Armored Warfare

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Ed Winchester, 17.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
  Command center ei vaikuta noihin vaunu kohtaisiin expoihin, vaan niihin "free expoihin", jotka käy kaikkiin vaunuihin.
   
 2. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
  Uutta pätsiä pukkas ja äkkiseltään vaikuttaa hyvälle. Isoimpina muutoksina 10tierin vaunut, lataus retrofitit on muuttunut "rate of fire" tyyliseksi, mikä on myös parannusta varsinkin autocannoneille. Isoilla tiereillä MBT ylivaltaa on horjutettu, varsinkin 10tierillä, missä nyt löytyy oikeasti hyvä LT. Eikä tuo sphinxikään ihan kuraa ole.
   
 3. TimeKillerX

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2013
  Viestejä:
  317
  Oli hyvä pätsi joo. Samoin tuli nyt ihan uudet daily challenget ja niiden seuraava vaihe vasta hyvä onkin (kultaa). Ja vähän vaihtelua niihin PvE tehtäviinkin.
  Pätsissä saatiin ohjuksia (latausajat kaanunoihin / putkiin lyhyemmäksi) ja vastaavasti niiden torjuntajärjestelmiä järkeväksi (ei niitä loputtomia ja nopeita). Tosin M60A2 ohjuksen latausaika piteni (wtf..) jos noilla lowtiereillä pelaa. Niin ja vaikka MBT:iltä ottivat vähän etuja pois ja antoivat nopeille mahkuja niin kyllähän MBT:iden aseiden depressiot parani.

  MM:stä lähti muuten se w/r huomiointi pois kun tuntu aiheuttavan niin ristiriitaisia tunteita.

  Vähän enemmän saisivat vaan keskittyä sen yhteisöpelaamisen kehittämiseen. Onhan noita pikkutournamentteja pari ollukkin ja (turha?) klaanijärjestelmä olemassa, muttei tosiaan WoT:n tasolla siinä. Toinen mitä tulee odoteltua on toi basesysteemi.

  Btw, kohta tulossa Patrian AMW, tosin (yllätys?) polakkiversiona.

  On toi vielä ihan alkuvaiheessa, mutta jos mietitään WoTia 2012 alussa niin paljon pidemmällä tämä on. Ja paljon monipuolisempi / hauskempi. Ei sitä WoT:n aja suoraan puoli tuntia ja kyttää puoli tuntia ja kuuntele polakkeja (okei on se äänekkäin porukka tämänkin löytänyt) jaksa.
   
 4. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
 5. Moskiittori

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  145
  Ja finaalissa nähdään RSOP vs RSOP2 :think:
   
 6. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  RSOP 2lle kävi pieni työtapaturma loser's bracket finaalissa HYPEä vastaan mutta edustusjoukkue korjasi onneksi potin kotiin kohtuullisen vakuuttavasti. RSOP siis sekä 1. että 3. Videoita ilmestyy varmaan seuraavan viikon sisään jonkun verran mikäli streamin sattui missaamaan. Omalle kohdalle osui useampikin erittäin viihdyttävä matsi ja tylsiä stomppeja oli huomattavasti aiempaa vähemmän.
   
 7. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  Spämmibumpataan tähän nyt sitten eka oma pätkä finaaleista kun sattuivat olemaan melko viihdyttäviä matseja:  Ja sitten toisen, ehkä marginaalisesti pihalla olevan, streamerin useampituntinen pätkä koko eventin toisesta päivästä:

  https://www.twitch.tv/sirhavoc09/v/65315590
   
 8. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
  On AWleguen porukat kyllä kehittynyt turnausten järjestämisessä, ja reserviläisen roolissakin oli hauska seurailla pelejä.
   
 9. Antti

  Rekisteröitynyt:
  22.07.1999
  Viestejä:
  1 530
  Nostetaan treadia, sain lahjatankin koodin. Alkoi sen verran kiinnostaa että piti kysellä nykyisestä balanssista, mitkä tankit on kovia ja mitkä vähemmän, mitä on muuttunut pelimekaniikassa?
   
 10. Kallelep

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2014
  Viestejä:
  221
  Toi Type 59 tais tulla jo aikasemmin. Oisko ollu joku Early Access-juttu. En oo viel jaksanu ladata tuota viimistä päivitystä ni en tiiä..
   
 11. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
  Siellä on tällä hetkellä tiettyjä selkeästi OP vaunuja, mutta luokka kohtaiset erot ovat kaventuneet ja kohta on tulossa "se" pätsi, mikä korjaa kaikkein pahimmat ongelmat kuten shot delayn.n. Myös äänet paranee, järjetön tukku bugeja korjataan, loot systeemi tulee ja monia mekaniikkoja korjataan. Vaikuttaa todella hyvälle pätsille noin äkkiseltään ja nyt tällä hetkellä on melko mahdoton sanoa, mitkä tulee olemaan kovia vaunuja. Voisin äkkiseltään veikata TDeitten olevan melko kovia pelejä, ainakin jonkin aikaan, ja tietysti riippuu millaisilla vaunuilla tykkää ajella. Medareista tietty Challyt on ollu tosi kovia, mutta ne saa pikkasen nerffiä hyvästä syystä.
   
 12. Antti

  Rekisteröitynyt:
  22.07.1999
  Viestejä:
  1 530
  OK pitää varmaan odotella tuohon pätsiin kun kuitenkin uhrannut aikaa TD grindiin. MBT vaunuja sitten löytyykin ja taitavat edelleen olla helppoja grindata PvE toisin kun kevyemmät pelit.
   
 13. Stige

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  1 882
  Mutta ei taida valitettavasti tuo patchikään korjata sitä suurinta ongelmaa, eli tätä ei vaan pelaa nykyään enää kukaan. Tai tierien välistä eroo tai 2 pixelin weak spotteja tai muuten vaan tuota MBT dominointia.
  Toi Shot Delay on se suurin syy kyllä miks ei ite pysty pelaa, tuli tossa jo asenneltuaki uusiks ku on tähän se 150€ uponnu rahaa jo, jos tota vois ehkä pelata kun/jos tuo shot delay korjataan että osuukin johonkin.

  Veikkaan että ainut keino saada noita pelaajia enää lisää on Steam mutta eipä taida sekään tapahtua.
   
 14. Agnt

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  232
  Joo ite kävin kanssa tsekkaamassa.
  Tuo lahjakoodin premi näyttää menevän inventoryyn, eli se kannattaa suosiolla säästää parempien aikojen toivossa.

  Edelleen sama aivoton tuplagrindi jossa ensiksi pitää pelata noin 50% expasta PvE:tä, että saa vaunun upgradet. Sitten jo päivitetyllä vaunulla pitää grindata kreditit noihin upgradeihin ja vasta sitten pääsee pelaamaan sillä progressivaiheessa olevalla vaunulla loput 50% expasta.

  Pieni pelaajakunta, 10 tieriä ja tajuton grindaus.... ei vaan voi toimia.
   
 15. Antti

  Rekisteröitynyt:
  22.07.1999
  Viestejä:
  1 530

  Eniten taisi tulla pelattua kun oli se expa bonusjakso oliko peräti kuukauden kun sai 100%. Sillonkin tosiaan kreditit oli ongelma jos PvE pelasi, tähän olisin toivonut muutosta. Muutenkin nykyisin niin ADHD ettei yleensä jaksa mitään peliä kuin 2 viikoa korkeintaan, siten ehkä joskus taas uudelleen.
   
 16. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  PVE luultavasti tappaa pelin koska 80% pelaajista pelkää häviämistä tai oman huonoutensa kohtaamista niin paljon että ampuu mielummin niitä aivottomia botteja. Ei sinänsä ihme jos grindit alkaa maistua äkkiä puulta. PVP puolella homma on hauskaa ja ainakin omalla kohdalla wottia huomattavasti nopeampaa mitä grindiin tulee. Puhumattakaan siitä että peli on oikeasti pelattava ihan sieltä pikkutiereiltä asti. Pelaajia on sen verran että vaikka wottia pidempään joutuukin jonottamaan niin ihan mukavasti yleensä pelejä löytää kunhan pelaa jokseenkin "järkeviin" aikoihin. Joskus neljältä aamulla tier 10 matsin löytäminen voi olla nihekää.

  Toi pikseleiden snipaaminen sai jo pari pätsiä sitten aika isoa korjausta kun kaikista luukuista tehtiin niin ohuita ettei auto bounce ole enää ongelma niiden kohdalla joten aika pienellä opettelulla pääsee itseä isompienkin vaunujen etupelleistä läpi ja kyljet on pääosin läpäistävissä aika pienissä kulmissa. Wotista poiketen myös vaunujen mahalevyt on paria poikkeusta lukuunottamatta aika lailla auto pen kohtia. Tarkkuuden buffaaminen taidoilla ja retroilla on avain onneen.

  Kaikki tietysti pelaa mitä ja miten haluaa mutta aika iso osa AW:n ongelmista on ihan puhtaasti tiedon ja taidon puutetta. Isommilla tiereillä peli on huomattavasti wottia vaikeampi mikä saattaa olla aika monelle iso kynnyskysymys ja varmaan osaltaan kannustaa pysymään siellä pvessä tai wotissa. Jos jotain OP vaunuja kaipaa niin TD:t on aika kovia jos malttaa pelata sopivan varovaisesti ja jos ei malta niin kaikki challengerit on mauttoman kovia omilla tiereillään. Shot delay tulee isojen poikien mukaan korjautumaan huomattavasti seuraavassa pätsissä mutta en itse ole jaksanut käydä testiservulla kokeilemassa. Eipä sitä juuri enää tule pelatessa huomattua muutenkaan mutta riippuu kai aika paljon pingistä.
   
 17. Maki-Taaki

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2002
  Viestejä:
  1 360
  Täytyy kyllä myöntää itsekin WoT veteraanina, että on pääasiassa tullut pelattua PvE kun on vaan laiskottanut ja ei ole jaksanut opetella suuremmin uusia mekaniikkoja jne. Tosin nyt vaikuttaisi olevan hyvää settiä tulossa tuon Loot systeemin myötä.

  https://aw.my.com/gb/news/general/development-loot-system

  TL;DR versio, mitä paremmin pelaat, sitä paremmin saat lootia ja palkkioita vaikka tiimi sukkaisi ihan täysin. Mielestäni erittäin tärkeä feature, joka olisi todella tervetullut myös sekä WoT:n ja WT:n. Vähentäisi varmasti sitä syövän toivottelua ja turhautumista kun omasta suorittamisesta palkitaan paremmin. Tämähän on jo ollut alusta asti AW:ssa mutta tuo uusi Loot systeemi parantaa sitä vieläkin entisestään. Saas nähdä jaksaisiko tätä oikeasti alkaa vähän tutkimaan enemmän. Premipäiviä taitaa olla kasaantunut joku 12-15 kun viimeksi peliin kirjauduin.
   
 18. Agnt

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  232
  Siis en kyl voi ymmärtää osan porukan vihaa PvE:tä kohtaan.
  Sen pelaaminen johtuu vain ja ainoastaan siitä, että stocki tankit on täyttä paskaa PvP:ssä ja toimittaa ainoastaan XP pinatan virkaa (harmittaako kenties siksi, että näitä ei ole?)

  Toki pikkutiereillä tuo homma vielä toimii jotenkuten stockinakin ja upgradeja tulee parin pelin aikana, mutta 4 ylöspäin se oikeasti jo kestää ja +-2 matchmaker stockivaunulla ei vaan ole selväjärkisen hommaa.
   
 19. Stige

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  1 882
  Jooh ei toi PVE ole huono asia ehkä mutta ei se ole hyväkään. Syö ne vähätkin pelaajat pois tuolta PVP puoleta, ainut mitä tuntuu pelaavan kukaa on T4, T6 ja T10.

  Kaikkea muuta kun pelaat ni saat vaan paskaa niskaan kun tulee jotain +2 mm kokoajan. Ei oikein ole hauskaa t8 ampua t10. Wotissakaan ole noin iso ero tierien välissä.
   
 20. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  PVE on periaatteessa ok ja varmaan pieni osa populaatiosta on sitä joka ei missään oloissa pelaisi PVPtä. PVE on kuitenkin niin vaivaton ja turvallinen tapa grindata vaunuja että se syö aika paljon porukkaa PVP puolelta koska siellä joutuisi vähän yrittämään ja näkemään vaivaa puhumattakaan siitä että joku voisi kirjoittaa chattiin jotain tuhmaa! Risk vs reward on aivan perseellään. EU puolella ongelma nyt ei ole mitenkään uskomattoman suuri mutta NA servu on käytännössä kuollut koska jengi pelaa pelkästään PVE-puolella. Ja uskallan väittää että tätä ongelmaa ei olisi jos PVE olisi jätetty pois. Stock vaunut ei tässä sinällään muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ole kovin huonoja, isompi tekijä on oikeastaan miehistön kokemustaso joka vaatii sen 30-40 peliä järkevälle tasolle. Testimielessä on tullut grindailtua tuota kiinalinjaa pelkästään pvp puolella aika maltillisella free expan käytöllä ja kyllä se ihan mukavasti edistyy vaikka vaunut onkin siitä heikommasta päästä.

  Power creep varsinkin isoilla tiereillä on tosiaan vähän tuhan iso mutta ei se wotin komeetta vs t-54 ole sekään ihan kaikkein mukavimmasta päästä. IMO tässä saa helpommin tulosta aikaan bottom tierinä kuin wotissa mutta pelityyliään joutuu luonnollisesti muokkaamaan. Top tier MBT on luonnollisesti keskimäärin aika tärkeässä roolissa matsissa ja silloin olisi hyvä tehdä peliliikkeitä ilman typeriä riskejä ja ottaa mappia haltuun kun taas pienemmillä pitää olla varovaisempi ja keskittyä joko tukemaan isoja poikia tai tekemään high risk high reward ratkasuja. Vaunujen liikkuvuus ja aseiden tarkkuus kuitenkin tarkoittaa sitä että vaikutusmahdollisuudet on enemmän pelaajasta itsestään kiinni. Aika moni täysin päivitetty challenger 1 on ihan vaan xp pinjata koska pelaaja on huono ja kyseessä on kuitenkin pelin tierilleen voimakkain vaunu.
   
 21. Agnt

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  232
  Pelissä kyllä tulee susipaskoja stockivaunuja jo tier 4 vastaan joka viimeistään ajaa vähänkin ajattelevan kaverin PvE:hen grindaamaan upgradet.
  Mainittakoon esimerkkinä LAV-300 ja OF-40. Se joka näillä pelaa PvP:tä stockina kuuluu varmasti siihen XP pinata kategoriaan upgradetulla vaunullakin.
   
 22. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  Yrittämättä kuulostaa kusipäiseltä noi on aika pitkälti l2p ongelmia. OF-40 on stockinakin helvetin hyvä kunhan tajuaa ajaa sen hulldowniin eikä yritä olla etulinjan "heavy". Se turretti on edestä vaikea suunnilleen kaikille vaunuille joita vastaan voi tulla. Tasamaalla se puolestaan on huono ihan miten päivitettynä tahansa. Tietysti vaunu muuttuu tehokkaammaksi kun sen päivittää ja niin miehistö kuin pelaajakin oppii vaunun vahvuudet mutta esimerkiksi parhaan ja huonoimman kineettisen ammuksen ero on päätähuimaavat 12milliä ja 13 vahinkoa. Lavin kohdalla ainoa ongelma on se että heatit lentää vähän hitaasti mikä taas vaatii pelaajalta vähän enemmän. Jos tuskasia stokkeja kaipaa niin parhaat ehdokkaat on tier 8 mbt:t jotka kärsii kaikkein vaativimmasta ekosysteemistä ja lav-600 (joka tosin on ihan oikeasti kokonaisuutena melko paska) jonka 0-32kmh kiihtyvyys paranee lähemmäs kolmella sekunnilla kun moottorin päivittää kerran.
   
 23. DarkWing

  Rekisteröitynyt:
  08.12.1999
  Viestejä:
  402
  Nyt kun asiantuntijoita on paikalla niin miten nuo CE-vaunut, tekeekö niillä mitään ? Ajattelin josko antaisi tälle pelille uuden mahdollisuuden kun WoT alkanut taas tökkimään.
   
 24. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  Taifuuni on oikeasti aika huono mutta tykki on hyvä ja camot on kivat. RDF/LT on hyvä ja uniikki vekotin (tulinopeus wotin autoloaderin luokkaa) ja sen pitäisi jopa saada savut lähitulevaisuudessa, imo hintansa arvoinen. Noista pienemmistä lav-150 90 on hyvä seal clubberi jos sitä tykkää harrastaa mutta sen voi ostaa kullalla. Object 430 on tierinsä paskin mediumi jonka saa ainoastaan CEstä tai ice-vaununa jos/kun tulevat taas joskus myyntiin. Artyä en suosittele koskaan. :D

  Edit: Tosiaan jos just nyt alkaa tekemään paluuta niin kannattaa muistaa että 2 viikon sisällä tulee seuraava pätsi jonka pitäisi korjata aika iso osa pelaajia eniten tökkineistä ongelmista.

  https://aw.my.com/us/news/general/update-016-preview
   
 25. Agnt

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  232
  OF-40 ongelmat tulee kyllä tähtäysnopeudesta joka on luokkaa sua ammutaan ja pakitetaan piiloon ennenkun olet tähdännyt. Toki päivitettynä tuo on huomattavasti edeltäjäänsä parempi ja toimii hulldown vaununa kuten chieftainikin.
  LAV-300 on sitten oma lukunsa. Ellet tykkää pelata sokealla 0 depressiovaunulla brawleria, niin suosittelen kyllä grindaamaan PvE:ssä ne AP kudit auki.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti