Dota 2

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Greetie, 13.10.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  En ole onneksi yksin mielipiteeni kanssa. Paska peli ja vielä paskempi community, kuten tästäkin langasta huomaa. Dotan communitystä tulee mieleen jotain koulukiusattuja peräkammarinpoikia tai down syndrome nuoria, joiden kanssa ei luonnollisesti pysty aikuismaiseen keskusteluun. I rest my case
   
 2. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Kehumasi comminity


  Helmpompi sanoa, mikä honissa on parempaa kuin Dotassa niin ei tarvitse kirjoittaa pitkää listaa.
  -Bubbles
   
 3. srsbsns

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  468
  Mitä haluat ihmisten kirjoittavan takaisin viesteihisi? Lueppa nämä sinun viestisi uudelleen ja katso peiliin.

  Paska puhetta. Suurin osa näkyy, mutta pelissä on myös pienijä jippoja, joilla pidempään pelaajat saavat ylilyönti aseman, koska tietävät pelin mekaniikat paremmin. Ja mitä väliä tällä on, jos kerran olet pelannut sitä "AITOA DOTAA"? Sinunhan pitäisi tietää nämä jo.

  Mielipide.

  Ei ole turha, vaan metapeli muuttuu koko ajan tämän takia. Yksi pieni asia, joka pitää pelin mielenkiinnon yllä. Tämäkin tosin mielipide asia.

  Sama kuin ylempänä.

  Ei ole kyllä ainut peli. Kaikki MOBAT, joita olen itse pelannut, niin sama kaava kaikissa. Eikä rajoitu pelkästään MOBA peleihin. Tervetuloa Internettiin.


  ??? Kyllä minä saan kaiken tiedon päivityksistä turnauksiin ihan vain lukemalla kotisivut.

  Eivät ole. Kyllä minä olen ainakin saanut kaikista ihan aiheellisista reporteista kiitos viestin ja uuden reportin kaupan päälle. Tosin en spämmi niitä heti ensimmäisiin pelaajiin, joiden kanssa pelaan. Sanoit aikaisemmin, että leavereita on. En tiedä millä tasolla pelaat, mutta kuulostaa alle 1K mmr ja siellä varmasti onkin.

  Tällä rahoitetaan osa turnauksista (lue: Majorit) ja pelin tulevat päivitykset. Ei kyllä minua häiritse yhtään, vaikka mainostavat esineitä peleissä.

  Ja tämä vaikuttaa peliin miten? Bait?

  Hei, ainahan voit pelata sitä HoN. Ei kukaan kiellä.
  Suurin osa kyllä löytyy. Tuo Lich esimerkki on kyllä täyttä tuubaa. Kyllä se ihan oikein lukee siinä tooltipissä. Paina ALT, niin näet tarkemmin mitä spellit tekevät. Ja range/radiuksen näkee laittamalla kursorin skillin päälle?

  Noin. Oletko nyt tyytyväinen, kun down-sydroomainen kusipää koulukiusattu peräkammarinpoika antoi palautteen? Ole hyvä.
   
 4. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Oivoi :D Myofisti kun mainittiin niin oli pakko palata lukemaan kaverin vanhoja postauksia. Aika samanlainen kaveri tää jeesuskin kyllä. Odotellaan vielä hetki niin alkaa tulemaan photoshopattuja kuvia matsien loppustatseista.

  Spoilerissa niille jotka ei muista tai eivät lukeneet lankaa sillon.
   
 5. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Muistuipas HONin kosmeettiset 10$/kpl pökäleet, jotka muuttavat heron ulkonäköä niin ettei niitä edes tunnista.
   
 6. Crapper

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 101
  Tämä oli kyllä hyvä tapaus. Pisti vieläkin hymyilyttämään :)
   
 7. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
 8. E.G.E

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2013
  Viestejä:
  296
  Hehe hauskaa keskustelua :D

  Onkos täälä jotain claania mihin mahtuis tällänen amatööri aloitteleva dotan pelaaja?

  Joskus tuli pelattua lollia ja oli ihan hauska mut alko oleen ihan liian vakavaa se pelaaminen joillekkin.
  Sit se vaan jäi sen pelaaminen eikä jaksa sitä alottaa uudestaan joten kokeilen tätä
   
 9. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Itseasiassa pelimekaniikan erot ovat melko suuria Classic Dotan ja DOTA II välillä. Moniin pelimekaniikkaan liittyvistä kysymyksistä ei välttämättä löydy luotettavaa tai loogista vastausta edes Dotaan perehtyneiltä foorumeilta. Puhumattakaan siitä, mikä luokitellaan Dota II:n "ominaisuudeksi" ja mikä taas bugiksi. Dota II on huomattavasti bugisempi kuin alkuperäinen.

  Melko suuri kontrasti synkkään ja aikuisempaan makuun tehtyyn WC3 engineen. Toisaalta LOL:ia hakkaavat jonneikäiset esiteinit ovat Valven ensisijainen kohderyhmä. LOL:n asiakkaistahan tässä kilpaillaan loppujen lopuksi sen sijaan että pyrittäisiin miellyttämään vanhan Dotan faneja.

  Why fix something that aint broken? Kuinka paljon jalkapallo tai shakki on muuttunut viimeisen 10-vuoden aikana tai vaikkapa Koreassa edelleen suosittu Brood Wars? Kumma juttu, kun muuttumaton metapeli ei ole vienyt näistä lajeista mielenkiintoa.

  Dota II on pakko olla jotain vikaa, kun pelimekaniikkaa ja balancea käännetään ympäri joka toinen viikko?

  Dotassa on tehty historian aikana kaksi suurta reworkkia: Guinsoo lähti ja Icefrog jatkoi kehitystä ja Dota II julkaisun jälkeen myös alkuperäistä Dotaa lähdettiin muuttamaan kovalla kädellä Valven haluamaan suuntaan (wannabe LOL). Suurin osa itemien, pelimekaniikan ja sankarien reworkeista on täyttä paskaa. Rahaakin tulee perkele enemmän kuin easymodessa aikanaan. HONissa viehätti pelin haastavuus, kun mitään ei saanut ilmaiseksi ja kallein geari saatiin kasaan harvemmin.

  Kumma juttu, kun vastaavaa jonneilua ei ilmene mm. Heroes of Stormissa saati muiden genrejen peleissä kuin poikkeuksetta. Dotan communityn huonous painaa aivan omassa sarjassaan.

  4k mmr lukee rankedissa. Noin 50 % peleistä ei pääse edes pickaus ruutuun, kun joku quittaa tai lagaa pihalle. Joka kolmannessa ranked pelissä joku vetää herneen nenään ja Abandonaa saman tien tai sitten menee afkaamaan fountainille ja lentää automaattisesti pihalle.

  Valtaosa rahoista menee kylläkin Valven sikariportaalle ja bankstereille. Lähes naivistista kuvitella, että Valve olisi jotenkin community friendly tai harrastaisi hyväntekeväisyyttä. Itseasiassa Valve on vittumaisimpia pelitaloja fanejaan kohtaan ja kommunikoi asioista ainoastaan oikeussalin puolella. Hyvänä esimerkkinä faneille vittuileminen HL 2 Episode III:n suhteen.

  Ottaen huomioon kuinka paljon resursseja peliin ja erityisesti sen markkinointiin on laitettu ja silti otetaan pataan LOL:lta mennen tullen. Erityisesti mua kismittää se, että juuri Valven kaltainen kivikasvofirma osti Dotan itselleen, joka vaikutti mm. HON:n negatiiviseen kehitykseen, kun Valven lakimiehet vaativat Dotaan viittaavaan contentin poistamista. Myös alkuperäinen Dota kärsii tästä, kun peliä lähdettiin muuttamaan Valven ehdoilla. Valve myös omistaa nykyään kaikki oikeudet Dota:n trademarkiin, mukaanlukien Playdota:n domainin, joka siirtyi Valvelle 2011.

  Tarkista ny hyvä herra faktat, ennenkuin lähdet mutuilemaan. Suurin osa my ass, ellet sitten halua pysyä pimennossa pelimekaniikasta ja nauttia sen tarjoamista yllätyksistä.

  kun argumenttisi loppuvat kesken, vedetään pöytään pakan alin kortti.


  Megacritic ei myöskään valehtele: User score 6.2/10 lähes 12000:n arvostelun otannalla, joka on kieltämättä melko paska tulos. Esim. Starcraftilla on 9.1/10 ja Half Life kakkosella 9.3/10 vastaavat pisteet.
  http://www.metacritic.com/game/pc/dota-2
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2016
 10. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Kun kerta suosiossa verrataan LoLiin niin verrataan nyt toki myös scoreissa:

  http://www.metacritic.com/game/pc/league-of-legends 5.6/10. Metacritic ei tosiaankaan valehtele. Ja paska on silti paskaa vaikka siitä miljoona paskakärpästä nauttisikin.

  P.S Jokaikisessä pelissä jonka suosio on yhtä kova kuin esim. CS:GO/DOTA2/LOL on "paska community". Se on ihan tunnettu fakta. Johtunee pääosin siitä että se parempi osa communityä pelaa omissa porukoissaan ja "publicilla" näkee lähinnä sitä pohjasakkaa.
   
 11. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Disclaimer: Viestin tarkoitus ei ole syytellä ketään mistään (altteroinnista tai vastaavasta).

  Noniin poijjaat Dota2 langassa alkanut kumma kuhina. Tässä aamukahvea juodessa pitää aina tarkastaa tilanne tietyissä threadeissa ja nyt viime aikoina on taas Dota2 langassa kuulunut sellaisia asioita jotka nostivat kylmät väreet pintaan. Kysyin itseltäni kun luin Jesus Saves nimimerkin postauksia että miksi selkäpiissä on tunne että olen nähnyt näitä aikaisemminkin. Noh ylempänä joku linkkasi nimimerkin Myofist sekoiluihin ja kiinnostus heräsi.

  Faktaa @ Myofist:
  ---------------------
  - Viimeisin viesti murobbs: 4.10.2014
  - Vietti suurimman osan aikaansa osioilla Yleistä keskustelua, Pelit ja Konsolit, Urheilu.
  - Viestejä mm: Dota2, Starcraft2, Kysymyksiä&Vastauksia (Pieniä kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta) II

  Faktaa @ Jesus Saves:
  ---------------------
  - Tunnus luotu murobbs: 31.08.2014
  - Viettää suurimman osan aikaansa osioilla Yleistä keskustelua, Pelit ja Konsolit, Urheilu.
  - Viestejä mm: Dota2, Starcraft2, Kysymyksiä&Vastauksia (Pieniä kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta) II

  Aika jännä. Myofist lopetellut postaukset niin jesus saves on alotellut. Hassu risteymä. Myofist lopetti HON threadiin postaukset koska eräs käyttäjä sai kaverin kiinni paskan puhumisestaan pahimmalla mahdollisella tavalla. Myofist sanoi aina olevansa ylempää keskitasoa rankingissa (1700mmr) ja peli oli bugeja täynnä ja community paska. Vertasi HoNia dota1, miten HoN oli hyvä kun tekivät pelistä dota1 kopion mutta sittemmin tuli itse keksityt herot/itemit ja paska balanace niiden kautta. Saisivat ottaa mallia Dota1 tyylistä. HETKINEN!!

  Muistaako kukaan sitä kun Myofistilla levisi pää ja haukkui kaikki Down Syndrome pennuiksi? Tai niitä sataa kertaa kun community oli täynnä Down Syndrome pentuja? :D  Ei siinä mitään, aika paljon yhtäläisyyksiä Myofistin ja Jesus Saves välillä. Noh tää nyt oli pikainen aamukahve Sherlock Holmes idea. Jatkakaa...


  Ja myofist voisi painua taas vittuun.
   
 12. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Rakentavaan keskustelua ei täällä saa aikaiseksi kuin muutaman nyymin kanssa. Ensin leimataan trolliksi, seuraavaksi then don't play the game -kortti ja viimeisimpänä syytetään että kaikki Dota 2-kriittiset postaajat ovat saman trollaajan kynästä. Jos teillä ei ole esittää mitään otsikkoon liittyviä argumentteja niin kannattaako edes postata?
   
 13. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Disclaimer: Viestin tarkoitus ei ole syytellä ketään mistään (altteroinnista tai vastaavasta).

  Mutta pistää miettimään... se koira älähtää... ja sitä rataa. :kahvi:
   
 14. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Turha odottaa rakentavaa keskustalua kun et sitä itsekään tarjoa. Tuolla tyylillä kun katsoisi, mitä tahansa peliä niin kaikki ne olisivat paskaa. Varsinkin HON, jossa maailman paras community ja devit, joita kiinnostaa vaan tehdä toinen toistaan typerämpiä skinejä heroille :think:

  Ja älä puhu paskaa. Garenan dotan pelaajien käytöstavat olivat kaikkea muuta kuin hyviä.

  E: nyymin ? Olisiko aika palata ylilaudalalle...
   
 15. R a y

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2013
  Viestejä:
  260
  Tää ketju ja etenkin tää sivu kertoo aika paljon tän pelin (suomi) communitysta
   
 16. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Ja tämä on vielä se korkeaotsainen osa communitystä :D
   
 17. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Suomistäkkejä vastaan on mukava pelata. Helpoimmat voitot ikinä.

  Тем не менее, самые дружелюбные игроки находятся в соседних серверов
   
 18. BaXteR

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2001
  Viestejä:
  515
  Kaupungilla kiertää huhu että Suomen Dota 2 -liiga on tekemässä paluun. :smoke:
   
 19. jäinen maiden

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2014
  Viestejä:
  1 478
  Onhan se tuossa jo puolisen vuottan pyörinyt vissiin kuukausittain Taurora cup nimellä. Järjestävät ohessa myös CS:GO turnauksia.
   
 20. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Tuli tehtyä kokeilu. Tein uuden accountin ja pelasin 150 peliä että pääsee rankediin ja pelasin 10 kalibrointi matsia että näen miten järjestelmä toimii ja tuleeko radikaalisti erilainen MMR mitä main accountilla.

  Main account MMR: 3670
  Uusi account MMR: 3795

  Aika tarkka sanoisin.
   
 21. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Aika hyvinhän tuo osuu kohdalleen. Alkaa olla Valvellakin sen verran dataa käytössä että halutessaan saavat kyllä säädettyä hyvinkin tarkaksi tuon algoritmin jos haluavat.

  AP on ilmeisesti poistettu matchmakingistä toistaiseksi, mikähän siinä lienee taustalla?
   
 22. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Tein itse samaa kokeilua ja aikalailla samaa se tarjoaa varmaan mullekin. Party kalibroi 500 rating mainaccoo ylemmäksi(tosin party on mainillakin 400 rating alempana kun solo) ja sooloa en ole saanut vielä kalibroitua.
  En kyllä käsitä mikä logiikka tuossa on, että tarvitsen lvl 50 trophyn pelatakseni solo ranked mutta on täysin ok pelata party rankedia kunhan kaveri laittaa jonon? :D Trophjy lvl 20 jälkeen on siis päässyt party ranked kunhan partyssä oleva kaveri laittaa jonon enkä minä.
   
 23. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Huomasin, että peliin on jälleen kerran tullut jättimäisiä patcheja triljoonan uuden itemin ja ziljoonan metagame muutosten kera. Suuntaus on entistä enemmän League of Legends suuntaan, kun pelejä pyritään keinotekoisesti lyhentämään lisäämällä kullan tuloa ja halventamalla gearia kautta linjan. En tunnista enää yhteyttä alkuperäiseen Dotaan ennen Valven sekaantumista kuvioihin. Homma on lyöty läskiksi jo aikaa sitten, eikä paluu menneeseen ole. Miljoonat bugit ja serveriongelmat sen sijaan korjaamatta.
  R.I.P. DOTA, sellaisena kuin tunsimme sinut

  PS. Ei tunnu muron kovimpia fanittajia kiinnostavan, kun ketju nukkuu Ruususen unta :)
   
 24. Rytkonen_a

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2010
  Viestejä:
  1 509
  Vasta tuossa hetki sitten tuli iso Spring Cleaning patch missä korjattiin ihan älyttömästi kaikkea. Mikä vika on uusissa itemeissä? Halventunut tavarakin on enimmäkseen support-kamaa, esim. tp:t, wardit ja kuriirit. Mikään muu item ei ole muistaakseni sen kummemmin halventunut, reseptien tilalle on tullut itemeitä. Viimeisin pätsi lisäsi esim. armor-auran torneille, mikä hillitsee sukelluksia ja 5-man pushia. Mutta miten vaan. :)

  Ja selvä juttuhan on että näillä muutoksilla ohjaillaan metaa johonkin suuntaan, ettei pelaajat kyllästy ja häivy. Vuoden päästä voi vaikka olla taas se 4 protect 1 farm fest -meta. Lisäyksenä vielä että Mr. Lizzard on ohjannut pelin enemmän team fight -painotteiseksi, todennäköisesti sen takia, että peli olisi mukavampi katsoa. Pelien pituudessa en ole huomannut juuri mitään eroa parin vuoden takaiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2016
 25. JESUSSAVES2 Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2016
  Viestejä:
  4
  Kumma juttu, kun monet klassikkopelit mm. Counter Strike ja Starcraft ovat säilyneet muuttumattomina pientä tweakkaamista lukuunottamatta jo toista vuosikymmentä. Mielestäni myös alkuperäinen DOTA kuului samaan kastiin, jos vanhat parrat vielä muistelevat, kuinka patchien muutokset olivat todella maltillisia ja muutokset (mm. uudet herot) etenivät communityn ehdoilla. Kumma juttu, kun pelaajat eivät ole edellä mainituista peleistä häipyneet, paitsi WC3 Dota, jonka kehitys lopetettiin Valven toimesta (GG WP).

  Why Fix something that aint broken?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti