Arvostelu: Blacksad: Under the Skin kärsii niin tuskallisista bugeista, että sarjakuvista tutun kissadekkarin ohjaaminen käy työstä

Viestiketju alueella 'Peliartikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 16.01.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. KammoKummitus

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2015
  Viestejä:
  30
  Arvostelun ja kuvamateriaalin perusteella hämmentävä peli-idea. Sarjakuvien hienous nojaa upeaan piirtojälkeen, eikä yhdenkään albumin tarina itsessään ole mitenkään erityisen hyvä. Tarinat eivät todellakaan ole huonoja, vaan vahvaa film noiria, jotka enemmänkin palvelevat visuaalista puolta, kun mitä visuaalinen puoli palvelee tarinoita.
  Sarjakuvien hulppean piirrosjälki pitää sisällään erittäin harkittuja kuvakulmia, hienosti piirrettyä liikettä ja sopivasti korostettua ilmeikkyyttä, mikä istuu eläinhahmoihin loistavasti. Eläinvalinnat ovat myös loistavia, sillä nekin palvelevat vahvaa film noir -tunnelmaa sortumatta tekotaiteellisuuteen. Blacksad tietää mitä edustaa, eikä haparoi sillä saralla, minkä takia tarinoiden keskinkertaisuus ei häiritse. Vähän kun hyvää tummaa bluesia, mikä ei sorru kikkailemaan genrensä kanssa.

  Tästä kaikesta johtuen pelin graafinen ilme näyttää järkyttävältä. Suoraan sanottuna hirveältä! Blacksadin kiehtovin juttu, piirrosjälki kuvakulmineen, saa lukijan silmät viipyilemään sivuilla pitkään, kun taas pelin grafiikka saa kulmakarvat nousemaan ihan väärästä syystä. Mitä ehmettiä tuon pelin tekijät ovat oikein ajatelleet?

  En sano, että pelaamatta paskaa, mutta kuvien, videoiden ja arvostelun myötä uskallan sanoa, että Blacksadina paskaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti