Android M ensimmäisenä Android One -halpamalleihin?

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Petrus Laine, 17.02.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Petrus Laine -

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2013
  Viestejä:
  3 016
 2. Sleeper^

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  326
  Onko tässä Googlen androidin päivitystiheydessä mitään järkeä ? Lollipop ollut alle puoli vuotta ulkona ja aletaan jo puhumaan uudesta versiosta. Tässä näkyy heikkous verrattuna Applen ja Microsoftin laitteisiin, niille kun tulee lähes kaikille uudet käyttöjärjestelmäversiot toisin kuin androideihin. Googlen pitäisi vaatia android valmistajia päivittämään puhelimiaan nopeammin kuin mitä tällä hetkellä tapahtuu. Oma G2 odottaa edelleen Lollipoppia, toisaalta hyvä niin koska olen kuullut ongelmista sen kanssa. Ja miksi näitä päivityksiä pitää koko ajan pistää ulos ? Oma puhelinkin toimii edelleen kuin uutena, mutta haluaisin kyllä sen G3 ulkoasun. Kai Microsoft alkaa kohta lykkään uutta Windowsiakin puolen vuoden välein.
   
 3. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Eihän se vielä ulos ole tulossa, vaan loppuvuodesta luultavasti, eli ~vuoden päästä viimeisimmästä. iOS:ta taidetaan myös päivitellä ~vuoden sykleissä?
   
 4. Sleeper^

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  326
  Kuten tuossa kommentissani mainitsinkin, niin androidillahan ei päivitykset tule kaikkiin luureihin saatika että tulisivat yhtäaikaa, toisin on Applella ja Microsoftilla. Ei ole paljoa hyötyä tunkea isoa uutta android-versiota ulos, kun sen saa niin pieni osa android-luureista. Lollipopin osuus taitaa tällä hetkellä olla n. 2% ? Ja siitä tulee kohta jo puoli vuotta kun se tuli ulos. Tuskinpa sen osuus nousee edes 10% ennenkuin tämä M-versio (Mars?) tulee ulos.
   
 5. Daputti

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  2 409
  Se ei kiinnosta, eikä pitäisikään kiinnostaa, Googlea.
  Vaihtoehtoisestihan voisimme odotella viitisen vuotta että kaikki on ostanut uuden puhelimen jossa uusin Android, ja tämän jälkeen Google voisi sitten kivasti alkaa kehittelemään uutta versiota. Tai sitten Google voi jatkaa kehitystä tietäen, että valmistajat päivittävät kun päivittävät.

  Tuleehan uusiin puhelinjulkaisuihin yleensä uusin Android, ellei tämä ole ihan uunituore tai puhelinmalli joku karvalakki. Lollipopin kohdalla voidaan vielä puhua uunituoreesta, tulihan se vasta marraskuussa jakeluun Nexuksille.
   
 6. Hannibal_pjv

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2012
  Viestejä:
  1 872
  Juurikin! Ei ole Googlen vika, jos puhelimen tekijät eivät päivitä luurejaan. Tietotekniikka-alalla on pakko mennä eteenpäin, tai olet entinen ennenpitkää... Toisaalta tuotteet vanhentuvat sen seurauksena, mikä tietysti kuluttajan kannalta on huono juttu.
  Melkein toivoisi, että kuluttajavirasto julkaisisi mustaa ja valkoista listaa siitä, miten ja mitä malleja kukin valmistaja päivittää, tai sitten joku muu taho...
  Lähinnä, että sen löytäisivät tavallisetkin kuluttajat. Sillä voisi olla pitkän päälle vaikutusta siihen miten valmistajat ottavat päivityksiä käyttöön jatkossa. Nopein ryntääminen uuden perässä on harvoin viksua. Sen verta sitä ongelmia aina esiintyy, mutta joku puolisen vuotta päivityksen ilmestymisestä, sen kyllä pitäisi ilmestyä luuriin kuin luuriin, jos luuri vain jaksaa sitä pyörittää...
   
 7. Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016
 8. BOT

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  2 753
  Testataankohan bugeja tai jotakin vastaavaa kun kerran levitetään ensimmäisenä halvempiin malleihin? Olipa Lollipopissakin aika paljon bugeja näin ensialkuun.
   
 9. Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti