Dota 2

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Greetie, 13.10.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Greetie

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  3 973
  [​IMG]  Valve julkaisi heidän uuden pelinsä tänään.

  Eli uusi pelihän on jo pitkään 'tiedetty' DotA 2, jossa mukana häärää ensimmäisen Dotan pääjehuista, eli IceFrog.


  Peli tulossa näillä näkyminen ensivuoden puolella. Peliä on jo kuulemma päästy kokeilemaan ja on jo nyt kokeilijoiden mukaan mahtava. :kippis:  Lähde ja lisätietoa (sivut tällä hetkellä tukossa):
  http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/10/13/dota-2-announced-details.aspx

  http://www.shacknews.com/onearticle.x/66004 (Kiitos avakki)

  Can't wait!
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2010
 2. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Siis hetkinen - miten helvetissä Valve meinaa julkaista Blizzardin IPta käyttävää peliä?
  Vai onko ainut yhteneväisyys DotA:n kanssa nimi?
   
 3. Greetie

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  3 973
  Dotahan on custom peli joka on tehty Blizzardin peliin. Eli ei tuossa pitäisi mitään sen vaikeampaa olla?

  Nyt vain tehdään täysin standalone peli sourcen moottorilla. Näin olen käsittänyt.
   
 4. avakki

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2010
  Viestejä:
  78
 5. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  eipä tuota tule ostettua jos on vain lyöty karkit päälle ja vähän uusia kykyjä...ei tarjoa mitään uutta koska hon ehti ensin.
   
 6. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Modi juu, joka tosin lainasi nimensä Warcraft loresta ja joka muutoinkin käytti nimenomaan Warcraft lorea esim custom latausruuduissa jne, eli ei ollut vain "custom peli blizzun pelin päälle" vaan "custom peli joka käyttää blizzardin lorea (IPa)"
   
 7. Makikou

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2009
  Viestejä:
  1 799
  Kaotika itkee taas, mutta olihan se arvattavaa.
   
 8. Greetie

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  3 973
  Ah, no hyvä että selitit tämän minulle. Tosiaan pistää nyt miettimään miten tämän hoitavat.
   
 9. 91danger91

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2008
  Viestejä:
  956
  Miksnei vaa vittu tee sitä halffistä eikä tällästä skeidaa. Menee kyl Valvelta maine....
   
 10. deussu Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2008
  Viestejä:
  716
  Oletko ihan tosissasi vai leikitkö vain tyhmää?
   
 11. Teura

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2004
  Viestejä:
  2 005
  Ei näin. Jo HoNissa pelaajilla on 5 minuuttia aikaa reconnectata takaisin jos pelistä putoaa. Peli jatkuu tietty kaikenaikaa ellei pelaajat votee pausea, mutta ei siinä silti jälkeen ehdi jäämään vaikka ei pausea tulekkaan.

  Mutta miksi Valve ottaa askeleen taaksepäin korvaamalla ne AI:lla? S2 näytti jo että sen voi myös toisin toteuttaa (ja tuo vieläpä toimii HoNissa tuo reconnect, ja ne huonomman netin omaavat tykkää.).
   
 12. Hozo

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  124
  Samaa paskaa. En tiedä Valvea yliarvostetumpaa pelitaloa. Moddaajia ja pieniempiä pelitaloja ovat osanneet hyvin hyväksikäyttää ja suoltavat mielikuvituksettomia, hetkenhupi- ja ADHD-pelejä. Juuri julkaistun TF2-shopin myötä varmasti repivät jokaisen mahdollisen pennosen pelaajakunnaltaan DLC:n muodossa tulevissakin peleissä.
   
 13. asfdd

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  191
  jep otti kyl itellä eniten silmään tuo ettei reconnectia? omfg? tulee kyl ostettua jos reconnect löytyy sitten.
   
 14. timzi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2007
  Viestejä:
  739
  Saapa nähä mitä tosta tulee. Paljon on ylistetty, mutta lieneekö sittenki se isoin ongelma koko pelin kehityksen kannalta juurikin ite Icefrog. Ei ilmeisestikään se helpoin työkumppani oo.

  The Truth About IceFrog: Behind the Bullshit

  Kirjottaja väittää olevansa Valven työntekijä. Kehottaa tekemään kaks hakua todistaakseen tota Icefrogin toimintaa. Ekan haun onnistuin tekeen ite, mutta toista en. Lisää jännää tekstiä löytyy mm. HoNin foorumilta.

  Musings regarding Icefrog, S2, Riot and Valve - Heroes of Newerth Forums

  Mutta mitä ite peliin tulee, niin ite kuitenki ootan kohtuu innolla. Tuosa on kuitenkin potentiaalia paljon takana ja lisäksi suorat herojen DotA-portit onnistuu. Toisin kuin HoNissa, koska S2 ei pysty enää suoria DotA-hero -porttauksia tekeen, koska Icefrogi lähti kulkeen.

  Mitä tulee IP asioihin, niin aikoinaan Blizzu anto Icefrogille aikalailla vapaat kädet modin kehittämiseen. Monet herot, joita DotA:ssa on, ei olis olemasa ilman Icefrogia. Hankala tosta on sanoa, että on se IP enää Blizzun vai ei.
   
 15. Krisu_

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2007
  Viestejä:
  223
  Aivan offtopickiin, ja varmasti aika beisikki kysymyskin vielä, mutta mistä tuossa IP on lyhenne? Ja mitä se tarkalleen tarkoittaa? Vaivasi jossain välissä kuukausia sitten kun sen jossain näin :D
   
 16. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  It is in teh internets... therefore it is da truth. Eeppistä kamaa toi blogi! :D Oisko joku League Of Legendsin koodari joka tuntee että kohta menee työt alta! :D

  IP = Intellectual Property.
  Taitaa olla yks se ja sama tekeekö joku dota kopion standalone pelinä. Blizzulla ei ole mitään sanomista siihen, paitsi jos käyttää porsaita ja sonneja hahmoina niinkuin warcraftissa kaikki hahmot.

  EDIT: mutta kuten sanottua, peli tulee 2 vuotta liian myöhään. S2 teki tämän jo 2009 alkupuolella. Eli Dota2 == WANHA!!
   
 17. avakki

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2010
  Viestejä:
  78
  Draamaa luvassa :D
   
 18. timzi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2007
  Viestejä:
  739
  Haha joo tota itekki mietin et kuin vakavasti otettava tuo blogi on. Siks koitinki tehä nuita hakuja mitä se ehottaa ja kattoo et onko ees niissä perää. Mutta vaikka oisin tuon toisenki haun onnistunu tekeen, nii ei silti ois mitään järisyttävän hyviä todisteita nuille jutuille. Nuillaha vaan todistaa sen, että todennäkösesti Icefrog on tämä Abdul Ismail (tjsp) ja et sen niminen heppu on ollu ainakin S2:lla töissä.


  Sitähän on ollu ilmassa jo pidemmän aikaa :D Kai sitä ite säilyy täsä kuitenkin tuola S2:n leivisä.
   
 19. JarppaDe

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2008
  Viestejä:
  403
  Kaamea ruikutus yhdestä pelistä joillakin päällä. Ei sitä tarvitse ostaa jos ei pidä (jos nyt pitää ostaa). Ja Hozo, onko yliarvostettua, että pelitalo kehittää pelkästään ilmaista DLC:tä peleihinsä?

  Ja TF2 Shop oli kyllä fanien toivomus, eli valita kaikkille jotka sitä toivovat. Siitä ei ole mitään varaa siis ruikuttaa kun sitä ei tarvitse edes käyttää...
   
 20. Teura

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2004
  Viestejä:
  2 005
  Ja teille ketkä tuota blogin tokaa hakua mietitte, niin:

  1. Avatkaa se tokan haun sivu
  2. Oikeasta yläkulmasta vaihtakaa valinta occupation -> employer
  3. Siinä alla olevaan hakukenttään Marc DeForest

  Ja näin ruudulle rävähtää Abdul Ismailin nimi, joka on tehnyt jollekkin 790$ lahjoituksen Marcin alaisena -> Icefrog ollut töissä S2. Eipä siinä muuta kuin todistellaan samaa mitä jo ensimmäisessä haussakin.
   
 21. Hozo

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  124
  Termi varmaan väärä, DLC:llä tarkoitan sitä TF2 shoppia, joka mitä todennäköisemmin löytyy muistakin tulevista peleistä. On jo MMORPG puolella nähty, että siihen ollaan tultu.

  Ongelma on juuri ne ihmiset, jotka ylistävät Valvea ja pistävät rahansa ensin keskinkertaisiin, modin kaltaisiin peleihin ja sitten vielä ostelevat jotain hattuja ja pyssyjä niihin. Activision Blizzard on kiva laitos kans, mutta ihmiset, jotka laittavat penninsä Bobby Kotickin lypsäysihdeoihin ovat haitallisia pelialalle ja se pistää ärsyttämään. Blizzard tosin tekee sentään astetta parempia pelejä, ei sillä että minä niistä välittäisin.

  Ei kannata välittää minun valittamisestani, kuhan avaudun Suomi24-tyyliin. Voisi tietysti kirjoittaa notepadiin ja tallentaa koneelle, niin säästyisi foorumitkin turhalta kritisoinnilta.
   
 22. sotasapeli

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2002
  Viestejä:
  786
  Onhan se dota hyvä peli (ja niin on kyllä hon myös) mutta mieluummin olisin nähnyt valven kaltaiselta isolta pelitalolta jotain uutta ja omaperäistä :| Onneksi peli valmis jo ensi vuonna joten saadaan tuohonkin ripoffiin käytetyt resurssit jonkun oikeasti uuden idean luomiseen.
   
 23. Malakias-Iisakki Snãbb

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2009
  Viestejä:
  2 397
  Näinköhän vie kaikki resurssit. :rolleyes: Eihän tätä ole mainostettu niinkuin muita myyntitykkejä kuten TF2 tai Portal, (+half-life 2 jne) ainakaan en ole huomannut. Aika pieneltä projulta vaikuttais ainakin mun mielestä.
   
 24. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Mä en ole oikein ikinä ymmärtänyt tämäntyyppisen pelin viehätystä. En ole koskaan tosin kokeillut, mutta arvostelujen ja pelivideoiden perusteella on todella haukotuttavaa puuhaa. Kertokaa nyt tyhmälle mikä näissä DotA-johdannaisissa on niin mahdottoman hauskaa tai varsinkin miksi niitä jaksaa pelata vuosikausia?

  Lähtökohtana on tietty se, että en ymmärrä sitäkään, että jotkut pelaa edelleen jotain Counter Strikeä :)
   
 25. ICeasedToBeMe

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2009
  Viestejä:
  204
  Mitenkähän Valve meinaa hoitaa pelin kauppaamisen Aasiassa. Nyky dotassahan n. puolet pelaajista tulee Kiinasta ja yhteensä Aasiasta taitaa tulla n. 70-80% koko dotan pelaajamäärästä. Näistä tuskin kovin moni on pelistä maksanut, ja sitä pelataankin piraattina Garenassa tai sitten lanissa. Tästä johtuen se varmasti niin suosittua sielläpäin onkin. Parhaat tiimithän tulevat myöskin Aasiasta, ja ainakin Kiinassa ovat täyspäiväsiä ammattilaisia valmentajineen.

  Honissahan ei ole LAN mahdollisuutta ainakaan vielä, ja pelit hostataankin servereillä. S2 muistaakseni mainitsi että Aasiasta ei saa hommattua servereitä tarpeeksi hyvillä yhteyksillä varustettuna sopivaan hntaan, ja tästä johtuen luultavasti liittoutui Garenan kanssa. Niimpä muutamat pelaajamääriltään suurimmat Aasian maat, pois lukien kiina, joutuvatkin pelaamaan Garenassa, ja tottakai ilmaiseksi.

  Mikähän siis on Valven toimintasuunnitelma LAN mahdollisuuden ja muun suhteen. Pelataanko pelit siihen tarkotetuilla servuilla, vai hostataanko pelit pelaajien koneilla.

  Ja toi koko S2, Icefrog, Valve, Riot Games hässäkkä on kanssa aika mielenkiintonen. Huhujen mukaanhan Icefrog oli siis tekemässä Honista DotA2:ta, mutta olisi halunnut vapaat kädet kaiken suhteen ja S2:lle tämä ei sopinut. Tästä johtuen sitten tiet erosivat. Koko asia varmasti jää mysteeriksi, ja kukaan osapuolista ei tule ottamaan viralista kantaa tapahtumiin. Miljoonille DotA fanipojille olisi varmasti järkytys jos heidän jumalansa Icefrog paljastaisi olevansa Honin takana. :P
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti