"Autoliike" Anneli Kuusikko (Jyrki Kuusikko) tavallisena myyjänä

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja Anneli Kuusisto, 10.01.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Ennen kuin kirjoitat muita ihmisiä lokaavaa tarinaa kaiva hyvä ihminen fakta esiin. Eikös ne tuomioistuimen pöytäkirjat ole ihan julkisia mainitsemissasi asioissa. Kirjoitat valheita kuulemma.

  Vinkki: Älä sano internetissä mitään yksityishenkilöistä mitä et voi sanoa omalla nimelläsi. Puhu faktaa älä muunneltua omaa käsitystä ja valheita!

  On väärin nostaa internetissä kenenkään yksityisen ihmisen nimeä negatiiviseen viestiketjuun, kun ei puhuta edes omilla nimillä, vaan puhutaan nimimerkkien takaa, jotta voidaan toimia mahdollisimman epäasiallisesti ja levitellä nimimerkin turvin valheita. Miksi? Joku syy siihen on, että joku haluaa tuoda toisen ihmisen esiin netissä mahdollisimman huonossa valossa ja vielä anonyymisti.

  Antakaapa pojat kaikki teidän nimet, jotka on yksityisiä nimiä maininnut, niin voin halutessanne käydä spämmäämässä joka palstan täyteen teidän nimiä ihan vaan silleen kivasti aiheettomasti, jos se on mielestänne niin sopivaa. Sieltä ne löytyisi kivasti kaiken maailman ikävistä ketjuista, jotka liippaa edes kaukaa aihetta, jossa puhutaan kaikkea negatiivista. Olisiko se kivaa ja oikeudenmukaista? Kuten tässä ketjussa autot liippaa aihetta ja monta niistä joiden yksityinen nimi on nostettu ketjussa esiin. "Kerran ostin auton..."Eikö olisikin reilua? Silmä silmästä. Tai jos et ole sitä mieltä, älä levittele yksityisten henkilöiden nimiä negatiivisiin ketjuihin.

  Jokainen on edesvastuussa omista sanoistaan ja niistä tulisi vastata omalla nimellään tällaisessa ketjussa jossa yksityisten ihmisten nimiä nostetaan esiin negatiivisessa viestiketjussa. Joko koko ketju poistoon tai niin, että jokainen joka jonkun nimen on maininnut puhuu omalla nimellään ja naamallaan ja siivoa nimen pois, koska he ovat vastoin yksityisen henkilön suostumusta nostaneet nimen/nimiä esiin tässä roskaketjussa. Ja kaikkiin väitteisiin linkki faktaan mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 2. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Tässä ketjussa on nostettu esiin YKSITYINEN IHMINEN, ehkä useampi. Ne maininnat eivät missään nimessä kuulu ketjuun, jossa puhutaan FIRMASTA joka on kai jo vuosia sitten lakkautettu.

  Murhasta selviää lusimalla muutamia vuosia Suomessa?
  Kuinka monta vuotta pitää ihmisen lusia aiheettomasti internetissä?
  Aiheettomasti kenenkään ei tulisi kärsiä mistään. Eli faktat pöytään. Jos niitä ei ole, sitten menee NIMET poistoon tai tuomio niille, jotka eivät toimi hyvän tavan mukaisesti, eli jättävät poistopyynnöt toteuttamatta. YKSITYISEN HENKILÖN nimeä eivät anonyymit trollit saisi missään nimessä nostaa ikävässä ketjussa esiin. Jo pelkkä negatiivinen googlen hakutulos pilaa maineen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 3. ---33---

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2012
  Viestejä:
  406
  Uli Uli. Kun laittaa nettiautoon tms. nimellään sen ilmoituksen, niin siinä voi olla vaara että nimi saattaa nousta esiin jossain keskusteluissa, tms.
  Ihan naurettavaa vetää rajaa että yksityishenkilöistä ei voisi mitään kirjoittaa. Niin kauan kun pysytään poissa kunnian loukkauksesta, yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen tai herjaamisesta.

  Kommentti nimimerkki voisi näyttää jonkin viestin esimerkiksi meille muille mikä täyttäisi mahdollisesti rangaistavuuden perusteet herjaamisessa tai kunnian loukkauksesta? Niin kauan kun semmoista ei löydy, niin on turha vaatia että viestejä poistetaan tai editoidaan, tms.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019
  rane58 tykkää tästä.
 4. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Äyh äyh sulle internetin kiusaaja-trolli. (Tästä vissiin tuli tuo 1.1. Varoitus. Erikoinen palsta. Täällä saa trollata ja kirjoitella valheita, mutta tuosta lauseesta saa varoituksen.)

  Kyllä on asiatonta laittaa NEGATIIVISEEN ketjuun yksityisten henkilöiden nimiä nimimerkin takaa. Kuten tässäkin ketjussa on huomattu, osa KEKSII ihan omia tarinoitaan.

  Murobbs on rajattu viestintäkanava, joten viime kädessä he ovat vastuussa siitä millaista sisältöä heidän sivuillaan on ja näin ollen vastuussa myös tästä nettikiusaamisesta. Nyt heillä ei ole mitään hyvää syytä pitää yksityisten ihmisten nimiä tässä ketjussa. Vaikka kuinka henkilöstä ei olisi mitään raskasta ketjuun kirjoitettu, niin silti nimen pito NEGATIIVISESSA ketjussa on VÄÄRIN. Se nousee googlen haussa esiin negatiivisesti.

  Internet ei ole ikuinen vankila aiheettomasti tuomituille varsinkaan, kun kyseessä on ylläpidetty moderoitu nettisivu. Jossakin ajassa X tuomio on lusittu yksityisten kohdalla. Ja syyttömien kohdalla ei pitäisi edes lusia negatiivisessa valossa ollenkaan millään tavalla.

  Anna sinä sitten oma nimesi, jos haluat minun laittavan nimesi todella ikäviin ketjuihin, jos olet sitä mieltä, että netissä saa ilman mitään faktapohjaa laittaa yksityisten henkilöiden nimet mihin tahansa. Ai etkö anna? Jos et anna, älä jauha pskaa myöskään, kuten teit, jos et nimeäsi tänne julkaise kaikkien nähtäville.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 5. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Ehkä voisit lopettaa jo tämän legendaarisen "Anneli Kuusikko" ketjun paskomisen ja jatkaa ulinaasi vaikka tuolla paremmin sopivalla osiolla:

  https://murobbs.muropaketti.com/forums/palaute-tiedotukset.100/

  Yhtään mitään konkreettisia viestejä et ole onnistunut tuomaan esille tästä ketjusta joka täyttäisi esimerkiksi kunnianloukkauksen tunnusmerkistön.

  Muutenkin aika turha ulista täällä siitä, että kaikkien pitäisi käydä ovat viestit läpi ja poistaa ties mitä kun keskustelijoista vuosien takaa ei montaa prosentia edes ole jäljellä täällä. Eikä jäljellä olevia voisi vähempää kiinnostaa kuin alkaa käymään omia viestejään vuosien takaa läpi kun joku anonyymi nimimerkki täällä niin käskee.

  Jos oma nimi on palanut pahasti, niin hae maistraatista uusi nimi entisen tilalle. Etunimet voi vaihtaa kerralla luokkaa muutaman kymmenen euron kustannuksilla ja sukunimenkään vaihto äidin tyttönimeen tai vaikka isovanhempien entisiin sukunimiin ei ole kallis tikki.

  Jos et itse onnistu keksimään itsellesi uusia etunimiä, niin kerro vain haluatko 2, 3 vai 4 uutta etunimeä itsellesi niin keksitään sulle porukalla joku uusi nimi.
   
 6. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Tämä on toivottavasti vika viestini tähän ketjuun...

  Jos olet kerta sitä mieltä, että on ihan ok pitää yksityisten henkilöiden nimiä NEGATIIVISISSA ketjuissa ihan vain, koska joku nettikiusaaja on päättänyt nimen lisätä ketjuun aiheuttaakseen edes pientä kiusaa kohteelleen, niin annapa oma nimesi ja tehdään sun kohdalla sosiaalinen koe. Sen kokeen selitin jo aikaisemmin. Jos et anna nimeäsi, tiedät varmaan itsekin kuka on oikeassa.

  Modejen pitäisi ilmiannon kautta hoitaa homma, joten ei pitäsi olla yksityisten henkilöiden nimien poisto hankalaa, eikä vastusteltavaa. Muutkin sivustot ja niiden ylläpito toimivat fiksusti ja hyvän tavan mukaisesti yksityishenkilöiden kohdalla. Tässä viestiketjussa on tuotu esiin muitakin nimiä, kuin yrityksen nimi. Sellaisten henkilöiden nimiä, joiden firma ei ole kyseessä. Ne nimet tulee poistaa ketjusta. Jos ei poisteta, niin toivon hartaasti, että jokainen joka on osallinen tähän ettei nimiä ole poistettu joutuu itse samaan tilanteeseen ja heidän nimensä löytyy todella ikävistä paikoista joihin heidän nimensä ei kuulu. Google pilaa heidänkin maineensa.

  TODELLA TÖRKEÄTÄ tällainen. Tässä on mennyt kuukausia ja toiminta on Otavamedian ja murobbs osalta TAHALLISTA. Heitä on lukuisia kertoja pyydetty poistamaan nimi, jonka firmasta ei tässä ketjussa ole kyse.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 7. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 503
  Vaikuttaa ko nimerkin osalta kovin ristiriitaiselta, näyttää kovasti siltä että haluaa tälle ketjulle ja siinä mainituille asioille parempaa näkyvyyttä. Vaikka nimimerkki väittää ettei mitään yhteyttä ketjun asioihin ole, niin ulkopuoliselle näyttää siltä että jollain tavalla asia koskettaa ja jokin syy miksi tätä pitää pinnalla.

  Jos taasen todellinen aihe olisi oikeus tulla unohdetuksi, niin ei oli valittu tätäketjua, vaan aihetta käsitteleviä ketjuja, samoin jos halu keskustella ylläpidosta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019
 8. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista.
  Y m m ä r r ä t k ö sinä ampula, että tämän ketjun näkyvyys ei rajoitu vain murobbs keskustelupalstalle? Se näkyy Googlessa myös.

  Olisiko sinusta kiva, jos sinun nimeäsi googlaamalla löytyy negatiivisa ketjuja, koska joku on nimesi niihin ketjuihin lisännyt? Voin hoitaa sinulle sen asian, ei paljoa vaadita, että sinunkin googlen hakutulokset liittyvät ikäviin asioihin. Seuraava firma josta haet työpaikkaa voi sitten äkkiä vilkasta sitä Googlea ja tulla siihen tulokseen ettei vaikuta hyvältä. Aikaa sivujen läpikäyntiinhän ei ole, koska hakijoita saattaa olla lukuisia. Ensivaikutelma sinusta on tuhottu. Mutta tosiaan, hoidan asian sinulle, jos vaan haluat ja annat koko nimesi. Jos et halua, älä jaksa enää trollata ja puolustella miksi yksityisten ihmisten nimiä pitäisi olla tällaisissa viestiketjuissa, joissa puhutaan NEGATIIVISIA asioita ja suoranaisia VALHEITA osin.


  LISÄYS:
  Minä olen sitä mieltä ettei kenenkään yksityisten henkilöiden nimet kuulu negatiivisiin ketjuihin varsinkaan aiheettomasti ja jos henkilö haluaa nimensä poistettavan. Jokainen joka puolustelee nimien pitoa tässä tai muussa ketjussa, mutta ei omaa nimeänsä halua liitettävän mihinkään negatiiviseen ketjuun on epälooginen ja näin ollen pelkkä trolli. Minä en uhkaile enkä harrasta ilkivaltaa, kuten tuo alempi kirjoittaja trollaa. Vastustan nettikiusaamista, jota tässäkin ketjussa harrastetaan niiden osalta jotka on tähän ketjuun tuotu syyttä ja jotka eivät tässä ketjussa halua omalla yksityisellä nimellä olla, mutta heidät on nettikiusaamisen takia siihen pakotettu.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019
 9. Ferriswheel

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2012
  Viestejä:
  478
  Kommentin puheet alkavat mennä jo uhkailun ja ilkivallan puolelle.
   
 10. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Vain sinun mielikuvituksessasi asia on noin. Pyrkimyksesi on vain trollata ja saattaa asiallisia kirjoituksiani huonon valoon. vastenmielinen tapa. Lue uudestaan, kun et nähtävästi y m m ä r t ä n y t ensimmäisellä lukukerralla.

  TIIVISTELMÄ (helpotukseksi sinulle):
  Tähän ketjuun ei missään nimessä kuulu yksityisten henkilöiden nimet, eikä muihinkaan. Jos jonkun mielestä ne tähän viestiketjuun kuuluvat, tulisi heidän antaa myös oma nimensä, jotta heidän nimet olisivat samassa asemassa kuin tähän viestiketjuun nostetut yksityisten henkilöiden nimet ja ne voisi samalla lailla lisätä negatiivisiin viestiketjuihin. Koska kukaan ei halua näin käyvän, he eivät halua omaa nimensä antaa. Tämä taas osoittaa sen, että myöskään tähän viestiketjuun ei yksityisten henkilöiden nimet kuulu. Hyvin yksinkertaista. Ja siksipä tuo nimi/nimet on ketjusta hyvän tavan mukaisesti poistettava.

  Sinä Ferrishwheel tulit kommentoimaan vain trollataksesi. Syyllistyt itse siihen mistä syytät.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 11. Ferriswheel

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2012
  Viestejä:
  478
  Anteeksi nyt vain, mutta mitä? Ja sinunkin kannattaisi lukea omat viestisi ajatuksen kera.
   
 12. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Kyllä tiedän mitä olen kirjoittanut ja mitä tarkoitan. Ne ei liity millään tavalla väitteeseesi.
  Sinä sen sijaan pyrit trollaamaan lyhyillä viesteilläsi.
   
 13. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 503
  Jos tarkoituksesi on vastata johonkin postaukseeni, niin lainaa sitä, niin se ehkä vähän helpottaa ymmärtää viestiäsi.

  Ja tuossa aiemmassa viestissä tulin siihen päätelmään että haluat nimenomaan parantaa tämän viestiketjun näkyvyyttä, mm Google hakutuloksissa, sitä en tiedä miksi niin haluat tehdä, oletko ketjussa kuvailtujen kaltaisten tapahtumien uhri ja haluat ketjussa mainittujen nimien tulevan mm Googlen toimesta paremmin esille.

  Googlella on ihan toimivat prosessit jos sieltä aiheesta haluaa jotain pois, mutta ei sivullinen voi mennä esittään poistettavaksi tuiku tuntemattoman tietoja.
  Viestiesi perusteella sinulla ei ole käsitystä siitä että mahdollisesti ketjussa mainittujen yrittäjien/ firman nimen mainitseminen olisi mainittuja häirinnyt, tosin noin yleisellä tasolla jos ammatinharjoittaja sikailee, niin häiritseehän se businesta jos joka tulee julkisuuteen (jotkut toivovat siitä huolimatta tai juuri sen takia julkisuutta). En kylläkään tiedä mitä nimeä tässä nyt kovasti nostatat , jos jotain yksittäistä, niin siinä samalla nostat kaikkia ketjussa mainittuja. Tuollainen toimintasi ei kyllä sympatitioita saa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019
 14. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 395
  Kommentti, tiesitkö että rahalla saa järjestettyä google haut uuteen uskoon? !!!  Nyt eikun rahat pöytään niin saat ikävät tulokset hakukoneesta piiloon!
   
 15. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Että silleen. Kummallinen palsta. Luotan siihen, että olen oikeassa siinä, että jokaisella, jonka omaa yksityistä nimeä näillä palstoilla on käytetty on oikeus tulla unohdetuksi varsinkin kun eivät ole itse itseään tänne lisänneet.
   
 16. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Murobbs sääntöjen mukaan (https://murobbs.muropaketti.com/help/rules/ ) anonyymeillä nimimerkeillä ja trolleilla on murobbs sivustolla oikeuksia myös siinä vaiheessa kun he haluavat lopettaa palstan käytön. Alla on lainauksia murobbs säännöistä ja perusteluita miksi on väärin pitää myös yksityisen henkilön nimi palstalla vuosikausia. Asiahan on itsestäänselvyys, mutta murobbs haluaa toimia kiusaajana, joten he estävät yksityisiä henkilöitä saamasta pois nimiään asiattomuuksia sisältävästä ketjusta. Tällainen toiminta aiheuttaa haittaa tälle/näille yksityisille henkilöille monella tapaa.

  ” 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.” Eli murobbs vaatii käyttäjiltään hyviä käytöstapoja toisia nimimerkkejä ja trolleja kohtaa, mutta jos joku ei ole jäsen, saa heitä tämän ketjun pohjalta tuoda esiin kuinka huonossa hengessä vain. Tässä ketjussa on tuotu esiin yksityisen henkilön nimi. Hänet on tuotu esiin hyvin negatiivisessa valossa. Asia on pyydetty korjaamaan hyvässä hengessä lukuisia kertoja, mutta kun näin ei ole tapahtunut, on myös sanottu murobbs tyyliin todella rumasti. Murobbs palstan ylläpidon tulisi ymmärtää miksei kenen tahansa nimiä saisi mihin tahansa ketjuihin tuoda. Vastuuhenkilöistä eräs uhkaa poliisilla, jos hänelle hypoteettisesti sanoo tuovansa hänen nimensä todella rumissa ketjuissa esiin, jos ei poista nimeä, noudata hyvää tapaa tai Suomen lakia. Murobbs ei ole vielä toiminut näin oikeudenmukaisesti ja poistanut ko. nimeä. Murobbs ylläpito on näin ollen osoittanut olevansa kiusaaja. Pyydän omalta osaltani ANTEEKSI sanavalintojani, jotka saivat erään ymmärtämään kuinka väärin on liittää yksityisen henkilön nimeä ikäviin ketjuihin. Ne olivat vain sanoja joilla koitettiin saada hänet ymmärtämään vääryys. Hän ymmärsi sen, koska tuli tuo uhkaus. Mutta hän ei kuitenkaan halua toimia oikein, koska nimi on edelleen asianosaisen lukuisten poistopyyntöjen jälkeenkin tuon henkilön yhteistyöhaluttomuudesta palstalla. Kyseinen poistoa hankaloittava henkilö osoittaa näin ollen olevansa nettikiusaaja. Ei uskoisi, että sellaisia löytyy hänen asemassaan olevista henkilöistä. Toivottavasti on poikkeus.

  ”3.1 Kaikki Suomen laissa rangaistavaksi määrätty on kiellettyä myös MuroBBS:ssä.”
  Kyllä tässä ketjussa on menty jo sille puolelle, jossa on rikottu yksityisen henkilön oikeuksia ja tuotu tähän ketjuun kuulumattoman ihmisen nimi siihen ja vieläpä ikävästi huonossa valossa. Ainakin yksi nimeä kritisoinut trollinimimerkki on sivustolta bannattu, joten hän ei voi väärin sivustolle tuomaansa nimeä enää poistaa. Joten tässäkin kohtaa olisi Murobbs ylläpidon asia poistattaa kyseinen nimi. Ylläpitoa on lähestytty hyvässä hengessä. He eivät ole ollut yhteistyöhaluinen, eikä ole asianosaisen lukuisista pyynnöistä huolimatta suostunut nimeä poistamaan. Eräs vastuuhenkilö on tahallaan hankaloittanut tilannetta ja poistamista vaatimalla turhia selityksiä, joita ei edes muroobs palstan trolleilta vaadita. Tuon henkilön tulisi ymmärtää ettei yksityisten henkilöiden nimet kuulu anonyymien nimimerkkien asettamina tällaisiin ketjuihin, joissa ei edes puhuta ko. henkilön firmasta. Nimen pitäminen siellä missä yksityinen henkilö ei halua olla rikkoo henkilön oikeuksia. Suomen laki ei ole toivottavasti anonyymien trollien puolella tällaisissa erimielisyyksissä. Trollien kiusaaminen on tässä ketjussa jatkunut jo yli 6 vuotta. Se ei ole millään tavalla asiallista. Kiusaajien ei pitäisi missään nimessä olla tällaisessa asemassa, jossa pystyy päättämään kiusaamisen jatkamisesta ja pitkittämisestä.

  Suomessa on jo jonkin verran ennakkotapauksia nettikiusaamisesta. Lisää tulee varmasti lähivuosina, jos ylläpidoissa on samanlaisia toimijoita kuin Murobbs sivusto, joka toimii täysin asiattomasti yksityishenkilön poistopyyntöjä kohtaan. Tässä aiheesta juttu, jossa asianajaja K. Karjalainen puhuu aiheesta aamutelevisiossa:

  https://www.mtvuutiset.fi/video/prog997805

  Viimeistään tuosta pätkästä moni ymmärtää Murobbsin toimivan väärin pitäessään yksityistä henkilöä tässä ketjussa vasten tahtoaan hänen lukuisista poistopyynnöistä huolimatta. Kyseessä ei ole hänen firma.

  ” 3.2 Älä julkaise mitään sellaista tietoa, joka voidaan yhdistää muihin käyttäjiin. Tällä tarkoitetaan muun muassa käyttäjien nimien, kuvien, osoitteiden, työpaikkojen, asuinpaikkakuntien tai muuta yksityisluontoisten tietojen julkaisemista. Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.” Kuinka anonyymeillä trollinimimerkeillä voi olla oikeus julkaista yksityisten ihmisten nimiä palstalla aiheettomasti huonossa hengessä, jos palstan säännöt suojelevat heitä itseään? Murobbs ylläpidon tulisi lukea palstan säännöt ja toimia sen pohjalta oikein. Nyt hän jatkaa yksityisen henkilön kiusaamista, koska nimeä ei lukuisista poistopyynnöistä huolimatta ole poistettu. Anonyymi nimimerkki ja yksityinen henkilö ovat aivan varmasti lain edessä sellainen pariskunta, että laki suojaa heikommassa asemassa olevaa. Tässä ketjussa se on yksityinen henkilö, joka on tuotu esiin huonossa valossa. Mikäli Suomen lain mukaan olisi ok anonyymin nimimerkin turvin kirjoitella nettiin yksityisten henkilöiden nimiä ikäviin viestiketjuihin, on meillä kohta isompi ongelma, kun ihmiset kostavat toistensa pahat teot laittamalla toistensa nimiä todella rumiin viestiketjuihin, jotta hakutulos Googlessa näyttää mahdollisimman rumalta, vaikkei linkkiä klikkaamalla löytyisikään mitään raskauttavaa. Jo pelkkä negatiivinen Googlen hakutulosnäkymä on tapa tuhota henkilön mainetta. Itse henkilökohtaisesti en haluaisi sille tielle lähteä. Murobbs ylläpito vaikuttaa sellaiselta, että heille pitää antaa takaisin sitä mitä hän kylvää toimillaan ennen kuin hän oppii. Tyypillinen kiusaaja. Ala-asteellamme oli eräs lihava poika koulussa, joka kiusasi aina kaikkia. Kerran hän tapansa mukaan ohitti jonossa massansa turvin. Oikeudenmukaisuutta puolustava laiha pienehkö kaverini nykäisi tätä kookasta poikaa repusta ja käski lihapullaa olemaan kiusaamatta ja etuilematta enää. Tämä kiusaava poika koki tulevansa tuossa tilanteessa nolatuksi, koska lensi takalistolleen kaikkien edessä pienemmän kiusaamista vastustavan tytön toimesta. Se oli riittävä toimenpide tuolle pojalle sopia, ettei enää kiusaa, kunhan tuo tyttö ei toimi myöskään samalla tavalla enää eikä käytä tuota ikävää nimeä hänestä. Sopimus piti. Mikä siinä on, että lapset osaavat sopia asiansa ja toimia oikein lopulta ja sopia asiansa ilman ulkopuolisen puuttumista. Murobbs ylläpito on pahempi kuin kiusaavat lapset. Heidän kanssaan asianosainen ei lukuisista pyynnöistä huolimatta ole päässyt sopuun, koska Murobbs ylläpito haluaa pitää nimen ketjussa johon asianosainen yksityishenkilö ei kuulu. Absurdia on, että kun eräälle heistä sanoo hypoteettisena ajatuksena tekevänsä samoin, tulee häneltä uhkaus poliisista. Jossakin on nyt iso vika ja se vika on Murobbs ja heidän epäoikeudenmukainen tapansa toimia. Poistakaa se nimi nyt jo vihdoin. Asianosainen, jolta vaadit selityksiä, on sinulle jo ihan tarpeeksi asiaa selitellyt. Hän ei ole palstanne jäsen, joten lyhyen poistopyynnön pitäisi riittää. Lopettakaa kiusaaminen jo!

  ”3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (ts. trollaamista ja trollin ruokkimista). Asiattomana käytöksenä voidaan pitää myös perättömien syytöksien esittämistä.” Ketju on useassa kohtaa trollaamista ja asian vierestä kirjoittamista. Yksityinen henkilö, joka ei ole ko. yrityksen omistaja tai liity ketjun aloitukseen, ei kuulu ketjuun. Murobbs ylläpidon tulisi tämä ymmärtää ja kunnioittaa asianosaisen poistopyyntöjä, eikä vaan jatkaa 6 vuotta jatkunutta kiusaamista pyytäen erinäisiä selvityksiä.

  "Tunnuksen luominen ja sulkeminen
  Mikäli tunnuksen haluaa sulkea, tulee käyttäjän olla henkilökohtaisesti yhteydessä MuroBBS:n ylläpitoon sähköpostitse (toimitus [at] muropaketti.com) siitä sähköpostiosoitteesta, jota tunnuksen luomiseen on käytetty. Käytännössä tunnuksen sulkeminen tarkoittaa tilin jäädyttämistä ja nimimerkin anonymisoimista. Kaikki viestit jäävät keskusteluihin julki, jollei niissä ole jotain erityistä poistoon johtavaa syytä (asiattomuudet, yksityishenkilön tiedot jne.). Koko viestihistorian poistolle ei ole juridisia perusteita, koska käyttäjä on tarkoittanut viestinsä julkaistavaksi julkisesti. "

  Anonyymilla nettitrollillakin on mahdollisuus saada nimimerkkinsä poistettua. Näin tulee myös olla niiden osalta, jotka eivät ole itse osallistuneet Murobbs palstalle kirjoitteluun, mutta heidän nimi on sinne lisätty täysin aiheetta pyrkimyksenä vain saattaa henkilö huonoon valoon tavalla tai toisella. Murobbs ylläpidon tulisi poistattaa nimi mukisematta ja lisää kiusaamatta. Anonyymeillä nettirolleilla ei voi olla enemmän oikeuksia kuin aiheetta viestiketjuihin tuoduilla henkilöillä.

  "Arvon" Murobbs, tehkää tälle 6 vuotta jatkuneelle nettikiusaamiselle loppu. Pohjimmiltanne ette voi olla toimimatta ainoalla oikeudenmukaisella tavalla. Jos ei nimeä ei poisteta, tiedämme kaikki mistä se johtuu ja sitä kutsutaan kiusaamiseksi ja se on jo nyt sitä...
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2019
 17. Gremlin

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2013
  Viestejä:
  692
  Kyllä nyt on jynnelin omaisilla kova hätä, kun noin kovasti kirjoitellaan ja halutaan nimen poistoa. Eiköhän se jynneli ite tän ketjun avannut aikoinaan saadakseen näkyvyyttä bisnekselleen ja osui ja uppos. Nimimerkki "kommentti" vois aloitaa nimen julkaisun näyttämällä meille muille esimerkkiä, laittamalla oman nimensä näkyville, niin me toiset osattais seurata sen jälkeen perässä :D
   
 18. Kommentti

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2019
  Viestejä:
  15
  Kuten tuossa edellisessä viestissä selitin jo, ei ole mitään syytä pitää asiaan kuulumattoman yksityisen henkilön nimeä ketjussa. Nimi on asiaankuulumaton, jos kyseessä ei ole hänen firmansa jne.
  Turha spekuloida mitään motiiveja.
  En ole se joka tähän ketjuun on tuonut asiaankuulumattomia nimiä. Mainitsin sen henkilön nimen edellisessä viestissäni, joka on viimekädessä vastuussa palstan säännöistä ja hyvän tavan mukaisesta toiminnasta...

  En enää kertaa syitä, jotka ovat itsestäänselvyyksiä myös murobbs sääntöjen pohjalta. Jos yksityisen henkilön nimen saisi pitää poistopyynnöistä huolimatta viestiketjuissa, jossa ei käsitellä hänen firmaansa ja käsitellään muita negatiivisia asioita, olisi käsillä pian suurempi ongelma. Googlen hakutuloksia voi muokata sinunkin osalta aika ikäväksi, jos haluaa. Mielestäni sellainen ei ole hyvän tavan mukaista ja jokaisen yksityishenkilön nimi pitäisi pystyä poistattamaan paikoista, joissa hän ei halua nimensä olevan. Nyt tässä ketjussa on ollut vuosia henkilö/henkilöitä vasten tahtoaan. Aika näyttää kuka joutuu taipumaan...

  Jos on laillista pitää henkilön nimeä vasten tahtoaan ja aiheetta viestiketjuissa, voi nimen laittaa nimenä vaikkapa johonkin tosi ruman aiheen ketjuun, esim. raiskauksia tai pedofiilejä käsittelevään ketjuun. Kun nimen sinne laittaa ilman mitään syytöksiä, löytää se nimi lopulta tiensä googlen hakuun. Ruma aihe on otsikkona ja alla sitten se nimi jne. Onko sellainen reilua? Tähän moni vastaa ettei se ole reilua. Mutta tässä on sama ongelma kyseessä. Miksi sitä on niin vaikea käsittää, ettei tähänkään ketjuun kuulu yksityinen henkilö, jonka firmasta ei tässä ketjussa puhuta? Ei pidä laittaa ihmisten nimiä ketjuihin, joihin ne ei kuulu. Poistopyyntöä tuulee kunnioittaa.

  LISÄYS:
  Kommentti tuohon Ferriswheelin 12.07.2019 kirjoittamaan alla olevaan viestiin.


  En ole toiminut väittämälläsi tavalla.
  Tapasi jatkaa keskustelua, kun ei ole mitään syytä jatkaa ja syytellä ja leimata toisia aiheetta on huvittava. Tapa sekin provosoida muita netissä. Ikävä vääristelevä tapa.

  VIESTIKETJUSSA ON EDELLEEN NIMI/NIMIÄ, JOTKA EIVÄT SIIHEN KUULU. KUINKA KAUAN KESTÄÄ SAADA NIMI POIS. TOIVON, ETTÄ KOKO VIESTIKETJU LOPULTA POISTETAAN, KOSKA NÄITÄ YKSITTÄISIÄ NIMIÄ EI OLE VIELÄKÄÄN POISTETTU. Suomi ei todellakaan ole oikeusvaltio, jos tällainen on laillista toimintaa. Henkilö, jonka firmasta ei ole millään tavalla kyse, ei kuulu tähän ketjuun. Google nostaa hänen nimensä negatiivisessa valossa esiin. Se ei ole oikein missään nimessä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2019
 19. Ferriswheel

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2012
  Viestejä:
  478
  Etköhän ole jo muutamaan kertaan siltasi polttanut ettei kukaan halua tehdä yhteistyötä kanssasi. Se että uhkailet ja solvaat muita ihmisiä ei edistä asiaasi ollenkaan.

  Sinulla on muutama vaihtoehto;
  -saattaa asia tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi
  -tee rikosilmoitus
  -elä asian kanssa

  Valitse vaihtoehtosi.
   
 20. ichijiro

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2005
  Viestejä:
  392
 21. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 148
  Hauska sinällään, että tuo Kommentti nimimerkki haluaa nostaa tätä ketjua vähän väliä ylemmäksi (Tahattomasti tai ei). Kuitenkin nyt löysin tämän ketjun Kommentin ansiosta. Hauskaa luettavaa :kahvi:
   
 22. oh9juty

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  1 307
  Kannattaa ensin myydä paskaa ihmisille ja ihmetellä kun paska osuu tuulettimeen. Itse soitin tälle sankarille aikoinaan ja oli kyllä sentason selitykset kaverilla että meinasin tukehtua nauruun.
   
  TeknoR tykkää tästä.
 23. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 466
  olisko tarjota parhaita paloja XD
   
 24. oh9juty

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  1 307
  No valkoinen Nissan 100NX oli myynnissä. Siisti ku sika pienenä. Löysin kuitenkin toisen setin kuvia missä totuus oli aivan jäätävä pommi täynnä ruostetta. Kysyin tästä niin alkoi änkytys siitä kuinka just nyt ei pysty puhumaan, vaimo odottaa aterialle. Yms. Viis vuotta olen nyt odottanut vastasoittoa. Ei ole kuulunut. Että edelleen siinä vaiheessa kun alkaa myydä paskaa priimana, niin eihän just kannata tulla ulisemaan maineesta ja kunniasta.
   
 25. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308
  Niin hauska skenaario kun onkin niin harmittaa silti sen onnettoman puolesta joka tuon on lopulta ostanut priimana ja pahimillaan vielä viimeiset rahansa siihen työntänyt
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti