Arvostelu: Two Point Hospital on sairaalapeli, jossa huono huumori kukkii - "Ja juuri nyt pandemiavitsit eivät oikein naurata"

Viestiketju alueella 'Peliartikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 08.03.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. DiamondTear

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2000
  Viestejä:
  656
 3. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Sama juttu PC:llä. Aika usein kun klikkaat jotakin, niin joku taustalla oleva vitkutin jota ei välttämättä näy kuvaruudussa ollenkaan tulee aktiiviseksi tai lähtee paikoiltaan. Ajoittain ärsyttävää, muttei mitään jonka kanssa ei voisi elää.


  En tiedä konsoleista, mutta PC:llä saa ainakin zoomattua niin paljon ulospäin että koko sairaala näkyy kerralla. Konsolit kun tunnetusti ovat aika nuhapumppuja niin zoomia on voitu joutua rajoittamaan käytännön syistä.


  Kyllä kiinnittää. Rating tippuu ja jää potilaskuolemattoman vuoden palkinto jälleen saamatta. Aaveet lisäksi pelottavat potilaita ja henkilökuntaa.


  Voi anteeksi että sinulla on huono huumorintaju ja etteivät kehittäjät ymmärtäneet osata ennustaa miten tosimaailmassa virukset etenevät tai eivät etene pandemioiksi julkaisuajankohtia miettiessään. Coronaa ei muuten vieläkään olla WHO:n toimesta edes julistettu pandemiaksi ja jos ajattelisit positiivisesti, niin monilla ihmisillä on nyt paljon enemmän aikaa pelailla kun joutuu olemaan karanteenissa tai eristyksessä. Siksi on jotenkin harmi jos nyt julkaisuja viivytellään.


  Taitaa kirjoittajalla viirata vähän päässä jos ei ole tullut huomattua että vitsit hulluista ovat yhtä vanha vitsailun kohteena kun mitä prostituutio on ammattina. Ihmetyttää vain se perinteisin vitsailu kuu-hulluista.


  Tuo pitää paikkansa. Helpottaisi paljon jos voisi tallentaa yleisimpiä huone-konfiguraatioita, ettei tarvitsisi joka kartalla uudelleen kuuluttaa aikaa kasatakseen identtisen huoneen kun edellisessä kartassa, jonka takia välillä joutuu käydä kesken huoneen kasauksen lunttaamassa edelliseltä kartalta miten ne kaikki tarpeelliset rojut nyt taas saikaan aseteltua niin että kaikki mahtuu eikä jää yhdestä pikselistä kiinni. Kyllähän nyt jokaisessa huoneessa täytyy olla aivotuoli, analyysirobotti jolle heittää yläfemmaa, kaakaopöytä, käsidesi, sammutin+pellenappi, roskapolttaja+AC sitä kompensoimaan ja...

  PS. Se "Gold award" taulu kannattaa unlockata heti kun mahdollista, se menee pieneen tilaan seinälle (menee jopa useimpien kaappien ja hyllyjen taakse) ja niitä spämmäämällä saa useimmat huoneet nostettua viiteen tähteen kun muuten tila loppuu kesken.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti