"Autoliike" Anneli Kuusikko (Jyrki Kuusikko) tavallisena myyjänä

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja Anneli Kuusisto, 10.01.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Anneli Kuusisto

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  2
  Jatkuvasti Nettiautossa tavallisena myyjänä esiintyvä henkilö käyttää ilmoituksissaan nimeä Anneli Kuusikko. Puhelimeen vastaa kuitenkin aina mies, ja esim. tuo Fiat on rekisteröity miehen nimille.

  www.nettiauto.com/4504625

  Ilmoituksessa väitetään valheellisesti, että kyseessä olisi vuoden 2001 auto, vaikka se on rekisteröity 20.07.2000.

  Miten mihinkään muuhunkaan ilmoituksessa kerrottuun "tietoon" voisi luottaa, kun auton ikä valehdellaan? Lisäksi kyseessä ei ole tavallinen myyjä, vaan ammattimaisesti kauppaa tekevä jobbari, joka käyttää naisen nimeä. Paikkakuntakin on oikeasti Pukkila, eikä väitetty Mäntsälä.


  [​IMG]Kone sökönä

  Fiatin ilmoituksessa lukee mm.

  "Moottorin sielu eli moottori on mahtava."

  "TALOUDELLINEN! Kaupunkikulutus: 11.2 litraa/100km"

  "Moottoria pystyy kierrättämään helposti vaikka 8000 kierrokseen tarvittaessa."

  Mitähän tuosta voisi päätellä?

  Tuo Fiat on ollut katsastamattomana eli ajokiellossa melkein puoli vuotta eli heinäkuusta tammikuuhun.

  [​IMG]Bertza

  Jokin aika sitten havaitsin "Anneli Kuusikko" -nimisellä ihmisellä olevan myynnissä useamman auton. Ja joka ilmoituksessa oli melkein sama myyntipuhe.

  Googletin sitten autojen rekkareita ja paljastui seuraavaa:

  "Annelin" auto: Volvo 460 1993

  Sama Volvo vähän aikaisemmin toisella myyjällä: Volvo 460 1992

  Eli vuotta vanhempana ja kilometrit olivat pudonneet yli 100 000 km.

  Toinen "Annelin" auto: Volvo 460 1995

  Sama Volvo vähän aikaisemmin toisella myyjällä: Volvo 460 1994

  "Annelin" myymiä autoja löytyi googlettamalla useita kymmeniä. Kun autojen rekkareita googlettaa, niin suuresta osasta löytyy Nettiautosta edellisen omistajan ilmoitus myytyjen puolelta. Yhteistä autoille on se, että Anneli on nostanut hinnat moninkertaisiksi.

  Soittaessani "Annelin" numeroon vastasi mies. Koitin kysyä Annelia, mutta tämä mies kuulemma hoitaa hänen asioitaan.

  [​IMG]450€ pyynti viimeksi

  Tuo sama Fiat Marea EYM-178 löytyy Nettiauton myydyistä. Edellinen omistaja on kaupannut Fiatia 450 eurolla. "Anneli" pyytää siitä nyt neljä kertaa enemmän. Edellinen omistaja kertoo ilmoituksessaan, että jakohihna on katkennut, ja VAIHTOMOOTTORILLA on ajettu 179000 km. "Anneli" väittää sitä mittarilukemaksi eli kokonaisajomääräksi, vaikka tuollakin autolla on ajettu oikeasti paljon enemmän. Varsin törkeää ostajien harhaanjohtamista!
   
 2. Coen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  105
  Ei se ole tyhmä, joka pyytää...

  Eikös tuollainen mittarin ruuvaus ole petos? Siis silloin, kun asian oikeaa tilaa ei kerrota asiakkaalle.

  Nettivinkkiä vaan kehiin.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. sichil

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2006
  Viestejä:
  55
  Jos myydään mittarilukemalla, eikä ajomäärällä, niin voiko syyttää petoksesta. Menisiköhän ihan kiistelyksi oikeudessa.
   
 5. henkilöasiakas

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2008
  Viestejä:
  847
  Myös "vuosimalli" on terminä sellainen, että sillä voi vähän pelata, jos tuntuu siltä. Vaikka se toki onkin juurtunut tarkoittamaan tiettyä asiaa, niin usein on jo aikaisin syksyllä tullut seuraavan vuoden mallit autoista markkinoille. Näin oli ainakin ennen, nyttemmin vähemmän seurannut aihetta. Käyttöönottopäivämäärä onkin sitten taas asia erikseen.
   
 6. 10900

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  725
  Viimeksi autoa vaihtaessani huomasin, että suurin osa autokauppiaista menee sillä, että rekisteröintivuosi = vuosimalli.
   
 7. sinuspilonidalis

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  354
  Normimenoa autokaupassa. Vaihtohyvitystä laskiessa/sisäänostaessa oikean vuosimallin mukaan, myydessä rekisteröintipäivän mukaan :D
   
 8. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 212
  Edellinen autoni oli rekisteröity 25.02.2005 ja valmistettu tehtaalla 19.09.2004. Oliko auto vuosimallia 2005 silti, vaikka rekisteröinnissä oli kestänyt noinkin kauan?
   
 9. tupeless

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2001
  Viestejä:
  515
  Periaatteessa milloin se on tehtaalta putkahtanut ulos, eli vuosimallia 2004. Varsinkin jos 2005 mallivuonna on tullut jotain faceliftiä tms niin -04 mallisesta puhuminen on parempi tapa. Mutta kuten jo edellä mainittiin, tuokin riippuu keneltä kysyy ;)
   
 10. 10900

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  725
  Riippuu hieman valmistajasta milloin se vuosimalli vaihtuu uudemmaksi. Parhaimmillaan vaihto tapahtuu kesällä ja syksyllä on jo myynnissä uuden vuosimallin autoja. Valmistenumerosta saisi autonvalmistajan käsityksen vuosimallista.
   
 11. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Jaksaa huvittaa nämä ikuiset vuosimallikiistat. Kuten edellinen kommentoija kertoi, vuosimalli ratkeaa valmistajan näkemyksestä eikä päivämäärästä.

  Osalla valmistajista vuosimalli vaihtuu loppuvuodesta. Volvistina muistelisin vuosimallin vaihtuvan lokakuussa. Edellinen kulkineeni oli rekisteröity muistaakseni 30.10.1999 ja valmistekoodi kertoi auton olevan vuosimallia 2000.

  Tuolla on merkitystä lähinnä niiden muutamien varaosien kohdalla joita valmistaja on hionut (tässä tapauksessa) kahden ensimmäisen mallivuoden aikana. (-98 & -99).

  Jos muuten haluaa optimoida ostamansa auton laatua, niin pääsääntöisesti toisen tai kolmannen mallivuoden autot ovat parhaita. Noissa on tehty parannuksia edellisen vuosimallin palautteiden perusteella, ja kustannusoptimoinnit ovat suurimmalta osaltaan vielä edessäpäin. ;)
   
 12. JaRoDD

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2008
  Viestejä:
  1 223
  Näitä "Annelin" autoja on tuossa nettiauto-säikeessä bongailtu enemmänkin. Noita ruuvattuja Volvoja oli useampikin.
   
 13. Verojenmaksaja

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2012
  Viestejä:
  4
  Hei!

  Olisin avannut alla näkyvällä viestillä uuden keskustelun, mutta ruudulle ilmestyi tiedote, jonka mukaan käyttöoikeuteni eivät vielä riitä siihen. Jos joku kokeneempi murolainen katsoo ko. aiheen oman keskustelun arvoiseksi, niin hän voi avata sen puolestani kopioimalla tekstini.


  NETTIAUTOSSA JA MUUALLA PIMEÄÄ KAUPPAA TEKEVÄT YKSITYISHENKILÖT ELI JOBBARIT

  Nettiautossa on paljon autojen myynti-ilmoituksia, joissa myyjän nimi on keksitty + ilmoituksen päänumero on väärä. Ilmoituksen lisätiedoissa lukee varsinaisen myyjän oma numero. Se on salainen prepaid, usein 046-alkuinen ja R-kioskilta ostettu liittymä. Kyse on pimeää kauppaa tekevistä yksityishenkilöistä eli jobbareista.

  Nettiauto:
  "Vähiten ostoturvaa tarjoavat valheellisesti tavallisina yksityisinä myyjinä esiintyvät myyjät eli JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan rahat myymästään autosta."

  Lain mukaan kaikista tuloista pitää maksaa verot. Vaikka myisit vain yhden auton vuodessa voitolla, niin siitä saatu myyntivoitto eli tulo on ilmoitettava verottajalle, ja verot (28 %) on maksettava. Tulojen pimittäminen verottajalta on veropetos. Näin ollen jobbari on aina rikollinen.

  Ostamalla pimeältä jobbarilta teet samalla karhunpalveluksen kaikille veronsa ja muut lakisääteiset maksunsa hoitaville rehellisille yrittäjille. He vastaavat myymiensä autojen kunnosta kuluttajansuojalain mukaisen virhevastuun perusteella jopa puoli vuotta. Jobbarilta tai tavalliselta yksityiseltä myyjältä ostaessasi maksat kaikki korjaukset itse, vaikka autosta hajoaisi moottori seuraavana päivänä.

  Jobbarilta ostetussa autossa on hyvin usein verot ja käyttömaksut maksamatta. Jobbari myy autoja edellisten omistajien nimissä olevilla papereilla. Et saa autoa rekisteröityä itsellesi, jos täytät rekisteriotteen ilmoitusosan tai vanhanaikaisen luovarin omilla tiedoillasi, ja edellinen omistaja on tehnyt myynti-ilmoituksen katsastuskonttorille jobbarin tiedoilla. Jobbarilta ostettu auto voi myös olla varastettu tai ulosmitattu jobbarin veloista voudille.

  Jobbarit tekevät usein hengenvaarallisia virityksiä autojen tekniikkaan + väärentävät mittarilukemat ja huoltokirjat. Esim. merkintä jakohihnan vaihdosta saattaa olla valheellinen ja jobbarin itsensä tekemä. Ilmoituksissaan jobbarit väittävät monesti autoja vuotta tai jopa kahta todellista uudemmiksi ja kertovat autojen kunnon törkeästi yläkanttiin. Todellisuudessa ruosteen päälle fiksattu romuauto on jobbarin ilmoituksessa "ruosteeton huippuyksilö". Monet jobbarit salaavat autojen rekisteritunnukset ilmoitusten kuvissa ja kertovat perustiedoissa väärän rekkarin.

  Oletko sinä törmännyt pimeää kauppaa tekevään yksityishenkilöön eli jobbariin tai hänen myynti-ilmoitukseensa?
   
 14. Verojenmaksaja

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2012
  Viestejä:
  4
  Laittakaa sivun www.google.fi hakulaatikkoon esim. numero:

  046-5200018

  Kuten näette, tuollakin jobbarilla on ollut kymmeniä autojen myynti-ilmoituksia lukemattomilla eri salanimillä.

  Kannattaa googlettaa jobbareiden numerot myös ilman väliviivaa. Saatte sillä tavalla vielä enemmän hakutuloksia.
   
 15. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 290
 16. Verojenmaksaja

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2012
  Viestejä:
  4
  Tuohan on ihan järjestelmällistä petosten tehtailua. Alla on linkki edellisen omistajan ilmoitukseen samasta Volvosta JBT-343 280 000 kilometriä ajettuna. Hänen pyyntinsä on ollut 300 €, ja "Anneli" pyytää nyt noin tuhat euroa enemmän.

  Volvo 440 1996 - Vaihtoauto - Nettiauto

  Suomen laki:
  Petos on rikos, jossa tekijä hankkii toista erehdyttämällä tai erehdystä hyväksikäyttämällä oikeudetonta taloudellista hyötyä ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle. Petoksesta voidaan tuomita vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Myös petoksen yritys on rangaistava teko.


  Jos tuon saman myyjän kaikkien autojen mittarit on ruuvattu 100 000 kilometriä pienemmiksi, niin silloin asiasta kannattaa tehdä rikosilmoitus. Se onnistuu myös nimettömänä.  Poliisinettivinkki


  Onhan se nyt kummallista, jos tuollaiset huijarit saavat jatkuvasti tehdä rahaa petoksillaan. Myös Nettiautolta voisi kysyä, että haluaako se olla tuollaisen rosvon rikoskumppani.


  Nettiauto - Yhteystiedot, henkilöstö ja käyttöehdot
   
 17. Verojenmaksaja

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2012
  Viestejä:
  4
 18. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 290
  Näköjään anneli kuusikko poistaa kaikista myymistään autoista mittarilukema-kohdasta tiedot ennen auton laittamista "myyty nettiauton kautta" -tilaan. Yritin kaivaa nettiautosta bongattua -topicista noita vanhjoja annelin ruuvattuja autoja, mutta kaikista poistettu näkyvistä mittarilukema...

  Tämähän estetään kuvakaappauksilla:
  Aijaa.com - 9459304.jpg anneli ennen
  Aijaa.com - 9459305.jpg anneli jälkeen

  Sääliksi käy niitä, jotka annelin ansaan astuvat. Toivottavasti ihmiset oppisivat googlettelemaan auton myyjiä nimeltä, niin tämänkin bisnes vaikeutuisi tuolla nimellä huomattavasti.
   
 19. Kvarkki

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2001
  Viestejä:
  4 705
  Kyllähän tuo taitaa aika hyvin petoksen tunnusmerkit täyttää, kun ensin ruuvataan mittaria ja myynnin jälkeen peitellään todisteita kusetuksesta. Ilman kuvankaappaustahan tai myyntipuheiden nauhoittamista luvatusta km-lukemasta ei ole todisteita, joten kusetettu ostaja on heikoilla. Vielä kun on halpoja romuja, niin mitään oikeusjuttuja ei kukaan jaksa lähteä nostamaan.
   
 20. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 814
  Miksi Nettiauto ei poista kyseisen myyjän ilmoituksia, kun ne selvästi ovat petos mielessä tehtyjä?

  E:
  tekaisin kysymyksen Nettiautolle:
  Kysymyksen otsikossa näkyi tietty tämä "Annelin" ilmoitus.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2012
 21. ripsipiirakka

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2010
  Viestejä:
  206
  laittakaa suoraan sitä nettivinkkiä ja mukaan kuvankaappaukset. jos tarpeeksi moni sen tekee niin saattavat jopa kiinnostua asiasta.
   
 22. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 814
  Nettiautolta tuli vastaus, jotta tutkivat asiaa.
   
 23. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 290
  Taas lisää annelia:
  Volvo 460 1.8i. KATS. MOITTEITTA 28.1.12! HUIPPUKOMEA JA TALOUDELLINEN! Porrasperä 1995 - Vaihtoauto - Nettiauto ANNELI
  Volvo 460 Porrasperä 1994 - Vaihtoauto - Nettiauto VANHA ILMO

  nyt on ovelasti jätetty mittarilukema annelilta pois, eikä ole myöskään edes kuvaa mittaristosta. Selvästi koittaa peitellä jälkiä, mutta onneksi netistä ei tuo vanha ilmoitus katoa annelin voimilla.

  EDIT: mjahas, näköjään "Meni kaupaksi" tässä naputtelun aikana...
  Edit2: ottakaa nyt ihmeessä niitä print screenejä aina jos löytyy annelin auto myynnissä :kippis:
   
 24. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 290
 25. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Laittoiko kukaan vielä poliiseille nettivinkkiä?
   
 26. sakkem0n

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2012
  Viestejä:
  51
  itse laitoin tämän keskustelun nettivinkkinä poliisille. :P
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti