuva huuto.


  World of Warcraft (PC, 2007-2009)
  Suluissa vain omat pelivuodet. Burning Crusaden ja Wrath of the Lich Kingin aikana tuli pelattua. Tahkottua suorastaan. Eipä sitä paljon muuta tullut tehneeksikään tänä aikana. Yksi tutkintokin jäi kesken pääasiassa pelin vuoksi. Tavallaan hienoa aikaa, tavallaan ei. Jokainen pelannut ja lopettanut varmaan tietää mitä tarkoitan. Silti, ei voi ohittaa kun puhutaan merkittävimmistä pelikokemuksista.


  Ori and the Blind Forest
  (2015)
  Tämä peli on kaikin tavoin yksi kauneimpia pelejä, joita on vastaan tullut, ja oli pakko valita se listaan mukaan.


  Lista taitaa olla paras päättää omien sanojensa syömiseen ja valita viimeiseksi
  The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
  Jonkinlainen ympyrä tämän pelin kohdalla sulkeutuu. Tämä tuntuu samalta kuin alkuperäinen Zelda aikanaan, mutta 3D-muodossa. Vaikea nähdä, että peli putoaisi listalta pois ajankaan kanssa. Takana on jo liian monta tuntia, jotta voisi puhua vain uutuudenviehätyksestä. Pelin imu on aivan valtava.


  Aikalailla klassikko-linjalla mentiin kun listaa nyt katsoo, mutta eipä voi mitään!
   
 25. itarumaa

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2013
  Viestejä:
  918
  Fallout 3 Xbox 360 konsolilla oli hieno kokemus. Varsinkin alku, ihan lapsuudesta aina siihen kohtaan kun ensimmäisen kerran pääsee Vaultista ulos ja koko maailma avautuu edessä. Toinen hieno Xbox 360 peli oli Alan Wake.

  Sitten F1GP formulapeli oli hieno silloin joskus, samoin rallipeli Toyota Celica GT rally, molemmat tais olla Amiga 500 pelejä. Kyseisellä konsolilla tuli myös pelattua Street Rod peliä ja oli hieno kun voitti sen King-hahmon siinä. Myös ensimmäinen Colin McRae peli oli todella vaikuttava kokemus, PC:llä. Samoin PC:llä GP2 peli jonka muistan ostaneeni PC:lle uutena.

  Vähän uudemmista peleistä sitten GTA III, IV ja V tekivät kaikki vaikutuksen. Samoin Mass Effect pelisarja ja Dead Space 1.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti