BOOT_LED palaa, vikaa ei löydy mistään

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Tomi Pirinen, 14.01.2020 klo 19:25.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Olen nyt käyttänyt noin 2v. sitten itse kasaamaani konetta tähän päivään saakka normaalisti ja ongelmitta. Tänään kuitenkin käynnistäessäni konetta emolevyllä palaa BOOT_LED, eikä asia etene. Koneen tuulettimet kyllä käynnistyvät ja ledinauhat palavat. Onko tähän ongelmaan ratkaisua? Olen koittanut kumpaakin RAM-tikkua jokaisessa RAM-paikassa, tuloksetta. Emolevy ei myöskään ilmoita, että näyttiksessä tai prossussa olisi vikaa.

    Koneen tiedot:
    Intel i7 7700K
    Asus Z270E
    Gskill trident z rgb
    Asus GeForce GTX 1070 OC
    Samsung 500gb SSD
     
  2. rk84

    Rekisteröitynyt:
    23.03.2018
    Viestejä:
    6
    Eikö näytössä näy mitään? Ei pääse BIOS asetuksiin? Led viittaisi Boot device ongelmaan?
     
  3. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Ei pääse biosiin
     
  4. rk84

    Rekisteröitynyt:
    23.03.2018
    Viestejä:
    6
    Näyttö toimii kuitenkin? Onkohan fast boot käytössä kun ei päästä? Saat pois jos nollaat CMOS ramin.
     
  5. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Näyttö toimii kyllä, CMOS on myös nollattu, tuloksetta.
     
  6. E.T

    Rekisteröitynyt:
    09.10.2000
    Viestejä:
    10 700
    Jokin järjestelmäosion sisältävään levyyn viittaava tuo virhe on.
    Esim. levy ei tunnistu enää/suostu kommunikoimana oikein emolevyn kanssa.
    Tai sen data on korruptoitunut jne.
    Kai emolevyn massamuistiohjaimenkin vika olisi mahdollinen.

    Onko tuo kyseinen SSD SATA vai NVMe-levy?
    Ota ja kiinnitä kaapelien liittimet uudestaan tai ot levy irti ja laita uudestaan M.2 slottiin.
     
  7. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    SSD on SATA, olen yrittänyt vaihdella eri SATA paikkoihin kaapelia ja irroitanut levyn kokonaan koneesta, ei auta
     
  8. E.T

    Rekisteröitynyt:
    09.10.2000
    Viestejä:
    10 700
    Boottaako BIOSiin jos otat SSD:n irti ja oletko kokeillut suostuuko tuo SSD ilmoittautumaan toisessa koneessa?
     
  9. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Ei mene BIOSiin ilman SSD:tä, en myöskään ole kokeillut toisessa koneessa
     
  10. rk84

    Rekisteröitynyt:
    23.03.2018
    Viestejä:
    6
    Ootko koskaan päivittänyt biossia ja mikä näppäimistö on käytössä? Jos on toinen näppäimistö saatavilla, sillä vois koittaa myös.
     
    Viimeksi muokattu: 16.01.2020 klo 16:38
  11. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Olen varmaan joskus päivittänyt biosin. Näppäimistö on Corsair K70 LUX RGB, voin koittaa toisella näppiksellä
     
  12. rk84

    Rekisteröitynyt:
    23.03.2018
    Viestejä:
    6
    Hei tossa mallissa taitaa olla kytkin johdon vieressä. Laita Bios asentoon.
     
  13. Tomi Pirinen

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2017
    Viestejä:
    7
    Ei auta kun ei pääse biosiin :/
     
    Viimeksi muokattu: 16.01.2020 klo 17:40

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti