Disney koettaa saada Marvel Studios -tähdille Oscar-ehdokkuuksia, mutta koko homma tuntuu ihan vitsiltä

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 08.11.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  26 021
 2. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  51
  Vaikea sanoa paljonko lahjukset vaihtaa kulissien takana omistajaa ja voiko akatemian jäsenten päätöksiin kuinka paljon vaikuttaa, mutta olisihan jonkun Marvel-kikkareen palkitseminen millään merkittävän kategorian palkinnolla kaikkien aikojen Oscar-skandaali.

  Robert Downey Juniorkin tietää, ettei nämä elokuvat ole mitään suurta taidetta, vaan kenties elokuvahistorian kyynisimpiä ja laskelmoiduimpia blockbustereita. Sama laskelmoivuus valitettavasti paistaa läpi myös näistä nimityksistä: kun heitetään riittävän monta syöttiä vesille, eikä yritetäkään ihan sitä korkeinta pystiä, niin ehkä sieltä edes joku ehdokkuus tipahtaisi, mikä voidaan sitten painaa kultakirjaimin Blu-ray -boksin kanteen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2019
 3. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  97
  Samaa sanotiin Star Warseista aikoinaan ettei ne ole taidetta ja silti nykään alkuperäinen trilogia on klasikkon maineessa.

  En toki Oscareja menisi antamaan, paitsi toki erikoistehosteista. RDJ:lle voisi kyllä kunnia Oscarin myöntää panostuksesta MCU:lle. Miespääosa Oscar kuuluu ehdottomasti Joqauin Phoneixille.
   
 4. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  51
  Mielestäni Star Warsit kyllä oli aikanaankin jo todella arvostettuja ja ensimmäinen elokuva voittikin peräti 6 Oscaria, vaikkakin lähinnä audiovisuaalisilla meriiteillään. Ehdokkuuksia kyllä ropisi ihan kautta linjan. Tarinaltaanhan SW on kuitenkin aina ollut hyvin perinteistä huttua. Ei niitä turhaan kutsuta avaruusoopperoiksi.

  Myöskään näyttelijäsuorituksista en suurempia hurraahuutoja Star Warsille nostattaisi. Suoritukset on sitä samaa kuin Marvel-elokuvissakin, eli palvelevat tarkoitustaan, mutta ei niihin ihan hirvittäviä skillsejä vaadita. Molemmissa hahmojen suosio perustuu enemmän toistoon kuin siihen, että suoritukset olisivat mitenkään erityisen sykähdyttäviä. Kun hahmot on olleet osa elämää useiden vuosien ajan, niin niihin syntyy joku yhteys lähes väkisin.

  Luulenkin, että Downey Jr:ia itseään ehdokkuudessa häiritsee juuri se, että jos hän sattuisikin voittamaan, niin hän kokisi vieneensä palkinnon jonkun paremman nenän edestä vähän epäreilusti. Tony Starkia ei voi kymmenien(?) leffojan jälkeen enää oikein arvioida samalta viivalta jonkun täysin originaalin roolisuorituksen kanssa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti