Counter-Strike: Global Offensive

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Nukkuwa, 12.08.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  You must be fun at parties.

  Jännä nähä scream taas tositoimissa.
   
 2. SoHo90

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2011
  Viestejä:
  43
  Onko kellään mitään tietoo millon ois tulossa uus operaatio global offensiveen? :)
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. _J03_

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  2 826
  Veikkaisin että loppukuusta/kesäkuun alku.
   
 5. toni2k7

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2007
  Viestejä:
  5 735
  Jos skytten jaksaa callaa niin saattaahan siitä jotakin tulla.
   
 6. sancho

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2008
  Viestejä:
  40
  Tämän takia sanoinkin, että joillakin aloittelijoilla. Esimerkiksi olet päässyt peliin "sisään" pelaamalla kaverisi koneella. Päätät myös hankkia kyseisen pelin ja kaveri tulee jeesaamaan asennuksessa, asetuksissa = asettaa samat näppäimet mitä hänellä on ollut käytössä.

  Mutta komppaan sinua ja ihmettelen miksi pitää joku scripti tehdä, eikä vaan voi käyttää tuota quickswitchiä.
   
 7. harjakainen

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1 272
  Näin uutena pelaajana kyseltävä. Competitivea pelanneena tulee nyt alussa 2 voiton jälkeen aina se vuorokauden cooldown. Tuleeko cooldownia enään kun on voittanut ne 10 ottelua Compe modessa?
   
 8. VillePee

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  312
  Ei tule, kymmenen voiton jälkeen saa rankin. Sen jälkeen voit tykitellä menemään vaikka koko päivän.
   
 9. harjakainen

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1 272
  Jooh, näin arvelin. Joku boostaus suoja kaiketi?
   
 10. Mjarvinen

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2015
  Viestejä:
  59
  Tuolla estetään hakkereita pilaamasta muiden pelejä heti alusta asti, saattanee kiusata tarkoituksella myös smurffeja, tiedä häntä.

  Hyvin on kyllä taas maistunut itelle. Rankiksi on tässä nyt vuoden mittaan tullut Silver 4:stä Master Guardian Elite. Mukavaa kyllä, kun huomaa että oma peli on parantunut ja rank noussut siinä ohessa. Pitkään oli tavoitteena saada Master Guardian rankiksi ja jäädä siihen mutta hyvin on silti noussut, eikä vielä ainakaan ole tullut "seinää vastaan". Pitänee yrittää nyt mahdollisimman pitkälle päästä, heinäkuusta etiäpäin kun varmaan taitotaso laskee kun lehmänhäntä, kiitos valtion vuoden kestävän kesäleirin... :D
   
 11. Wilbertus

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2010
  Viestejä:
  16
  Viimeksi muokattu: 08.05.2015
 12. Leggins

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  838
  Ban wavejen jälkeen on kyllä ollut ihan _helvetisti_ hakkereita liikkeellä. Mainilla (le) ja smurffilla (mg2) joka toisessa pelissä tuntuu olevan joku vompatti pilaamassa pelit. Eivätkä yritä edes peitellä yhtään, seinien ja smokejen läpi vaan päähän.
  Ei kyllä ennen ollut näin paljon haxeja mun peleissä (yli 3000h takana tätä peliä).
   
 13. M@libu

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2010
  Viestejä:
  567
  Leggins tai sitten sun satumainen onni on kääntynyt, eihän tuol mm alussa juuri ollutkaan koodareita. Sitten niitä alkokin olla yli tarpeen yks kaks :D

  Enkä tiedä siel tulee vielkin vihuja jotka eivät osaa ampuu ekaan 5-10 rundii mihinkään, ja sen jälkeen otatkin tunti turpaan.
   
 14. Silence81

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2009
  Viestejä:
  516
  Ite pidin taukoo ku timpuin LEM--> DMG ja huijareita vilisi joka matsissa. Sitten vähän väänsin ESEAa ja oli banni wawea jne, nyt pelannu jotain 4-6 matsia mätsmeikingiä taas, ja jopas on LE taso helpompi nyt!
  Eikä ole huijareitakaan osunu vielä kohdalle.

  Ja mitä tulee M@libun kommenttiin, niin ei tuo vika kohta toki mitään toglaavaa huijaria tarkota, esim minä olen sellainen peluri että oon pisloilla aika turhake, ja pelaan puolustavammin/lurkkaavammni ecoja vastaan, joten ei kerry tappoja pahemmin, ja muutenkin usein lämpenen hitaasti. Eilenkin vahva alku olinkohan 0 - 1 - 7 ja voitettiin matsi ja olin 3. paras joukkueessani ihan tasaväkisesti top2 kanssa. Ja usein ei vaan tunnu millään osuvan mihinkinkään, ja vaikea lukea vihuja - mutta sitten oppiikin yhtäkkiä sopivan taktiikan vihua vastaan ja johan rupee tulosta syntymään. Tää peli on reilusti momentum painotteinen, niin tuollaista nyt vaan sattuu.
   
 15. Leggins

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  838
  En meinannut etteikö hakkeja ois ollut ehkä aiemminkin, mutta nyt noi vetää niin härskisti ettei jää mitään selittelyä vaille. Kai tää peli on taas ollu jossain 1€ hintaan jossain kurapaskamaassa ja jengi on hamstrannu näitä.

  edit: Ja näinpä oli rankki yön aikana noussut smurffilla mg2 -> mge. Vissiin pari reporttia on toiminut. :D
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2015
 16. Noc-

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2008
  Viestejä:
  1 830
  Juu kyllä hajosi taas itellä kasetti tähän peliin. Kertakaikkiaan aivan pelikelvoton tämä kikkare korkeimmilla tasoilla. Kaikki GE pelit mitä olen pelannut ovat olleet aivan armotonta paskaa. Yhtään liioittelematta tai valehtelematta joka toisessa pelissä vähintään on ollut koodari. Koodareista kun puhun niin en tarkoita mitään "ei prkl toi vihu koodaa kun ampuu niin lujaa päähän", vaan aivan peittelemättömistä seinien ja smokejen läpi ampujista.

  Äskeisessä inferno matsissa lupaili hyvää pelin alussa kun omat jo valittelivat mikkeihin, että warmupin perusteella yksi vihuista koodaa. Tässä vaiheessa aloin taas miettimään, että ei kai nyt oikeasti taas. No, eipä montaa rundia tarvinnut pelata tämän vahvistaaksen. Tämän kaverin takut olivat koko pelin ajan CT:nä smoke mid tai banana. Sittenpä tulikin smokejen ja seinien läpi päähän jokaista. Vastustaja tiimi näyttikin olevan full premade ja kaveri oli ilmeisesti boostimassa näitä. Nyt jälkeenpäin vilkasin vodia ja joku about silver tasoinen jantterihan sieltä melkeen paljastui. Katselee vihuja smoken ja seinien läpi ja juuri ja juuri osuu. Välillä ei edes tajua minkä seinän takana se vihu on ja yrittää ampua jonkun kolmen eri seinän läpi.

  Loput pelit mitä tullut tässä pelailtua, niin jokainen on pelattu 4v5. Toisessa matsissa tänään oli omassa tiimissä joku alhaisemman tasoinen pelaaja joka oli boostittu globaliin. Tämä ihan aivottomasta pelistä päätellen, juoksi vaan kuolemaan. Hänelle riitti 0-10 statsejen kohdassa ja abandon matsille. Tämmösiä matseja kaikki muut, jossa ei ole ollut koodareita.

  Pakko hyväksyä, että tämä peli on täysin turhaa tasoilla Supreme - Global Elite, varsinkin GE. Minä aion seuraavaksi hommata uuden acon ja alkaa taas pelailemaan alusta, ei tässä muutakaan vaihtoehtoa ole. Reporttailen näitä huijareita 1000 kertaa matsin aikana, mutta kenen mieltä se lämmittää? Näillä janttereilla on se 5 eri accoa. VAC banwaven jälkeen pari päivää on mukava pelailla ja sitten nämä kaverit on taas täyttämässä matseja wallhackeillaan. Faktahan on se, että tämän pelin kopiot on aivan naurettavan halpoja ja haittapuolena koodareilla on taskut täynnä omia kopioita. Tähän lisätään vielä tämä älytön skini bisnes joka tämän ympärille on rakentunut, niin yhden CSGO pelin saa myymällä suunnilleen yhden onnettoman skinin.

  VAC ei auta tässä hommassa ei yhtään mitään. Ei paljon irtoa iloa jos nämä koodarit saa kuukauden jälkeenpäin bannit ja sitten onkin jo uudet acot tulilla. Onhan olevinaan tyydyttävää kun tuhansille pelaajille kolahtaa aina VAC waven myötä ikuiset bannit koodaamisesta. Fakta on se, että ne samat tyypit on kahden päivän päästä taas siellä samoissa hommissa. Valven pitäisi ottaa tähän asiaan kokonaan uusi vaihde päälle ja alkaa kehitellä jotain toimivaa ratkaisua, järkevä anticheat tai jotain vastaavaa, en tiedä.

  Faceitit olen testannut ja samanlaista ripulia ne nekin ovat. No koodareita ei juurikaan ole tullut vastaan, siellähän saa adminin aika äkkiä linjoille pelinkin kesken mikäli tarve on. Valitettavasti tuolla vaan pelit ei tunnu juuri miltään. Ensiksi vedetään se tunnin rumpa, että päästään edes servulle. Leadereille ei kelpaa mapit ja jatkuvaa forfeittaamista. Lopulta sitten päästään pelailemaan ja 7-0 tilanteessa vastustaja forfeittaa. Sitten taas samalla tavalla uusi kierros. No, kaipa tuo jollain full premadella voisi onnistuakkin paremmin, jahka korkeimmille rankeille pääsee.
   
 17. Rivakka

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2014
  Viestejä:
  60
  Korkeammilla tasoilla näitä huijareita tosiaan riittää. Kaikkien GN ja MG tason pelaajien ei tarvitse tulla selittämään kuinka itse eivät ole törmänneet koodareihin, koska jollain supreme rankilla niitä tulee aivan liian usein vastaan. Aivan pakko hankkia ESEA, jollei halua tuhlata aikaa kasvattamalla kaverin "rank boost for skins" tappotilastoa.
   
 18. finnleo

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2009
  Viestejä:
  664
  Joka toisessa pelissä koodari global tasolla on paras tilanne aikoihin. Ennen viimeaikaisia banwaveja koodareita oli noin 8-9/10 pelissä. Itsellä oli muistaakseni 13 pelin koodariputki ja monissa niistä useampi koodari pelissä.

  Pitäisi olla joku systeemi matsihaussa mikä rajaa pois kaikki uudet acot tai pienet pelitunnit, mutta se olisi oikeasti uusille palaajille aika ilkeä temppu. Enkä pistäisi pahaksi jos pelin hinta olisi vaikka 20e.
   
 19. Silence81

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2009
  Viestejä:
  516
  Jos sais semmosen mahdollisuuden että pelaaja pystyis bannaamaan/blokkaamaan tietyn pelaajan omista tulevista matseistaan. Sit ihan sama onko oikeesti huijari vai ei, ja toimi samalla perseilijöihin - ei ne pääsis kohta mihkää matseihin tai saisvat odotella pidempään matsejaan, ja me saatais samalla omat kokoajan paremmat matsit tehtyä. Kai tässäkin jotain haittapuolia on, en jaksa ajatella pidemmälle.
   
 20. M@libu

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2010
  Viestejä:
  567

  Mä hyväksyisin tuon teorian, että ei lähde aina alusta. Eilen esim vedin aivan helvetin lotollo smokeihin vihua päähän, ja sitten lähti se kuuluisa tunti turpaan. En tiedä napsahti vanha kunnon insert päälle, mut pilasin voiton tolla räkähedulla, mitä luulivat et koodasin. Koska vinesivät vielä matsinkin jälkeen kyseistä tilannetta.
   
 21. M@libu

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2010
  Viestejä:
  567
  Yleensä just nuo älyttömät skillboost tulee, kun sä vedät eka sen jonkun älyttömän hedun, mistä vihuilla menee sitten kasetti aivan jumiin.
   
 22. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Se on hauska kuunnella sitä valitusta, kun ammut jonkun savuihin. (:
   
 23. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  En tiedä kuuluuko tänne mutta kysyn kuitenkin. Mistäs mahtaa johtua että csgo lagaa ihan älyttömästi yhden rundin jälkeen kun aloittaa pelaamaan. Muissa peleissä ei esiinny mitään lagimista. Kone Win7 64bit @ i73770K, 16gb ram ja gtx680.

  Asiasta toiseen. Mites porukka on reenaillut tätä kun yleensä en edes kerkiä näkemään vihua kun olen jo kuollut. Noissa rankedeissa taas tiimit taas aivan överin epätasaset kun yleensä oma tiimi ei saa rankedissa kun 2-3 voittoa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2015
 24. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Tupla
   
 25. nkossu

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2008
  Viestejä:
  2 802
  Mikä ton boostimisen idea on? Ymmärrän sen kyllä esim. Wowissa, että pääsee pelaamaan niitä luolia tai mitä lie. Mutta tässä on kuitenkin se sama sisältö kaikille ja vain vastustajien taso eroaa. Sitten ne on siellä global elitessä ottamassa tukkaan ja tippuvat takas silveriin.. Onko se vaan, että haluaa kokeilla sillä tasolla? Vai voiko sillä boostatulla rankilla sitten jotenkin rehennellä kavereille?
   
 26. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Veikkaan että porukka haluaa kasvattaa virtuaalipippeliä vaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti