Bilderberg 2009. 10 kertaa vaikutusvaltaisempi kokous kuin G8, mutta media ei mainitse sanaakaan.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja shaminy, 07.05.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tomaattikauppias

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2000
  Viestejä:
  317
  Hyvin kiteytit sen aggressiivisen turhautumisen ja ala-arvosen huutelun mihin tässäkin lirpakkeessa moni sortuu. pysykää kaukana näistä degaussin alottamista ketjuista, nolaatte vaan ittenne. Antaa hörhöjen olla hörhöjä ja jos sieltä paljastuu jotain mielenkiintosta pointtia niin selvitätte kaikessa hiljasuudessa ominpäin asioita, mutta älkää uskoko kaikkea mitä sanotaan;)


  [signature]""By Way of Deception, Thou Shalt Do War."" - TOMAATTIKAUPPIAS[/signature]
   
 2. tomaattikauppias

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2000
  Viestejä:
  317
  Viestini sisälsi sarkasmia ylipäätänsä mitä tahansa lähdettä kohtaan. Vähän tarvitaan omaa aivotoimintaakin eli tässä ei asioiden ulkoaopettelu riitä.


  [signature]""By Way of Deception, Thou Shalt Do War."" - TOMAATTIKAUPPIAS[/signature]
   
 3. VAT69

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2004
  Viestejä:
  3 154
  Hehe DEGAUSS_:lla totuus jälleen palaa sormista ja on pakko kirjoittaa. Ei näitä voi vakavalla naamalla lukea.
  [signature]Tapansa kullakin: Jasmine pieri nussiessaan.[/signature]
   
 4. SheikYerbouti

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2003
  Viestejä:
  4 629
  Mikä on sinällään suht surullista. Selväähän on, että maailman valtarakenteet eivät tavalliselle pulliaiselle (me) avaudu täysimääräisinä koskaan. Aina tapahtuu kulisseissa jotain salaista ja ihmisten toimesta joita me emme tunne. Niin on aina ollut ja niin tulee varmasti aina olemaan.

  Valitettavasti vain nämä asioihin "vihkiytyneet" vetävätkin sitten roolinsa aivan yli ja toiseen ääripäähän - se on heti 80% maailman väestöstä veke, NWO ja ihmisten orjuuttaminen. Totuus makaa sitten jossain tämän ja meille näkyvän todellisuuden välissä.
  [signature]There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.[/signature]
   
 5. Garbage handler

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2003
  Viestejä:
  409
  Luulisi että degauss näillä suuren ajattelijan ajatuksillaan pystyisi vaikuttamaan asioihin huomattavasti tehokkaammin jossain muualla kuin valtakunnan suurimmalla nörttifoorumilla.
  [signature]Tekemistä tylsän päivän varalle: Linkki | Linkki | Linkki | Linkki

  [/signature]
   
 6. The Great Milenko

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2000
  Viestejä:
  1 489
  Kuka päättää ketkä tonne kokoukseen pääsee? Kait niillä joku bossi on, jonka nitistämällä maailma pelastuu?
  [signature]DEGAUSS_:"Te ootte suomessa kaikki köyhiä. Toi "suomen mittakaavassa rikkaat" väittely on sama ku olis kateellinen että naapurilla on illalliseks 3 rottaa ku itellä on vaan 2 pientä hiirtä ja sukka."[/signature]
   
 7. Akkoli

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  877
  Mun on aika vaikee uskoo sitä, että Suomen kokoisesta turhasta persereijästä mahtuisi tuommoiseen 150hlön "eliittikokoukseen" niinkin monta kuin 4-5 hlöä kuten DEGAUSS__ tuossa aloituspostissaan viittasi, yhden voin vielä uskoa, jos edes sitäkään...

  Muuten kyllä ihan mieleenkiintoinen threadi, kyllä näitä aina mielellään lukee. DEGAUSS__:lla ehkä tässä hieman liikaa tuommosta salaliittokyhäilyä mukana näkemyksissään. Jatka samaan malliin vaan!! Täältä pisteet.
  [signature]Voodoo5: Maailman toimivin ja luotettavin, joskaan ei nopein.[/signature]
   
 8. gilgamesh

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2007
  Viestejä:
  137
  Aina tapahtuu ja on tapahtunut kulisseissa. Sitä ei kukaan kiellä, emme me tiedä kaikkea. Asiat kuitenkaan tuskin ovat ihan niin mystisiä kuin nämä hörhöjen kuvitelmat. Tylsää politiikkaa ja sattumaa, ei mustia helikoptereita tai rikkaiden sukujen mielenhallintaohjelmia.
   
 9. Arriolla

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  525
  Onhan tuolla käynyt paljonkin suomalaisia, http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4#Osallistujat.5B6.5D

  Onko kukaan muro menossa?

  [signature]DEGAUSS_:Tuo on faktaa ja sille ei voi muuta kuin todeta että se on faktaa.[/signature]
   
 10. tomaattikauppias

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2000
  Viestejä:
  317
  Tutustukaa ihmeessä hyvät kanssamurot vaikka 90-luvun talouslamaan, jotta ymmärtäisitte "demokraattisesta" päätöksenteosta ja "vapaasta tiedonkulusta" jotain. Siitä on vain 20 vuotta aikaa. Meillä oli sillon demokraattisesti valittu eduskunta, joka oli täysin voimaton Suomen (keskus)Pankin sanelemien ehtojen edessä, kun markkaa revalvoitiin ja devalvoitiin edestakasin. Silloin eduskunnassa äänestettiin puoluekurin kuristavassa otteessa vastoin kansan parasta markan devalvoimisesta. Suomen Pankki osallistui poliittiseen päätöksentekoon, vaikka sen henkilöstöön kansandemokratialla ei ollut mitään mahdollisuutta vaikuttaa.

  Tämmösistä asioista ei kansalla ollu mitään käsitystä tapahtumahetkellä, kokonaiskuva oli vuosikymmenen täysin saavuttamattomissa. Raha se on mikä puhuu, se ei kumarra ihmisoikeuksia, demokratiaa, mitään. Jos pääoma nyt päättää vaihtaa maanosaa ja Eurooppa vajoaa suurtyöttömyyteen ja menettää merkityksensä markkina-alueena, niin tuolla kokouksessa punnitaan todennäkösesti sen seurauksia. Degauss ehkä vähän kärjistää puhumalla depopulaatiosta ja muusta, mutta se haluaa vaan hätyytellä ihmisiä miettimään omilla aivoilla.
  [signature]""By Way of Deception, Thou Shalt Do War."" - TOMAATTIKAUPPIAS[/signature]
   
 11. Akkoli

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  877
  Ai se menee niin että nykyään ainoastaan eurooppalaiset ja Yhdysvaltalaiset "päättävät koko maailman tulevaisuudesta" eikä Lähi-idän, Australialaisten eikä varsinkaan aasialaisten tai venäläisten toimilla ole mitään merkitystä!?? Melko erikoista... Päättelin vaan noista osallistujien kansallisuuksista.

  Kyllähän noilla ton jengin päätöksillä on varmasti vaikutusta euroopan ja pohjois-amerikan tapahtumiin mutta tuskin sentään mitään mahdollisuuksia mihinkään "Uuden maailmanjärjestyksen" luomiseen...
  [signature]Voodoo5: Maailman toimivin ja luotettavin, joskaan ei nopein.[/signature]
   
 12. Backfire Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2001
  Viestejä:
  858
  Onko kaikki osallistujat niitä reptiliaaneja vai mitä lie valonliiton miehiä? Milloin yöllä tehtävät ihmisten pidätykset nyt alkavat (Degaussin mielestähän päivällä tehtävistä ei ollut niinkään väliä)?
  [signature]Oodi murottajalle: Väsyneet miehet nukkuivat. Hyväntahtoinen aurinko katseli heitä. Se ei missään tapauksessa ollut heille vihainen. Kenties tunsi jonkinlaista myötätuntoakin heitä kohtaan. Aika velikultia.[/signature]
   
 13. asentaja

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2001
  Viestejä:
  384
  Tonne hotelliin olisi helppo piilottaa kameroita ja microfoneja viikkoja ennen kokouksen alkua. Miksi kukaan ei tee niin?
  [signature]Palvelu on väliaikainen häiriö.
  [/signature]
   
 14. Chemtrail

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  39
  Ketään muuta kuin Degaussia ja Daniel Esulginia ei kiinnosta.
   
 15. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 007
  Kato ihmiset ei tee mitään vaikka niille kertoisi totuuden. Sen takia noi eliitit nauraa vielä enemmän.

  Asentaja:

  Bilderbergiä suojelee secret service, CIA, sekä amerikan armeijan jotkin yksiköt. Alueet aina käydään läpi salakuuntelulaitteiden varalta ja työntekijöille hotelleissa sanotaan että jos ne kertoo mitään mitä sattuu kuulemaan niin ne ei enään töitä tuu ikinä saamaan. Kerran toi James Tucker yritti yöllä mennä yhteen hotelliin sisään jossa oli kokous niin sitä ammuttiin tarkkuuskiväärillä pään yli parin metrin päähän varotukseks jonka jälkeen se lähti pois. Ton lisäks aina on paikallinen poliisi sitten kauempana suojelemassa.


  Mut tässäkin threadissa nähdään taas tää aivopestyn suomen kansan tilanne. Kukaan ei itse asiaa tai menneitä tahdo yhtään tutkia mutta sen sijaan lauotaan ennakkoluuloja. Arvelen että koska suomessa on aina muotia olla enemmistön kannalla niin näköjään tarvitsee vain pari henkilöä foorumeille jotka sanoo että ei oo olemassa salaliittoa niin heikkomieliset suomalaiset toistaa sit perässä.

  Mulla on pari kaveria joille oon näistä joskus kertonu ja toine on alkanu pelkäämään mitä kerron ja on pyytäny etten näitä enää kerro ainakaa jos on joku sen kaveri paikalla. Esim en saisi kertoa että agent orange ei ollutkaan turvallinen tai muuta. Se ei halua kuulla. Se syö lidlin ruokaa ja juo light limua ja elää muutenkin epäterveellisesti, autokolareitakin takana ja kaikkea.

  Nähtävästi ku tommonen henkilö sitten pääsee internettiin niin eihän se mistään mitään tiedä, paskaa se vaan jauhaa. Sekin johtuu sitten jostain pelosta että ei tää vaan saa olla totta ja niin edelleen.

  Esimerkiksi nimimerkki Akkoli väittää että ei suomesta voisi tuonne ikinä mennä 4-5 ihmistä, korkeintaan yksi. Lukekaapa Akkolin viesti. Toi on täydellinen esimerkki miten ennakkoluulot sumentaa todellisuuden. Jos Akkoli olisi ikinä googlannut bilderberg participants finland niin olisi hän löytänyt että siellä on käynyt suomalaisia joka vuosi ja keskimäärin 4. Eli enemmän kuin 1.

  Akkoli on siis juuri samanlainen kuin mistä tämän threadin moni viesti koostuu.

  Ennakkoluulot, ei faktat, puhuu.

  Sinne menee aina enemmän kuin 1 ja sun uskolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.
  Tässä akkoli sulle suomalaisia jotka olleet tuolla, osaatko sen lukea vai et.

  Krister Ahlström (1994)
  Esko Aho (1994)
  Martti Ahtisaari (1994, 1995, 1996)
  Antti Blåfield (2008)
  Georg Ehrnrooth (1994)
  Aatos Erkko (1994)
  Jukka Harmaja (1995)
  Eero Heinäluoma (2006)
  Olli-Pekka Heinonen (2001)
  Seppo Honkapohja (2008)
  Sirkka Hämäläinen (1994)
  Jaakko Ihamuotila (1994)
  Jaakko Iloniemi (1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997)
  Max Jakobson (1994)
  Atte Jääskeläinen (2007)
  Jyrki Katainen (2007)
  Sixten Korkman (2006)
  Olli Kivinen (2003)
  Jarl Köhler (1992, 1993, 1994)
  Johannes Koroma (1993)
  Paula Lehtomäki (2004)
  Paavo Lipponen (1998, 2000, 2001, 2003, 2004)
  Björn Mattsson (1995)
  Sauli Niinistö (1997)
  Johan Nykopp (1964)
  Jorma Ollila (1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007, 2008)
  Ulf Sundqvist (1992)
  Christoffer Taxell (2002)
  Teija Tiilikainen (2002, 2007)
  Björn Wahlroos (2003)
  Matti Vanhala (1999)
  Pentti Vartia (1999)
  Gerhard Wendt (1994)
  Janne Virkkunen (1998, 2001)
  Pertti Voutilainen (1995)
  Raimo Väyrynen (2008)


  TAJUUTKO AKKIS: ihan sama MITÄ sä uskot. Jos se ei pohjaudu FAKTOIHIN niin sun uskolla ei oo asialla mitään väliä. Sun uskomises ei muuta realiteettia, realiteetti on se jonka pitäisi muuttaa uskos. Mutta tää on yleistä mielisairautta ja tätä näkee suomessa paljon.

  Faktoja ei haluta lukea, niitä pelätään. Paskaa jaksetaan jauhaa ja viinaa kittaa. Nää eliitit nauraa teille dorkille suomalaisille.

  Esim yhtäkään päätä ei ole vielä pistetty vadille 1990 laman hoitamisesta, ihmiset vaan itkee että yhyy lama vei. Vaikka tomaattikauppias hyvin kuvaili.

  Te olette munatonta kansaa.

  Ja sitten kun yksi, eli minä, kirjottaa vähän tästä oikeasta maailman menosta niin te tyhmät ennakkoluuloiset tuutte ja alatte haukkua, koska kukaan ei vaan saa tehdä mitää suomen puolesta tai tietää enempää kuin mitä iltalehti kertoo. Ettekö te tajuu että teitä kusetetaan koko aika linssiin. Vaikka ette lukisi uutisia siihen liittyen niin ei se meinaa etteikö sitä tapahtuisi. Nää asiat vaikuttaa sinuun vaikka kuinka monta kertaa sanoisit "who cares, ei koske mua". Ja mitä nopeemmin astut aikuisten maailmaan ja tajuat ton niin sitä nopeammin pystyt jotain asialle tehdä.

  [signature]Mitäs mieltä oot? http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261 KAASUNAAMARI FAQ: http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t578132,390#m1703141445
  http://www.infowars.com/listen.pls[/signature]
   
 16. Keljumus

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2007
  Viestejä:
  1 065
  Voitko DEGAUSS vielä kertoa miksi valehtelit tuosta Chatham House Rulesta?
   
 17. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Tuskin se niitä paljastuksiasi pelkää vaan sitä, että saattaa itsekin leimaantua hulluksi. Kaverisi siis pitää sinua hulluna
  [signature]Suvi Linden kuuntelee[/signature]
   
 18. supperhead

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  107
  Mitä sinä DEGAUSS_ teet asialle?


  [signature]Trying is the first step to failure -Homer J. Simpson[/signature]
   
 19. Low Life

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2007
  Viestejä:
  609
  Kai ne nyt skannaa koko paikan ja luultavasti myös puhdistaa EMP:lla ennen kuin sinne tärkeitä ihmisiä päästetään. Hotelli myös vuorataan foliolla.
   
 20. hernih

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2005
  Viestejä:
  47
  Nyt kaikki tekemään asialle jotain mars! Katellaan youtubessa vähä videoita ja kuunnellaan jotain paskaradioo ja itketään muroon ku liskomiehet tulee.
   
 21. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 007
  Ensinnäkin mä suomensin ton artikkelin enkä kirjottanut sitä. Ja muutenki oot ihan väärässä.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House_Rule


  Siinä just sanotaan että siellä saa keskustella vapaasti mutta ei saa kertoa kuka sano mitä. Ja Bilderberg toimii ton säännön mukaan plus vielä se ehto että ei saa kertoa ulkopuolisille. Keljumus, oot harmittavan säälittävä olento. Toi artikkeli jonka suomensin niin siitä voi todeta että siellä toimii samanlainen tapa ku on chatham house rule mutta mitään ei myöskään kerrota julkisuuteen.
  [signature]Mitäs mieltä oot? http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261 KAASUNAAMARI FAQ: http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t578132,390#m1703141445
  http://www.infowars.com/listen.pls[/signature]
   
 22. Tomppa5000 Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  2 956
  DEGAUSS_

  Nuin pitkästi jauhoit jälleen ympäripyöreää huttua, mutta yhteenkään kysymykseeni et vastannut joita eilen esitin.  [signature][sup]Ihan tuubiin meni[/sup][/signature]
   
 23. TheDarkChapter

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2008
  Viestejä:
  2
  Ei sen kato tarvi tehä enää mitään. Pallo on nyt muilla. :P

  Käärii fyffet ja "kunniat" itselleen sitte lopuksi. Haluaa eliitiksi eliitin paikalle.
   
 24. Og--

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2004
  Viestejä:
  9
  En tiedä jaksaako tänä vuonna mennä. Viimeset vuodet on ollut aika nihkee tapahtuma, jotenkin vaan niin vitusti nyypiä, niinku just toi Vanhanen. Ei jumalauta, miten meinas pää hajota siihen viimeks. Oltiin just kattelee presistä tästä uudesta H1N1-viruksesta, niin vanhanen alkoo lesoo jollain 69-tekstareilla, wtf?! Ollilalla meni sitten hermot ja otti Masaa pillistä kiinni ja uhkas häxätä sen tekstarit Seiskalle. Oli Masa hiljasempaa poikaa loppupäivän ;) Ehkä voi käydä siinä kaltseilla tuttuja moikaamassa bissen merkeissä, jos sattuu olemaan siellä päin.
  [signature]Mitä lännen tulee tietää, XenuTV, Hitchens - Religion - Free speech, Sam Harris, Condell, Halla-aho, eroa Lindén, Oilcrash, Jihad Watch[/signature]
   
 25. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 007
  Enmä halua sulle vastata, tajuutko. Koska kerroin jo ne lähteet jota ite quottaisin niin mikset mee niitä lukee.

  Yritätkö saada kulutettua mun elämästä aikaa pois jotta kirjotan jollekkin joka ei omin avuin asiaa tajunnu?
  [signature]Mitäs mieltä oot? http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261 KAASUNAAMARI FAQ: http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t578132,390#m1703141445
  http://www.infowars.com/listen.pls[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti