Chrome-kehittäjät haluavat nettisivut nopeammiksi

Viestiketju alueella 'Mobiiliuutiset- ja artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 16.11.2019.

 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Tronic

  Rekisteröitynyt:
  21.06.1999
  Viestejä:
  1 737
  Juuri sieltä suuri osa hitaudesta tulee, ja kyllä sitä voi sivun ylläpitäjä kontrolloida ihan täysin. Yhdelläkään ylläpitämistäni sivuista ei ole ensimmäistäkään ulkopuolista skriptiä, trackeria tai mainosalustaa. Eivätkä lataudu hitaasti.
   
 3. riipah

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2012
  Viestejä:
  1
  Itselläni on musiikkisivusto jolla on paljon upotettua mediaa. Itse sivuston TTFB on alle 100ms, mutta Google luokittelee sivuston "hitaaksi" upotusten takia.
   
 4. NikiTheLiger

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2016
  Viestejä:
  3
  Itselläkin on vähän ristiriitaisia tuntemuksia onko tämä ihan oikein. Omassa tapauksessa kirjoitan todella pitkiä artikkeleita joihin sisältyy myös kuvia ja videoita ehkä parikin kappaletta. Ei ole mielestäni järkevää mennä siihen tyyliin että tehdään vain ns. laihoja artikkeleita ja ohjataan eteenpäin vaan vierailijan kysymyksiin vastataan kunnolla.

  Tämä tarkoittaa sitä että sivuilla tulee olla sisältöä. Pelkkä tekstikään ei ole hyväksi koska ei nykyään ihmiset jaksa lukea pelkästään järkyttävää määrää tekstiä. Kuvat ja videot havainnollistaa ja parantaa tekstin laatua huomattavasti.

  Itselläkin suurin latausaika pitemmissä artikkeleissa esim. tässä on itsessään Youtuben omaa hitautta ei niinkään itse blogin. Tietty ainahan voi optimoida ja käyttää vähemmän grafiikkaa mutta onko se mukava käyttäjän kannalta nähdä jokainen sivu pelkästään valkoisena ja mustalla tekstillä? :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti