Dota 2

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Greetie, 13.10.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Myofist, Jesus saves ja nyt JESUSSAVES2 ja sama angsti jatkuu! :D

  Aloin pelaamaan zeus midiä. Välillä solo rankedia ja MMR nousi 3780 --> 4022.

  40 games, 80% win rate. Pitääpä jatkaa mille tasolle loppuu MMR nousu.
   
 2. hyperion

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2001
  Viestejä:
  4 823
  OT: JESUSSAVES2 ikibanniin.
   
 3. Rytkonen_a

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2010
  Viestejä:
  1 509
  Counter Strike ja Starcraft ovat pysyneet muuttumattomina toista vuosikymmentä mutta Dota 1:n kehityksen menivät lopettamaan. Olen sanaton.
   
 4. Jussi77

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  251
  No, tuleehan tätä vielä pelailtua, joskin vähemmän kun aiemmin. Uusi patchi on mielestäni ihan hyvä ja vaikka tässäkin pätsissä on omat syöpä-sankarinsa, ei meno ole ihan yhtä typerää kuin pari patchia takaperin esim. sniper ja troll warlord risaisuudet. Uudet itemit toivat hieman vaihtoehtoja buildeihin mutta toisaalta taas sitten esim. earthshakerin scpeter -uudistus meni vähän pieleen; kivaa, mutta aika olematon etu siihen nähden että toisilla heroilla scpeteri on ihan "must" juttu. Shakiralle tuota ei varmaan ehkä jaksa rakennella.

  Solo- sekä ryhmä-MMR on siinä 2k kieppeillä, muutaman pinnan alle tällä hetkellä. Peakkasin jossain2.3k mutta kun oma heropool keskittyy lähinnä support -hahmojen pelailuun, on nousu hieman vaikeaa vaikka väitän kyllä (kuten kaikki muutkin) että taitotaso todellisuudessa voisi olla hieman korkeampi. Suppea heropooli on omasta mielestäni tällä hetkellä este nousulle, mutta olkoon. Pelejä on joku ~2500 takana ja tunnen kyllä käytännössä kaikki herot, roolit ja skillit. Sen kuitenkin sanon (mitä tietysti kaikki aina väittävät vastaan) että tuolta 2k bracketista esim. 3k nouseminen pelaamalla supportteja on aika haastavaa (ei tietenkään mahdotonta) koska pelaajien taso tuolla 2k bracketissa vaihtelee niin paljon. Joukossa on ihan tuoreita pelaajia, täysin puusilmäisiä pelaajia ja ihan hyviä pelaajia. Ei ole kivaa huomata että omalla freefarmaavalla carryllä onkin 20 min kohdalla itemeinä ruskeat monot ja ring of aquila, kun lasthitting on niin vaikeaa. Yksin pelaamalla ei pärjää, etenkään jos ei pelaa midiä tai carry -roolia.

  Oma jälkikasvu on soloq -rankiltaan ~5k MMR -tason pelaaja ja hänen kanssaan stackissa pelaaminen (yleensä sijoitutaan jonnekin ~2,5k tasolle, koska myös hänellä ryhmä-MMR n. ~2,7k - eipä ole hirveästi tullut stackissa pelailtua) taas on lähinnä "Free MMR!" -tason pelailua (75% winrate viimeiseltä kuukaudelta, muutama pikku "työtapaturma" mahtuu joukkoon) mutta usein ihan kivaa sellaista. Ihan hyvin noissa peleissä itsekin kestää kyydissä ja tuolla taas huomaan että support-hahmon pelaamiselle on jopa tilaustakin. 2k bracketissa hard support -rooli on usein vähän turha, koska pelit usein ovat aika kaoottista ja sekavaa mätkintää, jossa jopa tuuri ratkoo matsit suuntaan tai toiseen. Ei tietenkään aina.

  Omniknight edelleen eniten pelattuna ja suosikkiherona, kohta 500 matsia Omnilla täynnä. Kaikenlaisia buildeja on tullut kokeiltua...
   
 5. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Kannattaa siirtyä babysitter tyylisestä supporttaamisesta siihen että hylkäät sen saamattoman carryn sinne omalle linjalleen ja lähdet ravistelemaan muita linjoja.
   
 6. Jussi77

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  251
  Näinpä, riippuu tietysti vähän siitä mikä tilanne lanella. Toisaalta sitten kun kökit mid-towerin takana odottelemassa että midi painaa low-hp heron tornin taakse tapettavaksi ja tätä ei koskaan tapahdu, niin siinä on sitten jo heti XP:ssä ja kullassa perässä.
   
 7. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Peli ois muuten hyvä mutta palaa hermot niihin satunnaisiin pelikavereihin. Pelaan Euro servereillä ja matsit on täynnä kielitaidottomia RYSSIÄ ja idiootteja jotka pikkaavat suoraan techiessin tai invokerin huonolla menestyksellä.
   
 8. Lepuff

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2005
  Viestejä:
  680
  Mute nappia vaan suoraan. Itse pyydän alkuun että puhukaa englantia, tai olkaa hiljaa. Jos se mongerrus jatkuu niin chat ja voice mutet päälle. Siinä vaiheessa on minulle ihan yksi vitun hailee tahtooko tämä instapick mid tangoja / wardin siihen midiin, jossei osaa pyytää englanniksi niin olkoot ilman.
   
 9. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Voi kyllä, tämä on niin totta. Ilmeisesti tuohon Invokeriin löytyy jotkin scriptit/makrot jolla noita spellejä pystyy paukuttamaan helposti vaikka iivanan peliäly onkin sitten siellä 1.5k paskatierillä. Ja Techies pilaa joka helvetin matsin, oli se sitten omalla tai vastapuolella. Saisi Putin vihdoinkin keksiä, että internyet on saatanasta ja venäläisiä on suojeltava länsipropagandalta vetämällä töpseli seinästä.
   
 10. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Noita sciptejä alkaa kertyä dotaan aika paljon.
  -Techiesin automaattiset pommit(+force staffi)
  -Nagan illuusioilla usean kämpin stäkkääminen
  -Invoker yhden painalluksen skillivalinnat
  -Taidottomien meepopelaajien helpotukset

  Ja muutama harvinaisempi, mistä nähnyt keskustelua/videoita: pudgen auto hook, automaattinen orchid/scythe of vyse/phantom assassin 100% crit change.
   
 11. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  EURO WEST täynnä ryssiä, EURO EAST vielä pahempi tilanne, USA serverit ovat pingin takia pelikelvottomia mutta myös siellä on ryssiä enemmän kuin tarpeeksi. Mä luovutan, ei näiden ryssävajakkien kanssa pysty selviytymään. Voi kun kyse olisikin pelkästä kommunikaatiogapista, mutta näiltä itärajan apinoilta on pakko puuttua useampikin keskeinen aivosolu. Näkeehän sen jo urheilun puolelta, ei ryssät kykene edes keskenään tiimipeliin oli kyseessä sitten jääkiekko, jalkapallo tai mikä tahansa muu joukkuelaji. Iivanat sen kun sooloavat aivot nollissa ja egop tapissa.
   
 12. perato

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  1 482
  Jääkiekon MM-kultamitalistit viimiseltä kymmeneltä vuodelta. Kanada, Venäjä, Venäjä, Tsekki, Suomi, Venäjä, Ruotsi, Venäjä, Kanada Kanada. (+4 muuta mitalia).

  Suurin ongelma on kieltämättä tuo kulttuuri- ja kieliero, mitä Valve ei jenkkiyhtiönä pysty käsittään. Siinä missä suomalainen mielellään pelais ruottalaisen, saksalaisen ja jopa ehkä virolaisen kanssa, nii venäläinen ei oo sellanen et niitten kanssa mielellään pelataan vaikka ne olis ihan kiltisti. Jonku verran handlasin venäjää vielä siinä vaiheessa ku Dotaa alottelin ja aikalailla saivat paskaa niskaan vaikka puhuivat keskenään vain peliin liittyvistä asioista. Sit ku jotku puhuu keskenään englantia nii ei haitannu ketään vaikka se ei liittyny peliin millään tavalla.

  Mut joo, jäi kyl itelläki tämä peli josaki vaiheessa ihan sen takia ,ettei löytyny ketään neljää pelaajaa, jotka olis jaksaneet pelata tätä ilman, että peliä otetaan ihan tosissaan.
   
 13. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Saa olla melkoinen vatipää, jos näkee jotain positiivista ryssäinvaasiossa. Tiesitkö että pelistä löytyy Ryssille oma server? Ainakaan ryssääapinat eivät tiedä, kun peeloilevat muilla servereillä aamusta yömyöhään. Kun olen valinnut suositelluksi kieleksi yksinomaan Englannin, oletan, että myös muu tiimi pitäytyy Englannissa. Valitettavasti homma menee käytännössä päinvastoin.. Speak RUS or LOSE
   
 14. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Tarpeeksi kun häviät niin pääset omalle tasollesi. :) Silloin alkaa tulemaan voittoja. Vinkkinä jos haluat että pääset ratingissa ylös niin pelaa solo mid jos luulet olevasi parempi mitä tiimisi.

  Pro tip 2: Painan pelin aikana entteriä ja chat aukeaa. Sitten klikkaa täppää:"Mute all chat". Kukaan ei voi puhua sen jälkeen mitään. Ainoastaan chat wheel lauseet tulevat läpi, joka on ainoa tarvittava kommunikaatiomuoto tässä pelissä.
   
 15. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Voi jos se vain olisi pelkästä language barrierista kiinni.. Ryssillä on aivojen tilalla Kremlin kokoinen ego, joka näkyy kaikin tavoin näiden pelaamisessa. Kuinka monta peliä on mennyt pöntöstä alas, kun ryssät pillastuvat, siitä on leikki kaukana. Jokunen viikko sitten oma Voidi tappoi tahallaan omiaan ultaamalla ja syötti kuriireja. Typerää olettaa, että chatin piilottaminen estäisi tahallista peeloilua.
   
 16. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  You reap what you sow. Onhan ne igorit välillä kuumaverisiä mutta niidenkin kans voi pelata kun unohtaa oman ylpeyden ja pelaa vain peliä. Tippasipa tuossa igorikin minua international rankedissa kun roamasin ja supporttasin earth spiritillä vaikka välillä oli vähän vaikeaa. Hoidin jopa divinen pois vihujen basesta kun igor vähän kuumaverisesti meni yksin "voittamaan" ja sitä vedettiin perseeseen. Voitettiin se peli heti sen jälkeen kun toin divinen takaisin kotiin svenille.

  Välillä sattuu paska tiimi, mutta sille ei mahda mitään. Kannattaa muistaa myös se että sinun tiimissä voi olla 4/5 ryssää koska itse olet ehta kuningaspelaaja suomalainen. Vihuilla todennäköisyys on suurempi.

  Onko antaa esimerkki peliä missä oma voidi tuhosi tahalleen pelin?

  Kuten sanottua, mid core on helposti 50% koko pelistä. Pelaa sitä ja voita pelit yksin jos tunnet että itse olet se paras ja venäläiset ovat vain estämässä pääsysi 5k sarjaan.
   
 17. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Jotkut pelaajat ovat yksinkertaisesti täysiä mulkkuja, erityisesti striimaajat. Trollaamalla saa katsojia ja vittuuntuneet allyt ruokkivat trolleja entisestään.

  Mä oon yrittänyt pyytää MID-lanea heti kättelyssä, mutta harvoinpa sinne päästetään. Suurin ongelma on useimmiten idioottimaiset pickit, joilla ei ole mitään synergiaa. Yleensä se tiimi voittaa, joka pikkaa puskutiimin ja pubtrainaa viidellä alusta lähtien.
   
 18. Nahkasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2008
  Viestejä:
  345
  Tuo mute all muuten varmaan parhaita vinkkejä. Oma tasokin siinä vaan laskee kun pelaa vihaisena. Heti vaan mutelle sakkia jos alkaa häiritseen. Koittaa pysyä positiivisena ja tehdä parhaansa.

  Viimeiset pari vuotta pyörinyt 4k pinnassa, jossain pätsissä spämmäsin 5k itteni pelkällä drowlla. Nyt taas saanut alkaa opetella uudestaan koko peliä. Hauskaa kun vuosien jälkeenkin pelistä löytää vielä ihan uusia ulottuvuuksia.
   
 19. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Itse olen pelannut nyt 10v dota uran aikana ensimmäiset pelit Invokerilla. Peli tuntuu kyllä tuoreelta kun tuolla pääsee vauhtiin. Vähän on mekaanista ongelmaa vielä mutta Quas/Wex on helppo ja voi auttaa tiimiä aika hyvin tornado/emp/coldsnap combolla. Quas Exort buildi on kyllä haastavampi varsinkin jos haluaa hienoja meteor/sunstrike/deafeningblast comboja blinkki euliin.

  Mutta jos tämän nyt kunnolla opettelen niin eiköhän se high-way aukea pois tästä 4k roska tieristä! :D
   
 20. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Mikähän kuningasidea on muodostaa tiimejä SOLO ja TEAM MATCHMAKING pisteiden perusteella?
  Samassa tiimissä Invoker ja Alchemist joiden TEAM MMR = 3300
  Alchemist Solo MMR 5200 ja Invoker Solo MMR 4900. Siitä huolimatta teamit "tasapainotetaan" näiden TEAM MMR mukaan, jolloin team balance menee päin vituraa.

  Mikä heroihin tulee, Alchemist, Invoker ja Tinker ovat rikki. Arc Wardenin sentään tajusivat korjata ajoissa, mutta mikä kestää näissä kolmessa? Onneksi on Captain mode
   
 21. BORINBOIKA

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2014
  Viestejä:
  313
  Counteraat nuo herot. Ta on midissä tosi hyvä invokeria vastaan ja PL myös. Alchemistia vastaan pickaat midiin timbersawin tai supportiksi AA. Tinkeriä vastaan tarvitset spectren/night stalkerin/spirit breakerin :) Ei nuo herot rikki ole niitä vastaan pitää vain osata pelata.
   
 22. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Ei toimi Publassa valitettavasti. Jos voisin valita allyjen herot, homma olisi piece of cake. Mutta ei, ryssäapinat pickaa kolmena viimeisenä hard carryt. Vedin jo yhdessä pelissä ABANDONin, kun first pickasin Akashan midiin, jota seurasi randomed Medusa, Wraith King, Phantom Assassin ja Anti Mage.
  Jos Ryssät saisi potkittua omille servereilleen, pelin taso olisi 8000 % parempi. Mongoloidien kanssa ei pysty pelaamaan
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2016
 23. BORINBOIKA

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2014
  Viestejä:
  313
  Niinhän se on, itse pelailen partya pääosin räjähti pää tohon soloQ. Välillä kun ei saa viiden partya je menee 2/3 partylla niin kyllä sitä miettii et miten nää kaverit on tänne 4k:ho päässy...
   
 24. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Oon nähnyt vihujen tiimissä solo6300mmr Balanarin kun pelattiin team rankedia. Voitettiin se peli silti kun tämä 6300mmr heppuli quittasi kun kolme gänkkiä jotka teki aika alussa johti hänen omaan kuolemaansa. :)
   
 25. Jussi77

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  251
  Hieman oli matchmaking rikki tuossa viikonlopun aikana, samassa pelissä (soloQ ranked, kaikki soolojonottajia) 900 mmr pelaaja sekä 3,2k mmr pelaaja. Yli 2k eroja ei pitäisi pystyä olemaan pelaajien välillä. Joukkueiden average mmr erosivat 170 toisistaan, joka on tuolla tasolla merkittävä ero. Tämä siis heti sen jälkeen kun pelikoordinaattori oli nutullaan. Seuraavassa pelissä oli minun (~2k mmr) kaverina 800 mmr pelaajia, average mmr taisi olla pelissä 934 omassa tiimissä.

  Lienee sanomatta selvää, että kumpikin peleistä oli täysin poskellaan, koska tiimien sisällä pelaajat olivat aivan eri maailmoista. Hienot -36 mmr, oman joukkueen 3,2k mmr Luna otti täyttä häkää turpiin vastapuolen 900 mmr silenceriltä...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti