Counter-Strike: Global Offensive

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Nukkuwa, 12.08.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ponsu

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2010
  Viestejä:
  389
  Niin ei ollutkaan kyse siitä, että joku pitäisi kulmaa tähdäten päähän, vaan juuri noissa clutch tilanteissa tulee noita flickshotteja seinän takana olevaan viholliseen. Eikä todellakaan kukaan wallhackia voi käyttää. Taidat olla itse vähän hidasälyinen? Kamerat/adminit näkee saman näytön kuin pelaaja -> vedämpäs wallhackilla :facepalm:

  Enkä väitä ketään koodariksi. Mutta eniten epäilyttää se flusha case, jossa aluksi alkoi tulla paljon syytöksiä ja videoita, jonka jälkeen kaikki videot loppuivat kuin seinään. Yllättäen ei tullutkaan flickshotteja seinän takana oleviin vihollisiin. Kaikkihan tuolla ammattitasolla osaa pelata ilman koodejakin (jos joku edes koodaa) aivan varmasti, mutta kyllä tuo 500k varmaan voi vähän motivaatiota tuoda huijaamiselle.
   
 2. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Kyllä kun noita koosteita katsoo niin onhan se nyt ihan selvää että siellä koodataa munat ojossa. Hauskaa että smokessa aina päähän ja tiedetään just mistä se äijä tulee. Ihme paskaa tämäkin nykyään.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 348
  Miten se nyt tuolleen mielenterveyden päälle ottaa, kun pitää heti henkilökohtaisuuksiin mennä? Hommatkaa hyvä herra parempi pelituoli jos on peppu jatkuvasti noin kipeänä. Välillä sitä nyt sattuu typeriä ajatusmokia silloin kun puuhailee kaikkea muuta samalla. Minulla on tapana kirjoittaa tänne peliosastolle aivot narikkaan -tyylillä ja multitaskaten, mutta näköjään tämä threadi pitänee jättää sen ulkopuolelle. Onneksi muut eivät vastaaviin vihreisiin syyllisty, sillä muuten taidettaisiin nähdä aikamoinen piikki nuorten sydän- ja verisuonitaudeissa.

  Lähinnä ajattelin noita muutamia YouTubesta löytyviä videoita, joissa kaikessa rauhassa turnauksissa tähtäillään vihollisia seinän lävitse ja porukka huutaa kommenttiosastossa wallhackia, joka nyt ei tokikaan voi olla mahdollista em. syistä. Mutta tokihan monet ihmiset yrittävät saada epäreilua etua lajissa kuin lajissa mikäli keino siihen löytyy, eikä kiinnijäämisriski ole kovin suuri. Nuo flushan jutut voinee mennä ihan tuurin piikkiin, mutta kun se hyvä tuuri alkaa jatkumaan riittävän pitkään niin kyllähän se varmasti epäilyksiä herättää.
   
 5. fräggeri

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2016
  Viestejä:
  47
  aika erikoisesti kyllä vetää heti tapon jälkeen crosshairin siellä missä on lähin vihu :D vaikka on esim 1v3 tilanne jossa ei voi saada inffoa.
   
 6. ponsu

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2010
  Viestejä:
  389
  No mutta nää vaan tykkää nostella hiirtä. :> Eihän laneilla voi koodata ja mitä näitä nyt on :) Jos olis rajattomasti aikaa, niin voisi katsoa omat pelit läpi x-rayn kanssa ja samalla koittaa kuinka usein käy tollaisia samanlaisia kun ne kerran niin yleisiä on :)
   
 7. ezio

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2010
  Viestejä:
  738
  poistoksi
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2016
 8. alib00ber

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2015
  Viestejä:
  128
  Tota en olis reportannu edes overwatchiin, ihan normaalia peliälyä yrittää saada vastus esille ampumalla vähän sinne sun tänne missä se nyt todennäköisesti piileksii.
   
 9. Mke

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2013
  Viestejä:
  9
  aimlockiahan tuossa on ihan selvästi käytetty
   
 10. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Miksi ihmeessä katsojalle ja tuomaristolle ei näytetä ruudussa kaikkea inputtia mitä näppikseltä ja hiireltä menee peliin? :facepalm: Ei tarvitsisi arpoa onko aimlockia vai ei, jos näkisi hiiren liikkuvan jollain akselilla ja tähtäimen lukittuvan ruudulla.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2016
 11. M@libu

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2010
  Viestejä:
  567
  ¨
  Näitähän on nähty niin Flusha,Shox ja usealta muultakin, jos alkaa kunnolla kattomaan demoja. Tuuriakin voi olla, mutta kun tuolaista tapahtuu niin usein, että ei voi laskea enää edes tuuriksi.
   
 12. keljukepuli

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2011
  Viestejä:
  526
  No ei todellakaan majoreilla tai isommilla laneilla koodaa yksikään pelaaja. Nuo spekulatiiviset videopätkät ovat ihan vitsi, ihminenhän saa kaikesta epäilyttävän näköistä kun sitä epäilyttävää alkaa oikein etsimään. Jos katot jotain videopätkää sillä mielellä että "bustaat" tän jätkän niin aivan varmasti saat uskoteltua itsellesi mitä tahansa. Edelliset bustivideot ovat olleet ihan paskaa, ja myöskään noissa eligen pätkissä ei ole todellakaan mitään: ei ole mitään omituista flickata ammuttuasi vasemmalle johonkin päinvastaisen suunnan kulmaan koska hyvät pelaajat harvemmin stäkkää samoihin suuntiin, vaan pyrkivät tappelut ottaessaan yhtäaikaisuuteen ja mahdollisimman hyviin ristituliin.

  Tuossa overpassin clipissä varsinkin on todella tyypillistä että tuossa kukkalaatikkokulmassa on joku, tai sitten vessan ovilla ihan heti nurkan takana. Tuosta seinästä menee vielä riflellä läpi, että melkein pakko yrittää prefiree kun on helvetin kiireinen afterplant tilanne. Yleensähän sitä vielä kurkataan toisaalta silloin kun kuulee toisen ampuvan muuhun suuntaan, normaalisti ilmainen tappo ellei sieltä vedetä juuri jotain tuollaista puolen hiirimaton mitan heittolaukausta naamaan.
   
 13. jamppa990

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2011
  Viestejä:
  2 039
  Noilla "pro pelaajilla" kumminkin toi lihasmuisti vähän eri tasolla luultavasti kuin normi cs pelaajilla, muutenkin mitä tuli tossa muutamassa matsissa noiden ingame profiileja katteltua niin kyllähän siellä aikamoinen määrä näyttää pelituntejakin olevan, 4000 tai yli lähes jokaisella minkä itse katsoin. Onhan noita spekulaatioita aina että esim hiiren muistiin olisi asennettu jonkunlainen scripti tms mutta en itse ainakaan tohon jaksa uskoa.
   
 14. ponsu

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2010
  Viestejä:
  389
  "Helpoin" tapa olisi lisätä kamera kuvaamaan hiirikättä samalla? Näkisi juurikin nuo flickshotit aika selvästi.
   
 15. kevyt_maito

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2012
  Viestejä:
  297
  Joo, täytyy nyt kuitenkin muistaa et noi jätkät tekee tota "ammatikseen". Se hiiri nyt vaan saattaa olla siinä kohtaa missä se vihollinen todennäköisimmin on ihan ilman koodejakin. Mutta eipä näistä toki koskaan tiedä, pelatkaapa ite tuhansia ellei kymmeniä tuhansia tunteja tätä ni alkaa ne päät yms löytymään pikkusen eri tavalla.

  Esim tossa "elige cheating compilation" tuo vessa kohta 54sek-1min voi hyvinkin oma huutaa korvaan että wc tulee ja siitä refleksi. Tosin en tiedä mikä näillä on tapana, kuolleena huutelu niiku normisti ite pelatessa vai että kuolleet on ekojen inffojen jälkeen turvat kiinni.
   
 16. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Höpöhöpö. Noin laiska ratkaisu se vasta olisikin turha, kun joutuisi arvailemaan videon perusteella liikkuuko se käsi tähtäimen mukaan vaiko ei. Hiirestä directX:lle tuleva input grafiikaksi johonkin kulmaan spektaruutua ja talteen niin aimilla kusettaminen on mahdotonta, ellei aimi ole jollain tavalla hiiressä itsessään. :confused:
   
 17. heerper

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  224
 18. Kuningashillo^2

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2003
  Viestejä:
  2 235
  Ihan hyvä että tämä pentujen skiniperseily kusetus-sivustoineen saa päätöksen. Vetoa voinee tuloksista lyödä oikeallakin rahalla, jos se täysikäisiä luottokortinhaltijoita kiinnostaa.
   
 19. BLVCKMVGIC

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2010
  Viestejä:
  1 375
  Varmasti laskee, pelin suosio on myöskin laskemaan päin pian ellei ole jo.
   
 20. KuuPee

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2008
  Viestejä:
  124
  Hyvä että gamblaamiseen puututtiin, mutta matseihin bettaaminen saisi kyllä olla edelleen ok imo
   
 21. ponsu

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2010
  Viestejä:
  389
  Kyllähän se onkin ok, täysikäisille mm. nordicbetissä ja veikkauksen sivuilla. Toivottavasti ei muroilla kovin kalliita inventoreita, taitaa olla tämän jälkeen arvo lähempänä 0€

  EDIT: Ja jos katsojat ovat riippuvaisia skinibettauksesta, niin on kyllä aika huono scene. (oliko se mikään yllätys että huono scene) :D
   
 22. miekkamiekkonen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2016
  Viestejä:
  13
  Kyllä ne kaikki pennut ovat nostaneet tämän pelin uudelle suosiotasolle joten eipä se niim hyvä juttu olekkaan:(
   
 23. SilverFace Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2013
  Viestejä:
  26
  Tuli just ostettua tää peli. Mitä aloittelijan kannattais tässä pelissä ekaks tehdä? On tullu kuitenkin seurattua pari vuotta eri turnauksia yms, että jotkut taktiset osa-alueet on hallussa. Mutta miten esimerkiks jtn recoilin hallintaa tms pystyy reenaamaan? Pelaamalla vaan deathmatchia?
   
 24. Yhteiskunnan rautakoura Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  4 045
 25. SBeckham

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2015
  Viestejä:
  668
  Pelaa vaan sitä mikä tuntuu kivalta. Kaikessa se jotenkin harjaantuu. Ite tykkään eniten amrs racesta, DM:ssä tulee liikaa vaan ammuttua selkään eikä tule niin paljoa sellasia haastotilanteita.
   
 26. pora

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2003
  Viestejä:
  84
  Tuo skinien bettaaminen tuntuu olevan äänekkään vähemmistön harjoittamaa toimintaa. HLTV.org täyttyy aina matsien jälkeen "how much" viesteillä, ja kyse ei todellakaan ole pitkäveto-veikkauksista. Kun kuitenkin katsoo community marketsista usein suosittujen skinien hintoja, niin siellä on selkeä lasku tapahtunut tuon päätöksen julkistuksen jälkeen, ja sen jälkeen varovaista nousua (vrt brexit ja FTSE100) eli ei mitään erityisen dramaattista. Liian aikaista sanoa miten vaikuttaa pelin suosioon. Overwatch on varmasti se pahempi "uhka".

  CS:ssä pärjää heti huomattavasti paremmin kuin oppii pitämään sitä tähtäintä aina pään korkeudella (eikä ties missä taivaassa/maassa) ja siinä kohdassa missä se vihulainen oletettavasti tulee. Menee aikaa opetella millä korkeudella missäkin kohtaa pää on ja mistä suunnasta milloinkin vihut tulee, mutta tätä kohti kannattaa pyrkiä. Olen myös huomannut, että riippuen tasosta jolla pelaat niin toiminta vaihtelee hyvinkin paljon. Korkeammalla tasolla pelaajat eivät tee järjettömiä ratkaisuja (jotka kuitenkin usein toimivat juuri tuon takia, ettei kukaan sitä odota).

  Ja ennenkaikkea kyse on kommunikaatiosta, eli panosta tiimikavereihin (=pelaa kavereiden kanssa). Pysyy järki päässä ja fiilis korkealla tuloksista riippumatta, kun ensimmäisen huonotuurisen viiden rundin jälkeen vastassa ei ole epäluottamuslause vote-kickin muodossa vaan suunnitelma tehddä jotain toisin.
  Edelleen aivan kuningaslaji.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti