BBQ-kastikkeita?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja MadPike, 25.05.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. MadPike

    Rekisteröitynyt:
    08.03.2016
    Viestejä:
    2 160
    Omat reseptit kelpaa, kaupan tuotteet kelpaa, ja sekoitukset kumpaakin kelpaa.

    Itse pidän kaupan valmissooseista Poppamiehen sooseista eniten, mutta erittäin harmillisesti ovat menneet poistamaan parhaat tuotteensa.
    Savu-viski oli kaikista paras, eikä korvaavaa niiltä löydy. :(
    Kansas ja Kentucky on perushyviä ja turhan lähellä toisiaan, Kansas on vaan makeampi ja vaatii vähän chilillä buustausta kelvatakseen.
    Smoky Apple on välillä käytettynä hyvää.

    Seesamiöljyllä, tuoreella chilillä, paprikajauheella, valkosipulimurskalla, murskatulla ja paistetulla sipulilla, seesaminsiemenillä, erittäin ohueksi pilkotulla purjolla,
    noilla esimerkiksi olen kastikkeita tehnyt+alusta asti sorvannut. Ketsuppipohjaiset ja siltä maistuvat tökkii todella pahasti, ja niitä en lihaan iske.

    Nautaan en lähes koskaan BBQ-kastikkeita edes käytä, pihvien makua on turha näillä peittää, vaan lähinnä possuun ja kanaan olen kokenut sopiviksi sooseilut.
     
  2. Drakkath

    Rekisteröitynyt:
    31.01.2014
    Viestejä:
    121
  3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

    Päivän tarjoukset
    Yhteistyössä
  4. intelops79

    Rekisteröitynyt:
    02.12.2003
    Viestejä:
    732
    Itse teen possulle sinappietikkasoosin, kun en noista makeista tykkää. Tuohon reseptiin lisään vielä savustettua chiliä sekä keitän soosin.

    http://www.epicurious.com/recipes/food/views/carolina-mustard-sauce-352995

    INGREDIENTS
      • 3/4 cup prepared yellow mustard
      • 1/2 cup honey
      • 1/4 cup apple cider vinegar
      • 2 tablespoons ketchup
      • 1 tablespoon brown sugar
      • 2 teaspoons Worcestershire sauce
      • 1 teaspoon hot sauce

    PREPARATION
      1. In a small bowl, combine all the ingredients and mix well. Make at least 24 hours prior to usage for best flavor. Store refrigerated in a tightly covered jar for up to 2 weeks.
     
  5. rikun

    Rekisteröitynyt:
    23.06.2008
    Viestejä:
    79
    Blues Hog Original ja Swamp Boys Original. Kumpaakaan ei tosin saa Suomesta :-D Kaikki tästä maasta kaupasta saatavat on enemmän tai vähemmän perberistä. Parhaat kokemukset varmaan ollut Savuomenasta, joskin sekin on liian makea ja tulinen ns. yleiskäyttöön.

    Tommoset South Carolina Mustardit on oikein poikaa possun kanssa :)
     
  6. Thombson

    Rekisteröitynyt:
    24.04.2014
    Viestejä:
    16
    Sweet Baby Rays Hickory and Brown Sugar on parasta mitä marketista saa. Makeaa mutta ei liian. Lusikallinen suuhun niin suussa aljaa orgiat. [​IMG]
     
  7. camel

    Rekisteröitynyt:
    20.10.2014
    Viestejä:
    72
    +1

    Tosin oma suosikki noista on se Originaali, muttei tuokaan toki huono ole. Eniveis noi SBR soosit on ylivoimaisia mitä on suomenmarkkinoilla tullut vastaan. Valikoimat toki suppeat, mutta taitaa toi olla meren takanakin ihan suht kovassa huudossa. Juuri vkl savustettuja ribsejä tuolla höystettynä ja suli miltei suussa hyvin pitkälti...
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti