DAES / IS / IL / ISISin julistama kalifaatti, Islamistinen Valtio

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tonto-, 08.08.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Namelesss Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2013
  Viestejä:
  1 162
  Olisi kyllä mielenkiintoista tietää että miten viimeaikoina on mukamas saatu tietoa niin monesta suunnitteilla olevasta terroriteosta? Oliskohan jopa täysin keksittyjä juttuja, tarkoitus saada lisättyä koko länsimaailmaa (pian koko maailmaa) koskevaa yksityisyyssuojan ryöstämispolitiikkaa. Kansa suostuu valvontaan (joka koskee kaikkia), kun niille kusetetaan, että lisäämällä yksilön valvontaa saadaan ehkäistyä milloin mitäkin (kuvitteellisia) tekoja. Eihän kunnon kansalaisella ole mitään salattavaa, mielellään kunnon kansalainen antaa NSA:n asentaa jokaiselle maailman tietokoneelle keyloggerit ja lähettää kaikki pikaviestin keskustelut, some-keskustelut, jne. suoraan NSAN pilvipalveluun analysoitavaksi. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan ajatustenlukijoita pään sisään, ei kunnon kansalaisella ole mitään salattavaa. :smoke:
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 304
  Kai sinä ymmärrät, että tämä on todellisuutta jo nyt. Ei tarvita mitään lisäoikeuksia jne koska kaikkia valvotaan jo nyt.
   
 3. Namelesss Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2013
  Viestejä:
  1 162
  Kyllä minä sen ymmärrän, mutta pelottaa se suuntaus mihin ollaan menossa, en ihmettele vaikka ovat jo kehittelemässä siellä NSA:ssa järjestelmää joka automaattisesti analysoi ihmisten kirjoitustyylejä eri puolella nettiä, yhdistäen näin esim. torin anonyymin foorumitunnuksen facebookin tunnareihin. Siellä on jokainen some-riippuvainen profiloituna; poliittinen kanta, mielentila, seksuaaliset mieltymykset (kyllä sieltä jo löytyy käyttämäsi pornotuben hakusanat), persoonallisuus, jne. analysoituna. Mediassa tietenkin pitää muistuttaa kaikkia niitä jotka eivät somea käytä, että vain epäterve ihminen välttelee somea, jokaisen pitää olla netissä omalla nimellä ja kuvalla kaikki ajatukset ylös kirjattuna. Sitten tämä hieno "uhkien estäjä" -järjestelmä tulisi analysoimaan jokaisen ihmisen viimeisimmät kirjoitukset, jollakin "anonyymifoorumilla" jos sattuu kirjoittamaan Järjestelmän vastaista sisältöä, niin voi olla että joku päivä tulee miehet mustissa ovelle ja lähettävät salaiselle uudelleenkoulutusleirille, jossa poistetaan haitalliset ajatukset ja koulitaan kunnon kansalainen joka ajattelee vain Järjestelmän parasta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2014
 4. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 148
  Tuntuu että jokainen isikseen liitetty tempaus on kuin suunniteltu toimimaan järjestöä itseään vastaan. Päiden katkomiset, suunnitelmat siviilien murhaamisesta jossain Australiassa tai Norjassa. Voisiko joku tosiaan kuvitella että tämmöisillä tempuilla nämä maat pelotellaan jättämään isis rauhaan? Jenkkitoimittajan kaulan katkaiseminanhan se oli mikä oikeastaan antoi jenkeille oikeutuksen (omien kansalaisten silmissä) laajempiin ilmaiskuihin.
   
 5. byrokraatti Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 123
 6. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Jaa nää hörhöt meinaa ihan tosissaan käynnistää uskonsodan. Sen verta sivistymätöntä ja idioottia väkeä, että eivät taida tajuta, että turpaan tulee niin että tukka lähtee.

  Noille voitaisi kyllä antaa se kalifaatti tuolta. Yksi suuntainen liikenne vain, ja jos meinaavat levittää yhteiskuntaoppiaan muualle, niin alue on helppo muuttaa lasitasangoksi. Näillä säännöillä saisivat sen oman valtionsa, ja omat sääntönsä yhteiskuntaansa, mutta todella tiukka lieka päälle.

  Onneksi sulla on vaihtoehto. Voit mennä sinne vapauden ja tasa-arvon tyyssijaan, kalifaattiin. Pääset varmaan myös toteuttamaan fantasioitasi päiden katkomisesta :)
   
 7. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  Se alkaa pienestä. Ensin tarvitaan pälli hiekkaneekeri, joka uhkailee avoimesti sos.mediassa tyyliin "Pian vääräuskoiset maksavat". Moinen uhkaus liputetaan ja miehen historia joutuu tarkempaan syyniin. Viranomaiset katsovat keiden kanssa ko. mies liikkuu, ja sitten heidänkin liikkeitä aletaan tarkkailemaan. Miehen sukulaiset joutuvat analyysin kohteeksi myös, sikäli kun tietoa sukulaisista on.

  Tämä on kaikki puhdasta spekulointia. Lähestymistapani on 'miten itse toteuttaisin valvontasysteemin'. Ensin työnnetään markkinoille älypuhelimia joissa on kattava seurantapotentiaali. Siihen päälle Facebook, Google, CIA, NSA, paikalliset viranomaiset, ohjelmien takaportit, vakoilun salliva lainsäädäntö, biometriset passit, käyttäjien välinpitämättömyys tai tekninen tietämättömyys, niin onko se joku ihme, että terrorismin ehkäisyprosentti notkahtaa ylöspäin?

  Se mikä on jännä oikeastaan että ihmiset eivät yhteen ääneen vaadi seurantajärjestelmän lopettamista. Jokainen kuitenkin tiedostaa hiljaa sen lopettamisen seuraukset eli kunnon terroristeille tulisi helpommat oltavat. Silloin olisi verta käsissä, joko omaa tai toisten. Jenkit olivat käsittämättömän mulkkuja ja tyhmiä kun alkoivat salassa rakentaa seuranta/vakoiluverkostoaan. Se olisi ollut fiksumpaa rakentaa systeemi ensin salassa, sitten esim. vuoden päästä tulla esiin "Me ollaan tehty tälläinen järjestelmä. Keskustelu asiasta voi alkaa." Ihmisen luonne on siitä kumma, että kun hän tekee rikoksen, ja selviää siitä kuin koira veräjästä esim. ensimmäisen kuukauden ajan, niin hän olettaa, että kukaan ei saa tietää mitä hän on tehnyt, ei sitten mitenkään koko hänen loppuelämänsä aikana. Sitten suunnitellaankin jo seuraavaa hämärähommaa. Kiinnijäämättömyys on kuin palkinto ja positiivista kannustusta. Ei ollut kuin ajan kysymys kun joku Snowdenin kaltainen selkärangan omaava ihminen astui esiin, paljasti touhun ja heitti ilmaan ajatuksen "Mitä jos annettaisiin ihmisten päättää halutaanko me tätä?" Snowden oli väistämättömyys. Diplomaattinen ja poliittinen paskamyrsky oli valmis. Jenkeillä ei tosin ole enää varaa lakkauttaa moista verkostoa ellei riskeerata arvattavasti tuhansien jenkkiläisten henkiä. He ovat petinsä pedanneet... Vähän kuten mekin ja kaikki muutkin oikeastaan :|

  Ehkäistyjen terrori-iskujen julkituominen on kinkkistä. Poliisit haluavat pimittää yksityiskohtia tutkinnallisista syistä, eli esim. ei haluta paljastaa edes tekijän nimeä, koska ei haluta heti säikäyttää tämän verkostoa (ostetaan aikaa). Journalistiakin velvoittaa vaitiolovelvollisuus joidenkin asioiden suhteen, tai jos ei velvoita, niin joillain journalisteilla on omatunto, ja hänelle tehdään selväksi joidenkin tietojen julkaisemisen mahdolliset seuraukset. Sitten saammekin lukea varsin niukkatietoisia ja summittaisia uutisia ehkäistyistä terrori-iskuista. Ne on helppo kyseenalaistaa tekaistuiksi mutta viranomainen ja uutistoimistot tietävät että paskanpuhuminen tuolla tasolla on riskialtista ja siitä voi narahtaa kiinni muutaman vuoden sisällä jos yksikin ihminen alkaa syynäämään juttua lähemmin. Juttujen yksityiskohdat varmasti paljastetaan oikeudenkäyntien jälkeen, todistusaineiston kera, vuosien päästä.

  Siinä missä viranomainen voi tarkkailla kansalaisia, on myös kansalaisilla täydet työkalut viranomaisten toimien kyttäämiseen seuraamalla uutisvälineitä ja etsimällä ristiriitoja. Valitettavasti kukaan ei tästä huvista maksa kansalaiselle, ja se olisi melko aikaavievää puuhaa jos viranomaisia aletaan pitämään silmällä laajemmin. Tai no... onhan meillä journalistit joiden joukossa on enemmän kuin pari halukasta joiden märkä unelma on jonkin viranomaisskandaalin paljastaminen.
   
 8. Namelesss Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2013
  Viestejä:
  1 162
  Tällaisille journalisteille sattuu vaan käymään kuolettavia onnettomuuksia, esim. menettää autonsa hallinnan, saa sydänkohtauksen, huumeiden yliannostuksen tai muuta vastaavaa mitä kukaan ei osaa epäillä ihan heti lavastetuksi. Tuo auton hallinnan menettäminen tuleekin lähivuosina helpommaksi, ei tarvitse muuta kuin Järjestelmän komentokeskusesta katsoa missä kyseinen herra ajelee, säätää auto maksiminopeuksiin ja ohjautumaan päin pylvästä.
   
 9. MkH

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  3 628

  Nähdäkseni eivät nimenomaan halua rauhaa, vaan sotaa. Pyrkivät eskaloimaan konfliktin ja levittämään sen länsimaihin. Muslimit surmaavat norjalaisperheen -> norjalaiset kohdistavat vihan muslimeihin -> lisää muslimeja radikalisoituu -> yhteiskunnallinen epävakaus. Toivovat uskonsotaa ja luottavat profetioihin, joiden mukaan islam tulee hallitsemaan maailmaa. Vaikka voimasuhteet näyttävät epäedullisilta, niin sivistyneessä yhteiskunnassa muutamakin barbaari voi saada paljon tuhoa aikaan. Islamille ominainen kuolemanpalvonta tekee heidän näkökulman myös hankalaksi länkkäreille ymmärtää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2014
 10. Valojuova77

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2013
  Viestejä:
  130
  Paavi? kuka se on. Ei paljon elämää täällä suomessa hetkauta, vaikka paavin kaulan isis katkaisisikin. Normaalia ihmistä ei myöskään kiinnosta tarttua aseisiin jonkin uskonnon takia. Hörhöt erikseen.
   
 11. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Käänteinen taktiikka toimii. Sen hahmottaminen vaatii vain päättelykykyä useamman askeleen päähän, jota useimmilla ei ole.
   
 12. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Joo ei pahemmin hetkauta suomessa. Suurta määrää eurooppalaisia kyllä saattaa hieman ärsyttää. No mikäs siinä, mitä härskimpää vetävät, sitä aikasemmin menee länkkäreillä hermo :)

  Eikä välttämättä kiinnosta tarttua aseisiin, mutta paavi on aika ikoninen virka. Muutaman maan armeijan yksiköt saattaa liikahtaa jos sitä kohtaan tehdään isku tai yritys. Tuskin täällä kovin moni alkaisi aseisiin tarttua vaikka tappaisivat Niinistön :)
   
 13. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
 14. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  USA on heille se suuri saatana. Joten mikä tahansa teko USAaa vastaan on heille suuri asia. Daavid&Goljat. Pahin mitä USA voi tehdä on reagoida mutta ei tehdä mitään.
  Netti on ikävä kyllä tuonut median näillä päidenkatsomisvideoille. Yhden katsonut ja sen on aika lailla riittänyt. Tiedän jo mitä muissa tapahtuu.
  Netti&julkisuus&USAn reaktiot kaikki tuovat Daeshille lisää "kokoa", vaikka kyseessä on lähinnä miehet aavikolla aseiden kanssa.
  No toivoataan että länsimaiden reaktiot antavat islamisteille sen mitä haluavat eli ne 69 neitsyttä. Pakkohan niiden on olla paratiisissa kun joku joskus on niin sanonut.

  Länsimaista pitäisi jonkun tv-yhtiön tehdä tosi-tv malliin Runnig Man. Osanottajia olisivat sunnit&shiaat taistelijat. Koska he taistelisivat toisiaan vastaan mies miestä vastaan niin toinen saisi taivaspaikan koska kyseessä olisi uskonsota.
  Veikkaan etä halukkaita taistelijoita ei olisi koska on paljon kuulimpaa osoitella aseella naisia ja lapsia, etenkin kun uskonta muka sen vielä määrää.
   
 15. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, mitä katolilaisessa väestössä tapahtuisi, jos paavilta kävisi is terroristit pään leikkaamassa. Katolilaisissa on kanssa semmoista kiihkouskovaista porukkaa, että moinen teko voisi synnyttää katolisia terroristiryhmiä sotimaan islamia vastaan.
   
 16. nokandu

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  1 025
 17. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 067
  Lähteet: Syyriasta palanneet jihadistit suunnittelivat iskua Brysseliin

  Harmi ettei onnistunut. 400 "belgialaisen" lähtö Syyriaan taistelemaan ISISiin kertoo lähinnä vain siitä miten pahasti maahanmuutto ylipäätään on epäonnistunut ideana, joten olisi ollut ihan oikein että nimenomaan Brysselin norsunluutorni olisi saanut jonkinasteisen herätyksen psykoosistaan.

  ISIS on vain alkusoittoa. Breivik oli oikeassa. Länsimaalainen maailmankansojen halaus ja lintukotoajattelu on käsittämätöntä harhautta. Kuvitellaan, että todelliset muslimit saataisiin käännytettyä pinnallisella kapitalismilla, kun kyse on uskonnosta ja syvästä ali-inhimillisyydestä. Vie edes teoriassa sukupolvia, että tuollaisista taustoista voisi mitenkään realistisesti "integroitua" länsimaalaiseksi. Sitä ennen paska on iskenyt tuulettimeen jo lukemattomia kertoja, kuten nyt on käymässä.

  Siis oikeasti, miten joku taikauskoinen lukutaidoton kamelintaluttaja voi ikinä todella integroitua länsimaihin? Sanokaa minulle mitä vittua nämä ihmiset ajattelivat tapahtuvan kuin se mikä tässä ympärillä tapahtuu?
   
 18. nokandu

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  1 025
  Älä nyt viitsi, holokaustissa meni kuitenkin paljon enemmän :smoke:
   
 19. Whey

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2014
  Viestejä:
  9
  Tätä keskustelua pitkään jo seuranneena piti ihan rekisteröityä tänne jotta pääsee osallistumaan keskusteluun...

  Lähinnä huvittaa kaikkien foliohattujen ajatukset siitä että koko lähi-idän meininki on joku usan juoni jotta saavat kaikki ihmiset seurantaan/hallintaan. Tällä alueella on tullut pyörittyä aktiivisesti jo kohta kymmenen vuotta ja viimeinen vuosi melkein pelkästään Irakissa. Se mitä täällä oikeasti tapahtuu on pysynyt aika pitkään suht pimennossa, vasta viimeaikaiset mestausvideot yms. on antanut vähän realistisemman kuvan meiningistä "ulkopuolisille" siitä mikä on todellinen meininki. Ymmärrän aika hyvin jos minkään maan turvallisuuspalvelu ei halua samaa kotimaahansa ja yrittää "tiedustella" vähän enemmän kuin on valtuudet... Täällä paikanpäällä olen ainakin erittäin tyytyväinen jokaisesta USAN (ja muidenkin) tekemästä ilmaiskuista jolla saadaan taas muutama terroristi pois kiusaamasta viattomia ihmisiä. Jos ei ymmärrä tätä näkökulmaa niin tervetuloa tänne paikanpäälle katsomaan asiaa tästä näkökulmasta hetkeksi aikaa, folio pitää vain ensin ottaa pois päästä koska se piippaa lentokentällä turvatarkastuksessa :)
   
 20. yoko

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2000
  Viestejä:
  38
  Radiossa puhuivat että naisarmeija jahtaa isistä. Akka jos mehmetin ampuu jää neitsyet saamati :-)
   
 21. Ad_Astra

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2002
  Viestejä:
  2 511
 22. Tai sitte vaan sanoo, että naiset siellä hoiteli hommat taas, vaikka oliski miehiä. Sekös niitä vituttaa. :D
   
 23. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
 24. fly_er

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  5 209
 25. lamuerte

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2013
  Viestejä:
  37
  Oletko työskennellyt sitten alueella pidempään? Kerro nyt siellä käymättömille laajemmin millainen tuntuma paikasta on jäänyt. Varmaan paikallisten kanssa olet keskustellut aiheesta ja kuullut jos mitä värikkäämpiä stooreja.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti