Diili

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Athos, 23.09.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 307
  Mitä jäi Diilin uuden kauden avausjaksosta käteen? Sekalaista seurakuntaa kaikki. Varmaan jatkossa esiin nousee persoonia. Ärsyttävästi jaksoja venytetty ettei potkuja jaeta eikä tehtävä valmistu yhdessä jaksossa. Viihdettähän tämä on. Luvassa oleva työpaikka on vain silmänlumetta eikä valittu siinä kauaa tule viihtymään.
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 231
  Koko "e-sport" konsepti ihan läppä. Zinzino kusettaja mukana vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2018
 3. Perperry

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2018
  Viestejä:
  22
  Kyllä siitä sentään pari Hymy lehden tulevaa tissijulkkista syntyy.
   
 4. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 307
  Jotenkin arvasi että lopuissa jaksoissa kilpailut on yhtä silmänlumetta ja tulosta ei mitata rahassa jotta tulos on aina tasapeli ja Hjallis pääsee valitsemaan haluamansa tyypit muilla perusteilla.

  Hjallis oikein silmät pyöreinä ihmetteli miksi yritykset laittavat niin vähän hyväntekeväisyyteen. Oiskohan vastaus se että ne haluaa tehdä tulosta ja voittoa eikä kaataa rahaa lähetysseuroille joilla on sivullaan tilinumero että "laita firman kassapäällikkö rahaa tänne". Tuskinpa siinä kilpailijoiden kehittämät sertifikaatit paljon auttaa. Yritykset haluavat aina vastinetta enemmän rahoilleeen.

  Muutenkin nää kisaajat on aika uuvatteja tällä kertaa. Tutorial videota tehdessä tekivät salkkari-tyylistä hömppää jossa maattiin sohvalla tutoriaalin sijaan. Yritykselle järjestetty kiitostilaisuuskin oli kuin lasten mehukutsut puutarhatuoleineen.

  Kai tän ohjelman tarkotus onkin vaan painaa rahaa maikkarille Harkimon naaman avulla. Varmaan mukana olevat firmat maksavat suolaisesti näkyvyydestään. Toki mikä Hjallis on edes arvioimaan kilpailijoiden aikaansaannoksia. Itse kopioi liike nytin Italiasta ja heti kun esports kasvoi isoksi niin hyppäsi trendikkäästi siivelle.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti