Atkinsin dieetti

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja sam100, 11.01.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Trespasser

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2001
  Viestejä:
  553
  Ei "normaalissa" laihduttamisessakaan nälkää tarvi nähdä. Jos tarvitsee, niin tekee jotain väärin. Laihduttaessaankin pitää syödä usein ja riittävästi, ja etenkin oikein. Hetken aikaa voi toki olla normaalia kovempi nälän tunne, mutta se menee ohi melko nopeasti kun elimistö tottuu pienempään ravintomäärään. Nälkäkuurit sitten erikseen, mutta ne nyt on muutenkin kaukana normaalista.
  [signature]www.forum48.net
  Tai jotain..[/signature]
   
 2. eriklaus

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2004
  Viestejä:
  541
  Et sitten voinut käyttää hakua?
  [signature]>Räikkönen MM 2007 #1>
  Suomi nousuun![/signature]
   
 3. sam100

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2004
  Viestejä:
  70
  Noo, pääseehän kunnon ketoosiin vaikka joiski, jos vaan itsekuri pitää myöskin päihtyneenä eli hiilihydraatit poissa ruokavaliosta.

  Kaitpa näin...
   
 4. PornHolio

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2001
  Viestejä:
  179
  Mutta jos juo vodkaa niin ei tule hiilari ongelmaa.

  100g kirkas viina, vodka, gin = 229 kcal, 0g hiilihydraatteja

  http://www.fineli.fi/food.php?foodid=906&lang=fi
  [signature]"Ugly people have feelings too...
  ...and frankly, that doesn't improve them much."
  - Patrick Maitland[/signature]
   
 5. Zalida

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2003
  Viestejä:
  123
  Parhaita dieettivinkkejä on se ettei pidä asunnossaan mitään lihottavaa sapuskaa. Vihanneksia, hedelmiä, joitain kevyitä keittoja ja vaikka sitä Pepsi Maxia vaan nurkat täyteen. Itse pystyn pitämään dieettiä yllä hyvin aina siihen asti kunnes iskee se perinteinen ahmimiskohtaus ja - kappas - kaapissa onkin pari keksipakettia ja lihapiirakoita odottamassa!
  [signature]Your body on the floor - a Kodak moment[/signature]
   
 6. atkins ei ole tinkimättömin dietti. tutustu vanhenemisen glukoositeoriaan:
  http://www.rajeun.net/glucose.html

  ja ala noudattamaan diettiä, joka hidastaa ikääntymistä mahdollisimman paljon:
  http://www.rajeun.net/aadiet.html

  tärkein pointti on atkinsissakin oikein. eli aterioiden alhainen glykeeminen kuorma. rasvaa tuskin kannattaa kuitenkaan intoutua tunkemaan liikaa. varsinkaan vääränlaista rasvaa. proteiini on kingi ja vihannekset. (ei siis makeat hedelmät, joita tulee syödä hallitusti)
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 7. Jarod

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2000
  Viestejä:
  29
  se vain jos joka vloppu lantraa viinan kera, niin tuosta ketoositilasta tipahtaminen sekä siihen takaisin pääseminen vie aikaa ja vkolle ei paljon jää aikaa varsinaiselle ketoositilalle.

  Jostain luin, että olisi tuohon ketoositilaan pääseminen, henkilöstä riippuen, vienyt päivästä pariin päivään. Tokihan tuossa suositellaan tietyin syklein tipauttamaan elimistön normaali tilaan ketoosista ja sitten taas takaisin :P Eli niin sanottuja mättöpäiviä :)

  Myös kalorivähennys toimii loistavasti ainakin itsellä. Eli pelkällä kalorivajeella katsot ruokavalios kuntoon. Syöt "oikein" ja tarpeeksi paljon vähemmän kaloreita per päivä esim. niin pitäisi kaiken järjen mukaan laihtua :D

  Toi ketoosidietti on aika radikaali veto siin mielessä, ettei se salli yhtään mitään turhaa. Hiilarit kun pomppaa päivässsä liian korkealle niin ketoosi stoppaa. Normaali dietillä tai liikunnan lisäämisellä (jälkimmäinen ei itselel ainakaan vaihtoehto:D) pääsee ihan hyvin vauhtiin :)
  [signature]Jarod[/signature]
   
 8. ketoosi on mielestäni turhaa. alhaiset kalorit ja alhainen hiilihydraattikuorma.

  jos ruokavalio on tarpeeksi tinkimätön, niin on ilmeisesti jopa niin, että liikunta ei edes lisää elinikää. kovasti aina korostetaan liikuntaa. lähinnä liikunta suojaa epäoptimaaliselta ruokavaliolta. toki siitä tulee hyvä mieli ja mukava olo, eli siinä mielessä sitä on mukava harrastaa. mutta silti itse suosin ruokavaliota, joka ei pakota koko ajan liikkumaan lihomisen uhalla. joskus nimittäin ei vain ole siihen motivaatiota ja vanhenemisen myötä se vain vähenee se motivaatio.

  tässä jotain juttua:
  http://www.lef.org/magazine/mag98/jun98_cal_restrict.html
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 9. Pulpa Imago

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2006
  Viestejä:
  2 561
  Ei painonpudotus tarvitse taustalle mitään erityistä teoriaa, jonka mukaan kaavoitella elämänsä. Tokihan säännöllisyys ja ohjenuora helpottaa monien kohdalla, kun on joku joka viitoittaa tietä, mutta se tekee hommasta ennen pitkää väkinäistä ja muodostuu ainoastaan yhdeksi vaiheeksi elämää. Jos ihminen on todella sitä mieltä, että vartalo on huonossa kunnossa tai liian painava, niin ei silloin lähdetä etsimään sitä matalinta kohtaa aidasta, vaan homma hoidetaan pysyvästi kuntoon. Atkinsit sun muut ovat sellaisia diettejä, joilla paino varmasti putoaa, mutta edessä on ikuinen kierre ja jonkin ajan kuluttua sama homma on taas edessä. Perusasiat kuntoon ja sen jälkeen voi miettiä erilaisia tehostuskeinoa, mikäli tuntuu että rasvat pitää jostain syystä saada standardien alapuolelle. Perusasiona voisi käsittää näin alkuun ainakin aterioiden annoskoon, joka suurimmalla osalla on täysin kohtuuton ja vailla järkeä, ja myös liikunnan lisääminen tottakai. Liikunta ei ole välttämätöntä jos tavoitteena on pelkkä painonpudotus, mutta ainakin ulkonäön takia se on suositeltavaa jos ei itselleen muita syitä keksi.

  Tuosta IlkkaV:n kulumisesta ja ikääntymisestä sen verran, että esim. kestävyysurheilulla on omien kokemuksieni mukaan suurimmat negatiiviset vaikutukset tuon suhteen. Jotkut vuodet kun on ollut normaalia paljon hoikemmassa kunnossa ja tullut liikuttua normaalia aktiivisemmin, niin kyllä se kuvajainen tahtoo aina säikäyttää kun oikein ajatuksella katsoo. Se on taas jokaisen oma päätös, että onko vartalon positiivinen kehittyminen sen arvoista, että on valmis verottamaan hitusen pehmeää ihoa ja ottamaan muutaman uran kasvoihinsa.
  [signature]You can do battle with strength, you can do you battle with wits, but no weapon can beat a great pair of tits.[/signature]
   
 10. futuuri

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  369
  Vast ikään julkaistiin tutkimus jossa todettiin mm, että Atkinssit ym "extreme" dietit tiputtavat painoa about saman verran.
  Eli ei ollut väliä, mitä dieettiä käytti, paino putosi saman verran.

  Painon putoaminen näissä kaikissa perustui lopulta hyvin yksinkertaiseen faktaan eli ruuan määrän vähentämiseen. Eli ei vedä mahaa ähkyksi jokaisella ruokailulla.

  Eli jos haluaa pudottaa painoa ja vielä pysyvästi niin unohda dieetit. Ainoa oikea ratkaisu on vähentää ruuan kalorien määrä alle kulutuksen.
  Ja tämähän onnistuu syömällä vähemmän rasvaa ja sokeria. Mitään dieettejä ei tarvita.

  Yleensä painon pysyvä pudottaminen vaatii kokonaisvaltaisen elintapamuutoksen, ei kehon riutumista.[signature]-Muumipapan silinterihattu on kadonnut-
  <3[/signature]
   
 11. osta glukoosimittari. tajuat miten ihmisen tulee syödä. pitämällä verensokeri alhaisena. -myös aterioiden jälkeen. ja huomaat myös heti jos paastosokeriarvo alkaa kohota. diabetes ei tule kertaheitolla. ne sokeriarvot alkaa hiljalleen kohota, jos sinulle tulee insuliiniresistenssiä. haima joutuu tuottamaan enemmän insuliinia pitääkseen sokerit alhaalla. suuret määrät insuliinia on NO NO. haima väsyy ja betasolut tuhoutuu. nuorena nauraa ehkä tälle uhalle ja mässyttää karkkia. :) silti uhka on nuorenakin ja se kasvaa iän myötä. insuliiniresistenssiä pidetään yhtenä ikääntymisen biomarkkerina. insuliinireseptorit tms. jutut nimittäin ottaa lukua, kun vanhenet ja insuliinisi ei ole enää yhtä tehokasta.

  veren sokeri tuhoaa hermostoa ja muita soluja jatkuvasti eli ikäännyttää ihmistä. mitä korkeammalla sokeri, niin sitä nopeammin vanhenet.[signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 12. koko idea dietistä on väärä. jos syöt oikein, tulet siinä sivussa hoikaksi ja pysyt sellaisena lopun elämäsi.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 13. Pulpa Imago

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2006
  Viestejä:
  2 561
  Voisihan tuollaisen ostaa, mutta en usko sokerin olevan se päällimmäinen tekijä minun kohdallani, sillä en minä en käytä sokeria käytännössä laisinkaan. En edes ns. piileviä. Makeisia en syö koskaan. Hedelmiä tulee syötyä kohtuudella, banaani+omena päivässä, eikä sekään ole jokapäiväistä. No, tupakkahan se lienee omalla kohdallani pahin ihon vanhentaja on, varsinkin kun sitä tulee käytettyä turhan useasti ns. palautusvälineenä.
  [signature]You can do battle with strength, you can do you battle with wits, but no weapon can beat a great pair of tits.[/signature]
   
 14. poskipäät näyttää itselläni ainakin hyvältä, kun on tosi tiukassa kunnossa verrattuna siihen, että pyöreänaamaisena ne ei juuri edes erotu.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 15. kyse ei ollut sokerista pelkästään. KAIKKI hiilihydraatit nostaa verensokeria. lautasellinen perunamuusia ja sokerit hyppää kattoon joksikin aikaa ja tule sitten ryminällä taas alas, jos haima on vielä kunnossa. :)

  http://www.lef.org/magazine/mag2004/jan2004_awsi_01.htm

  tuossa mielenkiintoinen 4-sivuinen artikkeli.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 16. futuuri

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  369
  .

  [signature]-Muumipapan silinterihattu on kadonnut-
  <3[/signature]
   
 17. Dr. Korppu

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2000
  Viestejä:
  56
  Jos atkinsin dieettiä noudatat, ei rullakebab ole kyllä hyvä vaihtoehto. Ota mieluummin kebab salaatilla. Sillä se rullan taikina on täynnä hiilareita. Lonkerossa on 5,7g hiilihydraattia desilitrassa.

  Kokemuksella voin kertoa että dieetti on erittäin toimiva!
  Joskus pari vuotta sitten olin pari viikkoa tehokuurilla ja 12 kiloa lähti. Eikä tullut takaisin, paitsi viimeisen vuoden aikana, mutta nyt olenkin aloittanut taas. Viime keskiviikkona aloitin eli nyt menee neljäs päivä. Neljä päivää sitten lähtöpaino oli 120,5kg, kun minuutti sitten oli 114,7kg.
  Tavoite olisi olla 3-4 viikkoa, että saisi painon ~90kg kieppeille.

  Ruokavalio on suurinpiirtein, korkealihapitoista makkaraa (esim wilhelm), metwurstia, kananmunaa, kanaa, pekonia, kebabia salaatilla, ym. liharuokia. Juomana menee joko vesi tai light-limsat..

  Suosittelen, mutta varautukaa siihen että parin viikon jälkeen voi silmän aluset olla tummana, ja paras terä kadonnut, tarkoitan sitä että voimat voi olla vähissä..

  Eikä sekään pilaa dieettiä, että yhtenä päivänä viikossa syöt ja juot niin paljon kuin haluat ja mitä tahansa. Kunhan seuraavana päivänä jatkat tyyliin max 25g hiilaria päivässä.

  [signature]Life is a bitch, mutta ihan siedettävä bitch.[/signature]
   
 18. mabasa

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  3 145
  Just joo. Onhan taas tarinaa. No, onneksi olkoon vain järjettömästä nestehukastasi. 6 kiloa viikossa tarkoittaisi melkein 7000 kcal vajetta päivässä. Saati sitten 6 kiloa neljään päivään...
   
 19. T0mi

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2002
  Viestejä:
  4 731
  Et taida urheilla kovinkaan ahkerasti, jos 2-3 litraa PÄIVÄSSÄ on mielestäsi "paljon"? :D Itse juon pelkästään kovan punttitreenin aikana vähintään sen pari litraa vettä. Tästä tullaankin hyvään painonhallintavinkkiin - tasapainoisen ja järkevän ruokavalion lisäksi punttisali on helvetin tehokas tapa polttaa rasvaa.
  [signature]Kahta en vaihda: neloselta ykköselle ja vauhdista pakille.[/signature]
   
 20. Dr. Korppu

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2000
  Viestejä:
  56
  Eipä ole nestehukkaa, kyllä sen verran paljon tulee juotua vettä ym. sokerittomia..
  3cm on kadonnut vyötärön isoimmasta kohdasta..
  [signature]Life is a bitch, mutta ihan siedettävä bitch.[/signature]
   
 21. mabasa

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  3 145
  Miten sinä sitten selität tuollaisen 7000 kcal vajeen kulutuksessa per päivä? Juoksitko reippaasti 10 h päivässä?
   
 22. Nii eiköhän ne oo niitä lihaksissa sun muualla kropassa olevia nesteitä jokka on suurimmaks osaks lähteny.
   
 23. The Great Milenko

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2000
  Viestejä:
  1 489
  Hauskoja nämä ihmiset, jotka haluavat tietentahtoen näivettää muiden sisäelimiensä ohella aivonsa, eli tehdä itsestään tyhmiä, tai siis vielä tyhmempiä.
  [signature]"Ihmiset käyttäytyvät aina kelvottomasti, ellei heidän ole pakko olla kunnolla."
  "Koska luulo ei ole tiedon väärti - eikä tuo muutenkaan ole normaalia luulla tuollaista."
  "Ahaa, oletusarvoisesti auto loukkaa lasta, jos lapsi jää renkaiden alle."[/signature]
   
 24. T0mi

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2002
  Viestejä:
  4 731
  Katkeran läskin tilitystä?

  [signature]Kahta en vaihda: neloselta ykköselle ja vauhdista pakille.[/signature]
   
 25. tupito

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2002
  Viestejä:
  182
  Normaalin ihmisen vedentarve lienee tuo 2-3l päivässä, eli juoda tarvitsisi vain ~1.5l, kun loput tulisi ruuasta. Mahdottomasti sitä ei kannata litkiä, huuhtoituu vaan suolat elimistöstä pois. Tietysti jos urheilee/hikoilee paljon lisääntyy veden tarve kovasti, silloin kannattaa lisätä ainakin tavallista natriumia veden sekaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti