Demon's Souls (PS3 / RPG)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja a1m, 29.09.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  [​IMG]

  Laitetaan ketju pystyyn lupaavalle RPG:lle, Demon's Souls:lle.

  Alusta: PS3
  Genre: (Action) RPG
  Kehittäjä: From Software
  Julkaisu: JP 5.2.09 / US 6.10.09 / EU 26.6.10

  Tarina
  Pelattavuus
  Kaupat:
  Welcome to Video Games Plus Online

  Media:
  YouTube - Demon's Souls: First Deluxe Edition Unboxing Video
  Official Demon's Souls Website
  Demon's Soul images - Gamersyde
  YouTube - Demon's Soul PS3 Trailer (HD)
  Demon's Souls for PS3 - Demon's Souls Playstation 3 - Demon's Souls PS3 Game

  Onko muroissa ketään, joka olisi Aasia-version hommannut ja peliä pelannut? Laitoin omani tulemaan VGP:sta, parin viikon päästä pääsee jo pelailemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2010
 2. gillbert

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2004
  Viestejä:
  1 931
  Peli on ollut liipaisimella jo hyvän aikaa, mutta monissa arvosteluissa ovat vaikeahkoksi kehuneet. Omat hermot ei välttämättä kestä jatkuvaa "yritys ja erhe" -pelaamista.
   
 3. 0x29a

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  2 950
  VGP:stä on ollut Deluxe Edition kaikilla pre-order herkuille varustettuna ennakkotilauksessa jo sen pari kuukautta.

  Tässähän on uutena jippona pseudo-moninpeli, eli peli tallentaa hahmojen touhut ja näyttää muiden pelaajien viimeiset hetket kummituksina. Näin äkkikuolemakohtia voi välttää ja toisaalta saada vinkkejä vihollisten ja varsinkin isompien otuksien tappamiseen.

  Samoin verkkotoiminnallisuuden ollessa päällä voi pelaaja joutua/päästä ohjailemaan pomoja ja reinkarnoitua hyväksi tai pahaksi hengeksi toisten pelaajien omiin yksinpeleihin. Kuulostaa ainakin näin konseptitasolla aika herkulliselta.
   
 4. MichaeI

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2006
  Viestejä:
  435
  Odottelinkin milloin tästä pelistä triidi tehdään. Itse kun olen sen verran laiska ettei jaksa triidejä tehdä.
  Peliä odotetaan innolla ja toivotaan että on niin hyvä kuin hehkutetaan.
   
 5. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  Joo ei peli mikään helpoin kuulemma ole. Mitä vähän lukasin aiheesta muualta, tässä kerätään sieluja ja jos kuolee, jäävät sielut odottamaan sinua ja sinulla on mahdollisuus saada ne takaisin.
  Eli ihan perinteinen trial/error ei ole kyseessä.

  0x29a:n mainitsemat verkko-ominaisuudet ovat myös aika mielenkiintoisia. Lisää niistä GT:n Aasiaversion arvostelussa,

  http://www.gametrailers.com/video/import-preview-demons-souls/52793
   
 6. Lyrics

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  328
  VPD näyttää että suomeen olisi tulossa joulukuussa??? Luulin että eurooppaan ei julkaisijaa löytynyt
   
 7. Deveron

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  60
  Sama pulma. Varsinkin tuo (kehujakin kerännyt) staminasysteemi epäilyttää, eli mitä innokkaammin riehuu, sitä varmemmin ei tee sitten enää senkään vertaa vahinkoa. Ilmeisesti perinteinen grindaaminenkaan ei onnistu, eli helpommaksi sitä ei saa kärsivällisyydelläkään.

  Diablo/Baldur's Gate -henkinen mättö kieltämättä maittaisi mutta taitaa Demon's Souls olla vähän turhan hardcorea näin casual-pelaajalle...
   
 8. Lyrics

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  328
  Ostin pelin huuto.netistä luotettavalta myyjältä ja nyt odotellaan, että saapuisi vielä perille(tämä siis aasia-versio, en pidä väliä mitä niissä kansissa lukee). Mielipiteitä laitan vaikka threadiin kun pääsen kokeilemaan
   
 9. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  Gafista bongattua,

   
 10. gillbert

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2004
  Viestejä:
  1 931
  WTF? 6 tuntia ensimmäistä pomoa ja hermot meni?
   
 11. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  Onkos kenellekkään tullut vahvistusta VG+:sta, että peli on lähetetty?
   
 12. Caladan

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2009
  Viestejä:
  3
  Vartti sitten tuli vahvistus tilauksen lähdöstä. Nyt pitää vaan toivoa, että ei jää tullin haaviin kiinni. :)
   
 13. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  4 046
  vaikuttaa lupaavalta, mutta meh needs gameplay-vid's jotta vois tehä ostopäätöksiä :/
   
 14. Lyrics

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  328
  Oma huuto.netistä ostettu Aasia-versio pitäisi olla tänään kotona kun töistä pääsen :). Tietääkö kukaan ovatko US ja muut versiot keskenään yhteensopivia? Niin että tässä pelissähän on co-op ja pvp....

  Edit: ja tässä tuore GT arvostelu: http://www.gametrailers.com/video/review-demons-souls/57297
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2009
 15. Parra

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  216
  :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2011
 16. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  Kappas, 02:00 oli tullut sähköposti, että peli on lähetetty. Monta kertaa VG:stä tilanneena, mutta en vieläkään muista merkkaako nuo arvon pakettiin.

  Nyt odottelemaan.
   
 17. ikes

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2008
  Viestejä:
  14
  Jostain luin muistaakseni että jenkki ja aasia versiot, eivät ole yhteen sopivia. Muistelen että kierrättää eri servujen kautta netti liikenteen.
   
 18. Daora

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  5
  Tosiaan, tämähän on ollut itsellä hankittuna jo monta kuukautta aasiasta tilattuna, joten voinen tähän jotakin sepustella.

  Heti alkuun todettakoon, että vaikka pelin voi "vetää läpi" ei se tavallaan kuitenkaan lopu. Ideana on aloittaa peli aina uudestaan alusta läpäisyn jälkeen, jolloin säilyttää hahmonsa ominaisuudet sellaisinaan, sekä kaiken keräämänsä romppeen myös.

  Uusilla sykleillä peli vaikeutuu joka kerta, joskin vain ensimmäisen läpipeluukerran jälkeen muutos on selvästi huomattava. (eli esim. kaksi tai kolme kertaa pelin koluttuaan vaikeustaso ei enää nouse samalla tavalla kuin ekan jälkeen.)

  Peli muistuttaa aika pitkälti kolmiulotteista Diabloa, mihin on sitten ympätty mukaan konsolimaisempia Bosseja. (jotka ovat usein melko vaikuttavia ilmestyksiä) Suurin osa ajasta kuluu pölyisiä tunneleita koluten ja kuolemaa kannattaa todellakin odottaa, sillä se korjaa tuon tuostakin ennenkuin tiedät kokemuksen syvällä rintaäänellä varustettuna vältellä kaikenmaailman surmanloukkuja. (usein kuolemaan johtaa niinkin tylsä asia kuin putoaminen.)

  Kuollessaan pelaaja tiputtaa kaikki keräämänsä sielut. (joita käytetään sekä rahana että kokemuspisteinä hahmon ominaisuuksien parantamiseen) Mikäli pääsee sitten hoippumaan takaisin kuolemapaikalleen ja koskettaa verilänttiä joka jäi muistoksi maahan, saa hamuttua takaisin nämä kalleudet. Mikäli kuitenkin kuolema korjaa sinut uudelleen ennenkuin tämän teet, häviää edellinen verilänttisi (niitä voi olla kerrallaan vain yksi) ja sitä myöten myös kaikki vaivalla grindaamasi sielut. Tough luck.

  Aseita on kohtuullinen määrä erilaisia, ja halutessaan voi myös lennossa vaihtaa lyömäaseen ja jousen tai varsijousen välillä, mikäli tulee tarvetta kurmottaa vähän turvallisemman välimatkan päästä. Aseet myös tuntuvat ja toimivat eri tavalla, mikä on mukavasti toteutettu. esim. pitkillä miekoilla voi olla hieman hankala huitoa ahtaassa käytävässä, kun taas pistämiseen soveltuva rapier tai keihäs on huomattavasti parempi.

  Stamina on tärkeä palkki perinteisten terveys- sekä manapisteiden alla, joka näyttää ohjattavan jamppasi voimia. Mitä enempi huidot tai teet väistöliikkeitä, sen enempi staminaa kuluu, ja ilman ei ole hyvä olla. Staminaa tarvitsee niin lyömiseen, kilvellä suojaamiseen, sprinttaukseen, ja niin edelleen. Se kuitenkin palautuu melko rivakasti kun et tee mitään näistä, joten yleensä siitä ei tottumisen jälkeen ole mitään suurta haittaa. Muutama isku, sitten vähän loitommalle vihusta ja stamina onkin taas täynnä.

  Toisten pelaajien kanssa voi pelata, ja joskus sinulta ei asiaa edes kysytä. Mikäli pelaat peliä online tilassa (kuten sitä kuuluu pelata) kuka tahansa voi tunkeutua peliisi käyttäen tiettyä itemiä. Tällöin saat ruutuusi varoituksen asiasta, ja tämä häirikkö materialisoituu jonnekin siihen tasoon missä parhaillaan samoat, yleensä sen alkuun. Hänen tehtäväkseen muodostuu löytää ja tappaa sinut. Mitkään tasossa lymyävät monsterit eivät myöskään hyökkää hänen kimppuunsa, jotta hän voi rauhassa vaania. Vastapainona hän joutuu hyökkimään päällesi vajaalla terveydellä, sillä tunkeutuakseen peliin pitää olla Soul-moodissa, eli kuolleena, jolloin HP on noin 50% maksimista. (75% tietyllä tavaralla varustettuna)

  Pelaajia voi myös kutsua peliisi avuksi, mikäli he ovat jättäneet maahan merkin. Tälläisen merkin aktivoimalla pelaaja siirtyy peliisi soul-moodissa ja auttaa sinua kunnes kuolee taikka tuhoatte silloisen tason bossin. Nämä avustavat pelaajat ovat suureksi hyödyksi sekä turvaksi myös tunkeutujia vastaan.

  Haittapuolena voisin sanoa että erilaisia tasoja tai ympäristöjä ei ole aivan hirveästi, ja kaikki niistä ovat enemmän tai vähemmän synkkiä ja hieman toistensa kaltaisia. Jonkin verran enemmän vaihtelua olisi kaivannut.

  Karmea romaanihan tästä muodostui, mutta vastailen kyllä mikäli jotain kysyttävää pelistä on. :)

  EDIT: Kuten Lyrics alla huomautti, unohdin kertoa oman mielipiteeni. :D

  Eli siis, pelihän on mainio. Tällä hetkellä hahmoja on kolme, joista yksi on kahdesti pelin läpäissyt. (kaksi muuta ovat altteja) Peliaikaa taitaa olla kulunut semmoiset 130 tuntia yhteensä. (ensimmäisellä läpipeluulla kului muistaakseni 50-60 tuntia)

  Olen itse nyttemmin jättänyt pelin vähemmälle, kun on muutakin pelattavaa, mutta ehdottomasti suosittelen kaikille, ja nimenomaan sitä uudempaa jenkkiversiota, sikälimikäli siinä on hieman parempi nettiyhteys. (aasiaversiolla lagia esiintyy joissain määrin häiritseväksi asti kun koittaa jonkin japsipelaajan kanssa matsata.) Ja versiothan eivät ole keskenään yhteensopivat, valitettavasti. :(
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2009
 19. Lyrics

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  328
  Erittäin lupaavalta kuullosti, mutta et maininnut, että piditkö pelistä ja kuinka paljon olet esim. itse käyttänyt aikaa peliin.
   
 20. Valkosipale

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2008
  Viestejä:
  230
  Helvetin hyvä peli. Ja btw Lyrics. Aasia ja Jenkkiversiot eivät ole yhteensopivia keskenään. Atlus päätti erotella pelaajat ja pistää omat serverit Amerikkaan pystyyn

  Dual Keel smasher BITCH!
   
 21. 0x29a

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  2 950
  Juu, omakin paketti on kuulema lähtenyt kohti Suomea. Sikäli harmi, että ei varmaankaan millään ilveellä ehdi viikonlopuksi perille, vaikka VG+ todella nopeasti toimitukset hoitaakin. Edellinen tilaus heiltä oli muuten ~36e arvoinen ja paketin päällä arvoksi oli kirjattu $25. Olen ennenkin heiltä tilannut näitä tullirajan muutamalla eurolla ylittäneitä pelejä ilman ongelmia, mutta en nyt tähän hätään muista niihin päälle merkattuja arvoja.

  Voi muuten tulla tuo Deluxe Editionin mukana tuleva strategy guide ihan tarpeeseen. Atluksen unboxing-video oheisroinineen, ihan mukava setti: YouTube - Demon's Souls: First Deluxe Edition Unboxing Video
   
 22. a1m

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  4 761
  Juu ei taida peli keretä viikonlopuksi tänne asti, valitettavasti. Toisella foorumilla sanoivat, että VG laittaa kanteen CAN$20, eli eiköhän tämäkin tule ihan normaalisti kotiin asti (knok, knok, knok).

  Oli unohtunut kyseinen video op:sta, lisätty. Voi tosiaan tulla tarpeeseen kyseinen opus.
   
 23. Valkosipale

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2008
  Viestejä:
  230
  Tilasin sitten itsekkin ton Jenkkiversion. On varmaan ainut peli minkä olen tilannut kahteen kertaan :p. Deluxe näyttää vaa niin namilta
   
 24. Pelittäjä

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  401
  Voiko tuota siis pelata kaverin kanssa co-oppina vai tuleeko mukaan joku randomi?
   
 25. Valkosipale

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2008
  Viestejä:
  230
  Voi pelata Co-oppina. Kaverisi vaan pitää olla samassa paikassa, kun sinä. Pitää käyttää yhtä itamia et voi kutsuu kaverin peliin. Hyvä sopia etukäteen jos aikoo pelata kaverin kanssa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti