Counter-Strike: Global Offensive

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Nukkuwa, 12.08.2011.

 1. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Hyvä se oli,jos jotakin pitäisi muuttaa niin vauhtia olisin kaivannut alkupään tilanteisiin. Tuo loppu oli ihan jees.
   
 2. N1ncom

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  71
  Juu piti kestää alunperin paljon kauemmin mut ei oikeen ollu aika editoida eikä pelata siksi noin lyhyt muutenki. Ja alkuperäisen biisin intro aivan helvetin pitkä, joku päälle minuutin joten totakin biisiä silvottu aikapaljon että saatu intro noinkin "lyhyeksi".
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Pee-Pee

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2011
  Viestejä:
  116
  Venäläiset vie kyllä innon peliin edelleen. Tänäänkin oli mielessä pelata mukavat sessiot kaverin kanssa. Pieni toive oli, että jospa tällä kertaa saatais ihan mukavat tiimikaveritkin messiin. No eiköhä sieltä meidän tiimiin pamahda Venäläisiä, yksi luukuttaa musiikkia mikistä ja loput molottaa sitä omaa äidinkieltään minkä kerkeävät. Pakko oli lopettaa pelaaminen, kun ei tiimitovereita kiinnosta muu kuin perseily.

  Miksi sitä competitivea täytyy pelata, jos ei oo aikomustakaan pelata kunnolla. Ilmeisesti ovat kuitenkin joten kuten pelanneet ennenkin, kerta rankeilla MGE - LE liikutaan. Mikä siinä naapurimaan kulttuurissa tekee ihmisistä tuollaisia. Venäjäblokitkaan hirveänä auta, kun tiimiin tulee joka tapauksessa puolalaisia.

  Pakko oli johonkin avautua, kiitos ja kuitti.
   
 5. Jartzaboi92

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2013
  Viestejä:
  63
  Onko täällä kettään joka pelaa sillai lepposella, mutta voittoa hakemalla tuota competivea, pelataan yleensä kaverin kanssa iltasin. 21 jälkeen. Ollaan Eagle/DMG levelillä tällä hetkellä.
  Steam nimi: jartzaboi. Addailkaa jos on innostusta pelailla! Ois kiva saaha aina viiden pelaajan tiimi, kun tulee näitä random venäjä-jonneja jotka ei pelaa tosissaan tai perseilee muutenvain.
   
 6. Lunatic.

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2014
  Viestejä:
  128
  Joo oli kans kiva peli itellä kun tuli joku ryssä joka veti hienoilla -1 statseilla koko pelin. Osti joka rundi jotain ja kun siitä koitti englanniks vikistä huus mikkiin jotain omaa kieltään ei vittujen kevät oikeesti.
   
 7. Qcn0xa

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2012
  Viestejä:
  2 214
  Eilen pelasin yhden matsin Overpassia ja perus full ruski tiimi tuli omalle puolelle. Itellä oli aika hidas alku kun viidessä roundissa sain yhden tapon napattua, ja muutenkin pelasin päin vittua, niin yks sankari alkoi kitisemään mulle, kun itsellään oli 6 frägiä. Mutettelin siinä jossain vaiheessa hänet, ja toisen joka ei osannut kuin huutamalla kommunikoida.

  Loppujen lopuksi tällä frägeistä valittajalla oli 28 roundin pelin lopussa 10 tappoa, ja itse olin tiimin toisena jollain 26 tapolla, ja mikä tärkeintä, noista aika iso osa oli tärkeitä tappoja kun väännettiin comebackia ct-puolella. Auttaa kummasti omaakin pelaamista kun vaan suosiolla mutettaa nuo molottajat, ja jättää vaikka pari hiljasempaa heppua mutettamatta, niin voi niille sitten tarvittaessa heittää infoa, tai ottaa sitä vastaan.
   
 8. N1ncom

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  71
  Kunnon ulkomaalaisten paskuuden valittamis foorumi tämäkin, onneksi suomesta ei löydy ärsyttäviä persoonia. Vaikka totuus ehkä onkin että ärsyttävimmät on slaaveja.
   
 9. Melchor

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2001
  Viestejä:
  373
  Totta useita kertoja törmännyt kotimaisiin internet areenoiden sankareihin.
  Käytös niin ylimielistä kuin vaan voi olla, kaikki muut ovat paskoja,autisteja ja ties mitä.
  Lopulta kun herroilta on ikää tiedustellut niin useat ovat olleet yli 18vuotiaita.
  Nähtävästi useammalla on jonkinasteinen käytöshäirio tai kehitysvammaisuutta koska käytöksen perusteella ikä voisi olla lähempänä murkkuikäistä.
   
 10. vokE

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  3 113
  Itsehän vaihdoin Steam-profiilin eri maan lipun, koska en yksinkertaisesti jaksanut kuunnella kun Suomalaiset apinat huutelevat ja julistavat kehityshäiriöitään. Pahimpia sellaiset 15-20v. Loppui kyllä kuin seinään. Eikö ihmiset matsin alussa muuta tee kuin tarkistavat kaikkien kanssapelaajien steam-profiilin?

  Omalla top3 listalle pääsee Suomalaiset, Venäläiset sekä Britit. Vaikka yksittäistapauksiahan ne ovat edustaneet, mutta silti. :eek2:

  Asiasta kolmanteen, nyt on jo useamman kuukauden verran vietetty aikaa Supremena, mutta kun kaverit joiden kanssa pelasin saivat Globalit niin loppui heidän pelaaminen. Nyt joudun tyytymään solo queen, ja vaikka se ihan maittavaa noin yleensä on, niin ei sieltä voittoja tule ihan samaan tahtiin.

  EDIT: Tuo komento jolla saa koko vihutiimin mutettua on kyllä 5/5.
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2015
 11. N1ncom

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  71

  Tässä toinen editti toivottavasti ois vähän enemmän porukan mieleen! Kritiikki on tervetullutta.
   
 12. Teuska Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2009
  Viestejä:
  2 132
  .
   
  Viimeksi muokattu: 30.04.2016
 13. Ulkohuussi

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2013
  Viestejä:
  402
  Ihan mukavaa editointia! Tosin nyt joku muro tulee sanomaan että epilepsian aiheuttanutta paskaa, kuten kaikki muutkin videot mitä on editoitu yhtään..
   
 14. N1ncom

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  71
  Niihän se aina vähän menee, mutta kiitoksia! :P
   
 15. sancho

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2008
  Viestejä:
  40
  Mikä tämän videon tarkoitus oli? Neljä tappoa awp:llä? Mikäli näin oli, se meni täysin ohi. Hukku kaiken tuon efektihelvetin sekaan.
  En ymmärtänyt yli 10 vuotta sitten näiden efektien lisäämistä videoihin, enkä ymmärrä vieläkään.

  "Karmee styki. Kai nykyskidit tämmöst dikkaa, mutta tämmönen kalkkis ku mä, ni mä en tsennaa tämmösest melust yhtään mitää. Dorkaa ja karmeeta. Two points."
   
 16. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Ens kerralla tee 2 versiota videosta. Selkeä & efektinen, eipähän pääse kukaan kitisemään. :smoke:

  Imo ihan siististi muokattu. Eihän noissa muokatuissa klipeissä/leffoissa pääpointtina olekaan ne frägit vaan muokkaus.

  Ite diggailen kyl eniten kattoo sellasia klippejä missä lyhyt intro ja kameran pyörittelyä. Itse frägit sitten paljon vähemmällä muokkauksella. Kyllä noita muokattuja ja biisin tahtiin synkattujakin ilomielin katsoo jos on hyvin tehty.
   
 17. N1ncom

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  71
  Juu kiitoksia, mietinkin jo että eikö mikään editti porukalle kelpaa. Pitää varmaan kohta ruveta vääntää sellattia missä on pelkkä musa, color correcti ja klippi ilman suurempaa editointi taitoa ja sitten saa 100k subei ja kaikki on ilosia. :D
   
 18. Kai95

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2015
  Viestejä:
  42
 19. One Horny Unicorn

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2009
  Viestejä:
  2
  Tykkäisin enemmän jos tapot olis editoitu enemmän musiikin kanssa tahtiin. Eka ja toka osuu vielä kivasti, mut kolmas pilaa illuusion.
   
 20. Spolis

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2009
  Viestejä:
  639
  Noniin, edistystä. 70tuntia pelattuna ja sain Dmg rankin juuri. Pelin taso on tosin heitellyt nytten enemmän tai vähemmän kun tullut luonnollisesti kovempia vastustajiakin. Harmittaa vain tuo randomien kanssa pelailu, onneksi nytten pari hyvää voittavaa tyyppiä löytynyt, vaikkakin ovat alemmalla ränkillä.
   
 21. sancho

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2008
  Viestejä:
  40
  Se, että kaveri pyytää kritiikkiä omille videoillensa ja sitten kun kritiikkiä annetaan, niin se onkin kitisemistä. Ok.

  Sulla on mielenkiintoinen ajattelupa. Olen aina luullut, että nämä frägivideot ovat nimenomaan niiden frägien takia tehty, eikä muokkauksien. Kysyin tästä mielipidettä parilta kaverilta ja he olivat kanssani täysin samaa mieltä. Puheeksi tuli HLTV.org sivuilta löytyvät lyhkäiset cs:go aiheiset videot ja niitä katsellessa tuli sama asia ilmi, ei niissä muokkauksia esitellä.
   
 22. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Viittasin kommenttiin "paskahalvaus", kun kysyttiin asiallista palautetta. Ok?

  Mäkin kysyin asiaa tontuilta ja tuli puheeksi puuhamaan foorumit mitä sitten tutkittiin joulupukin kanssa. :rolleyes:

  Alalajiksi noita varmaan voisi sanoa. On noista skabojakin järkätty, että kuka editoi parhaiten ja ne on ollut just tyyliä "paskahalvaus, epilepsia, yhyy".

  Jos ei niin mitä nuo sitten on? Joka tapauksessa kuitenkin parhaat frägit otettu talteen ja sitten vaan pistetty ties mitä edittiä päälle.

  www.youtube.com/watch?v=90E5flRkkWw
   
 23. sancho

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2008
  Viestejä:
  40
  "Tässä toinen editti toivottavasti ois vähän enemmän porukan mieleen! Kritiikki on tervetullutta."
  Tähän overpass videoon ei tullut mitään paskahalvaus kommenttia ja siitä videostahan tässä on kyse, kun sitä ollaan näihin viesteihinkin lainattu.

  Jos sulta meni nyt jotenkin ohi, niin toin ilmi oman mielipiteeni lisäksi myös muutaman kaverini mielipiteen siitä mikä näiden frägivideoiden tarkoitus on meidän mielestä. En ymmärrä miksi sun piti vetää tontut, joulupukki ja puuhamaan foorumit tähän mukaan. Ei mielestäni liity asiaan mitenkään.

  Se mitä tuohon laittamaasi videoon tulee, niin katsoin sitä kolmesta eri kohdasta n.10 sekunttia ja siihen sai jäädä. Kai ne efektit joillekkin on SE juttu näissä counter-strike aiheisissa videoissa.

  Ei muuta tällä kertaa, jatkakaa.
   
 24. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Pahoittelen suuresti etten lainannut sitä toista videota.

  Koska ketä kiinnostaa sinun kavereidesi mielipiteet? Kuulostaa lähinnä siltä, että yrittäisit vain todistella olevasi oikeassa. Sen takia typerä kommentti, siltä sekin vaikutti.

  Meitä on moneen junaan. Ja sori, unohtu laittaa varoitus. Korvataan se vaikka tällä:

   
 25. Jyrppaa

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  237
 26. atomij0mmi

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2004
  Viestejä:
  35
  http://steamcommunity.com/id/lamentti/

  Saa lisäillä, jos kaipaa peliseuraa. Nyt tässä loma alko, niin on aikaa vääntää ja normi tiimikaverit aika inactivee tällä hetkellä.
  Rankkina LE - LEM. Mikit ja kokemusta löytyy pitkältä ajalta CS 1.5 alkaen. Ikää lähemmäs 30 v.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti