Android: puheluiden nauhoitus?

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja owo, 24.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. owo

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2007
  Viestejä:
  910
  Onko jotain ohjelmaa jolla voisi nauhoittaa puhelut?
   
 2. Miguel

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  804
  Droidille ei ilmeisesti mitään täydellistä softaa ole, joistain rajoituksista johtuen, toisin kuin esim vanhoissa S60 symbianeissa oli, mutta itse olen käyttänyt Auto Call Recorderia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder
  Ei missään nimessä täydellinen, kun vastapuolen ääni tulee mikrofonin kautta, mutta riittävä. Kuulee selvästi oman ja vastapuolen keskustelun, eikä jää epäselvää jos jotain tulee sovituksi. Pitää 20 viimeistä tallennusta tallessa automaattisesti, ja näistä voi minkä vain poimia pysyvämpään säilöön käsin poimimalla, eli ei tarvitse esim heti puhelun jälkeen muistaa tallentaa tai toisinpäin, ei tarvitse pelätä hukanneensa sitä tallennusta jos klikkaakin jotain väärää puhelun jälkeen.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 663
  Melko puhelin kohtaista. SGS4 kanssa Galaxy Call Record toimii täydellisesti ottaen molempien puheet kunnolla. Toisilla pujelimilla taas toiset ohjelmat.
   
 5. Stunned

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2011
  Viestejä:
  2 846
  Puheluiden nauhoittaminen taitaa olla laitonta joissain maissa? Siksi kai kaikilla puhelimilla ei onnistu täydellisesti ilman roottia tai sen mahdollistavaa kerneliä yms.
   
 6. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 663
  Kyllä se jokaisessa omassa androidin kännykässä on itsellä onnistunut ilman roottausta. Mutta ohjelma millä se onnistuu on kullakin laitteella ollut täysin eri.

  Toi laittomuus seikka on sikäli hassu kun itsellä ollut joskus Motorolan kännykkä jossa oli puheluiden nauhoitusta varten täysin oma nappulansa. Toki siinä oli se rasittava piippaus joka joissakin maissa on pakollinen. Tällä kuitenkin täysin laillista ilman piippausta tai ilmoittamista toiselle osapuolelle nauhoittaa puhelunsa joissa itse osapuolena.

  Liekö osittain syy huonoihin nauhoitusohjelmiin se että tavat joilla onnistuu vaihtelee laitteista riippuvasti eikä kuitenkaan niin suuri yleisö tuota ominaisuutta käytä. Symbianilla oli täysin sama ongelma että sai etsiä sopivaa ohjelmaa juuri oman mallin puhelimeen jonkin aikaa. Puolestaan iPhonen suhteen ei nauhoitukset edes onnistu kuin kokouspuheluina joka onnistuukin myös kaikilla puhelimilla.
   
 7. Uncle Istwan

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2003
  Viestejä:
  78
  Total recall toimii kuin junan vessa
   
 8. wasto

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2014
  Viestejä:
  75
  Androrec toimii moitteetta :) Puhelimena Samsung Galaxy S4 4G+ i9506, OEM rommilla, ei rootattu.
   
 9. Boreas

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2015
  Viestejä:
  165
  Nytkun CM13 onnistuu puheluiden tallennus niin mikähän olisi helpoin tapa automatisoida tämä tallennus? Taskerin input tap (phone offhook) toimii saapuvien puheluiden kohdalla, mutta kuinka automatisoida lähtevien puheluiden tallennus?
   
 10. tmm68

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  156
 11. wasto

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2014
  Viestejä:
  75
  Ainakin tämä Androrec osaa nauhoittaa puhelut automaattisesti molempiin suuntiin, oletko kokeillut sitä?
   
 12. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 166
  Asensin ACR:n ja siellä oli ilmoitus, joka antoin ymmärtää, että Googe on periaatepäätöksellä estänyt Android 9:ssä puheluiden tallennuksen. Vois tässä ketjussa seurailla tilannetta ja päivitellä, mikäli tilanne muuttuu tai joku ratkaisu löytyy asiaan. Itse pidän puheluiden tallentamista erittäin tärkeänä ominaisuutena, erityisesti jos sovitaan suullisesti jotain.

  edit: Sanotaanko vielä sen verran, että oli käytössä Call Recorder, mutta kun aloin noita uusimpia tallenteita kuuntelemaan, niin vastapuolen puhetta ei kuulunut lainkaan. Alun tallenteet toimivat, jotka on mahdollisesti tehty ennen tuota Android 9 -päivitystä. Luurina on Nokia 7 Plus.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 13. vpasi

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2004
  Viestejä:
  6
  Mulla on android 9 xperia xz premium ainakin talletus toimii vielä. Joku päivitys on tullut en ole vielä uskaltanut asentaa.
  Oon käyttänyt acr ohjelmaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2019
 14. DoubleTap

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2015
  Viestejä:
  112
  Ei toimi 9.0 Pie:ssä enää tallennus kuin tosi huonosti, kiitos Google. Itsellä myös XZ Premium. 9.0:ta on blokattu kokonaan puheluiden tallennusmahdollisuus käyttöjärjestelmän tasolla. Käytännössä ääni tallennetaan mikrofonista, ja sen vuoksi vastapuolen ääni kuuluu hiljaa. Viimeisin acr päivitys vei siltä vielä kyvyn tallentaa numerot mistä puhelu on tallennettu. Näin se vi***n Google päättää puolestamme kuinka saamme käyttää itse maksettuja laitteitamme. Myös Acr tekijä on vihainen, koska sen vuosien työ meni juuri viemäriin Googlen päätöksen takia. Kun seuraavan kerran päivitän puhelimeni, harkitsen kyllä huolella hankinko enää Androidia, vaan tilaan Librem 5 luurin.
   
 15. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 469
  Onhan tuo ärsyttävää ja juuri tuon takia seuraava puhelin täytyy olla helposti rootattavissa. ACR:n softa sitten Googlen ulkopuolelta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti