Deus Ex: Mankind Divided (PC/PS4/XB1)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Vierailija, 07.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Edqar

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2013
  Viestejä:
  310
  Tuli sitten hankittua 2560x1440 144hz näyttö (PG278Q). Ensin säädin grafiikka asetukset (~high) niin, että pyörii siinä 70-90fps ja näyttää omaan silmään oikein hyvältä. Mutta, sitten ajattelin kokeilla miltä näyttää kun säätää graffat niin, että saisikin 120+...jouduinkin huomaamaan, että edes LOW peresetillä fps:t eivät nouse yli sadan. Alkaakohan tuossa kohtaa prosessori kaulaamaan vai peli???
  Kokemuksia?

  EDIT. Tuli vain kokeiltua yhdessä paikassa, joten pitänee testailla lisää..
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2016
 2. Mete

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2008
  Viestejä:
  1 096
  On tämä peli aika prossusyöppö, parhaiten se selviää seuraamalla prossun käyttöastetta. En ihmettelisi lainkaan vaikka ottaisi vastaan.
   
 3. Edqar

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2013
  Viestejä:
  310
  Sen verran katsoin sen session AB tulokset niin kyllä se oli maximeissa käynyt joka ytimellä ja kokonaisuudessaan. Täytyy siis vähän kellotella vielä, kun jaksaisi..
   
 4. ratata

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2012
  Viestejä:
  337
 5. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
 6. Peltsii

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  283
  Onko muilla bugia lopussa, että peli ei päätykään vaan tehtävä jaa päälle vaikka tavoite saavutettu ? Jos on, niin ratkaisua tähän ?
   
 7. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Pelasin uudestaan läpi pasifistina, sai samalla valittua eri tavalla kuin ekalla kerralla muutaman valinnan, kellotyttö vs versalife vault yms. Ihan kiva että näki nekin, mukavasti löytyi läpipeluusisältöä, nyt 65h hieronut ja tuntuu että tais olla siinä. Kolmatta kertaa ei jaksaisi :) GOTY ehdottomasti!
   
 8. Hudson River

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2013
  Viestejä:
  1 081
  Onko kukaan pelannut tuota dlc:tä vielä? Kuinka paljon pelattavaa se mahtaa sisältää?
   
 9. Leranch

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2015
  Viestejä:
  180
  ~4h.
   
 10. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Onkos tässä vielä joku muistivuoto ongelma kun on 16 gigaa rammia koneessa ja silti välillä tämä päättää winkkarin kanssa itkeä että muisti on loppu ja menee steami alta tai tappaa jonkun muun prosessin.

  Tyhmiä ratkasuita tossa side missionissa neon lights
  Siinä kohdassa kun pitää mennä tutkimaan sitä naisen kämppää, niin naapuri asunnosta pääsee sniikkailemaan kämppään jos tajuaa juoksu hypätä ja avata air ventin ja sen jälkeen uudellen juoksu hypätä venttiin. Myös se rave bileiden avainkortin saaminen oli vähän hölmösti tehty että piti poistua ja tulla takaisin etsimeen jostain pyyhkeestä.

  Myöhemmässä vaiheessa kun ollaan siellä siivouskämpässä niin tyhmästi piilotettu se haettava juttu sinne lvl4 safeen joka on pako avata multitoolilla jos ei ole hacking skilliä. Mutta itsellä ainakin oli tilanne ettei ollut hacking skilliä eikä multitoolia joten lievästi vittumainen ratkaisu pyöriä siellä ympyrää ja miettiä mitä on missanut (piti walkthrousta katsoa).
   
 11. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Reilu 30h pelattuna ekaa läpipeluuta ja olen about kaiken mahdollisen tutkinut. Ei ole oikein ikinä mitään muuta tarvinut ostaa kuin Praxisit kun kaikkea consumablea ja ammoa sun muuta löytyy niin paljon. Tän lisäksi melkein 60k ylimääräistä rahaa, mahtaakohan mistään löytyä mitään järkevää käyttöä tälle? : D
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2016
 12. Disturbia

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 133
  Oli kyllä henkilökohtainen pettymys.


  Tässäkö tämä nyt oli? Aikaa meni noin 14 tuntia vaikka sivutehtäviä tein ne jotka tuli (kaikkea ei varmasti tullut aktivoitua, sillä en toki koko karttaa käynyt läpi. Kuitenkin monia sivutehtäviä tuli tehtyä, paikkoja tutkittua ja pelaamalla low chaos tyylisesti viimeistä tehtävää lukuunottamatta. Tuli hiippailtua sillä stealthista tykkään jos siihen annetaan vaihtoehto.

  Season passinkin olin ostanut mutta en kovin korkein odotuksin kyllä noiden lisätehtävien kimppuun lähde.... Ääh. Desperate Measures tehtävä löytyi minulta myös.

  Pelissä ei tuntunut olevan sitä samaa "tunnelmaa" mitä tunsin esim. Human Revolutionissa, jännä kyllä. Syytä tähän en osaa selittää. Alusta asti oli hieman pettynyt tunne kun ei vain tuntenut pelaavansa Deus Exää vaan tuntui joltain etäiseltä etäisesti vieraalta FPS peliltä. Tunnelma nousi lopulta vihdoin ja viimein - noin 3 tuntia ennen pelin loppua...

  Kaupunkikin oli aika mitäänsanomaton ja elämätön. Esim. toisen kerran kesken kaiken kun tuli tuo toinen terroristi-isku, eivät kaupunkilaiset juuri mitenkään siihen reagoineet. Iso räjähdys ja huutoakin taisi kuulua taustalla. Ja miten ihmiset reagoivat? Mies jatkaa kadun siivoamista harjalla, ihmiset istuvat kahvilassa, kodittomat nukkuivat, poliisit huutelivat samoja juttujaan ohi kävellessä, kukaan ei reagoinut mitenkään. Mutta joo, eihän se ollutkaan kun terroristi-isku, mitäpä sillä :D

  Kontrollit vittuilivat välillä ja hiiri jäätyi yhtäkkiä silloin tällöin. Kaatumisia minulla taas ei ollut yhtään, mutta pelasin melkoisesti jälkijunassa muihin verrattuna koska oli matkustamista Yhdysvalloissa ym. missä ei tietenkään pelaamaan päässyt.

  Kaikean kaikkiaan oli kyllä melkoinen pettymys. En sano huonoksi peliksi, pelinä ihan hyvä mutta odotin kyllä itse enemmän. Minä jopa ennakkotilasin tämän, vaikken moista usein enää tee menneisyyden pettymysten takia.

  Tarinakin tuntui... Hieman mitäänsanomattomalta. Hahmotkaan eivät hirveästi kiinnostaneet. Sivutehtäville sen sijaan annan peukkua - tykkäsin useasta sivutehtävästä.

  Plussaa myös tuosta että on monia eri tapoja ja reittejä päästä kohteeseensa, siitä olen aina näissä tykännyt.

  Mutta niin paljon enemmän odotin.. Lopun tullessa ihmettelin vain että miten tämä nyt näin kävi. Niin paljon kysymyksiäkin jäi jäljelle, mutta eiköhän näitä jatko-osassa puida sitten.

  Ihan kiva. Siihen se sitten jäi.

  Noh, credittien kohdalla tuli tuo yksi videonpätkä joten eiköhän tästä jatko-osaa tule. Odotan tätä kyllä, mutta varauksella enkä missään nimessä ennakkotilaa. Toivon kuitenkin hyvää peliä...

  Vitun vittu.
   
 13. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Noin, peli läpi. ~40h Steamin mukaan (vertailun vuoksi HR:ssä itellä meni ~25h), tosin tuosta varmaan kertyy yhteensä tunti tai pari afkaamista peli päällä. Suurinpiirtein kaiken yritin tutkia ja tehdä, mutta taisi näilläkin tuntimäärillä jäädä yksi sivutehtävä tekemättä kun en tajunnut, että piti ekassa "actissa" löytää.

  Joka tapauksessa helvetin tyytyväinen tähän, ainoa isompi ongelma oli mielestäni aika heikko päätarina ja lisäksi pienet immersio-ongelmat ajoittain.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016
 14. Hiba

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2003
  Viestejä:
  1 654
 15. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
 16. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Pelaan nyt kolmatta kertaa läpi, ensin normaali, sitten pacifist, nyt tapan kaikki poliisit ja jengiläiset. Tässä sentään vähän haastetta kun meinaa paukut loppua, mutta eipähän prahassa enää poliisi ahdistele kun kaikki on tapettu. Välillä voi vetää breivikkinä ja one shotata siviileitä kenenkään häiritsemättä kun seisoskelevat tiellä. Pankki on hauskan näköinen, kaikki ovet auki ja lasit paskana ja ruumiita siellä täällä, respavirkailija yksin elossa vastailee kiltisti kysymyksiin ja soittelee account managerille pyydettäessä.
   
 17. P c L A Y E R

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2010
  Viestejä:
  2 987
  No itellä meni yli 40h ja aika lailla joka kolo tuli tutkittua. Omasta mielestä tämä on nimeomaan pelinä parempi kun HR ja alueet tuntuivat mukavasti laajemmille ja "vapaammille" . Tarinapuolella HR jonkun verran parempi" mutta kyllä tämäkin ihan jees oli, ja itselle se on kuitnekin aina se vähemmän tärkeä aspetki. Kyllä tuo 14h on aikamoine läpijuoksu tämän pelin kohdalla.
   
 18. Stuntman Mike

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2001
  Viestejä:
  1 578
  14h ei kyllä pääjuonen lisäksi hirveästi mitään muuta tehdä. Siinä on varmaan päätehtävät ja pari side missionia?
   
 19. Lagittaja

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2009
  Viestejä:
  7 128
 20. bulgur

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2015
  Viestejä:
  148
  Pelailin tätä ilmestyessään alle 10h ja nyt olen palannut tämän pariin kun aikaa taas löytyy. Peli toimii muuten hienosti mutta kaatuu usein ladatessa kuoleman jälkeen savea. Google ei asiassa auttanut (ts. kertoi nämä perus käynnistä administratorina ja compatibility modessa, ei apua). Onko muilla ollut vastaavaa ja jotain vinkkiä millä asiasta selvitty? Ajattelin alkuun että johtui tuosta DX12 mutta sama homma DX11 kanssa. Hiippailen ja pelaan tappamatta ketään niin siksi tulee käytettyä loadia normaalia enemmän mutta alkaa hiljalleen kyrsimään kun joka toisella kertaa tulee erroria ja peli kaatuu työpöydälle.
   
 21. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Mitäs murot on mieltä tämän titlen osalta esiintyneestä debatista, että onko hackingissä parempi stealth vai fortify? Netissä kun tästä keskustelut kippaa aina jonpaan kumpaan, osa väittää stealthin olevan turha ja vannoo fortifyhyn ja sit toisin päin.
   
 22. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Turhia molemmat? Emt, itse taisin hakkeroida miltei kaiken lv5 hacking skillillä, mutten ollut upannut kumpaakaan noista mainitsemistasi. Sit jos tuli joku tosi paha tai ei vaan jaksanu ni hacking tool vai mikälie käteen. Tietysti nyt kun NG+ menossa niin skill pointteja on vaik muille jakaa ja nuokin tuli capattua mutta ei niihin kyllä imo tarvi pisteitä laittaa.
   
 23. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Aijaa :o itel ainaki tuli jo prahan ekassa setissä sivutehtävää tehdessä vastaan lvl2 ovi mitä sai yrittää joku 25+kertaa ennen kun meni läpi ku aina tuli detection ekalla tai tokalla nodella. Oot vissii haxit hoitanu softilla.

  // Myös TF:n IT tilojen lvl1 ovi on ihan naurettava kun aina triggeröi sen counter measuren. Testasin piruttain et upgradesin stealthin 2:een ja fortifyn 2:een niin silti tuli tokalla nodella 3 kertaa putkeen anomaly detected. Jo HRssä tuo hacking mini peli oli hirveetä turhake paskaa mut tässä vielä raivostuttavampi ja kokoajan saa olla hackkimas :/ (kuten hr:ssäki)
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016
 24. JouBqa

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2010
  Viestejä:
  3 117
  Hyvät ovat ensivaikutelmat.

  Pystyykö jotenkin skippaan dialogia yksi rivi kerrallaan? Jos painan B (360 ohjain) skippaa peli seuraavaan puhujaan ja näin voi jäädä useampi rivi näkemättä
   
 25. L4re111

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2011
  Viestejä:
  747
  Tulipahan napattua tuo Steamin alennuksesta.

  Kumpi kannattaa nykyään valita GTX 1060 kortille, DX12 vai DX11? Benchmarkit ovat sen verran vanhoja, että varmaan päivitykset muuttaneet pyörimistä johonkin suuntaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti