Autovahvari asiaa..

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Jahve3, 03.02.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Geefabio

    Rekisteröitynyt:
    12.06.2003
    Viestejä:
    19 317
    Equalizer :D Ei mitään equlaaseria, sillähän voi lähteä vaikka näkö jos sattuu huonosti tähtäämään.
    [signature]"Simply using a Mac does not make you Mr. Geeky, this privilege is reserved for those standardistas who insist on running everything on a Linux platform." - ALA[/signature]
     
  2. Jahve3 Banned

    Rekisteröitynyt:
    08.05.2006
    Viestejä:
    1 801
    heh no kummiski "EQ"
    [signature]1.(AM2) amd 64 3500+,Asus M2N-E,Fortron 400w,Club3d 7900GS,Pqi 2x512mb DDR2 667mhz Twinhan DTV alpha
    2.Asus A8N - SLI SE,Amd 64 3000+,Invasion 460W,[/signature]
     
  3. Jahve3 Banned

    Rekisteröitynyt:
    08.05.2006
    Viestejä:
    1 801
    asensin eilen subin ja vahvarin. Hyvin toimi kiitos kaikille auttajille :)
    [signature]1.(AM2) amd 64 3500+,Asus M2N-E,Fortron 400w,Club3d 7900GS,Pqi 2x512mb DDR2 667mhz Twinhan DTV alpha
    2.Asus A8N - SLI SE,Amd 64 3000+,Invasion 460W,[/signature]
     
  4. InsaneOne

    Rekisteröitynyt:
    07.12.2002
    Viestejä:
    4 006
    Kysytääs täällä, mistä johtuu että vahvistin tarvii lämpöä että alkaa toimia? Sammutan myöhemmin autoni ja vahvari herää eloon. Toinen ongelma on että soitan kovaa niin vahvistin häviää ja sen mukana subbari. Tähän auttaa kun sammuttaa jälleen auton ja taas pelaa? Vahvari on joku mds.
    [signature]Asrock 775DUAL-VSTA, C2D E6400, 6600, 1024mt G.Skill 4-4-3-5 800mhz, 730gt, dvd-rw, Jäähdytys vesi[/signature]
     
  5. Juhiz

    Rekisteröitynyt:
    30.11.1999
    Viestejä:
    253
    Jos nyt oikein ymmärsin...
    Kylmäjuotokset voivat tehdä tuota ilmiötä. Sitten voi olla vahvarin herätepiuha väärässä paikassa, että herää miten sattuu. Kovaa soittamisessa ymmärtää, että varmaan joku lämpöanturi suojelee vahvaria ylikuumentumiselta ja ajaa sen alas.

    [signature]Ei sähköistä allekirjoitusta.[/signature]
     
  6. InsaneOne

    Rekisteröitynyt:
    07.12.2002
    Viestejä:
    4 006
    Ei mulla tietääkseni ole kylmäjuotoksia, ainoastaan johtoja sinne sun tänne.. Ja toi yleensä pakkasella tekee ainoastaan ei kesällä. Moni kaverikin on ajatellut että tuossa vahvistimessa on ylikuumenemisen esto joka laukasee sen pois päältä.
    [signature]Asrock 775DUAL-VSTA, C2D E6400, 6600, 1024mt G.Skill 4-4-3-5 800mhz, 730gt, dvd-rw, Jäähdytys vesi[/signature]
     
  7. tupito

    Rekisteröitynyt:
    23.05.2002
    Viestejä:
    182
    Juhiz tarkoitti, että vahvistimen sisällä juotokset huonoja ja esim. pakkasen vaikutuksen alla lohkeilleet --> huono kontakti varsinkin kylmänä.

    Voi olla myös elkot menneet vahvistimesta, riippuen vahvistimen iästä ja "laadusta".
     
  8. InsaneOne

    Rekisteröitynyt:
    07.12.2002
    Viestejä:
    4 006
    Niin joo, on tuota kerran jouduttu kolvaamaan kun sisääntulo vahvistimelle temppuili. piti pitää sisääntulon ja ulostulon välissä ruuvimeisseliä niin vahvistin toimi. Tämä on nyt korjattu mutta toi ongelma tuli. Ilmeisesti vahvistin on niin iäkäs että alkaa olla varaosatavaraa. Varmaan joku 2-3 vuotta ainaskin.
    [signature]Asrock 775DUAL-VSTA, C2D E6400, 6600, 1024mt G.Skill 4-4-3-5 800mhz, 730gt, dvd-rw, Jäähdytys vesi[/signature]
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti