Eikö Suomessa oikeasti ole mitään muuta vialla kun yhden henkilön facebook päivitykset?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kisko ja sen Kaveri, 27.07.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Sanoisin silti, että hieman isompi kuin vastaavat monikulttuurisuutta vastustavat kokoontumiset.
   
 2. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  No ei siellä robottina mitään iskulauseita toistettu. Varmaan suurimmalla osalla osallistujista on jonkinlaiset enemmän tai vähemmän utopistiset unelmat rauhallisesta tasa-arvoisesta yhteiskunnasta, mutta tarkemmat mielipiteet varmasti vaihtelivat laidasta laitaan. Yhden oikean Suomen ajatus lienee useimmille paikalla olleille vieras, mutta en haastatellut kovinkaan monia.
   
 3. ignoreland

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2013
  Viestejä:
  111
  Kirjoitin monikulttuurisuudesta, en Immosen kommentista. Mutta kiitos ystävällisestä kommentistasi joka tapauksessa.
   
 4. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  No itse asiassa tuo pätee kyllä suurimpaan osaan muuhunkin "hommahenkisestä" keskustelusta monikulttuurisuudesta. Oikeastaan perustavaa laatua oleva ero on, että muun Euroopan johtajat puhuvat virheistä mitä on tehty maahanmuuttajien integroimisessa yhteiskuntaan, mutta suomessa monikultturismia vastaan pauhaavilla ei tunnu olevan kiinnostusta tehdä integraatiota paremmin, vaan yksinkertaisesti sulkea rajat joko kaikilta tai vain jollain karkealla kriteerillä kelvottomaksi toteamiltaan ihmisryhmiltä. Päin vastoin, tuntuu melkein siltä että monet toivovat samojen virheiden toistamista, että pääsevät ainakin sanomaan "mitä minä sanoin" tai vielä mielummin siihen, että vallalla olevat ihmisoikeusperiaatteet hylätään ja väärää kansallisuutta oleva aines ulostetaan massana maasta.
   
 5. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Oikeasti suurin osa tuli kuuntelemaan niitä esiintyjiä?.Siellä olisi ollut todennäköisesti ne samat naamat mitä muissakin samanlaisissa mielenosoituksissa jollei tuolla olisi ollut noita esiintyjiä.. :D
   
 6. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  Suvaitsevuutta mille?

  Sille et naisia joukkoraiskataan. Naisia eristetään omiin uimavuoroihin.
   
 7. Hug Eboner

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2013
  Viestejä:
  447
  Suvaitsevaisuutta ihmisiä kohtaan jotka eivät ole itse suvaitsevaisia ja joilla ei ole oikeasti mitään halua integroitua. :)
   
 8. jovo

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2007
  Viestejä:
  1 115
  Että sitten taas jeesukset pääsevät pätemään.

  Jos joku kansan valitsema julkisuudenhakuinen urpo tilittää tuntojaan jossain, niin kun kyse on monikulttuurisuudesta saadaan aikaiseksi moinen show ( Meillä on unelma - suvaitsevaisuus - rauha - rakkaus), johon jokaisen (julkkikset ja poliitikot kärkipäässä) pitää päästä mukaan änkemään näyttääkseen kuinka paheksuvia me ollaankaan näiden asioiden suhteen ja samalla ollaan niin suvaitsevaisia kaiken suhteen.

  Eikös tosiaan tässä maassa ole riittävästi ongelmia, joista olisi oikeastikin syytä mieltään osoitella.

  No ei. Nämähän ovat ne tärkeimmät asiat. Homojen oikeudet ja monikulttuurisuuden puolustaminen.
  Ainoat asiat, joissa tämä kansa lähtee kaduille.
  Jokseenkin säälittävää, mutta niin totta. Vtut työttömistä ja jatkuvista irtisanomisista tai johtajien ahneudesta, sekä yritysten kyvyttömyydestä hoitaa asioita muutoin kuin irtisanomisilla, kun muutakaan eivät osaa, puhumattakaan mihin tämä kehitys johtaa.
  Mitään ei tehdä työllisyyden parantamiseksi, jotta homma toimisi.
  Ilmeisesti koska mitään ei tehdä, niin näköjään pääkaupunkiseudun hyvätuloiset kansalaiset haluavat vaikuttaa edes johonkin ja tuntea olonsa tärkeäksi.

  Ajatus on kaunis, mutta kun joukkohysteria ja yhteinen asia saa nykyään parissa päivässä yli 10000 ihmistä maamme pääkaupunkiin paheksumaan, niin voi vain odotella mitä seuraavaksi.
  Mikä facebookin päivitys saa tämän tärinäväen taas liikkeelle minkäkin mielestään tärkeän asian puolesta.

  Ollaan suvaitsevaisia ja ei kuitenkaan olla. Koska se ainoa oikea mielipide on se oman yhteisön ja oikea.
  Kehitys on huolestuttavaa ja säälittävää, koska oikeat ongelmat jäävät vaille huomiota, kun järjestetään tällaisia joukkohysteerisiä hetkellisesti hyvän olon tuovia tapahtumia.
  Muualla maailmassa harrastetaan oikeasti todellista rasismia, joissa vääräuskoiset, vääränväriset, naiset, tyttölapset ja muuten vaan väärää mieltä olevat tapetaan tai raiskataan ja tapetaan.

  Näinhän muuten homma eteni myös muinoin Saksassa. Kun asiat ovat perseelleen, niin populistit saavat joukot liikkeelle..
  Mikähän taho tässä tällä kertaa on populistinen.
   
 9. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Jos tulivat pelkästään esiintyjien takia, niin pettyivät, koska äänentoisto oli sen verran huono, että ihmisten hälinä kuului selvästi musiikinkin aikana ja eivät nuo vetäneet kuin yhtä tai ehkä joku kahta biisiä kukin. On Helsingissä ihan saman tasoisia esiintyjiä ilmaiskonserteissakin paljon musiikillisesti laadukkaammin. Varmasti se auttoi porukan keräämisessä, että jotain ohjelmaa oli, eikä vain "meillä on miekkari, ottakaa omat banderollit mukaan" tyyppinen tapahtuma. Eiköhän siellä jokainen käymisellään jonkinlaisen statementin halunnut jättää, toiset syvällisemmän, toiset vähemmän. Ja ainakin tällainen jonkinlaisessa sinipunarvihreässä kuplassa asuva helsinkiläinen näki siellä tuttujakin.
   
 10. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Ei ole todellista. :facepalm: Vinkki sulle: Toi otsikko oli luotu silloin kun amppari OLI TÄYNNÄ tuota hypettystä EILEN KLO 20:58, ei nyt tai äsken.

  Yritä edes. :facepalm:
   
 11. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  No minkä ongelman ratkaisu siirtyi tämän asian käsittelyn ajaksi täysin jäähylle? Vastauksia saa olla vain yksi, koska ilmiselvästi olet sitä mieltä että asiat käsitellään yksi kerrallaan alusta loppuun.
   
 12. Raaka banaani

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2015
  Viestejä:
  1 622
  Siihen suuntaanhan se näyttää olevan menossa. Ehkä yhden puolueen sijaan tulee olemaan useampi, jotka kuitenkin käytännössä ovat yksimielinen yksi puolue.
   
 13. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Ei, vaan sananvapauden rajoittamista ja fasismia.
   
 14. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Ei ollut täynnä. Yritä edes. Mene eri medioiden sivuille ja katse niiden uutisten päiväykset ja kellonajat.

  "KAIKKI VAIN IMMOSTA, MISSÄ SÄÄTIEDOTUS???" :facepalm:
   
 15. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Sinulle ei vieläkään avaudu, että nämä kaksi asiaa ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.
   
 16. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ainoastaan siten, että Suomessa ratkaisuna tarjottu rajojen sulkeminen on vain yksi mahdollinen vaihtoehto muualla tehtyjen virheiden välttämiseen. Eikä kyllä oikeastaan kovinkaan realistinen vaihtoehto, mikä on yksi syy miksi pidän pelkästään sen tarjoamisen aika yksipuolisena antina keskusteluun. Minä keskittyisin enemmän siihen, että miten vapaat suomalaiset arvot saadaan säilytettyä sekä sisältä että ulkopuolelta tulevien ahdasmielisten vaikutusten paineessa ja mielummin tietenkin niin, että ahdasmielisiltä vaikutteilta viedään kaikkialla maailmassa terä pois.
   
 17. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Sori vaan mutta sulla menee nyt kovaa ja joka suunnasta ohi.
   
 18. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Mitä oikein selität. Katson Amppareita eilisestä, ja näen uutisia mm. näistä aiheista:

  Tuossa yhdeltä sivulta satunnaisesti otettuja uutisia Ampparista. En viitsinyt kopioida kaikkia. Voin postata kaiken, mutta voit katsota itse. Puhut siis ihan täyttä sontaa kun väität, että muusta ei olisi uutisoita. Ja jos katsotaan koko päivää, niin olet vielä enemmän kuutamolla. Toki ymmärrän, että sinua harmittaa lempiedustajaasi kohdistunut voimakas kritiikki...

  Sana "Immo" esiintyi tasan 4 rivillä tuolla sivulla. Siinä oli varmaan vajaa 100 uutisotsikkoa.
   
 19. Rekistöröitynyt

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2014
  Viestejä:
  2 150
  Salli minun nauraa mutta tässä maassako ei olla suvaitsevaisia? :D

  Menisivät vaikka Venäjälle marssimaan.
   
 20. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ollaan täällä pääosin, mutta ei se ei ole silti mikään itsestäänselvyys tai hyve joka ei voisi hävitä jos sitä ei vaalita. Ja oikeastaan teki ihan hyvää nähdä ihan tavallisia tallaajia tuossa tapahtumassa kun aiheesta vellovissa nettikeskusteluissa on joko masentavaa nuivuutta tai lapsellista taivaanrannanmaalailua ja usein vielä niin, että kaikki muut lokeroidaan siihen toiseen koriin.
   
 21. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 676
  No ensinnäkin se olennaisin: maassa maan tavalla ja lakia noudatetaan. Jos laki sanoo esimerkiksi, että eläimiä ei teurasteta tainnuttamatta, niin sitten täällä asuessa toimitaan niin. Jos ei toimita, sitten vastaanotetaan määrätty rangaistus. Ja jos (toivottavasti) tullaan säätämään laki, jonka mukaan lapsia ei ympärileikata ilman lääketieteellistä perustetta, niin sitten ei leikata. Jos leikataan, sitten kärsitään mukisematta tuomio lapsen törkeästä pahoinpitelystä ja/tai huostaanotosta. Naisia ei voi pakottaa naimisiin tai ympärileikata. Mitä tahansa jumalia ja uskontoa saa pilkata ilman, että kukaan leikkaa päätä irti tai heittää pommilla. Sananvapaus ei ole täällä etuoikeus, vaan oikeus.

  Enemmistö ja kantaväestö ei ole se, jonka kuulu tulla vastaan näissä asioissa. Kompromisseja ei tulisi saada tehdä uskonnon tai etnisyyden perusteella. Suomi on tietenkin otollinen kiristettävä näihin, koska täällä on muun muassa maailman hemmotelluin kielivähemmistö, dosentteja, jotka pyytävät anteeksi Saksan 70 vuotta sitten tarjoaman sotilavun vastaanottamista ja asevelvollisuudenkin välttää kuulumalla lahkoon.
   
 22. KirjauduSisään

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  227
  No höpöhöpö. Tuossa nyt sattuu olemaan Suomen vilkkaimmat paikat muutaman sadan metrin päässä. Tai tietysti jos statementiksi lasketaan se että haluaa kuulla Jukkapojan uusimmat kesähitit niin voinemme olla samaa mieltä.
   
 23. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Lähellä vilkkaita paikkoja se kyllä on, mutta se on myös sivussa yleisimmiltä kulkureiteiltä, joten erikseen sinne lähes kaikkien piti osata mennä. Eikä edes musiikki kuulunut niin erityisen voimakkaasti, että sekään olisi ihan ummikkoja uteliaita houkutellut sinne. Eikä koko tapahtumaa olisi edes Elielinaukiolla huomannut, ellei tiennyt että se oli siellä ja sen takia ehkä pikkuisen normaalia enemmän ihmisiä sielläkin. Ja kun edes esiintymisaikatauluja ei tainut olla missään julkaistuna, jonkun yksittäisen artistin vetämän yksittäisen biisin odottelu olisi jollekin sen takia paikalle saapuneelle olla aika tuskaista. En tiedä miksi joistain tuntuu ihmeelliseltä että Suomessa on paljon suviksia kun samalla kuitenkin valitetaan miten ne pyörittävät Suomen yhteiskuntaa kohti monikulttuurista tuhoa. Ehkä se statementti oli, että jos kokee suvikset vihollisiksi, kannattaa varautua siihen että vihollisia on aika monta.
   
 24. tozy

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2004
  Viestejä:
  132
  Ei ne artistit kyllä 15K kuuntelijan arvoisia olleet... Kaikella kunnioituksella heidän musiikkiaan kohtaan :D
   
 25. KirjauduSisään

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  227
  Edelleenkin se statement huomattavalle osalle oli, että tullaanpa tänne ydinkeskustaan katsomaan mukavaa ilmaiskonserttia. Muutenkin tuo mielenosoituksellinen tai poliittinen puoli koko hommassa oli lähinnä jotain missikisojen "maailmanrauhaa ja rakkautta" -tasoa. Tai no olihan siellä ne vakioanarkistit huutamassa vittua.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti