Bose QuietComfort 25-vastamelukuulokkeet

Viestiketju alueella 'Käyttäjien tuotetestit' , aloittaja LendZi, 28.02.2015.

 1. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  462
  Pehmusteet irtoaa vetämällä, tosin kannattaa olla varovainen, ettei vahingossa revi liimoja pilalle. Siellä alla lienee ruuveja. En ole itse purkanut pehmusteiden irroittamista pidemmälle omia luurejani. YouTubestakin varmaan löytyy matskua.
   
 2. Peniscola

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Viestejä:
  3
  Ja nyt täytyy antaa hyvää palautetta turun hifistudiolle. Kuulokkeet on ostettu huhtikuussa 2015 eli kaksi ja puoli vuotta sitten. Takuuno. Kaksi vuotta. Hifistudio oli yhteydessä ja kyseli laitteen sarjanroa. Kun lähetin sen niin Belgian huollosta oli vastattu että korjaavat ilmaiseksi.. Eli takuuseen menee. Hienoa
   
 3. jorgoos

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  64
  Itselläkin jenkeistä lähti qc25 kuulokkeet matkaan, kun sopivaan hintaan bosen outletista löytyi. No nyt kuitenkin muutaman päivän käytön jälkeen alkanut ääni pätkimään.. Kuitenkin vain silloin kun vastamelutoiminto päällä. Patterin vaihdan huomenna ja kokeilen jos alkaisi sen jälkeen toimimaan, mutta jos ei niin suoraan takuuseen vai mikä avuksi? Vastamelutoiminnon ollessa päällä myös "kytkimen" valo vilkkuu. Yhdet boset takuun kautta vaihtanut jo ja homma toimi hyvin, joten suoraan nämäkin sinne vaihtoon jos ei patterinvaihdolla ala toimimaan vai?

  EDIT patterinvaihdolla alkoi taas toimimaan:kahvi:
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2017
 4. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  802
  Lainataan vanhaa viestiä.
  Haettiin eilen mulle ja tyttärelle yhteiseksi langattomat QC30 napit. Noiden QC25:n uudempi versio, langattomat QC35:t on samalla tekniikalla kuin nämä napit.

  No tuli kuitenkin välittömästi kinaa, että kumpi niitä käyttää, koska yllätti niin positiivisesti näiden toiminta. Joten koska noita QC25:ia saa nyt joka paikasta 169eurolla, niin vaimo haki tyttärelle sellaiset äsken. Toisin kuin Gigantti ja Verkkokauppa, niin Powerista sai samaan hintaan myös valkoiset.

  Eli nyt on peräjälkeen vertailtu 300e QC30 nappeja ja 170e QC25 kuppeja.
  Olin eilen vielä ostamassa 2kpl noita QC25:ia, eli molemmille omat ja näin jälkikäteen täytyy sanoa, että onneksi en ostanut.

  Eilen tutkin puolet päivästä juuri QC25:ia ja ilmestymisajankohdan testeissä ja kokemuksia niitä ylistettiin mielettömän hienoiksi ja hyvin ääniä perittäväksi. Mutta on se ero uudempaan tekniikkaan aika käsittämättömän iso.

  Eli siinä missä QC30:ssä saa säädettyä vaimennuksen ja äänet saa käytännössä täysin pois kuuluvista, niin QC25:llä tapahtuu toki selkeä vaimeneminen, mutta esim keskustelemaan pystyy ihan hyvin ja ei missään nimessä ole kauhean kova tuo vaimennus. Toki ero on todella iso tavallisiin kuulokkeisiin ja esimerkiksi tyttären käytössä tekee kaiken mitä pitääkin. Hänelle oli hyvä ostos, etenkin kun voi käyttää pelkkinä vaimentajana myös ilman piuhaa jos haluaa.
  Mutta QC30:ssä, kun vaimennus on täysillä ja napit kunnolla korvissa, niin on käytännössä hiljaisuudessa, jos on musiikkia tms edes minimillä pyörimässä. Se ero on ihan valtaisa.

  Lisäksi, kun QC30:ssä saa vaimennusta säädettyä ja saapa jopa vahvistamaan ulkoäänet, jolloin keskustelu toimii kuin ilman kuulokkeita ja silti voi pitää musat korvilla.

  Mutta on tuo tekniikka tehnyt huiman harppauksen. Tosin voi olla, että täytyis verrata QC35:een, eli tekeekö tuo nappien sinettimäinen olemus itsessään siitä niin paljon paremman, vai onko kyse pelkästä tekniikasta.

  Se miksi lainauksen otin tähän mukaan, on tuo paineen tunne. Se oli nimittäin jännä, kun QC25:ssa nopeallakin testauksella tälläisen huomasin, joskin tytär ei asiasta maininnut mitään. QC30:stä en vastaavaa huomannut.
  Muutoin plussista samaa mieltä ja tuohon 170euron hintaan varmasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset kuulokkeet.

  Mutta vaikka hirvitti toi 300e noista toisista, niin ero on niin vastaisa, että se 150e lisä ei olekaan pahan oloinen enää ja se nautinto siitä hiljaisuudesta on sen arvoista.
   
 5. tmm68

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  147
  Nyt olisi QC25:t tarjouksessa Gigantissa 189€ ja himottaisi lähinnä sen vastamelutoiminteen takia. Töissä aika meluista ja ajattelin ostaa itselleni työrauhaa.
  Mutta tarjouksessa on vain apple-malli ja itse olen antero-käyttäjä, mutta onko sillä merkitystä kun käyttö olisi vastamelua ja satunnaista musiikin kuuntelua tietokoneelta tai puhelimesta, hands-freenä en ajatellut kuulokkeita käyttää. Eli voinko käyttää apple mallia kuulokkeina vapaasti anterossa ja pc:ssä?
   
 6. lufihengr

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2013
  Viestejä:
  15
  Mikrofooni toimii ja play/pause, mutta voluumisäätö sekä biisien skippaus ei toimi siitä piuhassa olevasta palikasta. Käytän näitä myös pc:ssä headsettinä jo toista vuotta ja jouduin nyt vaihtamaan pehmusteet kun toinen alkoi hajoomaan
   
 7. tmm68

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  147
  Kiitos vastauksesta. Meni tilaukseen. Noi puutteet on todella pieniä ja teoreettisia minulle.
   
 8. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  462
  Kysehän on ainoastaan piuhojen järjestyksestä, eli voit joko ostaa adapterin tai takuun menettämisen uhalla vaihtaa parin johdon paikat luurien sisäpuolella.
   
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 308
  Tulipas hankittua nämä Gigantin tarjouksesta ja kohtuu tyytyväinen olen ollut. Odotukset äänenlaadulle oli korkeammat mutta ei tämä sentään surkea ole. Vastamelu on todella tehokas matalammille äänitaajuuksille eli kaikenlaisille huminoille ja aikuisten puheille. Valitettavasti korkeita se ei suodata kuten esim. lasten meluamiset. Juuri tuota ajatellen nämä ostin ja pieleen meni. Mutta jos tuo unohdetaan niin todella hyvin katoaa ympäröivä maailma. Nämä päässä kun tottuu olemaan niin pois ottaessa alkaa ärsyttää pienetkin äänet ja IV-koneen huminat :D

  Tiivistettynä plussat ja miinukset:

  + tehokas vastamelu
  + riittävän laadukas äänimaailma vastamelu päällä
  + erittäin mukavat päässä ja kevyet
  + irroitettava johto
  + asiallinen pariston kestävyys
  + laadukas kuljetuskotelo
  - vastamelutoiminto korkeammille äänille
  - turhan lyhyt johto
  - pieni suhina vastamelutoiminto päällä
  - bluetooth puute
  - vastamelu päällä omituinen epätasapaino musiikille vs puhe
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti