Autosoitin (USB/mp3) [LG LAC6500R]

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Temetus, 23.02.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. oh5krq

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  249
  Outoa, jos ei käyttöohjeessa ole värin tallennusta ja kelausta neuvottu. Eteen/taaksepäin -kelaus löytyy yleensä samoista painikkeista kuin edellinen/seuraava kappalekin, pitämällä ko. painiketta pohjassa. Voi olla myös erilliset painikkeet, mutta ainakaan kuvan perusteella ei näkynyt. Mp3:sten kelaamista ei tosin edes ole kaikissa soittimissa.

  Itseäni kiinnostaa kovasti kyseinen soitin hinnan ja ominaisuuksien perusteella. Onko kokemustenne perusteella radio mistään kotoisin? Herkkyys, häiriöt jne.

  Kiitoksia!
   
 2. Temetus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  285
  Arvaa oonko lukenu manuaalia! :D

  Ei hittolainen. ;) Pitää varmaan lukea läpi. Sitten ainakin on varma asiasta.

  Objektiivista mielipidettä en siis soittimesta pysty antamaan, enkä mikään hifistikään ole, mutta sen sanon, että LG:n hankkimisen jälkeen en näe tarpeelliseksi (ainakaan vielä) ostaa sitä erillissarjaa (Peerless D6) mitä meinasin, Miksi? Koska nykyinen soitin pystyy paljon kylläisempiin ja puhtaampiin ääniin, siis niin korkealta kuin matalaltakin.

  Volumea kun vääntää, niin voimakkuus kasvaa tasaisen puhtaasti tasolle, missä puhetta ei enää kuule ja äänet kuuluvat puhtaasti. Basson puhtaus täristää ovia ja vähän istuimia. En tiedä onko Coupessani vakiona sitten jotenkin keskivertoa paremmat kaiuttimetkin (edessä erillissarja ja takana [kait?] 3-tie kajarit ~15x23?), mutta *hyvin* kuuluu. :)

  Radiosta en osaa ihan vielä sanoa rehellistä mielipidettä, mutta kun reissaan viikonlopun aikana sen 200 kilometriä, niin pitää tarkastella kuuluvuutta sitten! :)
  [signature]***Ad eundum quo nemo ante iit***[/signature]
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. pasiv

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2004
  Viestejä:
  58
  Värin saa muutettua painamalla SEL nappia pitkään, sitten sieltä ruuvaamalla. Muistaakseni.
  MP3 kelausta ei tainnut olla laitteessa, biisin vaihtonapeista saa ainakin CD:tä kelattua.
   
 5. oh5krq

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  249
  Nyt niitä on taas Hobby Hallin varastossa.
   
 6. Temetus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  285
  Hetken radio-kokeilujen jälkeen haku on vähän niin ja näin. Haku eteenpäin tuo osan kanavista, ja osan (kuten Groove) löytyy vasta ""takaperin"" kelaamalla. :)

  Mutta löytyi ne. Heikohkoja lähetyksiä täytyykin sitten manuaalisesti metsästellä. Muuten kuului ihan mukavasti.[signature]***Ad eundum quo nemo ante iit***[/signature]
   
 7. oh5krq

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  249
  Kiitokset radiokommenteista. Pitääpä tarkistaa laitteen saatavuutta esim. Markantalosta kevään edistyessä. Hobby Hallista ne ensin loppuivat, nyt sitä ei ole enää edes tarjolla jälkitoimituksena... Toisaalta, nykyisellä Sonyn soittimella pärjää vielä hetken, ensin laitetaan matalien toistoon pientä ryhtiä esim. TS-WX22A:lla, Kitupiikistä 169e kotiin tuotuna. Ei mikään tykki, mutta tulee sillä oktaavi lisää alapäähän erillissarjan jatkeeksi.

  Tällä kohtaa vahvistin+elementti+kotelo ei ole vaihtoehtojen joukossa.
   
 8. katupummi

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2005
  Viestejä:
  72
  pystyykö tommoseen usb soittimeen pistää vaikka creative zen micron? vai pitääkö se olla nimenomaan usb-tikku`? mä en tajuu
   
 9. Temetus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  285
  Toimii tikku, mutta pitäisi myös toimia Microt ja muut, mitkä näkyy Windowsissakin _vaan_ massamuistina. iPodista en laita elimiäni pantiksi, sillä sitä vehjettä en niin hyvin tunne. :)
  [signature]***Ad eundum quo nemo ante iit***[/signature]
   
 10. tstv

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2003
  Viestejä:
  945
  Tilasin tänään tuon JVC KD-G821:n http://www.emarkt24.com :sta hintaan 224,00? sis pk:t 30?, maksoin PayPal:lla. Toivottavasti on hyvä, edellisessäkin autossa oli JVC:n soitin, johon olin päällisin puolin ihan tyytyväinen, mitä nyt etupaneeli pätki välillä, en jaksanut lähettää takuuseen, kun saksasta oli sekin ostettu.
   
 11. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 149
  Tollainen 4x50W ei vielä kerro yhtään mitään. Jos se on RMS ja ilmoitetaan vielä paljonko särö (THD) on niin sitten sillä ehkä voi olla jotain merkitystä, jos pitää paikkansa.

  LG:n sivuilla kerrottiin että RMS Power output: 18W (eli 4 x 4.5W) ja tuossakaan ei vielä kerrota kuinka isoilla säröillä toi on ilmoitettu.

  [Edited by: Grez on 23.4.2006 18:12][signature][/signature]
   
 12. Temetus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  285
  RADIOSTA vielä. . . Ajelin tuossa Lahdesta Helsinkiin motarilla, ja olin hieman pettynyt radion kuuluvuuteen. :(

  Ei ollut niin hyvä kuin mitä olisin luullut. Ensinnäkin se aikaisemmin mainitsemani _nirsoilu_ kanavahaussa tuottaa heikoilla taajuuksilla ns. löytymisongelmia, mutta sen lisäksi se automaattinen vaihtoehtoisen taajuuden hakeminen toimii, muttei niin hyvin mitä toivoisi. Esimerkiksi NRJ ja UUSIKISS eivät kuuluneet kunnolla noin puolessa välissä matkaa. :/

  Muuten kyllä kiva peli! :)[signature]***Ad eundum quo nemo ante iit***[/signature]
   
 13. KaSmir

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2004
  Viestejä:
  1
  Soittaako LG LAC6500R ja JVC KD-G721 USB-kovolta vai vaan LG (ilmeisesti lisävirtaa tarvitaan jokatapauksessa)? Jos molemmat soittaa, osaavatko ne käsitellä kansioita? Kumpi olisi parempi valinta tuohon käyttöön?
   
 14. pasiv

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2004
  Viestejä:
  58
  Ainakin tuo LG hanskaa kansiot. Löytyypi ihan folder > ja < napit. Mutta randomi soittaa vaan samasta folderista koko ajan, harmillisesti.
   
 15. Skeletor

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2005
  Viestejä:
  73
  Ajattelin "kuokkia" vanhaa threadia sillä aihe liippaa läheltä.

  Hakusessa siis autosoitin mp3-toistolla ja mahd. usb-liitännällä, hintaluokka 150-200e.
  Mielellään _ilman_ tuollaista kippaavaa etupaneelia, kansioiden selaus ym. olisi hyvä olla.
  Jokin vastaavanlainen kuin tuo kapistus http://tinyurl.com/29k6gn (Sony CDX-GT414U)
  [signature]The walk is for those who dare pass the sadist's glare[/signature]
   
 16. masserano

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2002
  Viestejä:
  229
  Itsellä myös auto mp3-soitin hakusessa, mutta pieni varaus tohon Sonyn soittimeen. Olen Sonyn varastolle töitä, ja tuota Sonyn 400 ja 600 sarjalaisia olemme joutuneet päivittämään noin 25 000kpl KÄSIN. Kyseessä ollut siis vika, että musiikki ei kuulunut usb tikun kautta, ja jouduimme päivittämään kaikki soittimet.

  Soittimet siis menevät meidän varastolta Venäjälle (ei mikään Suomeen) joten voi olla että Suomen soittimet ovat päivitetty jo Sonyn tehtaalla, mutta Venäjän mallit eivät ainakaan. Joten itselläni ainakin tuntuu mielessä että Sonyn mp3-cd soittimet ovat sekundaa.

  Ja asiaan. Itsellä siis myös mp3-cd soitin haussa, Pioneerin malleja tullut katsottua, mutta ei noista paljoa tiedä. Jostain löytyy iPod liitin, mutta mielummin soitan musiikkini mp3-cd:eiltä kun iPodin kautta, mutta mikä tuo AUX liitin on? Siis veikkaan että siihen voi myös kytkeä mp3 -soittimen, mutta meneekö siihen vain piuha mp3-soittimesta auton aux liittimeen ja pysty sitäkautta kuuntelemaan musiikkia autossa helpommin.

  Ja sitten myös neuvoja
  Ja jos joku osaa suositella jotain hyvää (mustanväristä mieluiten) max 250e maksavaa cd-mp3 soitinta autoon. Pioneer ja Alpine näyttää silmään hyvältä, mutta suositelkaa ihan suoraan jos osaatte neuvoa. Autostudiosta olen noita selannut, ja myös PixManian kautta.
  [signature]Winners never quit, quitters never win
  [/signature]
   
 17. kojootti5

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  245
  Clarionin USB.mankka ainakin vaikutttaa hyvältä. www.powerset.fi ainakin myy sitä musitaakseni 190e hintaan. myös JVC:tä kannattaa katsoa, vaikuttavat ihan hyviltä hintaisekseen, vaikkei laadulla minun mielestäni mitenkään hurraa. Myös Sony saattaisi olla hyvä, vaikka sitä tuossa jo haukuttinki. Alpinella ja Pioneerillä on mankoissa mahdollisuus AUXiin, mutta alpinella erillisellä adapterilla (kait) ja pioneerissä uudemmissa on valmiiksi auxi. korppariscaraudio ja fanaticaudio ainakin myy alpinea, ja powerset pioneeria. Blaupunktia kanattaa myös katsoa, mutta jo pelkkien tarvittavien johtojen kanssa blaukakrin hinta saattaa pompata aika mukavasti. Blaukkaria myy ainakin autostudio.
   
 18. masserano

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2002
  Viestejä:
  229
  http://www.autostudio.fi/product_info.php?cPath=21_132_142&products_id=5189

  Kyseinen tuote tuli hommattua kyseisestä liikkeestä eilen. Hyvin on skulannut muutamantunnin käytön kokemuksella. Plussaa iPod sovitin, kaks rivinen näyttö ja sopii kuin nenä päähän autoon. Kaukosäätimellä nyt ei keksi mitään käyttöä..
  [signature]Winners never quit, quitters never win
  [/signature]
   
 19. Kimia

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2004
  Viestejä:
  138
  Tuohon aux-liittimeen voi kytkeä johdon minkä tahansa soittimen kuulokeliitännästä. Sen jälkeen pitäisi kuulua musiikit auton kajareista nätisti. Kappalevaihdot yms. ohjataan sitten mp3-soittimen omalla käyttöliittymällä.
  [signature]Kokeilet ohjeitani omalla vastuullasi! Jos hajoitat jotakin, minä en sulle mitään maksa.
  [email protected][/signature]
   
 20. ramram

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2002
  Viestejä:
  2 369
  Tuollaisesta haaveilen mutta en viitsisi maksaa USB-liitännästä paria sataa ekstraa.

  http://www.autostudio.fi/product_info.php?cPath=21_132_142&products_id=5379

  Ja merkkiä en vaihda :-)
  [signature]Jaa kappas vain, tänne saa sigunkin...[/signature]
   
 21. Satelite

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2004
  Viestejä:
  4 584
  Itsellä kuplassa tuo 721 ja hyvin on pelannut... kylläkin tuo usb kovo-homma kaatuu siihen että tuo mankka toistaa vain tietyn määrän kappaleita... en muista ohjekirjassa ollutta määrää mutta kyllä siihen muutaman gigan saa mahtumaan että soitin ei enää etsi lisää biisejä riippuen tikun koosta. Testattu on että usb kovo toimii silti tuossa.
  [signature]Amd Sempron 2800+ 64bit, Asus K8V-MX, Club3D Geforce 7600GT, 2x512 Kingston pc3200 400Mhz CL3, 160G(ide)+80G(ide)+320G(sata) Seagate Barracudat, DVD/RW, Antec P180B, Antec Neohe 380W, Logitech g15+Logitech Premium Optical Wheel Mouse ja Windows XP Pro OEM.[/signature]
   
 22. ubias

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2003
  Viestejä:
  5
  itsekin tietoja etsineenä löysin toisen lg:n mallin tiedosta usb-rajoitukset:
  - max. virta 500mA
  - max. koko 32Gb
  - driveria voi vaihtaa BAND-painikkeella, tämä koskenee muistikortinlukijaa... ei ehkä voi vaihtaa levyosiota?
  - tiedostojärjestelmä FAT (512bytes/sector)
  - 999 biisiä per kansio
  - 255 kansiota
  - usb muistit/soittimet, jotka toimii ilman erillisiä ajuriasennuksia pc:ssä toimii tässäkin

   
 23. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Eli minkäs kokoisia USB tikkuja tämä Sonyn soitin tukee??
  [signature]corex, olet nero! :P[/signature]
   
 24. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 833
  Ei kukaan taija tietää??? :(
  [signature]corex, olet nero! :P[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti