Demon's Souls (PS3 / RPG)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja a1m, 29.09.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  5-2:n kiveltä lähde takasinpäin, tapa se shamaani, takas Nexukseen ja uudestaan. Maailman ois paras olla pure black. Second Chanceen tarttet tarpeeksi manaa (15 int tai 14 ja Silver Coronet) ja Talisman of Godin (4-1) tai Talisman of Beastsin (vaikeampi saada). Claymore oli vain yksi esimerkkiase, mutta pienempiä miekkoja ja nuijia ei kannata käyttää, sillä faith-buildin damage ei ole järin suuri. Jos tykkää niin Great Sword/Axe on kiva. Claymoren voi ostaa aikaisintaan 1-2:n kauppiaalta, jos 1-2 läpäisty, 1-3, jos se läpäisty, niin 1-4. GS löytyy 1-3:sta ja GA 2-2:sta. Hahmon vitality ainakin 40, nostaa voi, endurance max 40, ei koskaan yli, sillä staminaa ei saa lisää, mutta vähemmälläkin pärjää, faith vaikka 45, intelligence 14-15. Luckia ei koskaan kannata nostaa, ellei pelaa Blueblood Swordilla.

  Täältä löydät kaiken tarvitsemasi.
   
 2. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  Mites toi bluestone juttu nyt menikään? Huonolla englannin kielen taidolla vaikeeta ymmärtää mitä demon's souls wikissä asiasta sanotaan niin kysytään sitten täältä.

  Pystynkö 61soulilevelinä auttamaan kaveriani demoneitten tapossa kun hän on 41level? Pystyykö hän auttaan vain minua pienempänä SL:nä vai meneekö se sitten toisin päin että iso leveli ei voi kutsua pienempää? Eilen yritimme Tower of Latriassa siten että hän oli bodyssä ja pistin sinikiven respan eteen ja hän ei sitä nähnyt. :(
   
 3. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  Tähän pistä hostin SL, niin näet, minkä levelisiä haamuja hän pystyy kutsumaan. Hostaaja ei saa ollut pelannut kenttää, ja sen on oltava bodymuodossa, haamulla ei ole mitään väliä, kunhan on vain sielumuodossa laskiessaan sinistä kiveä (bodymuodossa ei voi edes käyttää).

  Eli jos kaverisi on levelillä 41, sinun level on oltava 28 ja 55 välillä. Kaverisi on oltava väh. lvl 47, että hän näkee sinun jättämäsi sinisen kiven. Tietty voit itse laskea leveliäsi vaikka käyttämällä 4-1:ssä vai 2-1:ssä Black Eye Stonea ja hyppäämällä rotkoon. Jos kuolet hostin iskuun, levelisi ei laske.
   
 4. Drizzy

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2011
  Viestejä:
  332
  Tasojen ero on liian suuri. Kumpi tahansa voi kutsua toisen jos tasot ovat tarpeeksi lähellä toisiaan. Erotus voi olla 10lvl + 10% pienempi levelisen tasomäärästä, eli tässä tapauksessa 41lvl voi maksimissaan kutsua 10 + 4 = 14 leveliä suuremman (55 maksimi) apuun.

  Mikään varsinainen Co-op pelihän tämä ei ole, joten ei kannata kokeilla koko kampanjaa vetää kahdestaan. Satunnaisen auttamisen kanssa kyllä toimii. 41lvl voi nopeasti ottaa kyllä sen vaadittavat 6 tasoa lisää jos haluatte kahdestaan pelailla.
   
 5. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  Hyppäämällä rotkoon, menetän soul levelin, mutta menetänkö myös yhden characteri päivityksen (strena/stamina/faith jne..), jos näin on, niin minkä? Viimeiksi laitetun parannuksen vai ottaako se ihan randomina sen?

  Kiitos selvennyksestä molemmille, tuskailin eilen illalla tuon asian kans monta tuntia. :rolleyes: :kippis:
   
 6. paha_kuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2006
  Viestejä:
  1 082
  Joku korjatkoon jos muista väärin, mutta stateista laskee se, joka on kauimpana hahmoluokan aloitusarvosta (vitality ei tainnut laskea lainkaan eli aloitustaso + vitalityyn käytetyt pinnat on pienin mahdollinen soul level johon voit hahmosi pudottaa).
   
 7. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  Juu, tietääkseni suurin ei-vitality stat laskee. Tosin Soulsuckingissa kun olen ollut, niin statsien tasoittuessa joku muu statsi saattaa laskea, kuin suurin ei-vitality.. joten ei ihan 100% päde se.

  Jos nopeasti on tarvetta saada sieluja niin Youtubesta etsii ''duping with thomas''. :)
   
 8. pantteli

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2008
  Viestejä:
  5 799
  Oon nyt useampia tunteja pelannu Royalty classilla ja täysin maagipainotteista buildia tehny. Leveliä nyt joku 35 vissiin.
  Aina ennen tämmöset pelit pelannu fyysisyyteen panostamalla, barbaarit/knightit jne ollu suosiossa, tämänkin pelasin ensin läpi Wandererilla.

  On kyllä aika lapsellinen peli tällä Royaltyllä, vaikka ei kokemusta oliskaan yhden läpipeluun verran niin onhan tämä niin helvetisti helpompaa vetää maagilla. Ei vaadi mitään muutako sitä että näpyttää lock on nappia ja lähenee kohdetta kunnes ottaa kohteen, sitten vain spämmää jotain spelliä ja vihut kuolee.

  Sanoma siis se, että jos ette ole fyysisellä hahmolla pelanneet niin pelatkaa, onhan tämä aivan eri peli silloin. Paljon haastavampi ja vaatii taitoa ihan eriin laihin kuin tuo taikuri noboilu.

  Toki myös toisinpäin, suosittelen maagia jos ei oo näin pelannu, onhan se näinkin ihan eri peli vaikkankin helpompi.
   
 9. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  Kumpaakos sormusta suosittelette käytettävän PvP:ssä? Thiefs ring vai Graverobber ring? Mitä tuosta sormusten kuvauksesta vois päätellä niin GR on vain black phantomia vastaan (toimiiko thieffi myös black phantomia vastaan vai pelkästään kentän vihollisia?) Kyselen tätä siksi että ajattelin "grindata" character tendencyä valkoiseksi tuossa yellow monk kohdassa, mutta perkule ku sielä on aina joku he-man blue phantomi apuna niin ei kerkeä teurastaan sitä hostia.. :D
   
 10. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  Kokeiles huvikseen NR iCat maagia, itse olen tykännyt. Pärjää maagina ja miekalla, hauskinta näitä sekoittaen. Pure mage, vaikkapa pushed ToB:illa olisi varmaan ihan kivaa, mutta tykkään miekkailusta; muut hahmot ovat Strena ja Dex-buildit. :D

  45/24/34/20/14/45/16/7 ovat statsit.

  LH iCat / joku kilpi
  RH NR / Kris Blade

  Silver Coronetilla lisää manaa. Crescent- ja Moon-aseita voi myös käyttää, Character Tendencyä pidän nyt Pure Whitena NR:n takia. PB kävisi myös.

  _______

  Pvp:ssä älä käytä noita, ainakaan 4-1:ssä. EU:ssa muutenkin tapana sellainen, että ei paranneta itseä kesken matsin. Muista kumartaa. :p Cling ring ja Friend's / Foe's rig päälle, hostina sit jotain randomia. Muutenkin Thief's ja Graverobber's ringit käyvät turhiksi, kun esim. Second Chance tuo keltaisena hehkuvan auran.. Random noboilussa sit voit tehdä mitä vaan. :D  HUHHUH kun näyttää peli komealta 40" Samsungilla vrt. 23" 120hz LG:n näyttö, mustan taso on mahtava, vaikka yleensä se kirkkaus tulee käännettyä aika isolle. :o
   
 11. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Innostuinpa taas pelaamaan tätä. Tavoitteena oli napata viimeinen trophy, joka vaati +5 sharp-aseen. Eli bladestoneja metsästämään. Kävi hyvä tuuri, kun pure bladestone tuli kolmannella yrittämällä. Oon lukenut, että jengi on metsästänyt tuota kiveä jopa kymmeniä tunteja. Sanovat, että Large Sword of Searching ei vaikuta pure kivien tippumiseen. No juuri sillä kolmannella kerralla laitoin sen toiseen käteen, kun tapoin dual katana BP:n. Pure tipahti. Minusta tuli kerralla "LSoS-uskovainen". :)

  Platinum trophykin sieltä viimein siis napsahti. Nyt voi hyvillä mielin odotella Dark Soulsia.
   
 12. Tharn

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2002
  Viestejä:
  2 278
  Huh, itsellä tais Pure Bladestone tulla jonkun 5h grindaamisen jälkeen, oli kyllä pelin tylsimpää antia. Noh, Chunk of Marrowstonejen kerääminen vitutti kyllä vielä enemmän, vastenmielinen paikka eikä sieltä saanut edes souleja.

  Käytit siis elämäsi lottovoiton, kyllä mä haluan käyttää oman supermunkkini sitten siihen 7 oikein tulokseen mielummin :P
   
 13. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  Toimiikos täällä muilla tuo online peluu? Yrittelin tuossa päästä sinisen kiven ja mustan kiven avulla mp:tä vetään, mut odottelin jokusen tovin, sitten aloin ihmetteleen etten näe haamuja juoksemassa ympäri kenttää, yritin kirjottaa maahan muttei selectistä tapahdu mitään? Servut alhaalla vai? Eilen kuiten paukuttelin vielä yön pikku tunneille asti invadetusta, vai tekeekö tämän tuo pure black character juttu? Mut sen yhtenäisyyden huomasin, että jollen pysty kirjottaan maahan, en näe myöskään haamuja. :)

  e: ja selventääkseni, pleikka on netissä (kun "ystävälle" sielä skriivailen :confused:)

  e: aikani räpelsin niin taas toimi (boot/quit/load profile jne), hetken, käytin mustaa kiveä niin katos haamut samantien ja kuten myös maahan kirjotus"taito". :D Kokeilin eilen sitä "dubing with thomas" juttua, onko ne tuosta nyt sitten banaanit viskannu niskaan? Pelasin tosin eilen varmaan ~10 pvp peliä testailun jälkeen. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2011
 14. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  Peli vaan joskus menee offlineen, itselle ei ole vielä tapahtunut.
   
 15. Hypetreme

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2005
  Viestejä:
  615
  Gratz. Itelläni meni tuohon grindaukseen aikaa joku 20-30h. Peliaikaa hahmolla oli 120h+. Kyllä leuka loksahti kun se Pure Bladestone sieltä vihdoin tuli. :eek:
   
 16. pantteli

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2008
  Viestejä:
  5 799
  Tää on kyllä raivostuttavaa. Mulle on tapahtunu n.100 pelitunnin aikana pitkästi toistakymmentä kertaa, se on vähintään kerran per sessio.
   
 17. Eternal

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2001
  Viestejä:
  238
  Paljonkohan tuosta black phantom editionista saisi rahaa? avaamaton : <
   
 18. Tharn

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2002
  Viestejä:
  2 278
  100 - 150 US$ välillä on parhaat hinnat eBayn myyntihistoriasta löytyvistä suljetuista kohteista:

  demon souls black phantom edition | eBay

  Ihan hyvinhän tuo on arvoa jo kerännyt ja kunhan ikää pelille lisää tulee, niin keräilyarvo noussee entisestään. Veikkaan että tulee ajan myötä muodostumaan PS3:n yksistä arvokkaimmista keräilykappalejulkaisuista. Melko puun takaahan peli tuli, jolloin kovinkaan moni ei tajunnut tarpeeksi ajoissa haalia erikoisjulkaisua haltuunsa.
   
 19. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Höh, tostahan sais jo omat takaisin. Harmi vaan, että muovit tuli revittyä. Piti päästä pelaamaankin.:D
   
 20. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  Mikä on helpoin ja nopein tyyli grindata white character tendencyä? Kolmisen kertaa pitänyt kokeilla jo tuota pure whiteä eri hahmoilla, mutta menee hermot siihen kuin kestää tolkuttoman kauan että maailmaan hyökkii black phantomi, taikka joku summonois sinisen kiven kautta.. :mad: Kyseessä low levelin peluut (max 40SL)
   
 21. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Tapa ittes body formissa niin monta kertaa, että saat PBWT:n ja käyt tappamassa sen maailman black phantomin (online-tilassa). Tarvitset läjän Stone of Ephemeral Eyes:jä. Varsinkin, jos maailmat on täysin valkoisia. PWWT -> PBWT vaatii 7 kuolemaa. Helpoin tapa tehdä itsari on juosta lähimmältä jyrkänteeltä alas.

  Tuolta lisää: Character Tendency - Demon's Souls English Wiki
   
 22. tonppa3

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  1 106
  On kyllä huvittavan kusinen toi nettikoodi tuossa pelissä. Pelannut jo kaikki demonit läpi, paitsi old onea, ja varmaan 3 invade tapausta tullut yhteensä. Pure white characterin saaminen pitäis olla platinan arvoinen suoritus.. :D
   
 23. Larzes

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  1 743
  Aika rauhassa noissa kentissä saa olla, tunkeutumisia tulee kai enemmän SL 50 tietämillä, ja sit tietysti SL 115-130 välillä; 4-1:ssä erityisesti.

  4-1:een menet vaikkapa SL 120 hahmolla illalla, niin luulisi tunkeutumisia tulevan. Vaikka aika kuollut peli alkaa tämä olla jo..
   
 24. Tharn

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2002
  Viestejä:
  2 278
  Pelin alkuaikoina noita invadeja oli kyllä kiusaksi asti. Muutamat kentät oli pakko pelata offlinenä kun 10-15 minsan välein tunki joku peliin kiusimaan.

  Toisaalta ei blue soul signiakaan tarvinnut montaa minuuttia pitää, kun taas vietiin toveria auttamaan. Demonien luukkujen edessä oli lähestulkoon aina sign tai pari lattialla tarjolla.

  Noh, onneksi näköjään tuli peli puhki asti pelattua juuri sopivaan aikaan. Dark Soulsin kanssa meinasin olla ihan julkaisupäivästä lähtien messissä. Kyllähän tuo moninpeliominaisuus valtaisasti lisäarvoa peliin loi.
   
 25. Zyonix

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2010
  Viestejä:
  157
  ------
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti