DagCoin - tänne kaikki OneCoin-tekijät näyttävät kerääntyvän

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Fantasos, 11.01.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Joo eli Onecoin-huijauksen hiipuessa on yhä useampi "johtaja" alkanut siirtyä DagCoin/DagUniversity -pyramidiin. Määritelmän mukaan DagCoin on:
  1. Ponzi-huijaus, koska firmalla ei ole muuta tulonlähdettä kuin uusien jäsenten liittymismaksut ja olemassa oleville jäsenille luvatut tuotot maksetaan uusien jäsenten liittymismaksuista. Se, että raha välissä on ”DAG-kolikoita”, ei muuta tätä faktaa rahan kierrosta järjestelmässä. Lisäksi DagCoin on:
  2. Pyramidihuijaus, koska ”myyjät” ovat kaupittelemassa ”koulutusta”, joka nimestään huolimatta on jäsenyys ja/tai paketti DAG-kolikoita (Ponzi-pisteitä). (Ai että miksi jäsenyys? Miten voit myydä samalle ihmiselle saman ”koulutuksen” kahdesti? Jokainen ostaja saa tilin DAG-yliopistoon ja sinne rahaa.) Kauppaavien jäsenten tulot eivät tule myydyn hyödykkeen voittomarginaaleista vaan uusien jäsenten liittymismaksuista, siispä pyramidihuijaus. Taaskaan jäsenyyden kutsuminen ”koulutuspaketiksi” ei poista sitä faktaa että ei olemassa myytävää tuotetta, firmalla ei ole tuotteen myynnistä syntyvää liikevoittoa eikä siis myöskään tulonlähdettä josta palkkiot maksettaisiin.
  Se, että tässä koijauksessa on mukana niinpalkon tuttuja naamoja on melkoisen helppoa ymmärtää sillä kuten BehindMLM reviewistä, itse daguniversity:stä ja Kari Wahlroosin FB-postauksista näemme, niin:
  Aivan kuten OneCoinissa, tässäkin himmelissä:
  • Ostetaan "koulutuspaketteja" joiden kylkiäisenä saa DagCoineja.
   (Hinnat vaihtelevat 100 USD ja 25.000 USD välillä.)
  • Saa suosittelubonuksia kun houkuttelee kaverin mukaan.
   (10% uuden "sioittajan" rahoista, kolme tasoa alaspäin pyramidissa. Täsmälleen sama kuin OneCoinissa.)
  • Kolikoita ei ole listattu mihinkään julkiseen pörssiin, käytössä on sisäinen pörssi jossa on rajoitteita.
  • Julkinen vaihdanta on "tulossa".
   (Alun perin piti tulla lokakuussa 2017. Tällä hetkellä pohjataan 20.11.2017 päivättyyn uutiseen jonka mukaan se tapahtuu helmikuussa 2018. Ei kannata pidättää hengitystä. Kuulemma olivat yrittäneet päästä listoille mutta "se on ollut melko haastavaa". :D )
  • Kauppapaikka-alusta on "tulossa".
  Lisää tuttuja ominaisuuksia OneCoinista:
  • Ei ole mitään kytköstä "sioittajien" rahojen ja syntyvien DagCoinien kanssa.
   Toisin kuin OneCoineja, Dagcoineja ei synny louhinnassa (DAG:issa ei ole "louhintaa") sen sijaan DagUniversityllä on aluksi hallussaan kaikki Dagcoinit joita koskaan tulee olemaan ja he voivat jakaa niitä ilmaiseksi sijoittajille niin kuin haluavat.
   Yhteistä OneCoinin kanssa on se, että DagCoinin "hintaan" ei nähtävästi ole mitään vaikutusta sillä että niitä jaellaan kuin karkkia oikealle ja vasemmalle. (Hinnan luvataan nousevan, hinnan laskua ei tunnuta edes pitävän mahdollisena.)
  • Bonuksista 35% täytyy käyttää sisäisessä pörssissä DagCoinien ostamiseen tunkeilta.
  • "Käteistililtä" ei saa rahoja ulos muuten kuin 20 dollarin "withdrawal fee":n maksamalla.
  • Rahojen nostolle on minimisumma 100 USD.
  • Käteisen nosto pyramidista kestää ainakin viikon.
  • 1% tuotoista "lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen"
  Katsotaanpas sitten tätä tuotto-odotusta:
  25.000 USD antaa 35.000 DagCoinia joiden "kappalehinnaksi" sisäisessä pörssissä väitetään 1.55 USD.
  Mutta siinä ei ole kaikki! Dagcoineja ei voi myydä 8 kuukauteen (miksi?) joten niille maksetaan 3% viikottainen korko DagCoineina!
  Tästäpä voimme laskea että 35.000 DAG + korkoa korolle 32 viikkoa = 90.127 DAG, elikkäs nykyisellä "hinnalla" 139.700 USD.

  25.000 USD "sioitus" tuottaa automaattisesti 139.700 USD tai toisin sanoen 458% tuoton - kahdeksassa kuukaudessa!

  Eikä tässä bisneksessä edes ole logiikkaa: Miksi DagCoin jakaa niitä kolikoita tunkeille ja maksaa vielä korkoakin? Heillä on ne kaikki kolikot, sen kun myisivät vain suoraan ostajille jos niillä on muka arvoa 1.5USD / kpl?

  Jos nyt jostakin syystä kaikki nämä punaiset liput (458% "tuotto-odotus" mukaan lukien) eivät vielä riitä karkoittamaan pois tästä "tilaisuudesta tulla taloudellisesti riippumattomaksi", niin lisämausteena tätä juttua vetävät nämä OneCoin-kusetuksesta tutut nimet:
  • Nils Grossberg (perustaja, entinen OneCoin-mannekiini ja esiintyjä OneCoin-tapahtumissa)
  • Kari Wahlroos (entinen OneCoin Euroopan "Ambassador")
  • Juha Parhiala (entinen OneCoin ”Crown Diamond”, nyt Bangkokissa mukana)
  • Igor Alberts (OneCoin "Blue Diamond")
  • Iulian Cimbala ja Andrea Cimbala (OneCoin "Blue Diamond")
  • Avo Väliste (Wahlroosin kaveri Wellstarin ja OneLifen ajoilta, nyt mukana DagCoinissa)
  • Ken Labine (OneLife IMA)
  • (Lisään mieluusti tänne jos löytyy ehdottaa tuttuja nimiä)
  [​IMG]

  EDIT 15.1.2018, teknologiasta:
  DagCoin kertoo olevansa ”kuin Bitcoin, paitsi 300 kertaa nopeampi ja 30 kertaa pienemmillä transaktiomaksuilla”. Tämä kaikki koska sen pohjana on directed acyclic graph (DAG).
  DAG tosiaan käytössä valideilla kryptovaluutoilla Iotalla ja ByteBallilla. Tämä ei tee DagCoinista millään tapaa validia, voidakseen olla kryptovaluutta, Dagcoineja pitäisi voida ostaa ja myydä. Tällä hetkellä se ei ole mahdollista, sillä Dagcoineja saa vain "koulutuspakettien" mukana ja myyminen ei ole mahdollista. Julkiseen pörssiin listautuminen on kaiken aikaa ollut "tulossa", mutta sen ajankohtaa on jatkuvasti siirretty tulevaisuuteen.

  Dagcoinin teknologian ei voi sanoa olevan uusi tai uniikki.
  Dagcoin linkittää sivuillaan Githubiin ja White Paperiin. DagCoinin github paljastaa että koko github-projekti on kloonattu ByteBallilta kesäkuun 12, 2017. Tämä tuskin on yllätys, sillä White Paperin esittelykappaleessa lukee:
  White Paperin mukaan Dagcoinin perusyksikkö on Dag ja pienin yksikkö on "microdag" ("miljoonasosa" Dag). Dageja on tehty 1 000 000 000 kappaletta heti alussa eikä määrä muutu.
  (Koska DagUniversity jakaa Dageja koulutuspakettien kylkiäisenä, täytyy alussa luotujen Dagien otaksua olevan DagUniversityn hallussa.)
  (editointi päättyy)

  Tämän ketjun polkaisin tänne ihan vain jotta keskustelu DagCoinista voi tapahtua yhdessä paikassa. Kirjoitelkaa alle korjauksia jos jokin tiedoista sattui olemaan vanhentunutta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2018
 2. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 329
  Kari pitää tänään Tampereella jonkun leader eventin niin kuvista näkee varmaan ketkä suomalaiset OC hahmot ovat siirtyneet Dagcoiniin. Taisi alkaa 18 ja Karin FB sivulta näkee varmasti kuvat kunhan vaan julkaisee ne
   
 3. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  2 961
  Ja apinan koijaus sen kun jatkuu :facepalm: Ei voi kun ihmetellä niitä henkilöitä, jotka näihin ihan selviin huijauksiin lähtee mukaan. Täytyy olla todellakin rahanahne henkilö, jotta ei selvää koijausta näe edessänsä.
   
 4. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Joo, klo 20 tänään:
  [​IMG]
  (Avo lisätty listaan)

  Niin ja käsimerkki taitaa sitten olla peukalo:
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 5. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Perkules, Kari poikahan on laittanut Faceen hienon setin asiaa:
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 6. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  128
  Voisiko joku asiaa syvällisemmin tunteva käydä tuon GitHubin läpi DagCoinin osalta? Itse ainoastaan pintaraapaisun koodaamisesta tuntevana en osaa oikeastaan yhtään sanoa mistä on kyse. Onko se kopio jostain? Onko siinä mitään järkeä? Yms.
  Nyt näyttäisi kuitenkin olevan niin, että puheiden tueksi on myös ihan oikeata koodia.

  Tekee huonoa kryptovaluuttojen maineelle jos itse DagCoin on jollain tasolla toimiva ja "oikea" kryptovaluutta ja siihen mennään sekoittamaan tuo verkostomarkkinointiroska. Huijausten ja rehellisten kryptoprojektien (varsinkin ICOt) erottaminen on muutenkin vaikeaa nykyään. Toki huijaushan tuo DagCoin on pelkästään Onecoinista tähän hypänneiden koijareiden perusteella; yksikään validi kryptovaluutta ei ottaisi Onecoin huijareita markkinoimaan heitä. Onecoin sentäs oli/on niin täysin puhdas puhallus alusta lähtien ettei siitä ole epäilystäkään.

  Edit:

  Nyt häiritsee ja pahasti. Kuvissa on kahta vaihtoehtoa käsimerkille. Onko käsimerkki nyt peukku vai etusormella osoittelu?
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 7. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Don’t say I didn’t warn you”. Tuo slogan pitäisi printata kiinteäksi osaksi kaikkea markkinointimateriaalia, mitä tämä paskalafka suoltaa ulos.
   
 8. Ugadi

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  22
  DagCoin on jo (5-6v) vanha idea. Tässä todellakin näyttää käyvän niin että tietoisesti sotketaan olemassa oleva kolikko epämääräiseen pyramidiin (DagUniversity). Voi toki olla että heillä on joku uusi DagCoiniin pohjautuva kolikko. Sen mahdollisuudet pärjätä avoimessa kilpailussa oikeita kolikoita vastaan voinee jokainen arvata.

  Ja GitHub... No, kyllä heillä on GitHubissa jotain. Sen "jotain" perusteella arvelisin että joko GitHubin käyttö ei ole tuttua tai sitten ollaan aloittelemassa it-alalla toimimista. Koodia siellä ei kuitenkaan nyt ole (mikäli HTML-koodia ei lasketa ja harvemmin tässä yhteydessä lasketaan).
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Tuo directed acyclic graph (DAG) On tosiaan käytössä Iotalla ja ByteBallilla. (Sehän ei tee DagCoinista millään tapaa validia, semminkin kun se on kloonattu ByteBallista kesäkuun 12, 2017.) Mielenkiintoisena pointtina Iotassa (kuten ilmeisesti myös DagCoinissa) kaikki 2.779.530.283.277.761 Iotaa on luotu heti alkuhetkellä. Eli kolikoita voi niiden originaali omistaja teknisesti ottaen jaella vaikka ilmaiseksi, joskin se romahduttaa vapaassa vaihdossa olevan valuutan arvon.

  BehindMLM:ssä oli tällainen taustatieto joka voi olla tai olla olematta totta:
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 10. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  128
  Eli ymmärsinkö nyt oikein, että alkuperäinen DAG Coin on ihan validi projekti joka on myöhemmin jätetty taka-alalle ja kesällä 2017 Grossberg on ominut nimen ponzilleen ja teettänyt jonkun puolikunnolla tehdyn Byteball koodiin perustuvan kopion tukemaan huijausta?
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 11. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Tässä käsityksessä olen. Olisi kiva saada tuolle vielä lisävahvistusta joltakulta arvostetummalta kryptoasiantuntijalta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 12. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  551
  missäspäin tamperetta tää massikeisareitten kokoontumisajot oikein on? :psmoke:
   
 13. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  "For more information contact Avo Valiste"
   
 14. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 329
  Mitä on käynyt Karille kun ei enään postaa kuvia autoista vaan on enään jotain hotelli fiilistelyä Dubaista ja muista maista. Onko syönyt jo kaikki eväänsä kun ei enään lesoile elämäntyylillään... Ja hänen vaimonsa on laittanut IG tilin yksityiseksi joten herää epäillys siitä että kun katsoo pintaa syvemmälle niin ei ole asiat niinkuin ne pinnalle näyttävät...
   
 15. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 455
  Videomateriaalia herätyskokouksista jaellaan sen verran kitsaasti ja Dag-palvelusten pitopaikat pyritään pitämään salassa. Tässä on ilmi selvästi tarkoituksena kerätä heti alussa mahdollisimman paljon lahopäitä mukaan ja vasta sitten alkaa suoltamaan matskua verkkoon Onecoinin tapaan.

  Wahlroos ja kumppanit tietää, että tämä kusi haisee liian kauas, jos vihaajat pääsevät rienaamaan pyhää kolikkoa.
   
 16. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 455
  Jospa Karin täytyi maksaa Rujalle eroraha pois lähtiessään, eikä tainneet edes ne 50 miljoonaa one-kolikkoa kelvata. :D
   
 17. Knude-

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2016
  Viestejä:
  128
  Jos näin, on DagCoin/University tehty huijauksena jokseenkin taidokkaammin kuin Onecoin. DagCoinista (siitä oikeasta) kun löytyy paljon tekstiä netistä ja esim Bitcointalk foorumilla on ketjuja koskien ko projektia eikä niitä ole siivottu pois tai näitä epäselvyyksiä oikean ja ponzin välillä ei ole selvitetty missään ainakaan suureen ääneen.
   
 18. The_tunkki

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2016
  Viestejä:
  183
  Tuo github koodi on JavaScriptillä väännetty lompakkosofta byteballiin..
   
 19. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Lisäksi DAG teknologiana on vaikeaselkoisempi kuin lohkoketju, mistä seuraa että sitä ymmärtäviä ihmisiä ei osu helpolla tunkitustilaisuuksiin. Kun käsite on tarpeeksi hankala, ei ole yhtä helppoa osoittaa sormella ilmeisiä loogisia ristiriitaisuuksia, kuten OneCoinin kolikoiden pakollinen luonti louhimalla, yhden toimijan tekemä louhinta, simuloitu blockchain explorer, jne.
  Voi puhua paremmin hevonpaskaa kun sen tunnistaminen on vaikeaa.
  Joo githubista näkee että ByteBallin sourceista on lähdetty liikkeelle, päivämääräkin on tiedossa (12.6.2017). Eli paljon tuoreempi kuin alkuperäinen Dagcoin, eikä todellakaan originaalia contenttia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 20. joni1986

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2014
  Viestejä:
  160
  Valitettavasti taitaa tuohon Dagcoiniinkin sortua ihan kohtuullisen iso määrä porukkaa, vaikeampi todeta suoraan huijaukseksi kun on lohkoketjut jne ostettu valmiista projekteista ja nyt tehdään vielä näennäistä kehitystä. Aika villi länsi muutenkin kryptomaailma tällä hetkellä, tämäkin Bitconnect roikkuu parin miljardin marketcapilla kohtuu suosittuna kolikkona. Samaa MLM-huijauspaskaa kuin onecoin, mutta ns. validilla tekniikalla. Esiintyjänä Karin latinoversio.

   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 21. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 583
  Tallinnasta on jo video (OneCoin-ketjusta kopioin tänne linkin):
   
 22. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  972
  Juu, en tiedä millaista ainetta pitäis vetää nenuun 100 euron setelillä, että tuota paskanpuhumista jaksais kuunnella muutamaa minuuttia pitempään.

  Jos joku on jaksanut niin mainitsevatko pellehermannit missään vaiheessa selitystä, miksi nyt se Rujaränkylä ei enää olekaan se tulevaisuuden maksuvaluutta?
   
 23. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Jos tulee vastaan luotettavia linkkeja (media yms.) niin laittakaa tanne, niin saadaan wikipediaan artikkeli ja tieto huijaukseseta leviaa.

  Ilman lahteita se poistetaan alta aikayksikon.
   
 24. Sepämies

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2015
  Viestejä:
  42
  Eikös kartsa ollut tampereella hiljattain, vai muistinko väärin? Sieltä ei vissiin ole videota sitten.
   
 25. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  Toivottavasti saadaan pian tänne Dagistanilaisia debunkkaamaan tyhmien murolaisten juonet :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti