Disney osti Lucasfilmin. Kolme uutta Star Wars-elokuvaa tulossa

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja 8088, 30.10.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. DarthVader

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2005
  Viestejä:
  639
  Sen kummemmin ottamatta itse elokuvaan kantaa, niin tämä oli elämäni ensimmäinen 3D elokuva minkä olen katsonut teatterissa. Itselle ainakin kävi silmiin tuon katsominen lasien kanssa ja välillä jätti haamukuvaa. Etenkin jos tekstitystä erehtyi vilkaisemaan niin huomasi haamukuvaa. Muuten muutamissa kohtauksissa oli hienoa syvyys vaikutelmaa ja palasia tuntui lentelevän melkein naamalle asti ja etenkin tähtiristeilijän nokan tuleminen kohti naamaa oli vaikuttava kokemus lasien kanssa. Kuitenkin olisin mieluummin katsonut leffan 2D:nä näin jälkikäteen sanottuna. Ja katselu paikkana oli keskellä salia kasi rivillä.
   
 2. are84

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2004
  Viestejä:
  2 800
  Tuollainen kuolema Han Sololle oli aika ikävä nähdä.. :( Toki tiesin ettei vanha pappa voi kovin aktiivisesti enää toimintaroolissa olla että kirjoitetaan elokuvasta ulos, mutta odotin kuitenkin että olisi esim uhrautunut Millennium Falconin kanssa itsemurhaiskulla johonkin pahiksien tukikohtaan pelastaen samalla viattomien henget ja jättäen radion välityksellä hyvästit Leialle.. :o

  Eli olisi toteutettu samaan tyyliin kuin Indepence Day:ssä sen juopon lento alukseen. Toki olisihan tuo aika kliseinen kuolema mutta mielestäni tuollainen legendaarinen kaikenkokenut hahmo olisi "ansainnut" arvokkaamman kuoleman kuin että poika tuikkaa miekan läpi keskustelun lopuksi :think:


  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2015
 3. pcbuilder

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2014
  Viestejä:
  1 020
  Vaikka Solo kuoli elokuvassa ei tarkoita että jäisi episodi kasista pois, jostain artikkelista luin että tulee han episode kasiin.. ilmeisesti fläshbackeinä/spirittinä tms.
   
 4. Ehkä Han tervehtii Lukea viimeisen kerran spirit muodossa :o
   
 5. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
 6. Tapsa32

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  298
  Mielestäni tämä oli hieman liian actionvoittoinen elokuva. Eihän Star Warsit nyt suoranaisesti juoneltaan ole mitään mestariteoksia, mutta juuri sitä vanhemmissa leffoissa ollutta seikkailumeininkiä jäin kaipaamaan. Tuntui, että leffassa oli hirveä vauhti päällä ja kokoajan mentiin actionkohtauksesta toiseen. Onneksi kuitenkin taistelut oltiin tehty pirun hienoksi ja täten viihdyttäväksi katsoa. Minusta ne ovat useimmiten leffoissa kuitenkin sitä heikointa ja suurimmilta osin tylsintä antia. Enemmän tarinankerrontaa ja dialogia ja vähemmän actionia niin olisi ollut aivan nappielokuva.

  Vähän oikeastaan sama kuin Hobiteissa TSH:n jälkeen, kun se dialogi ja tarinankerronta yksinkertaisesti tuntuu uudemmissa leffoissa paljon laihemmalta. Kaippa se on tämänkaltaisissa nykyleffoissa vähän semmoinen yleinen trendi ja ei oikein luoteta tai uskalleta tehdä rauhallisempia elokuvia. Tietysti money talks ja lapset isona kohderyhmänä on luonnollista että leffat saattavat jäädä melko pinnallisiksi.
   
 7. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Erittäin hyviä huomioita redditpostaajalla! Esim miksei kypärää ottanut pois vasta Han Solon kohdatessa.
   
 8. Poppis86

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2010
  Viestejä:
  735
  No eihän tämä ollutkaan oikea 3d leffa. Ihan 2d leffasta konvertoitu. Käsittääkseni.
   
 9. Hudson River

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2013
  Viestejä:
  1 081
  Mitä sillä on väliä? Kyse oli epävarmasta herrasta joka ei oikein tiennyt mitä piti tehdä. Jos toinen pyytää että ota kypärä pois niin sehän vaan näyttää että on edes jonkin verran itsetuntoa että kehtaa naamaansa näyttää.
   
 10. focuscman

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  2 132
  Jos ei ois ottanut kypärää pois niin sitten kaikki ois vaan olleet että wader 2. Puhuu. Itse toivoin että se saisi niin kovasti turpiin lopussa että jatkossa tarvii sen kypärän.
   
 11. J0nsered

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2015
  Viestejä:
  25
  Kylo Ren loukkaantui ennen varsinaista valomiekkataistelua ja kyllähän katsojalle jatkuvasti toitotettiin, että hän pelkäsi. Pelkäsi, ettei ikinä pysty tulemaan yhtä vahvaksi kuin Vader. Ja pelko / epävarmuus ei nyt varsinaisesti auta kamppailulajeissa. Pelko on pimeän puolen ensimmäinen vaihe ja Kylo Ren oli vasta siirtymävaiheessa pelosta vihaan. Tätä alleviivasi mm. jatkuvat kiukuttelut ja valomiekalla paikkojen paskaksi pistämiset.

  Anakin kävi samaa läpi Episode 3:ssa, mutta toteutus oli surkea ja siirtyminen pelosta vihaan oli kuin on/off-kytkimellä tehty. Tässä uusimmassa elokuvassa taas oli hieno nähdä, kuinka hyvin tätä siirtymistä ei hutiloitu, vaan se tulee todennäköisesti jatkumaan seuraavassa elokuvassa.

  Mielestäni hyvin toteutettu hahmo ja seuraavassa tai kolmannessa osassa nähdäänkin vihan hallitsema Kylo Ren.
   
 12. ezux

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  765
  Nämä.

  Aika samaa ilmiötä jokaisen remaken jatko-osan yms. aiempien leffojen maailmaan perustuvan elokuvan kohdalla. Paljon toki perusteltua kritiikkiä, mutta todella iso osa käytännössä perusteetonta ja subjektiivista kritiikkiä. Katsokaa oikeasti ne vanhat leffat uudestaan ennen kuin alatte vertailemaan tätä niihin.

  Itse olen sitä mieltä että leffa ei ollut paras mahdollinen, mutta kuitenkin ihan viihdyttävä paluu alkuperäisen Star Warsin juurille, paljolti samanlaisilla yksityiskohdilla höystettynä. Uuttakin kuitenkin oli, esimerkiksi kun Finn kääntyi Stormtrooperista hyvikseksi. Kerrankin Stormtrooperit olivat jotain muutakin kuin typeriä pahisten kätyreitä.

  Innolla odottelen selitystä siitä miksi Luke päätti lähteä, se että pelkästään Kylo-Ren päätti kääntyä pahaksi ei nykyisten tietojen valossa tunnu oikein riittävältä syyltä. Eiköhän siihen pureuduta kuitenkin tulevissa elokuvissa.

  Juurikin näin, eli ei kuvattu 3d-kameroilla yms. Harmittavaa että ihmisiä periaatteessa huijataan katsomaan käännettyä 3d-leffaa, kun siitä saa enemmän lipputuloja. Sitten leffan 3d-laatu on sellaista kuraa että.. Suosittelen tutkimaan ennakkoon tuon onko 3d-natiivi vai käännetty leffa, ei tule sitten turhaa maksettua.
   
 13. atanos79

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2009
  Viestejä:
  679
  Hauskaa luettavaa joidenkin nillitykset turhista ja vähäpätöisistä asioista joilla ei ole realiteetin kanssa yhtään mitään tekemistä, kyse on kuitenkin Star Wars-universumista ja scifi-elokuvasta :D

  Itse tykkäsin leffasta todella paljon. Jännitettävää seuraaviin osiin jää Reyn äidin henkilöllisyys ja Snoken taustatarina/henkilöllisyys + muita pienempiä mutta tärkeitä asioita.
   
 14. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 796
  Mielestäni keskusteluun kuuluu että asioista tuodaan ne heikkoudet esiin. Vaikka siinä olikin heikkouksia, niin suurin huojennus oli ettei koko elokuvaa oltu kuitenkaan saatu vedettyä piloille. Disney tuottama John Carter oli sellaista tuubaa ja tässä se onneksi onnistuttiin tosiaan välttämään. Vaikka edellytykset oli tosiaan hyvään scifiin lähdemateriaalin (John Carter) suhteen. Tilannetta vielä Star Wars suhteen teki Disney lisäksi se, ettei J.J. Abrams ole mitenkään erityisen hyvä ohjaaja. Kuitenkin tässä ihan hyvin suoriutui. Kyllähän leffasta näki että todella varman päälle pelattiin ja tämän johdosta noita puutteita onkin löydettävissä. Itse halusin nähdä elokuvan puhtaasti sen nostalgian nimissä joka liittyy noihin vanhoihin Tähtien Sotiin. Jos elokuva ei olisi ollut Tähtien Sota vaan joku muu niin ihan taatusti en olisi mennyt katsomaan Disney & Abrams tuottamaa tuotosta.
   
 15. Tonotza

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2008
  Viestejä:
  68
  Olihan elokuvassa paljon samaa fiilistä kuin aiemmissa osissa. Oli mukava nähdä nykyaikainen star wars leffa, komealta näytti.

  Tarinaltaan tämä elokuva jätti kuitenkin melko kylmäksi. Päähenkilö tytön tarina kerrottiin hyvin ja siihen olin tyytyväinen. Tumman kaverin tarina kerrottiin kuitenkin todella löysästi. Ei oikein saanut käsitystä siitä että kuinka kauan hän oli first orderissa ollut ja mitä kaveri oli tähänastisen elämänsä puuhaillut. Hän vain päätti tuostanoin vaan auttaa kapinallisia vähän kuin päähänpistona.

  Erityisen huonosti oli kerrottu Solon ja Leian välinen suhde. Tuntui vähän siltä niinkuin ois katsonut jotain saippuaoopperaa. Ei kyllä mitenkään välittynyt sitä tunnetta että heidän viime tapaamisestaan olisi kauan aikaa. Kylo Renin taustakin kerrottiin vain parilla lauseella ja se oli siinä. Erityisen halvalta tuntui myös se kuinka nopeasti Han Solon hahmo kuopattiin. Tarvitsee ehdottomasti oman sivusaaga elokuvan hahmolle että saisi edes jonkinlaista kuvaa että mitä hänen tarinassaan tapahtui episode kutosen jälkeen etenkin Leian kanssa.

  Jäi semmoinen fiilis että elokuva oli pakko saada myynnin kannalta ihanteelliseen reilun parin tunnin mittaan. Tähän sitten ängettiin vähän kaikkea mutta ei juuri mitään tarpeeksi. Olisin paljon mieluummin katsonut vaikkapa kolmen tunnin mittaisen elokuvan jos siihen oltaisiin saatu paremmin syvyyttä eri hahmojen taustoiden kerrontaan. Tunnetasolla tämä jäi aika kauas useimmista episodeista. Ajattelin että kun aikaa oli 10 vuotta kulunut edellisestä leffasta niin olisi ollut mehuissaan tämän katsomisen jälkeen. Perus hollywood tuotoksen maku jäi suuhun. Toisaalta seuraava episodi jäi hyvään kohtaan ja odotan sen tarinalta ehdottomasti enemmän.

  Vaikka kyseessä oli star wars niin silti vain 3/5. Olisi ollut mahdollisuudet paljon parempaankin elokuvaan. Menen pelaamaan KOTORia...
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2015
 16. GameMaster112

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  120
  Mielestäni elokuva oli hyvä. Toki paljon toistoa edellisiin leffoihin mm. uusi "kuolemantähti", ja sen tuhoaminen kuilua pitkin lentämällä jne jne.. Silti kokonaisuus oli mielestäni hyvä ja elokuva jätti "ärsyttävästi" paljon kysymyksiä auki, mutta sehän se tarkoitus onkin. :)

  Han Solon kuolema tuli itellekkin täytenä shokkina! Spekuloin jo heti mielessäni, että ei varmana kuollut ja jotenkin selviytyy. Leffan jälkeen kuitenkin kuolema ja ulos käsikirjoittaminen osoittautu todeksi koska 2018 tulossa Han Solosta kertova oma elokuva, joka ei liity trilogiaan. http://www.imdb.com/title/tt3778644/

  Enempää spekuloimatta tulevia tapahtumia ja hahmojen tapahtumia: Täytyy vain valitettavasti odottaa se pari vuotta ja sitten taas pari vuotta ennen kun vastauksia saadaan.
   
 17. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  KOTOR on kymmenen kertaa parempi kuin tämä uusi Star Wars. Aika ironista, että pystyyn haukuttu uusi Terminator on mielestäni parempi kuin kaikkien ylistämä uusi Star Wars.
   
 18. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Tuo on kyllä totta. Saippuaoopperafiilis siitä välittyi tännekin, eikä vähiten niiden replikkien vuoksi, joissa Leia toisteli useampaan otteeseen jotain tyyliin, "Please Han, he's our son, bring him back, bring back our son". Vittu joo, kyllä se meni ensimmäiselläkin kerralla perille, että se on teidän poika ja vaikka Han onkin jo vanha ukko, niin en usko, että sitä on ihan pakko hänellekään toistella. Ihan kuin jostakin Kauniista ja Rohkeista tuollainen.

  Joku ekstra 30min olisi tosiaan voinut tehdä terää, mutta sitten ollaan taas sillä rajalla, että herkimmät eivät lähde teatteriin istumaan, kun läskiperse puutuu ja pissattaa.

  Minä poistuin teatterista kaikesta huolimatta hymysuin ja lätkäisin jo aiemmin 4/5.
   
 19. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223
  En tiedä mitä ironiaa siinä on, jos elokuvamakusi on noin pahasti pielessä.
   
 20. Hetzer

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  1 442
  Hyvä herra, olette onnistuneet sotkemaan näppikseni kahvilla...
   
 21. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Han solon pois kirjottaminen oli virhe koska oli koko saagan mielenkiintoisin hahmo yhdessä anakin/Darth vaderin kanssa.
  Luke on hyvä tyyppi mutta pirun tylsä sellainen.
   
 22. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Tietenkin jos tykkää emoteineistä ihan kympillä tämä elokuva oli varmasti 5/5 :D
   
 23. Webslave

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2010
  Viestejä:
  1 303
  :D Jonneille uppoo kun on tehostetta ja laseria ilmassa.
   
 24. farry

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  1 017
  Tuli ittekin juuri katottua tää Force awakens, ja vahva 4/5. Kuolemantähti nro 3 oli jo vähän liikaa. Jos planeettoja räjäyttelevä superase pitää olla, olisivat nyt ottaneet edes eclipsen (Esiintyy jossain EU tarinassa ja Empire at war pelin delsussa forces of corruption), paljon hienompi. Muuten kyllä oli aivan loistava elokuva. Tuli tässä mieleen, kun tuota Reytä on kovasti Luken tyttäreksi haluttu laittaa, niin entä jos Rey on tullut maailmaan samoin kuin Anakin: isätön(kirjaimellisesti, ei ollenkaan isää) lapsi, "Voiman tuotos". Tai sitten on hieman liikaa alkoholia ottaneen Luken tuotos. :smoke:
   
 25. Diodi

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2009
  Viestejä:
  1 504
  -
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti