Battlefield 1 [Windows, Xbox One, PS4]

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Urkuri, 29.10.2014.

 1. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  Moikka,

  Luvassa on siis melkoinen odotus ennen kuin seuraava 'oikea' Bäfä ilmestyy. DICE:n mukaan joulu 2016. Välissä tulee Star Wars Battlefront, joka siis julkaistaan ennakkotietojen mukaan vuoden päästä. Samasta artikkelista käy ilmi kutosen julkaisu.

  Star Wars Battlefront out Christmas 2015 • Eurogamer.net

  Vaikka olemmekin valovuoden päässä kutosesta (joka oikeasti pitäisi olla vitonen, koska Hardline ei ole oikea Bäfä) niin haavelistaan voisi laittaa pari juttua. [Edit: Vaihdoin otsikkoon vitosen.]

  - WWII/Korea/Vietnam
  - Maa kohtaiset aseet ja kulkuneuvot
  - Maakohtaiset voice overit
  - Musiikkia á la Vietnam
  - Pääpaino conquest/rush
  - Oikeasti strategisesti merkittävät liput
  - Classin aseita ei saa vaihtaa asetyypistä toiseen, kiväärimiehellä on Garand tai K98 etc, mutta hän ei voi ottaa esim. kevytkonekivääriä tai DMR tyyppistä asetta.

  Saahan sitä haaveilla. Pahoin pelkään että luvassa on exoskeletoneja, laserpyssyjä, hovercrafteja, jetpackeja, ruutu täynnä ikoneita ja kaikkea muuta schaisea mutta ei tietoakaan 2142 meisingistä.

  Hyödyllisiä linkkejä:

  Discord https://discordapp.com/invite/gYpPgKu
  Companion app puhelimeen: [url[https://www.battlefield.com/companion/career[/URL]
  Battletracker: https://battlefieldtracker.com/
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2017
 2. Kantti2

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2002
  Viestejä:
  2 096
  Voipihan se olla, että tulee tosiaan jotain Advanced Warfaren tyylistä, jos se osoittautuu menestykseksi. Titanfall ei ilmeisesti niin suuri menestys ollut. Itse näkisin kyllä mielelläni vaihteeksi WWII tai Vietnam aiheisen räiskinnän.
   
 3. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  Omasta mielestäni paluu WWII:seen ei olisi pelkästään looginen mutta myös tarpeellinen. Yhtään WWII FPS:ssää ei ole tehty modernilla pelimoottorilla. Red Orchestra ja World at War eivät ole omasta mielestäni moderneja pelejä ja 1943 jäi torsoksi. Lisäksi WWII ei ole se ainoa juttu vaan WWII Battlefield.

  Uskon että olisi täysin mahdollista tehdä semmonen quatro stagioni ratkaisu missä yhdessä pelissä katetaan 4 eri sotatannerta. Esim 16 karttaa joista 4 on WWII Euroopassa, 4 WWII tyynellämerellä, 4 sijoittuu Koreaan ja 4 Vietnamiin. Aseiden mallinnus tuskin lienee ongelma kun nykyiselläänkin on 150 asetta, joista 140 turhia.
   
 4. 12295

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2013
  Viestejä:
  547
  Battlefield 1942 remakesta maksaisin vaikka mitä. Ja soundtrack oli yksi parhaista mitä on peleissä tullut tähän mennessä vastaan.
  :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2014
 5. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  DICE:n pitäisi vihdoin palata sinne mistä se lähti. Eli juuri siihen 1942:seen. Omastakin mielestäni ehkä kaikkien aikojen paras FPS. Vietnam tuli myös hyvin lähelle. Molemmissa peleissä oli aidosti hauskaa.

  Normandian maihinnousu ja Iwo Jima oli oikeasti Rushia conquestissa dynaamisella pelimekaniikalla eli vaikka jenkit olivat päässeet jo maihin, sakuilla oli mahdollisuus työntää ne takaisin mereen. Lisäksi lippu only spawn piti huolen että rintamalinjat olivat kohtuu selkeitä eikä joka puskassa piipannut joku helvetin spawni mistä vihuja syntyi 360 astetta ympäri karttaa.
   
 6. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 765
  Sitä DICE:ä ei enää ole olemassakaan niin ei ole mitään mihin palata :smoke: En uskalla edes kuvitella millainen hirvitys sieltä tulisi kun yhdistetään nykysuunnittelu WWII teemaan. Varmasti turha toivoa asiaankuuluvia armeijan varusteitakaan osapuolille kun pitää olla omat kustomoinnit.
   
 7. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  Jos kuvitellaan että DICE tekisi WWII Bäfän, joka nyt on tietysti vaan unelmointia, niin seuraavat jutut olisivat must omasta mielestäni

  - Grindaukset pois
  - Ase gadgetit ja kustomoinnit pois
  - Class kustomointi minimiin, voit valita kranaattien väliltä ja miinan/satchelin väliltä
  - Flag only spawn
  - Ei mobiili spawneja
  - Kartta ja spottaukset mallia 1942
  - Ei tiedustelu härpäkkeitä
  - Ei 3D tekstejä tai ikoneita paitsi ehkä liput, viholliset tunnistaa erilaisesta univormusta
  - Tiukat class specific aseet, Esim. kiväärimies: Garand, Engineer: Thompson tai haulikko, snipu: kiikari 98k ja support: BAR tai DP-27
  - Ei mielikuvitus juttuja, niinkuin ristikkotähtäin Garandiin jne.
   
 8. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 915
  En ymmärrä mihin nykypäivän arvostus DICE:ä kohtaan perustuu. Edelliset kaksi suurta peliä studiolta on kumpainenkin ollut monilta osin hatullinen paskaa. Sitten sanotaan "mutta ei DICE tee kakkaa vaan se on EA:n vika". Varmasti onkin, mutta kun DICE = EA. Minulla on nollaodotukset Battlefield-sarjan pelejä kohtaan. Battlefrontia sen sijaan odotan kovasti, mutta erittäin suurella varauksella ottaen huomioon tekijät. Potentiaaliahan DICE:ltä (ja sitä kautta EA:lta) löytyy, mutta sen jälkeen kun sen käyttö hukattiin, niin vielä se ei ole ainakaan takaisin löytynyt.

  Vähän sama juttu kun monesti näistä vanhoista huippustudioista puhuttaessa. 90-luvulla kultaa suoltanut pulju tulee 2010-luvulla rumpujen päristessä takaisin kuvioihin jollain tapaa ja kommenttiosiot huutaa jizzinmypantsomfg kuitenkaan ottamatta huomioon, että sillä puljulla on sillä alkuperäisellä firmalla yhteistä vain nimi ja ne tekijät sieltä taustalta on lähteneet muihin hommiin n. 10v sitten.

  Itselle DICE ei tarkoita enää muuta kuin EA:ta, koska se ei muuta olekaan. Sen takia toivon, että EA kaivaa päänsä pois persposkien välistä edes Battlefrontin kohdalla. Eikä vielä kerran hyvä Battlefieldikään pahitteeksi olisi.

  Näin vaan yleisesti aiheeseen liittyen.
   
 9. BLVCKMVGIC

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2010
  Viestejä:
  1 374
  Voin sanoa jo varmaksi että BF5 ei tule olemaan varmastikaan kuin nykypäivän standardeilla nykypäivään/tulevaisuuteen sijoittuva. Tietenkään jos ei ole niin kyllä se sitten on ostettava, mutta ei jaksa sitä samaa paskaa eri paketissa. :think:
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2014
 10. -Hooligan-

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2010
  Viestejä:
  398
  Nyt on painavaa tekstiä, en yllätty että tällä foorumilla haukutaan paskaksi peli jonka julkasuun on lähes 2v aikaa :)
   
 11. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 871
  Ottaen huomioon mitä paskaa nelonen edelleen on niin en tuolta paljoa odota.
   
 12. escalibur

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  22 767
 13. Apinamakina

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  461
  Jos tosiaan tulisi uusi toiseen maailmansotaan perustuva Battlefield nykyaikaisilla grafiikoilla, sen voisin kyllä hankkia. Muuten en ole enää kiinnostunut tulevista Battlefieldeistä, nelonenkin tuli vasta vuosi sitten ulos keskeneräisenä ja nyt jo suunnitelmissa seuraava? Taitaapi käydä tällekin pelisarjalle samat kuin Call of Dutylle. :rolleyes:
   
 14. Grebnu

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2014
  Viestejä:
  764
  BF 1942 lisäosat olivat mahtavia. Harmi että nykyään ei kunnon lisäosia myydä, vain näitä pikkukikkareita.

  Toivottavasti tajuaisivat palata juurille, hylkäisivät tämän CoD-suuntauksen ja tekisivät bäfästä taas bäfän. Mikä pakko niitä dudebro-jonneja on miellyttää, imekööt ihanasti värisevää ohjaintaan jos ei kelpaa.

  Hyviä uudistuksia tullut toki joitain, mutta suurimmaksi osaksi syvältä.

  Asiasta kolmanteen, onko kakkosessa vielä pelaajia? Voisi asentaa pitkästä aikaa...
   
 15. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 915
  EA sulki kakkosen servut tuossa kesällä. En tiedä onko modiporukat saaneet tehtyä jotain, sanoivat ainakin tekevänsä kun uutiset servujen sammuttamisesta tuli..
   
 16. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 765
  BF2 Battlelog - Home

  FH2 ja PR lisäksi on pelaajia, isona plussana noihin molempiin tulossa suomi pelattavaksi. Pelihän on siis käytännössä freewarea kun cd keytä ei enää tarkisteta :D
   
 17. blastermaster

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1 444
  Oma toivelistaa:
  -Ei nykypäivää eikä tulevaisuutta. Max vuosi 1970.
  -BF 475 vois olla mielenkiintosta vaihtelua.
  -Classit pois. Varustelu Arma tyyliin.
  -Laivat takasin, myös lentotukialukset pitää olla ajettavia 1942 tyyliin jos niitä on.
  -Tykistölle maalien haku takasin
  -Enemmän kenttiä jossa toinen puoli lähtee täysin eri asetelmista. Esim 1942 oli se kartta jossa Saksalaiset joutui lähtemään liikkeelle vain lentäen.

  Veikkaan että tulee kuitenkin samaa tavaraa kuin nyttenkin. Lisää kaikenmailman tulevaisuuden botteja varmaan lisätty. Perse juttu mutta tietty tulee ostettua.
   
 18. teemuta

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 040
  Taitaa porukka pikkusen liikaa muistella pelien "hyviä aikoja". En usko ainakaan henkilökohtaisesti että bf 1942 tyyppiset classit ja muut toimisivat enää, ilman että tuntuisivat niin vanhanaikailsilta. Aseiden määrät voisi toki puolittaa bf4 määrästä. WW2 ajanjakson peli olisi kyllä itsestänikin kiva tai sitten joku vietnam tyylinen. Kaipaisin bf2 tyylistä commanderia, että voisi vaikka tykitön käydä tuhoamassa, uav jne...
   
 19. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 765
  Parempihan BF2 tyyliset classit on, selkeästi erottuu osapuolet uniformuilla ja omalla aseistuksellaan. Pelistä tekee hyvän pelattavuus eikä random aseiden ja turhakkeiden määrä. Unlock/statsijärjestelmäkin on paljon järkevämpi BF2 tyylisenä.
   
 20. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  Kyse ei ole pelkästään vanhanaikaisuudesta vaan myös autenttisuudesta. Sotilailla on tietynlainen varustus ja ei sitä ominpäin saa muokata. Tottakai voidaan antaa muutamia vaihtoehtoja 1. ja 2. aseeksi, erillaisia kranaatteja sekä erillaisia yleishyödyllisiä juttuja mistä valita mutta perusidealtaan WWII pelissä tulisi olla selkeämmät classit kuin nyky bäfässä, jossa setä voikin olla täti ja toisinpäin.

  BF2 commander olisi hyvä. Ja vaikka niin että commander ohjailee fyysisesti tykkejään joko laivalta tai maalta. Kaikki laivat, lentotukialus mukaan luettuna pitäisi olla ohjattavissa. Laivatykistöllä tulisi olla tietty kantama ja tästäkin syystä commanderin pitäisi joutua asemoimaan näitä uudelleen.
   
 21. Friss

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  14
  Tämä niin perskuleesti! Mielenkiintoa varmasti riittäisi pitkään kun noin paljon vaihtelua. Tuntuu että EA/DICE on kuin suomalainen perus yrittäjä. Maksimoidaan voitto, ei kuunnella asiakkaita ja kiistetään globalisaatio. Yritys menestyy vain koska lampaat. :D
   
 22. Grebnu

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2014
  Viestejä:
  764
  Minua häiritsee eniten se että joka puolueella on samat aseet. Neukuille neukkupyssy, jenkeille omat, sakuille omat jne... Niin sen pitää olla. Ja selvästi erilaiset aseet joka maalle, se tuo sitä vaihtelua ja haastetta.
   
 23. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 765
  Eikä vaan aseet, kaikki muutkin varusteet on sitä samaa sekametelisoppaa miljoonalla eri turhalla kustomoinnilla... ei voida enää puhua selkeistä armeijoista osapuolina vaan random palkkasotureista.
   
 24. Urkuri

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  797
  Tämä hyvin vahvasti. Lisäksi härpäkkeet, grindaukset, ribbonit ja press X to win killstreak palkinnot ovat vieneet fokuksen FPS peleistä. Vanhaan hyvään aikaan Battlefieldeissä tappaminen oli ikäänkuin sivutuote itse objektiivin tavoittelussa. Nyt se on se pääjuttu, mistä johtuu että kaikenmaailman pärinäjonnet kykkäävät puskissa kalastelemassa tappoja objektiivin tavoittelun sijaan.

  Voisiko olla että pisteytys pitäisi muuttaa pelimoden mukaan? Conquestissa ei saisi pisteitä ollenkaan tappamisesta mutta senkin edestä lippujen valtaamisesta ja puolustamisesta ja sama Rushiin? Sitten CQssa tulisi pisteet killeistä. Ja 1942 aikoihin pelattiin vain pelaamisen ilosta ilman leaderboardeja tai rankkejä.
   
 25. Raiggu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2006
  Viestejä:
  7 985
  Näissähän melkein kaikissa nettiräiskinnöissä on käsittämätöntä juuri tuo että aloittaminen tehdään mahdollisimman hankalaksi kun kauemmin pelanneet vie 6-0 paremmilla aseillaan yms. Edelleen olen sitä mieltä että näissä pitäisi olla alkajalle jonkinlaista tasoitusta joka sitten vähenisi lopulta nollaan kun tasot noussut. Silloin olisi kaikilla haastekin samantasoinen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti