Counter-Strike: Global Offensive

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Nukkuwa, 12.08.2011.

 1. Alensia

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  3 213
  Tarkastappa vielä uudelleen ettei FXAA (tai muu anti-aliasointi) ole päällä - itsellä oli mennyt jossain noista päivityksistä päälle.
   
 2. näinköon

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  489
  mites vieläkö löytyy koodareita? jos vertaa 6kk takaperin?
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Ei noita juuri oo näkyny. Mitä demoja lataillut, niin viimeisestä 30-40 matsista yks saanu vacit. Se ei toki tarkoita etteikö olis sellasia jolla paremmat koodit, vaikka huomaamaton radarhack tms. Tuntuu että nonprimekin toimii nykyään järkevästi, pelasin perjantaina pikkukaljoissa MG2-accountilla yhen mm, kaikki muut pelaajat oli MGE-LEM. Se oli todella tasainen 15-15 matsi, missä itellekin sattui hyviä 3-4K rundeja useita. Wingman on taas sitten ihan läppä, samalla accountilla pelasin 12 matsia mistä voitin 10, osan 16-2 statseilla ja sain Nova2 rankiksi :D Noussut sen jälkeen jokaisella voitolla yhden rankin ylöspäin.
   
 5. ^ ”ei niitä koodareita oo juuri näkynyt”

  Mitä nyt viikonlopun aikaan ainakin kahessa MM-matsissa ja yhdessä wingmanissa, kun ei ollut primeä. Kovin settipena veti 28-2-1 statseilla porukkaa kylmäksi seinien ja savujen läpi, demolla näkyi selkee wh. Toki pelasin uudella accountilla kun kaverin kans otettiin pistols only mm-haaste, mutta silti. Kaveri pelas veljiensä kanssa eilen, niin yksi pelaaja sai jopa kesken matsin vacit :)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 29.10.2018
 6. Alensia

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  3 213
  Non-primessä enemmän sääntö kuin poikkeus, että vähintään yksi koodari löytyy matsista. Viikonloppuna aloittelevan non-prime-kaverin kanssa käytiin yksi matsi niin omassa tiimissä ryssä pyysi timeoutin, tuli kotvan kuluttua takaisin ja alkoi antamaan sellaista infoa ettei jäänyt epäselvää mikä apuohjelma oli käynnistetty :D Luonnollisesti viimeisellä kierroksella votettiin pihalle ja reportattiin.
   
 7. latev

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2008
  Viestejä:
  121
  Eli koodit kyllä kelpasivat kun ei ollut pelkoa että te saisitte niistä bannia? Onneksi olkoon vaan koodeilla hankitusta voitosta.
   
 8. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Käsittääkseni voitot häviää niistä missä on ollu bustattu koodari.
   
 9. Alensia

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  3 213
  Eipä noilla smurffiaccojen hupipeleillä mitään väliä ole. Idea olikin antaa koodarin haaskata aikaansa ja vetää tippa lahkeessa loppuun asti ja sitten vasta viskata pihalle.
  Juuri näin.
   
 10. Kahtena päivänä tullut ilmoitus että raportoimani pelaaja on saanut bannit, ja raportit tehty kolmesta pelaajasta kuudessa accolla pelatussa matsissa. Overwatch ja vac taitais toimia ihan hyvin ainakin välillä, se kolmas raportoitu taisi olla vaan hyvän pelin vetänyt, kokenut smurffi. Mainilla tein kaksi overwatch-istuntoa vklopun aikaan, ja niistä toisessa ollut koodari oli ilmoituksen mukaan myös bannattu. Uskoa on vielä siihen, että tuoreet pelaajat ei kärsi koodaritappioista.
   
 11. Valve julkaisi uuden Battle Royale-pelimoodin kynäriin, eli Danger Zonen. Hauskaa, rankitonta ja ei niin totista hupailua yksin tai 1-2 kaverin kanssa squadina. Eilen vierähti useampi tunti parin kaverin kanssa vääntäessä :) Toisena päivityksenä koko peli tuli ilmaisjakeluun, lisähinnasta saa ostas prime-statuksen. Kaikki ennen 6.12 ostetut cs-kopiot sai automaattisesti prime-statuksen. Saas nähdä kuinka vaikuttaa pelikokemuksiin prime-puolella jatkossa.
   
 12. mackaiveri

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  509
  Täyttää paskaa ainaki toi asetoveri voi vittu. mm viel menee mut tonne asetoveri mennes aina ryssä tiimi vastas ja ammutaa prefirellä seinien läpi etc et gg.
   
 13. Tuo asetoveri / wingman on ihan läppä. Pelaajia niin vähän siinä, että rankkisysteemi on ihan rikki. Supremen saa siinä ihan vaikka gold nova-tason peluri, sitten onkin hauskuus kaukana kun tulee oikeat supremet vastaan :)
   
 14. kuusenkerkkä

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2013
  Viestejä:
  297
  Hei pelaajat. Neuvokaa hieman. Poika pelaa CS GO peliä ryhmässä ja verkon katkeilun vuoksi tuli pelikieltoa. Yritän elää tässä maailmassa enkä todeta "peli se vaan on", kun näen että harmittaa kovasti, eikä vika ole oma. Huomasin itsekin Elisan verkon pätkimisen.

  Kysymykseni: saako tuota ns pelikieltoa (vko nyt jo) mitenkään peruttua?
   
 15. v3lzu

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2005
  Viestejä:
  286
  Ei saa. Reklamaatiota elisan suuntaan, jos on kiinteä netti. Jos taas 4g, niin hommaa mahdollisuuksien mukaan kiinteä netti, tai ulkoinen antenni tuolle mobiilinetille, että poika saa pelata ilman katkoksia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2019
 16. kuusenkerkkä

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2013
  Viestejä:
  297
  Kiiton kun vastasit.

  Kiinteä netti. Tarjosin yhteyden katkettua vaihtoehdoksi pelikiellon välttämiseksi verkkoyhteyttä hätätilassa puhelimesta tai tabletista (jossa on oma yhteys siinäkin), mutta jostain syystä peli ei hyväksynyt noita. Syytä en tiedä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti