DigiExpon ja GameXpon ovet aukesivat: kuvagalleria ensimmäiseltä messupäivältä

Viestiketju alueella 'Muropaketin artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 04.11.2016.

 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Zalama

  Rekisteröitynyt:
  07.09.1999
  Viestejä:
  2 719
  Koko digiexpo oli ihan hanurista eikä sitä sellaiseksi enää voi kutsua! Hommassa digiä on enää muutama elektroniikka myymälä.

  Kyseessä on enemmänkin vain vapaa-ajan messut eli käytännössä suuri urheiluvälinekauppa ja peli tapahtuma.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. zeppeliini

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2008
  Viestejä:
  247
  Tämä "artikkeli" oli hieno maksettu mainos.
   
 5. Juup87

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2012
  Viestejä:
  293
  Eikös kaikki muukin toimi samalla tavalla? Rokkifestareilla soitetaan kaikkea muuta kuin rokkia ja American car showssa on muutaman jenkin lisäksi mm. sohvanmyyntiä ja parituhatta eurooppalaista autoa.
   
 6. Zalama

  Rekisteröitynyt:
  07.09.1999
  Viestejä:
  2 719
  Mutta american car shows:ssa sentään on autoja. Edelleen tuota markkinoidaan ennenkaikkea digiexpona, mutta pelkkää säbä juttua oli siellä 3 kertaa enemmän pinta-alalta ja lumilautailu & skeitti touhua 10-15 kertaa enemmän.

  Joskus aikanaan vielä koko messuhalli oli lähes kokonaan varattu digille. Gigantti myymässä tabletteja ja dna liittymiä ei mielestäni riitä siihen, että hommaa markkinoidaan digiexpona.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2016
 7. Nushi

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2011
  Viestejä:
  576
  Eikö se riipu markkinoijasta millä nimellä sitä markkinoidaan? Messukeskuksen sivuilla ei ainakaan näe mitään digiexpo-hypetystä vaan ne on kaikki ihan tasa-arvoisia messuja.
  Se on kyllä totta että Digiexpo on supistunut huomattavasti, mikä on sääli. Valmistajat ovat kaikonneet ja jälleenmyyjät jääneet. Joka vuosi enemmän ja enemmän tähän suuntaan menty. Nyt taisi esim. televisioita esitellä ainoastaan Philips, loput oli sitten Gigantin myymäläosastolla.
  Itse tulin kuitenkin hyödyntäneeksi pari messutarjousta ja vaihtaneeksi puhelinliittymän halvempaan, joten sikäli ihan hyvä käynti, mutta varsinaisesta "sisällöstä" ei voi kyllä näillä messuilla enää puhua.

  GamExposta en oikein tiedä mitä mieltä olisi. Itseäni ei kiinnosta, mutta ainakin sisältöä tuntuu olevan Digiexpoa paremmin. Ehkä se on hyvä tapahtuma niille joita kilpapelaaminen kiinnostaa. Ja penskoille jotka menee sinne pelaamaan uusia pelejä säkkituoleilla (vähän huvittuneena tuota touhua katselee, vaikka muistan toki itsekin ne ajat kun pelejä ei voinut noin vaan mennä ja ostaa kaupasta. Pappa betalade inte.) Pointsit siis GamExpolle. DigiExpo ei ole tänä päivänä enää hyvä tapahtuma kenellekään muulle kuin ostajalle.
   
 8. Charvel

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2015
  Viestejä:
  974
  Kävinpä myös tuolla kaverin kanssa tänään. Vähän kyllä jätti kylmäksi. Pelihommaa riitti, mikä meikäläiselle oli ihan kiva. Lisäksi Ski-puoli oli laajasti edustettuna. Siellä säbä-osastolla ei käyty olleenkaan joka oli siellä käytävän toisella puolella.
  Itse Digi sen sijaan lähes loisti poissaolollaan. Luultiikin, että siellä missä oltiin, oli Game ja Ski ja Digi olisi sitten siellä toisella puolella messukeskusta. No eihän sielä mitään ollut. DigiExpo oli siis näemmä se Philips, Gigantti ja DNA, jotka kirjoittaja edellä mainitsikin. Metrilakua oli enemmän kuin kuluttajaelektroniikkaa. Ehkä ensi vuonna on syytä tarkistaa, mitä expoa siellä oikein on.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2016
 9. Antoniom

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2013
  Viestejä:
  102
  Minkälaisia tarjouksia messuilla oli tänä vuonna?
   
 10. terro

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2003
  Viestejä:
  551
  Tuli eilen tähän DigiExpo-kusetukseen langettua. Ainoa hyvä puoli oli, että tietää jatkossa välttää kyseista "digi-messua". Monta kertaa paremman messukokemuksen saa menemälllä arkipäivänä lähimpään Giganttiin.
   
 11. Foksi82

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2016
  Viestejä:
  7
  Itse viihdyin messuilla ihan mukavasti. Jotenkin rentouttavaa laahustaa ympäriinsä ja tsiigailla vilinää. En tiedä mitä messuilla pitäisi olla että ne olis jotenkin paremmat. Vähän sama kai festareilla. Mä tykkään käydä, mutta usein kysytään tai kommentoidaan bändeistä. Vastaukseni on aina että en tiedä, eikä kiinnosta. Festareilla ja messuilla on tunnelmaa. Sitä sitten katsoo mitä katsoo ja joka kerta löytyy jotakin "kotiin viemistä" oli se sitten keikkakokemus tai vaikka Logitechin G633 surround pelikuulokkeet, jotka oli tarjouksessa 99e. Ei ihan parhaat kuulokkeet mutta tohon hintaan hintalaatusuhde kohtasi kivasti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti