Alkoholin tilaaminen ulkomailta

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Pain Killer, 01.08.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Discandoosta

   
 2. konukki

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2006
  Viestejä:
  45
  Onkos porukka tilaillut alkostoresta viimeaikoina? Intoileeko ne tullissa isommissa erissä? Lavallinen herkkuja olis tarkoitus laittaa tulemaan.
   
 3. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770
  Master of Maltista tulee tosiaan tällainen ilmoitus kun pistää tilauksen sisään. Saas nähdä miten tilauksen käy, pistin kylmästi accept vaan.

  "Thank you for your order.

  I do need to make you aware, before we dispatch your order, that there is a strong chance of customs charges and duty being applied to the order upon arrival in the destination country. Our couriers may also require an administration fee for assisting with Customs clearance.

  Unfortunately, we have no control over this and do not know how much the charges could be.
  The recipient will be liable for any payment and may also be required to complete and return legal documents.

  If you choose to cancel the order after it has been dispatched, or the charges are refused, there will be a return cost which you will be liable for. If the order is destroyed for any reason you will not be entitled to a refund from Master of Malt.

  Master of Malt will not accept liability for any Customs related charges.

  Could you please confirm that any charges will be accepted should they arise?

  Please note that your order will not be dispatched until we have written confirmation in regards to the above."
   
 4. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770

  Tilaus tuli normaalisti läpi varoitusviestistä huolimatta.
   
 5. Minarkki

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  299
  Joo, jos se tulee ETA-alueelta niin ei noita kukaan rupea syynäämään, ellei puhuta eurolavallisista soppaa.
   
 6. _r2_

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2003
  Viestejä:
  99
  Viimeksi muokattu: 26.04.2018
 7. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770
 8. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  "...tuotteiden luovutus Suomessa tapahtuisi Valviran hyväksymästä vähittäismyyntipaikasta"

  Neuvostoliittosääntösuomi, much? :facepalm:

  Vetoaminen "tasa-arvoisuuteen" on koomista kun jokaisessa ulkomaan lähetyksessä on kymmeniä, ellei satoja euroja toimituskuluja... :rolleyes:
   
 9. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 353
  mahtaakohan vaan olla edelleenkään lain mukaistya...
   
 10. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Asiasta toiseen; Mikkelleriltä "tutustumisalennuksessa" tilatut "kirjakerho-oluet" tulivat tänään Postnordin toimesta ovelle. Sitten kun ehtisi vielä maistelemaankin - mukana oli mm. miksattava 10,2% "olut+mikseri" -ihmetys...

  Mikähän lie näidenkin kohtalo sitten tulevaisuudessa.
   
 11. Raatis

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2010
  Viestejä:
  186
  Pitäisi pohtia, että onko tilaaminen kannattavaa kun olisi tarkoitus järjestää juhlat. N. 100 tulossa, joille täytyis juomia järjestää? Kannattaako tilaaminen alkostoresta, vai tuleeko ongelmia tullin ja verojen kanssa?
   
 12. Enskako

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  420
  Mites DisCanDooo toimii nykyään vai toimiiko ollenkaan?
  Pitäisi taas tilailla noita Schweppesin tuotteita vai onko ehdottaa jotain muuta kauppaa, mistä näitä kannattaisi hankkia.
   
 13. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308
  Discandooolle tekemässä tilausta...
  Tilaus meni kyllä sisään ja sain maksettua, nyt sivusto jumii tuohon toimitustavan valinta ruutuun, latauskuvake rullannut varmaan puolisen tuntia ja ruudussa lukee että ”we are preparing your shipping options”
  Lieneekö normaalia vai mitä tässä kuuluisi tehdä? Aiemmin tilaukset menny kyllä perille ongelmitta...
   
 14. Enskako

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  420
  Sunnuntaina laitoin tilauksen ja kaikki meni ok. PayPal:llä maksoin ja tilillä näkyy varaus, mutta muuten ei ole vielä kuulunut mitään.
  Tuon perjantaisen viestini jälkeen laitoin viestin DisCanDoolle ja Tatiana vastasi, että kaikki ennallaan ja tilauksia otetaan vastaan kuten aikaisemminkin.

  Täytyy tänään laittaa kysely, että missä vaiheessa tilaukseni on.
   
 15. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308
  Laitoin tuosta tänään aamulla kyselyä Discandoon asiakaspalveluun josta tulikin nopeasti pahoitteleva vastaus ja kerrottiin että heidän systeemeissään on joku häiriö ja koettavat sen saada korjatuksi. No, nyt sitten meni tilaus lopullisesti läpi, ei muuta kun vesi kielellä odottelemaan...
   
 16. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Teet jonkun venäläisen rekkakuskin kanssa diilin, jos sulla on rahaa. Kyllä ne tuo jos sulla on maksaa viinakset esim Moskovasta. Mulla ei ole rahaa siinä se ongelma.

  Kampissa myyvät aamulla viinaksia, mutta kannattaa kattoa ettei oo mitään paloöljyä tai vastaavaa. Mulla vähän muut haaveet, kun kaljan tai viinan juominen viikolla, moni juonu itsensä hengiltä.

  Pitää töitäkin tehdä. Haave olisi tietysti bitcoin hashaus hallit johonkin Tuusulaan tai Järvenpäähän, kilpailijat on jo edellä =(. Kattoo sitten senjälkeen mitä tehdä; omakotitalo tietysti, kiinan teollisuus myy jo mulle piikkilanka aitaa xD
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2018
 17. Enskako

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  420
  Sain viestin, että jotkut tuotteet on loppu varastosta, mikä viivästyttää toimitusta. Ei taida enää mennä niin hyvin..:(
   
 18. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308
  Oma tilaus lähti matkaan aivan normaalisti, nyt vaan vesikielellä odotellaan...
   
 19. Minarkki

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  299
  Jos haluaa vaan kännätä niin itsetehty viini tai kiljupohjasta tislattu kirkas aktiivihiilellä putsattu alkoholi on siihen ihan ylivoimaisesti paras ja myös halvin vaihtoehto. Joo, laitteistoon pitää pistää vähän pääomaa sisään, mutta se maksaa kyllä itsensä takaisin parin käyttökerran jälkeen. Tekemisen vaikeutta demonisoidaan turhaan - se on oikeasti tosi helppoa eikä edes kovin vaivalloista kun vähän suunnittelee.

  Jos haluaa sitten ihan varta vasten makuelämyksiä, kuten ikäännytettyjä viskejä, niin ne pitää tilata vastaisuudessakin meren takaa.

  Kun tilasin beoweinistä niin sieltä ei kuulunut n. viikkoon mitään, ja kun laitoin viestiä, ilmoittivat vain että toimituksissa oli pikku viivästys ja paketti lähti sitten muutaman päivän myöhässä.
   
 20. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Mä en oikein ymmärrä kuinka moni ulkomailta viinoja tilaava muutenkaan on "halpojen kännien perässä". Tottakai itse tehtailemalla pääsee halemmalla. Tisleiden sijasta tai ohella vaan kiljua kehiin.
   
 21. Minarkki

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  299
  Ihmiset hakevat luonnollisesti eri asioilta erilaisia aspekteja ja mielestäni keskeisin syy käyttää alkoholia on sen päihdyttävä vaikutus, tavoiteltuun päihtymisen asteeseen kantaa ottamatta.
   
 22. 000000

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  191
  Itse vein itseltäni neitsyyden tämän viinan nettitilauksen suhteen ja Discandooon paketti tuli pari päivää sitten kotiovelle.

  Motiivit tilaukseen olivat itsellä lähinnä mielenkiinto kokeilla tällaistakin mahdollisuutta ennen kuin se tavalla tai toisella kielletään. Kesälomalla tulee kaljaa litkittyä grillailun ohessa ja vaihtelevasti illalla leffaa tai futispeliä katsellessa. Viiniäkin on tullut tavaksi viikonloppuisin hieman maistella, joten semmoistakin tuli otettua. Hinta toki jäi selvästi alle Suomen hintojen, mutta kun kympeistä on kyse, niin ei tuo nyt absoluuttisesti kummoinenkaan säästö ole. Vaan kun juomat kotiovelle kannetaan ja siinä samalla säästää euroja, niin kelpaahan tuo.

  En tilannut mitään erikoisoluita, tai mitään mitä ei saisi lähikaupoista. Eli ihan vaan kevyttä juopottelun tarvetta tyydyttämään. Tai ei ehkä edes juopottelun - tuo olut kun ainakin on mielestäni niin selkeästi grillimätön kanssa yhteensopiva juoma, että vaikea olisi jotain muuta keksiä.

  Samaan käyttöön jonkun ehdottama kirkastettu kilju ei kyllä sopisi. Vaikka päihtymys monesti onkin ihan suotava "sivuvaikutus", niin kyllä minä väitän, että minulle, kuten valtaosalle tilaajista, maulla on jotain väliä. Ja kyllä, se bulkkikalja on kuitenkin pikkuisen paremman makuista kuin kilju. Ja ehkä siinä on vähän jotain vivahde-eroa tarjota kavereille kaljatölkit käteen kuin että mehukattipurkista kaataisi sokerihiivavettä lasiin.

  Mutta joo, Discandooolle pisteet kaikin puolin onnistuneesta tilauksesta. Tilaan varmaan uudelleenkin.
   
 23. Minarkki

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  299
  Kaikella kunnioituksella, hyvänmakuisten alkoholijuomien tekeminen kotona on hyvin mahdollista. Se vain vaatii tietoa, vähän taitoa ja viitseliäisyyttä, jota toki tyypillisellä "mennään sieltä mistä aita on matalin" - yrittäjällä ei ole. Itse kirkastan viinini aina täysin kirkkaaksi. 6 gallonan carboyn läpi näkee lukea laskun viivakoodin. Itse olen muutenkin erittäin kranttu mausta joten omakin lehmä on vähän ojassa.

  https://i.imgur.com/xZhKu5c.jpg
   
 24. somnamnaa

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  4
  Beowein taisi lopettaa kuljetukset suomeen?
  Alcostoren kohdalla norrlogilla kuulemma kateissa lähetyksiä (toiselta keskustelufoorumilta bongattua).
  Discandoo ainakin toimii kuten ennenkin ja alcolatvia muuten jees mutta toimitusajat noin 2viikkoa.
  Nopeinta toimintaa omissa tilauksissa on ollut netprisin kanssa.
   
 25. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770
  Master of Malt lopettanut lähetykset Suomeen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti