AVR 255 ongelma

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Korpisoturi79, 06.02.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Korpisoturi79

    Rekisteröitynyt:
    09.12.2002
    Viestejä:
    292
    Hieman ongelmaa H/K avr 255 vahvarin kanssa.

    Periaatteessa vahvari toimii, mutta osa kaukosäätimen ja vahvarin etupaneelin näppäimistä ei toimi. (Ei pysty siis säätään mitään)

    Etupaneelista toimii vaan ok, virta ja volume painikkeet.

    Kaukosäätimestä toimii valmiit profiilit(kuva- ja äänilähteet), volume, mute, ,ok ja sleep nappula. Lisäksi saan näkyyn nykysen firmwaren.(eli avr ja numero nappulat toimii kans). Muista nappuloista kaukosäädin ei tee mitään.(punanen lähetysvalo palaa kyllä mutta mitään ei tapahdu).

    Päivitin uuden firmwaren elokuussa ja sen jälkeen toimi muutaman kk. ok.
    Sen jälkeen alkoivat ongelmat yhtäkkiä

    Eli en pääse säätämään asetuksia kuten videon ja äänen sisääntuloa yms. Valmiit esiasetetut profiilit toimivat mutta esimerkiksi analogista ääntä ei saa ollenkaan kun kaikissa profiileissa on optiset/hdmi sisääntulot.

    Olen resetoinut vahvarin joka ei auttanut, vaan palautti pelkästään oletusasetukset.

    Koitin asentaa uuden firmwaren, mutta se tökkää update video softwareen.

    Jos jollain olis vinkkiä mikä vois auttaa niin olisin kiitollinen.

    Vahvarissa takuu voimassa mutta kuitti hukassa. Soitin maahantuojalle ja eivät suostu ottaan huoltoon ilman kuittia...
     
  2. AirMan

    Rekisteröitynyt:
    26.02.2001
    Viestejä:
    1 616
    Onko tuossa laitteessa päällä joku lapsilukko, joka estää asetusten muokkaamisen? Onhan kaukosäätimessä uudet paristot?
     
  3. Korpisoturi79

    Rekisteröitynyt:
    09.12.2002
    Viestejä:
    292
    Pitää katsoo lapsilukko hommaa kun pääsee himaan. Patterit ovat uudet. Kiitos vinkistä.
     
  4. k4mmo

    Rekisteröitynyt:
    13.04.2009
    Viestejä:
    281
  5. ilko

    Rekisteröitynyt:
    14.08.2019
    Viestejä:
    3
    MINULLA JUURI SAMA ONGELMA AVR 355;sen kanssa!! Eli en pääse asetuksiin. kuvakaan ei enää yhtäkkiä kulje hdmi;n kautta. aiemmin toiminut moitteettomasti. ei reagoi etupaneelin nappeihin, eikä suurimpaan osaan kaukosäätimeenkään.
     
  6. ilko

    Rekisteröitynyt:
    14.08.2019
    Viestejä:
    3
    Analogiset rca liitännät kyllä toimii.... mutta hdmi;n kautta ei kulje ääni, eikä kuva.
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti