BT vastaanotin autoon musiikkia varten

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja Vierailija, 16.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nyt on tällainen Bluetooth music receiver with microphone - Avantree Cara II ja sen ainoa vika on että se kaappaa puhelimesta (Lumia, en tiedä onko muissa parempi bt halinta) väkisin puhelut kauttansa. Pitäis olla palikka mikä hoitais VAIN musiikin tai siten että sen vois valita.

  Puhelimesta musiikki -> BT vastaanotin
  Puhelimesta äänet (puhelut) -> auton HF.

  Onko kellään hajua mistä löytyis, saa olla laadukas ja hinta max ~80€. Clasun halpis oli muuten hyvä, mut piti painaa napista käyntiin joka jeesuksen kerta joten se meni siinä.

  Tarkoitus siis olis et autoon mennessä löis vaan musat päälle ja radiosta aux:in, you know...
   
 2. sinuspilonidalis

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  351
  Itselläni oli/on sama vaatimus (luurina tosin iPhone). Hommasin Bilteman 24191:n, joka toimii pelkästään audion kanssa, ts. musa menee sen kautta ja puhelut auton oman hf:n kautta. Sen verran täytyy olla tarkkana että luurissa on bt päällä autoa käynnistäessä sillä ko. sovitin on 'näkyvissä' vain tovin virtojen kytkemisen jälkeen. Tämäkään ei ole ongelma kun silloin jos sovitin on piilossa esim. kojelaudan sisällä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. KIITOS!

  Siis tuohan on just pätevä, hain sen ja tuntuu toimivan. En tiedä hätäilinkö vain mut piti bluukkarivalikosta klikata tuota laitetta kännystä et se yhdisti. Eikä tuokaan enää ole deal breaker, teen vaikka jonkun tiilen tuolle käännyyn jos se noin käyttäytyy jatkossa.

  KIITOS!

  ps. mistä tuo sun nikki tulee? Sen verran hajua että eikö tuo tarkoita jotain uusiutuvaa latinaksi? :)
   
 5. sinuspilonidalis

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  351
 6. Onko sulla (tai jollain) ilmennyt sellaista ettei palikkaan saa yhteyttä jos se on kylmä? Tänään aamulla se näkyi bt valikossa mutta yhteyden muodostaminen ei onnistunut. Viisi minuuttia lämmettyään se muodosti taas yhteyden.
   
 7. sinuspilonidalis

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  351
  Piti oikein käydä testaamassa ulkona. Auto on seissyt ilman lämmitystä lauantaista asti. Nyt kun -10 asteen pakkasessa testasin niin heti yhdisti ilman nikottelua.
   
 8. Crom

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  2 104
  Noilla hinnoilla saa jo melkein uuden soittimen joka soittaa sekä musiikit että HF puhelut Bluetoothin kautta. Minulla on Alpine UTE-72BT ja se toimii niin että auton kun lyö käyntiin niin automaattisesti ottaa puhelimeen yhteyttä ja käynnistää puhelimen musiikkisoittimen ilman että mihinkään tarvii koskea, musiikki sitten vaimenee puheluiden aikana tai kun puhelimen navigaattori antaa ajo-ohjeita. Tosin jos kyseessä on uudempi auto johon ei soitinta voi vaihtaa niin se tietysti rajoittaa hieman.
   
 9. Joo, tuo hinta oli tarkoituksella sellainen, että varmasti löytyy joku ratkaisu. Radion vaihto ei tule kyseeseen kun lähtöön on tämä: Harman Kardon BMW 3 Series
   
 10. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Sama vika omassakin, ei radiota mitä vaihtaa vaan kaikki integroitu keskikonsoliin ja auton näyttöihin ja data/musiikki kulkee optisesti.

  Siksi tuli tuo Jabran Cruise2 tänään postissa...
   
 11. harr1

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2001
  Viestejä:
  578
  http://www.biltema.fi/fi/Toimisto--...taanotin-musiikin-kuuntelemiseksi-2000033499/

  Toimiiko toi autokäytössä? Ohjeissa puhutaan muuntajasta, mutta kuvassa usbjohto. Joten ottaa virran ilmeisesti siitä?

  Autosta löytyy siis aux-liitäntä ja pitäs musiikit saada bluetoothin kautta. Onkohan näissä äänenlaadussa/toiminnassa eroja? Pitäs herätä itsekseen. Belkiniltä ja kinivolta löytyy myös kalliimpia palikoita, mutta mikkiä en tarviis.
   
 12. xzmot

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  357
  Toimiihan se. Itselläni on samanlainen, joskaan ei autokäytössä. Laite siis ladataan usb-kaapelilla esimerkiksi tupakansytyttimestä ja se toimii myös omalla akullaan. Muista vastaavista vehkeistä ei ole kokemusta, mutta kyseisen mallin äänenlaatu ei päätä huimaa. Kuvailisin ääntä metalliseksi, ohueksi ja jopa rasittavaksi ainakin jos vertaa siihen, että kuuntelee puhelimesta kuulokkeilla suoraan vs. bt-palikan kautta puhelimesta samoilla kuulokkeilla.
   
 13. jyp

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2007
  Viestejä:
  1 259
  Jos äänilähteenä on vähänkään nykyaikainen älypuhelin, niin kannattaa panostaa vastaanottimeen joka tukee apt-x pakkausta.
   
 14. harr1

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2001
  Viestejä:
  578
  Kävinkin hakemassa Clas Ohlsonilta BT-palikan, joka tukee juuri tuota apt-x pakkausta. Maksoi 37.99e ja hyvin tuntuu pelaavan.
  Käynnistyy auton startatessa ja löytää puhelimen hyvin. Palikasta löytyy kappaleen vaihto ja pause/play nappula.
   
 15. Millainen äänenlaatu? Kirkkaus, dynamiikka...?
   
 16. harr1

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2001
  Viestejä:
  578
  Menny nyt lähinnä podcast käytössä niin en osaa vielä sanoa. Pitää pyöritellä Spotifyä joku päivä ja raportoida.
   
 17. h78506

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2008
  Viestejä:
  30
 18. wilder1338

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2001
  Viestejä:
  236
  Joko pystyisit kertomaan kokemuksia? :) Tuli eilen haettua samainen vehje, en ole vielä saanut auxia käyttöön omassa autossa enkä pakettia avannut niin voin vielä palauttaa, jos se ei olekaan hyvä.
   
 19. en oo ilmottamassa Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  3 385
  ....
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2016
 20. harr1

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2001
  Viestejä:
  578
  Onhan toi ollut ihan jokapäiväisessä käytössä. Oneplus Onesta ei löydy apt-x tukea, joten äänenlaatu jää ilmeisesti huonommaksi mitä olisi mahdollista.

  Plussaa tuosta miten nopeasti löytää puhelimen bluetoothin kautta. Laite käynnistyy vasta kun autoon vääntää virrat päälle ja yhdistää silti samantien kännykkään. Kotona käytössä bluetooth kaiutin ja se saattaa miettiä aina 5sec-1min ennenkuin yhdistää.
  Tuota palikkaa myös näppärä käyttää mikä mukana tuli. Keskinapista pausettaa ja nuolilla voi vaihdella biisiä.

  Autona -04 Saab Aero ja löytyy aikansa "huippu" stereot vahvistimella ja 7-kaiuttimella. Ei ole kyllä mitään hifitasoa enää.
  Testailin Spotifyä Aux-kautta sekä bluetoothin kautta ja suurin ero ehkä keskiäänien kirkkaudessa. Tuntuu, että leikkaa ehkä hieman niitä pois. Itse käyttänyt podcast käytössä 80% ajasta, joten ei ole haitannut.
  Jos omaa oikein kultaiset hifikorvat ja autossa muutenkin hyvät hifivehkeet niin tuo voi varmaan haitata.
   
 21. wilder1338

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2001
  Viestejä:
  236
  Jees, kiitos. Mulla samoin samanikäinen Saab, mutta sillä 13 kaiuttimen ja 2 vahvistimen setillä. MotoG:ssä näköjään on aptx-tuki, joten kunhan saan auxin aktivoitua autoon, niin pääsen kokeilemaan.
   
 22. Taisin saada vihdoin ratkaistua tämän ongelman. Törmäsin sattumalta Gigantissa Chromecast Audioon. Data kulkee wlanin kautta. Asennus oli hankalaa kun pitää saada toimimaan pelkällä puhelimella mutta se onnistuu. Äänenlaatu näin alustavasti aika hyvä! Käynnistyy kun auto starttaa, ei siis ole akkua. Hyvä vain. Lisää rapsaa seuraa jos kinostaa.
   
 23. No niin, itsellä ollut ongelma Lumian ja Honor7 äänen laatu audio outputista. Dac/vahvistin on vain huonoja. Tämä ohittaa sen ongelman. Ääni on laadultaan vähintään 9+ luokkaa ja äänen voimakkuus 10! Ei tarvitse vääntää lisää volaa vrt aikaisemmat "donglet" tai vaikka puhelimen oma output. Bitrate pieksee bluukkarit ihan varmasti. Spotify premiumilla testaan. Ja nyt siis puhelin toimii vain "tyhmänä" soittimena, ei tee äänelle da konvertointia tai vahvistusta.
  Löin kämpillä kiinni Genelekkeihin ja voi perkule että oli liikaa volaa. Oletuksena näitä vehkeitä saa laittaa aika kovaa soimaan...

  Niin ja se asennus. Android kännykällä wifi hotspot, läppäri siihen kiinni ja asennus selaimella käyntiin. Sitten kun on löytynyt tuo CCA (Chromecast Audio) niin itsellä jumahti asennus ennen loppua mutta ei hätää. CCA on jo naitettu kännykän hotspottiin joten kun laitat esim Spotify (Premium, ei ehkä tue ilmaista?) päälle saat valita ulostulo laitteeksi CCA. Jännä sinänsä että kännykän wlan ei täydy (voi) olla edes päällä vaikka periaatteessa niin sen pitäis yhteys luoda. Jos kaverit liittyy sun wlaniin niin saattavat saada kans vaihtaa biisiä jne...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti