Disney osti Lucasfilmin. Kolme uutta Star Wars-elokuvaa tulossa

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja 8088, 30.10.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kaappimuro

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  771
  Näitä uusimpia Star Wars -matskuja katsoessa, ei voi kuin ihmetellä, minkälaista tolkutonta sontaa Lucasin söheltämät 1-3 episodet ovatkaan. Aivan hirvittävää pökkelönäyttelemistä, lisäksi tyyliin ihan kaikki kuvattu greenscreeniä vasten. Hyi hitto.
   
 2. Jabra Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  4 705
 3. Hudson River

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2013
  Viestejä:
  1 081
  Voi ei.
   
 4. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Onko missään sitä trailer 2? Ymmärsin että ois 19 päivä jo pitänyt tulla sen.
   
 5. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Ei kuitenkaan tuo yllä oleva "celebration feel"?

  Tuolta ei ainakaan löydy: https://www.youtube.com/user/starwars/videos
   
 6. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Ei ole viela virallisesti julkaistu online kakkos traileria (ei siis ole tuo behind the scene "traileri").

  Ainoastaan naytetty SW Celebration tilaisuudessa Lontoossa, josta vuoti paska versio nettiin hetkeksi, jonka Disney on aika hyvin kitkenyt pois. Kakkos trailerissa vilahtaa Vader.
   
 7. Disss

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2009
  Viestejä:
  859
  Kaverilla oli TV auki jokin aika sitten kun Kloonien hyökkäys tuli telkkarista ja näin vuosien jälkeen täytyy kyllä todeta sama. Oli kyllä ihan uskomatonta skeidaa. Ihan kuin olisi katsonut avaruuden salkkareita tai kauniita ja rohkeita.
   
 8. Hudson River

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2013
  Viestejä:
  1 081
  Uutta traileria...

   
 9. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Näyttää vitun hyvälle. Mutta edelleen kummittelee ne huhut että onko tämä nyt se ohjaajan näkemys vai ei. Melko synkältä rantaympäristöistä huolimatta näyttää.
   
 10. Eletrix

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  35
  Ainakin Disney pelannu varman päälle näyttelijöiden kanssa, On joka rotua ja sukupuolta. Taitaa olla 1 valkonen mies "isossa" osassa ja sekin on pahis :D. Ei pitäis olla vähemmistöillä aihetta valitukseen.
   
 11. maarek

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  1 691
  Jotenkin tuo valitus lajeista, roduista ja sukupuolista tuntuu niin tyhmälle Star Wars leffassa. Ainahan imperiumissa on ollut enemmän valkoisia ihmisiä (sitähän on käytetty EU:ssa ihan tarinan aineksina kun Imperiumi pestas ihmisiä mieluummin kuin muita lajeja) ja luonnollisesti kapinalliset on sitten haalittu sieltä täältä ja mitään yhteneväisyyttä ei ole.

  Enemmänkin olisin ihmeissäni jos Imperiumi olisikin yhtäkkiä lajisekamelskaa ja kapinalliset kasa valkoisia miehiä.
   
 12. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  Kyllä tässä hieman Hollywoodin PC-ideologia näkyy. "All white cast" saisi sellaisen rasismiryöpytyksen, että eivät ota mitään riskejä. Toisaalta Star Wars elokuvan voisi tehdä kokonaan alien-hahmoilla. Ehkä joku päivä tämäkin nähdään.

  Mitä itse Rogue 1:een tulee, mitään suuria odotuksia sen suhteen ei ole. Disney lypsää Star Warsia niin rajulla kädellä, että jo nyt tuntuu, että hypetys alkaa vaimeta. Toivottavasti uusi elokuva sitoo tapahtumat paremmin prequel trilogiaan; viittaamalla keisariin, klooniarmeijaan, jediakatemiaan, Tarkiniin, Coruscantiin, Bail Organaan, midichlorineihin yms. Oliko jopa niin, että JJ halusi kaikin keinoin välttää kaikki viittaukset TFA:ssä episodeihin 1-3?
   
 13. nkossu

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2008
  Viestejä:
  2 800
  Toi rotu juttu on jenkkejä varten kun siellä on rasistisuus niin kovassa nosteessa. Suomessa tuskin kukaan huomaisi vaikka olisi pelkkiä mustia tai valkoisia näyttelijöitä. Midiclorianit JJ jätti tahalteen mainitsematta. Mutta muutenhan siellä oli pieniä Easter egejä liittyen episodeihin 1-3.
   
 14. The Oath

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2012
  Viestejä:
  1 248
  Ei odota mitään, niin ei tule pettymystä kuten Force Awakensin kanssa. :) Tosiaan "rasismittomuus" loistaa useampaan galaksiin asti. Tuohonkaan en kiinnittänyt huomiota ennen muro-kommentteja.
   
 15. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Ei se sitten kovin kauas loistanut jos et kerran kiinnittänyt huomiota. :rolleyes:
   
 16. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Miten tähän nyt voi rasismin liittää? Neekereitä jo muutenkin joka paikassa ettei mitään tunteita aiheuta suuntaan tai toiseen.
   
 17. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223
  No kyllähän tuo on ihan yleinen mielipide, että Lando Calrissian pilasi Imperiumin vastaiskun :facepalm:
   
 18. The Oath

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2012
  Viestejä:
  1 248
  Joo ei, mutta sellaisille, jotka kiinnittävät näihin asioihin vähääkään huomiota. :kahvi:
   
 19. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  Voi hyvänen aika, jos oikeasti kiinnittää huomiota siihen, minkä värinen iho tai mitä sukupuolta henkilö on :D
   
 20. Mynthon

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2016
  Viestejä:
  368
  Rogue One fan trailer (beastie boys- sabotage ) rokkaa aika kovaa... tai no toimii ainakin paremmin kuin star trekin traileri:

   
 21. komponenttimies

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2014
  Viestejä:
  191
  Miksi sitten katsoa ollenkaan leffoja, jos ei kiinnitä huomiota näyttelijöiden sukupuoleen/ulkonäköön? Miksi sitten kiinnittää huomiota lavasteisiin, juoneen jne?

  Okei, ehkä jotkut katsoo oikeasti leffoja "nollat taulussa", itse en ole siihen koskaan kyennyt, kun tuppaan automaattisesti analysoimaan näkemääni, eli aivot etsii motiiveja/jatkumoita ruudulla näkyville tapahtumille, ja jos siellä on jotain kovin ristiriitaista, niin kyllähän se häiritsee menoa.

  Esim tuo leffan pääosavalinta, okei se on nainen, ei siinä vielä mitään, mutta sitten hahmon käsikirjoitus oli mielestäni todella hatara ja siihen lisäksi tämä näyttelijätär on yksi huonoimmista näyttelijöistä joita olen aikoihin nähnyt.

  ELLEI tarkoitus ollut esittää jotain eristyksissä seonnutta tunnevammaista ja hivenen yksinkertaista tollikkaa, joka taas on ristiriidassa sen kanssa kuinka hahmo päättikin supernopean hahmonkehityksen kautta olla melkein uusi virheetön teräsmies.

  Tarkoitan nyt tuota täydellistä kyvyttömyyttä hänen osaltaan näytellä naamallaan, eli ilmeillään. Naisella oli melkolailla koko leffan ajan vain kaksi ilmettä:
  1: Suu auki toljotus (ei kukaan voi näyttää tunnekirjoa suu ammollaan + näyttää vähä-älyiseltä)
  2: Suu auki hampaat irvessä, eli jonkinlaista raivoa sitten osasi "esittää" jos ei muuta.

  Eli tästä päästään siihen, että rooliin piti väen vängällä saada erittäin huono naisnäyttelijä, hahmonkehitys oli mallia "olenpas orpo" -> "hakkaan paskat pihalle vuosia harjoitelleen sith lupauksen". Jos tuota joku pitää hyvänä, niin saa olla melkoinen feminismin kannattaja, eli tästä päästään tähän syyhyn, miksi siitä ei vaan voi pitää jos yhtään aivoillaan ajattelee.

  Esim orginaaleissa Luken kehitys oli hitaahkoa ja näytettiin kuinka hahmo ja näyttelijä kehittyi hahmossaan, ehkä se on tätä nykyajan adhd-menoa, ettei malteta kehittää hahmoa pikkuhiljaa, osoittaa että hänkin erehtyy ja kestää usean leffan ajan ennen kuin ne kaikki supervoimat löytyy.

  Ei sillä, oli tuo uusi star wars muutenkin melko huono elokuvana, mutta näkyi silti menestyvän nimensä turvin. Sanoisin että jopa huono episode 1 on parempi star wars leffa kuin tuo uusi.

  Toinen esimerkki rodun/sukupuolen huomaamisesta katsojana:

  Tehtäisiin leffa 1800-luvun suomesta, leffassa talonpoikia. Ja pääosaan sattuisi mustaihoinen mies, eskimo nainen ja kiinalainen transu. Jos tuota ei yhtään ihmettele, niin on kyllä ihan helvetin typerä/välinpitämätön katsoja, todennäköisyys että edes yksi noista sattuisi kyseisen ajanjakson elokuvaan on todella pieni.

  Eli olet melkoisen naurettava/ignorantti tyyppi, jos et oikeasti tajua miksi jotkut kiinnittävät noihin seikkoihin huomiota, toiset toki helpommin kuin toiset, siksipä kärjistin esimerkin tuollaiseksi että pitäisi jokaisen tajuta.

  Rautalangasta, koska et näy ajattelevan asioita yhtään muiden kannalta:

  A) Näyttelijän (sukupuoli)/rotu sopii kyseiseen elokuvaan, ajanjaksoon, maailmaan, tunnelmaan ilman, että se vaikuttaa väkisin päälle liimatulta, keinotekoiselta tai siltä, että takana on poliittinen agenda.

  B) Näyttelijän rotu ei todellakaan sovi kyseiseen elokuvaan, vaan on selvästi väkisin väännetty niin, että väärä näyttelijä tungetaan väärään rooliin, sen sijaan, että oikeaan rooliin käsikirjoitetaan&sovitetaan oikea näyttelijä.

  Itseäni harvemmin sukupuoli häiritsee, mutta esim uusi haamujengi on esimerkki siitä, miten hyvä toimiva konsepti tuhotaan kun pitää väkisin vääntää miesten tilalle naisia, korvata älykäs huumori paskahuumorilla ja pilkata sivussa miehiä. Toki leffan floppaaminen puhuu asian puolesta.

  Toinen esimerkki uusin ihmeneloset, väen vängällä tungetaan Liekkiä esittämään musta tyyppi, vaikka se ei todellakaan sopinut ja oli turhaa asioiden monimutkaistamista.

  Itseäni vituttaa tuo etenkin mustien harjoittama "yhyy uhriudutaan, rasistit kun ette tee enemmän mustia hahmoja!" ja sitten vaaditaan että vuosikymmenet valkoisena ollut hahmo väännetään väkisin mustaksi, sen sijaan että kirjoitetaan kokonaan uusi hahmo, jolloin hahmosta saa oikeasti hyvän ja sopimaan taustoihinsa historian ym puolesta.

  Mutta ei, on helpompi ulista ja vaatia muita muuttamaan vanhoja hahmoja, sen sijaan että tekisivät esim itse hyviä käsikirjoituksia/elokuvia jne. Tokihan sitä nyt pitää heidän tahtoon alistua ja tehdä vaikka batmanista afrikkalainen :D

  Ja sitten unohdetaan aasialaiset ym joita näkyy todella harvoin hollywood leffoissa päärooleissa, noh mustillahan on tämä itsekäs "black lives matter" eli kaikki muut on arvotonta paskaa, vain mustilla on merkitystä.

  Mietipäs minkälainen haloo nousisi jos Mike Tysonista, Martin Luther kingistä, Muhamed alista tai jostain muusta tummaihoisesta kertovaan elokuvaan iskettäisiin roolia esittämään valkoinen/aasialainen mies? Olisiko se silti "lol kuka kyttää näyttelijän rotua!" tason juttuja, vai kenties yhtälailla typerää roolittamista?
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2016
 22. maarek

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  1 691
  Mitäs jos tehdäänkin elokuva mustaihoisesta miehestä, eskimosta ja kiinalaisesta transusta jotka matkaavat Suomeen?

  Todennäköisyys tälle on pieni, mutta koska tarina kertoo heistä niin silloinhan todennäköisyys on tietenkin 100%. Se että joku asia on epätodennäköistä ei tarinallisessa mielessä ole merkitystä. Vai meinaatko, että ei saisi tehdä leffoja epätodennäköisistä asioista, kuten esim. kuuhun matkaamisesta elossa ja takaisin? Ei saisi tehdä leffoja kuten Brokeback Mountain koska A) epätodennäköistä? Mites joku Batman, onko todennäköistä että mies leikkii olevansa lepakko?
   
 23. paha_kuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2006
  Viestejä:
  1 082
  Isoilta osin samaa mieltä komponenttimiehen vuodatuksen kanssa.

  Jaa-a, mutta ei se ainakaan ole se elokuva mistä komponenttimies mielestäni puhui eli elokuva missä nuo kolme myyttistä hahmoa ovat suomalaisia talonpoikia.
   
 24. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  Tulihan se sieltä. Sinua ärsyttää "mustien luoma ilmiö", joka saa inhosi heijastumaan elokuvia kohtaan. Tietysti historiallisten elokuvien tulisi olla rotujen suhteen tarkkoja. Ja perinteisten elokuvamaailman hahmojen tulisi olla jollain tapaa saman oloisia ja näköisiä. Mutta että jonkun uuden hahmon ihonväri ärsyttää Star Warsissa? Nyt se lääkitys kohdilleen, sanon minä.
   
 25. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Sanon vaan musta mannerheim
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti