Automaalaamo Jyväskylässä?

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja pitsa, 10.01.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. pitsa

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  1 000
  Hei. Osaatteko suositella edullista automaalaamoa Jyväskylässä? Ei ole näistä asioista niin mitään kokemusta, paljonko on järkevä kustannus luokka, kun maalataan (+pohjatyöt) takaluukun kokoinen alue?
   
 2. Hartzu63 Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2013
  Viestejä:
  1 512
 3. Koden Faija

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2015
  Viestejä:
  987
  Ei voi kuin suositella, jos joku uuden nimimerkin suosituksia uskoo. Hinnat ovat ihan kohtuullisia ja maalarille tuntuu olevan tärkeetä et tekee hyvää jälkeä. Olen käyttänyt tuolla useampaakin autoa. http://www.automaalaus.com/
   
 4. BlueSaphire

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2018
  Viestejä:
  1
  Käytin autoa täällä huhtikuussa 2015, mutta kestävää jälkeä ei syntynyt vaikka viikon verran auto sai maalaamossa seisoa. Seppä kyllä varoitti että etulokari jo liian mätä ja kukkii parin vuoden kuluttua. Uuden tarvikelokarin saisi satasella. Takarenkaiden kaaret olisi kuitenkin pitänyt onnistua, tai ainakaan seppä ei niistä mitään kommentoinut.

  Kolmen talven jälkeen ruoste on kuitenkin tullut taas läpi maalista, eli pohjia ei ole tehty kunnolla. Leppäveden Seppä osaa fiksata auton myyntiin, mutta älä jätä autoa enää omaan käyttöön.
   
 5. Koden Faija

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2015
  Viestejä:
  987
  Ootko käynyt näyttämässä ruosteita? En yhtään ihmettelis vaikka tulis vastaan korjauskuluissa. Toi on oikeesti todella haastavaa saada ruosteisesta ikuisesti ruosteetonta varsinkin silloin kun käy suolakylvyissä, tosin ois nyt vähän pidempään saanu kestää.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti